Синдикат предлага фонд да изплаща забавени заплати

Фондът за гарантиране на вземанията на работниците, който сега работи, когато предприятието е във фалит, да работи и когато има дължими суми към работниците. Това предложи президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Синдикат предлага фонд да изплаща забавени заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много глупава идея. така всички пишман бизнесмени и тарикати ще спрат да плащат заплати и потърпевши пак ще са съвестните платци. фонда бързо ще се изпразни, пък после нека се опита да си събере парите, при "бързата" ни и "справедлива" съдебна система ще стане точно никога. на българина му дай все някой друг да му плаща сметките. тия синдикати вече яко дразнят.

А парите от къде?

Как откъде - щом може да имаме данък "Щастливи старини" така ще се спретне и един данък "Весела безработица". И всички фирми-тарикати като усетят, че фалират или нарочно - ей тъй на - ще спрат да плащат.

А пари за фонда от къде бе,смешник?

Забравихте ли че до лани имаше вноска от заплатите за фонд ГВРС?????????????????????????? Ейййййййййййййй ама много сте прости!

Въобще не ги интересува хората какво пише в частта удръжки по работната заплата. Знаеш ли защо? Защото всичките там нещица,които са общо почти 40% спокойно могат да бъдат наречени ДЩП - Данък Щастливо Правителство. Ако си мислиш,че нещо отива по предназначение,много се лъжеш, всичко моментално се краде и няма никакви фондове и т.н. реално.

Абе тия синдикати са страшни паразити. Разни дюмбели, дето по цял ден разнасят клюките. И къде ги има?....Само в държавните структури...Защо?....Защото там всеки е на някого човек. Долна пасмина..