Премиерът: Не е време да се искат пари за по-големи заплати

По средата на годината не се говори това нещо, ако всеки министър каже: „Аз искам пари", системата ще се разбърка, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Не е време да се искат пари за по-големи заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си Вожде наш.Дисагите отдавна ги продънихте. Няма пара, а само пара.Но какво толкова лошо е направила кака? Само е обещала, за да и ръкопляскат.Нали за това му казват цирк"Арена"?

другият брише....Но вече е опасно, не може само с оправдания за незнание. Това вече е юридически атакуемо - за използване на служебно положение за подвеждане с невярна информация и т.н. И двамата са нервни и неудовлетворени. Дали ще намерят общ език и утеха?

Edno ne moga da rszbera.Pari niama.Vzeha nad 16 miliarda zaemi.Za parazitite v Parlamenta ima pari za uvelichenie na zaplatite prez niakolko meseca,a za tezi deto shte vrashtat zaemite pari niama.Zashto nikoi ne kaza za kakvo biaha iztegleni tezi zaemi.

Пари нема за по-високи заплати! Пари има само за "усвояване"

Що за кабинет е това! Вицепремиерката прави мегашоу за 12 хиляди души, на което обещава по 200 милиона годишно за заплати, премиерът не знае. Външния и военния министър договарят флотилия срещу втората ядрена суперсила в света - премиерът не знае. При тази ситуация или министрите не стават, или премиерът!

Премиерът води руски туристи. Той е добрия. Хибридите Ненчо и Плювньо ги гонят, те са лошите.

Ако всеки министър излезе и каже: Аз искам за отбрана, другият да каже за полицаите или пожарникарите, третият за учителите, четвъртият за здравеопазване, цялата система ще се разбърка. Кой не иска да даде повече за учителите? Аз искам двойно да им дам. Искам и на докторите, и на полиците да дам, каза още премиерът Борисов. Малеее, Той много дашен, Иначе заглавието недвусмислено казва: "ПАри нЕма".

Какво вдигане? Не виждате ли какви оценки бяха на изпитите ? Слаби учители .

Че да не са ти виновни учителите за това?! Те на 90% дечурлигата мързеливи и тъпи, като гьонове, па после "ОЛЕЛЕ" - то мозъка не е, като онова дето можеш го наби на някой!

Борисов е вкаран в кабинета от комунистите, за да саботира труда на министрите. Ограби труда им, момчетата плачат в съблекалнята.. !

Кунева е вкарана в правителството от комунягите за да го саботира и да спъва реформите на ГЕРБ.

Имам чувството, че е ритнат в челото от кон...!!!

А защо трябва да се противопоставят учителите и полицаите, просто заплатите им трябва да са еднакво големи, германците отдавна са го измислили.

КУНЕВА Е ГАДНА ЛЪЖКИНЯ ... и грозна дъртачка

Само Народен ПОЛЕВИ СЪД ОПРАВЯ ДОНЯКЪДЕ БЪЛГАРИЯ . СЕГА Е АД . ОТГОРЕ СА СЕ НАРЕДИЛИ САМО КРАДЦИ

Къде се покри министъра на "здравеопазването и погребенията", нашмърканото еврейче Москоff?? Щото от два три месеца, след като си инкасира комисионките от турските ваксини е оставил само кривоустата еврейка да тегли файтона! Др.Калферман бе изтеглен от др.Седефчов,а останалите еврейчета мултачето Москоffски, Лукарски, също изчезнаха яко дим! Дали това не означава, че на Бацето му върви обратното броене?!?!.

Напълно да докажеш че си 100% управленец. Всички българчета да казват " Бойко е Господ"! Хахха тва са най-голямите некъдърници начело с теб. Едениственото нещо дето искате да правите е да КРАДЕТЕ!

someone

що за кабинет е това - единия не пита другия, преди да обещае нещо, другия не знае какво ще се обещава. или наистина е така, или играят театър.

Добре де, щом не може да се иска, не може ли и да се взима. Да се орежат с 50% заплатите на дупетатите и ще видим колко много пари ще останат за учителите.

А дали мосю приема искания за по-малки заплати.

Вече не зная на кой господ да се кръстя!Сърбал съм супата на всички и все гладен съм оставал.Докато цацаров и компанията му не започнат да заключват и обвиняват тези,които ни оглозгаха. файда няма.Като почнеш от мургина,бисеровци,братя,синчета,банкери....страшто е.

мутра - да измрем до крак? Вкара ни в дългова спирала, непрекъснато взимаш кредити, инфлацията минава 10%, фалират фирми, погледни заплатите /не на шибаните калинки/, а на народа, погледни обезценените пенсии, може ли тоя народ да живее с тия доходи и да те търпи! Внимавай в картинката, Тиква, тая власт заради, която драпаш и си готов народа в гражданска война да хвърлиш, внимавай ще ти излезе през..... Нищо няма да ти бъде простено, нищо няма да забравим.

Всичко щяло да се разбърка... Подредена къща си е спретнал нашия султан.

От как ти се появи и твоите крадци само това чуваме. Няма пари и т.н. А иначе взимате заеми които ние народеца ще ги плащаме. БОКООООООООО КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ ДЕТО ТИ ГИ НАПРАВИ? ТТи ще си грабнеш сланините и ще избягаш!

Бочкооо, внимавай в играта! 650000 евро на първо време, щото иначе си АУТ! А реакторите ще продадеш на КУКОВ ДЕН! Отделно дето загроби България с 23 милиарда лв. заемчета с посредничеството на парибаааа...А на кривоустата еврейка два шамара да и се оправи фациалиса и в панделата на дълготраен отдих!

ББ : "Тук аз раздавам порциите" /това май вече сме го чували/.

госин Премиер ,а вашите заплати,на депутатите , бонусите по министерства и в СО растат.Защо госин премиер Бойко?

Няма страшно, още десетина години и ще се спести и от заплатаи и от всичко. Просто няма да има българи и боковци и росковци ще страдат в ада...

Ей ги! Идат париците... "Да, ама друг път" - каза Боко и се захили откровено и тъпо, както сам ТОЙ можеше. - "Аз ще се погрижа за всички мои поданици, но не сега" - изрицитира отново ТОЙ, спомняйки си мъдрите слова на един от своите учители - "царя Симеончо"... Бочко от малък помнеше отговора на татко му, когато си позволи да ПОИСКА ново колело Да, моето момче, ама друг път"... Така и не го получи, но пък за сметка на това съдбата му се усмихна, та той ВЕЧЕ беше вожд на цяло стадо овце, които охолно се подаваха на стригане и благовееха по него, галейки го с влажен овчи поглед... Така е, нещастието на едни, прави щастието на другите! Абе, Живот, к'во да го правиш...

Единственият, който си повтори мандата е Царя. Причината е, че от 2002 г. до 2010 г. доходите непрекъснато растяха и добър или лош, Симеон съзнаваше, че това е най-важно.

което растеше при мадридският комарджия бяха горите и палатите му.. Като негова "заслуга".. Спомни си само "активното" УЖ управление на външния ни дълг.. Толкова "активно" се зае Велчевия да го управлява, че все още не се разбира - държавата ли спечели, или само той, комарджията и сина му СПЕЧЕЛИХА ..

Мен не ме интересуват горите на Симеон и хотелите на Велчев. За мен е важно, че тогава доходите растяха и джобът ми бе по-пълен, а дали е виновен световният империализам.... хич не ми дреме. Тоя сега не ламти за гори, ама е голяма скръндза.

сметки без кръчмар Кунева .....

Заплатата в България трябва да бъде не по-висока от 50лв на месец- достатъчно за по 1 хляб на ден (700гр.) и 1 кутия маргарин на седмица. Който иска ток/вода у дома- да си намери мъж/жена и с втората заплата ще си плащат сметките. Всичко друго са глезотии. Нали станахме членове на ЕС и НАТО, и то най-лоялните? Е, не може всичко- хем в ЕС, хем в НАТО, хем- с големи заплати.

Няма да се притеснявате Боко пари за даскали нема , но за пътища винаги намира.Все пак трябва да има къде да си кара джипа.

Е, стига сте ревали!Парите са ви на сигурно място, в мен са!

Борисов, къде са паритееее? Нали събра 3 милиарда от контрабанда? Колко заема изтегли? Набълбука държавата както никой досега! Колко пари даде за църкви и манастири? Я обясни, ние монаси и попове ли ще развъждаме или ще учим децата на четмо и писмо? Не се ли вижда, че младежта се опростачва все повече и повече? До там я докарахме, че едни от най-образованите, станахме нация от неграмотни и простаци! Хак да ни е, като избираме примати да ни управляват!!!

КОГА Е ДАЛ НА ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ БЕ - ТОЙ И ДА ДАВА ? - НЯМА ТАКОВА НЕЩО , ОБИКНОВЕНО ДОБРОЗОРНО НАКАРВА НЯКОЙ ДРУГ ДА ДАДЕ .

КОГА Е ДАЛ НА ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ БЕ - ТОЙ И ДА ДАВА ? - НЯМА ТАКОВА НЕЩО , ОБИКНОВЕНО ДОБРОЗОРНО НАКАРВА НЯКОЙ ДРУГ ДА ДАДЕ .

КОГА Е ДАЛ НА ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ БЕ - ТОЙ И ДА ДАВА ? - НЯМА ТАКОВА НЕЩО , ОБИКНОВЕНО ДОБРОЗОРНО НАКАРВА НЯКОЙ ДРУГ ДА ДАДЕ .

Поредните тъпотии на Урко... оставям без коментар! Важното е пътища да има - Ура, другаи!!!

Да управляваш една държава не е лесно нещо, но да се държиш като неин собственик, да не можеш да се отърсиш от това, че не управляваш фирма е страшно. Важно е Баце да каже , на кого, колко и как ще раздава, КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ .

Парите и изобщо благините в тая държава се разпределят от КОЙ, не от Кун. Кви са тия ПР акции за моя сметка, а!

КОГА ГЕРБ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА 1,8 МИЛИАРДА ЛЕВА

Не, приятели мои... ...Не се пристрастявайте към парите. Така те ще могат да ви контролират... 72 00:09:39,200 --> 00:09:41,889 ...И ще ви пречи тяхното отсъствие.

"..... и заяви, че събраните пари от контрабанда ще бъдат инвестирани и в пътища."

Не ни трябва образование Има два вида хора Едните ще работят в чужбина и сами си се образоват. Другите няма да работят и ще карат на подаяния Следователно не им трябва образование

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ 25 МИЛИАРДА ЗА БЕЛЕНЕ И ДА СЕ ОТКРАДНАТ ДО АВГУСТ , А ПОСЛЕ ДОДЕ ВЪРВИ ,,РАЗСЛЕДВАНЕТО " ЩЕ ДРЪПНЕМЕ ОЩЕ 30 МИЛИАРДА КОИТО СЪЩО ЩЕ ДЪЛДИСАТ В ГЬОЛА

другарю борисов /член на бкп/ ако бяхте върнали източените чрез катебе пари НЯМАШЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД ИЗТЕГЛЕНИТЕ ОТ ВАС НАД 18 М И Л И А Р Д А, които покриват кражбата на века. Също щеше да има пари за отговорните професии от които зависи настоящето и бъдещето на нацията. Обещахте разследване на тази кражба и източването на части и държавни средства , а ква стана - пари нема действайте, крадците на свобода, джобчетата пълни с парички НЕ С 650 ЛЕВА БРУТО НА М Е С Е Ц. кЪДЕ СА КРАДЛЬОВЦИТЕ, В КОЯ ЧУЖБИНА ЖИВЕЯТ. През 2009 излъга, че ще има справедливост и Н А К А З А Н И. През 2014 тоже излъга, излъга за КАТЕБЕ. Всички червено....зи партийни членчета било на бкп, било на бсп-дпс-абв-тошова държавна сигурност сте нагли крадци и лъжци. Нали сте с православния путкин...като гледам не ви пука от БОГ .... У Р О Д И, унищожихте хората...дори вече не мърдат

Аре стига с тея истерии и призраци от миналото бе, тъпунгер!! КОГА такива лумпени, като теб ще разберете, че престъпника и крадеца нямат цвят и политически пристрастия!! Аре отворете си очите най-накрая и стига сте ходили подир свирката на овчаря, като овце на заколение! Ей, АМАН от малоумници...

Приемам, че с казаното от г-жа Кунева пред толкова хора е искала да покаже, че има грижа за тях. И то действително има, каза още Борисов. Точно така, с предизборните си обещания, политиците показват че имат грижа за нас. Абе вие там в МС не си ли говорите, за да не става така, че Кунева да ръси идиотщини пред 12 хил.души.

Не знам дали все още има хора,които вярват на това правителство.Мутрата цака министрите,които не са от ГЕРБ.Не е ясна политиката на правителството по най-важните въпроси,свързани с развитието на страната.Само чуваме за събрани пари от контрабанда(която вместо да бъде преборена процъфтява)и строеж на магистрали,нищо че след година те вече са в ремонт.Трябва кукувица да ти е изпила мозъка,за да продължаваш да подкрепяш най-мутренското,най-съспиващото страната правителство,което се интересува как повече да открадне за себе си.Мутрата е втори мандат и все реформи прави.Журналисти,независими организации вместо да го притискат с въпроси,те се подлагат,за да не си развалят хатъра.Няма такава д-ва в ЕС.

вдигане, а с толкова сваляне требе! И ще е още по-добре, ако си плащат за да работят!....парите от тях да се превеждат в посочени нарочно сметки, може и офшрни.....

Само така, Бочко! Инвестираме в пътища, а не в образование! В образованието далавера няма!

Едни към 1 млрд за УЧЕБНИЦИ.. Ама те по коалиционното споразумение на РЕАНИМИРАНИТЕ МУМИИ НА КУКУНЕВИЦА СА ПАДАТ..

И пенсии също ! Виж к,во стана с КТБ, кой ще го плаща ? Куневица снаата няа ЦК обещава, Боко не дава. Театро ! Къде е Пеевски бре ? ИзбЕга !

Не само КТБ .Сега нали трябва да се плащат реактори на непостроената АЕЦ.

А за бежанещ по 500- 600 евро има

Ако има някой, който може да съсипе и унищожи г-н Борисов, то това е само г-жа Кунева. Нека помогнем на жената да го довърши!

И като го довърши , кой да дойде, тя или Гоце, или Ореха а.

Който и да дойде ще е хиляди пъти по-добре.Този хем краде като съдран,хем не може да управлява защото не може на две магарета сламата да раздели,абе въобще тъп и ограничен човек и това е.

туй например не е ли вярно.. Ако Баце си бе взел в харема, пЪрдон - кабинета, по-УБАВА жена от Пръмовица.. Да кажем например - дьо КАБАН, сега можеше да му се притече на помощ.. Да го освободи от нея.. А то тя все в кабинета му си стои. Кат вице, сега и кат министъркиня.

Май Станишката управляваше по добре .щото на ред с другите простотий увеличаваше и заплатите А при Бойко този елемент отсъства напълно А не че няма пари Ето 1.5 милиярда за нови изтребители има И 620 милиона за Белене ще се намерят Няма проблем да помогнем на Турция за бежанците с 30 милиона А на Гърция помогнахме с 100 милиона За КТБ и магистралите пак има пари Обаче за учителите няма Вие вярвате ли ?

А Парите които даде от 100 милиона евра на Юнкер,и колко даде пари на Търция за справяне със бежанците,май бяха 800.000 евро май,а да не говорим сега колко пари ще отидат и за преместването им във новият парламент,плюс построяването му!!!Пари има само за приближени хора на Герб,не го ли разбрахте това вече 8г от както е този палячо на власт а???