Лекарите от Спешна помощ искат 1200 лв. стартова заплата

4 минимални работни заплати или 1200 лева стартова заплата поискаха на Втората си национална среща в Пловдив работещите в Спешната помощ. Те пожелаха да бъде приет и нов Закон за спешната помощ.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите от Спешна помощ искат 1200 лв. стартова заплата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докторите заслужават високи заплати . Това , че има и такива , които не са с достатъчно знания или квалификация , не значи , че трябва да е причина за плюене по всички доктори . Обидно е когато повечето сервитьорки изкарват доста по-добри пари , отколкото лекарите . И между другото , не съм лекар

Алллооо....ако беше лесно и ти щеше да бъдеш доктор..ма немои се плаши,важно е да си пиеш редовно хапчетата!...ps..аз сам от тези с големите заплати(и с голям...)..бих поитимничил не еднократно с жена ви(надявам се не сте гей).,.хайде да ходя да оперирсм поредната пациентка(чудя се дали да не поинтимнича с нея първо?)

ufviuholk

ее вече жриците в бели престилки ако се изпълнят условията им могат да се нарекат високо платени компаньонки.Остава да поискат на всеки 4 часа по 1200 лв и вече съвсем ще достигнат равнището на което се чувстват истински оценени.Не знам в кой от видовете порно предпочитат медиците да се снимат но може би към хард стила имат предпочитания затова искат и заплащането да е на ниво.уважаеми боклуци респективно "м/лекари" научете да си вършите работата - ЛЕКАРСКАТА,а не интимната /по стаичетата за почивка/ и тогава имайте големите претенции.Не знам къде другаде в Европа най-големите убийци имат такива претенции и желания.Вие искате по-високи заплати а ние ДА НЕ НИ УБИВАТЕ.не че ще има разлика ако взимате по-високи заплати.ВИСОКИ ЗАПЛАТИ - евтино излъчване примесено с мирис на парфюм и чесън - това е българската елитна лекарска каста!

Папи

Пази се да не те разберем кой си, миризливецо! Специалист в UK взема достойна заплата, независимо какво мислят живеещите на минимална заплата. Ако не се промени финансовото заплащане на лекарите в БГ, то до 10 години ще сте съгласни на всичко само и само някой учил медицина да ви прегледа.

Да им се дадат веднага, даже са малко. И на всички, честно трудещи се хора да е такава заплатата.

Док, много правилно искане за стартовата заплата. Едно уточнение, мястото ви е в спешните центрове по болниците, там можете да помогнете на повече хора. Нямате работа в колите.