Горанов: Митниците могат да свалят дефицита до нула

Много е възможно митническите постъпления тази година да надхвърлят с около 2 млрд. лева тези за 2015 година, което ще сведе дефицита в бюджета до нула.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Митниците могат да свалят дефицита до нула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това корумпирано мекере, което лъжеше и изнудваше американците за 7-ми блок на Козлодуй за сметка на Белене, трябва да бъде следващия в списъка на Цацаров!

Този е първият, който трябва да подаде оставка, но може да си ходи и вкупом с герб.

""Защо по дяволите плащам такива високи сметки в България даже и през лятото", пита Башар Рахал Ето какво точно написа известният български актьор на страницата в профила си във фейсбук. "$12.04 за газ, и $6.71 за ток. Това са ни сметките за един месец. Ако тук в Лос Анджелис , може да струва толкова, ( вярно че е топло) , защо по дяволите плащам такива високи сметки в България даже и през лятото. Това меко казано ме вбесява!!!! Да, много неща са много по-скъпи тук, но не трябва ли точно тези режийни в България да са достъпни за всеки, а не да си изплащат хората парното по няколко месеца. Може да се лишиш от кино , но в 21 век няма как да пестим за да ни е топло.""

Горанчо бе сега на профицит ли сте бе гербаджийски яничари!!!!!!

Ако това не е предизборно, а според мен си е точно такова, просто показва как за 27 години властта ограбваше народа и буташе милиарди на хора, които поддържаха бедността ни. А сега е неудобно да ни показват, че могат да събират кинти, които всяко данъчно задължено лице е длъжно да си плаща.

ОЩЕ АЛЕКО КОНСТАНТИНО ГО Е ПРОЗРЯЛ ТОВА!!!ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ Е ТАКА!!!ПРОБЛЕМА Е КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА???КОГА ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА СЛЕДСТВИЕТО,ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ???ЗАТВОРИТЕ СЕ ПРЕПЪЛНИХА,НО ОСНОВНО С КОКОШКАРИ!!!ВРЕМЕТО ЗА ДЪРДОРЕНЕ И РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ СВЪРШИ!!!НАРОДА ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ,КОЕТО ЩЕ ДОЙДЕ В КРАЙНА СМЕТКА!!!ГЕРБ ЗАГУБИ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА!!!КОСТОВ ДОБРЕ ГО РАЗБРА!!!ОСТАВА И БОРИСОВ ДА ГО ПОСЛЕДВА В ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕБИТИЕ!!!ТАКА ЩЕ СЕ СЛУЧВА С ВСЕКИ ПАРТИЕН ЛИДЕР,ДОКАТО НЕ СЕ ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА,ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ И ЕФЕКТИВНА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА ДОПУСНАЛИТЕ ТОЗИ ОГРОМЕН ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВАТА!!!

Тъкмо малко са позакърпили бюджета от ГЕРБ,но не се знае кскъв нов пореден удар ни готвят от Кремъл....ските партии? !Нещо взе много да се шуми за аферата ,,Белене'' и комунистите които са изтакали и още изтакат ресурси на към Русия!

Смешки разказваш - изпреварващо увеличение с 40лв. предвидено още преди 3 години, за да останели висшистите у БГ-то!?! Гледай кака ти Кукуневица - увеличи социалните заплати на ромите с 30 евро от раз, те щели да ви работят!

Малий, с тия винетки и билетчета, дето вдигнахте след миналите избори яко сте напълнило бюджета! Сега ако спечелите какво ли ще вдигнете? И за да не се правиш на ударен - бюджет 2016 е на сайта на министерство на финансите и там проходите от мита са 150 милиона лева. За 2017-та колко сте прогнозирали - 2 милиарда ли? За информация - преди да влезем в ЕС приходите от мита бяха около 180 милиона лева и оттогава вървят все надолу.

Лошото е, че повечето гастарбайтери не си купуват винетки. Вижда се на границите, където повечето коли нямат съответните стикери. И това не е тайна дори за Павлова. "Чужденците масово карат без винетки, Павлова иска по-сурови наказания" Защо не пробват да карат без винетка в една Словения, където съответните органи проверяват всеки още на границата.

Когато се определя бюджета, заемите в коя графа са, приходи или разходи? А може би се махат за по-розова статистика.

Дефицита ще клони към нула само ако изтеглените заеми вземе че ги пише за приходи...

Аз предпочитам цар, който се оправи за 800 дни, отколкото червена буржоа, която не може да се оправи 27 години.

Честито, печелиш! В момента тези ги е срам, че са били от БКП, а икономиката и приходите са в кереча.

Царо произведе пожарникаро за генерал, па и за професор, само и само да ни ръководи към светлите бъднини!

7 годишно управление на ГЕРБ минималната заплата в България ще достигне минималната пенсия в Македония. Голям просперитет! Срам голям! Поне мълчете.

Не е чудно защо македонците не искат да са българи, нали.

"Министърът коментира и увеличението на минималната работна заплата - от 420 на 460 лева, от 1 януари 2017 година. По думите му това е било заложено още в края на 2014 г. в тригодишната бюджетна прогноза." За 3 години 40 лв.! А колко скочиха цените на всичко за 3 години??? да не говорим, че на лекар и на зъболекар изобщо не можем да отидем, пък и на фризьор

Тежката ситуация на коалицията БСП и ДПС е, че срещу факта, че за една година Горанов е успял да събере 2 милиарда лева повече от тях, нямат какво да противопоставят. Както и няма какво да кажат, че 24 години един път не са построили. Затова остава само да обещават, че тяхното Светло бъдеще е ядивно, не е като герберския асфалт. Пък и ако спечелят с тази теза - значи са прави ;)))

е предизборна и куха поредната ГРОБ-арска прокламация личи от коментарите на платените гноми.

Дефицита "ще" е нула, тоест в бъдеще време. Ама в същото време и нарастването "ще" е нула, отново в бъдеще време. Но много вероятно да са отрицателни крайните суми.

А тия 20 и няколко милярда и 15 млд еврофондове все някъде трябва да ги изхарчат. Ако искаш дай да ти ипотекирам апартамента и с парите ще ти го пребоядисам и нов терикот ще ти сложа пък ти не ме питай колко струва!

ми се скоро ще останеш безработна. Тиквата потъва упорито.

Царя беше обещал за 800 дни или поне такива са слуховете. Сегашните за колко обещаха, че вече 2 мандата са на власт?

Абе да ти кажа прост народ трудно се "оправя".

Напротив, много лесно се оправя. Оправянето вече продължава има-няма 30 години.

Царят обеща да се оправи за 800 дни и си сдържа обещанието!

Лошата новина за царя, е че сега и него го "оправиха" с имотите.

ще избягат Инвеститорите Горанов,затова са тук,евтина работна ръка,друго не им трябва .Превърнахте хората в роби, и чужденци в собствената си родина

Горанов, седем години чакаме вашата партия да направи така щото българите да не сме с мизерните заплати в Европа, Азия, Америка, Африка... До сега нищо не направихте. Ние от "Люлин" с всичките му микрорайони решихме да гласуваме против Трътлестия примат от Банкя. Горанов, хайде остави това си добро намерение за следващия министър на финансите. Вие повече на власт няма да бъдете.

"2,5 милиона трудоспособни българи са зад граница Всяка година между 50 и 60 хиляди души напускат България, за да търсят работа в чужбина. Тревожните данни за трудовата емиграция изнесоха синдикатите, предаде Нова телевизия."

Тревожни са за нас, но заполитиците ни "ич"!

Така де ,така ...предизборно обещание-увеличение на заплати на лекари и учители ,сега и на всички ,ама от догодина до амина ..Нали?Покажете сега морковчето , в паника сте ,че се очертава един изборен крах.Нито ви вярваме нито очакваме някакво развитие под "вещото "ви мутренско управление.Всеки ден,всеки божи ден, са идиотизми ..Всеки божи ден получаваме доказателства за некадърността ви,предателството,простотията,крадливостта ви.

ПЪРВИЯ КАБИНЕТ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е СЪСТАВЕН ОТ КРЪГА КАПИТАЛ ВТОРИЯ ОТ ПЕЕВСКИ

"Той обясни, че трябва да се мисли за доходите. По думите му, ако не се създадат условия те да нарастват изпреварващо, има риск качеството на работната сила в България да се влошава постоянно и младите хора, завършващи висше образование, да напускат страната, търсейки по-добра реализация. Това допълнително предрешава и лошата демографска ситуация." Познавам семейства, където член от семейството получава около 5 хиляди/месечно. И въпреки всички тези семейства напуснаха страната при първа възможност. Та, явно не всичко опира винаги само до доходите. Колко ли са къщите в България, които да не са обирани поне веднъж, а някои и десетки пъти?

Прокопиев му е наредил да каже нещо.

ТОЯ Е МИНИСТЪР НА ПЕЕВСКИ

Извинете Прокопиев, не знаех. А Тиквун чии е?

Предизборни мутренски хватки на отчаяни и крадливи некадърници, че корабът се клати. Може и да увеличите минималната заплата, нали вашите се умножават по три от тези на простосмъртните, но какво от това, като не сте в състояние да контролирате фирмите колко плащат на ръка и какви осигуровки влизат в държавата. Все още не сте и отговорили защо старите пенсионери получават наполовина от новите, по-некачествен матриал ли са или какво? И как се живее с 250-300 лв. че и с 400, като три четвърти се вземат обратно от сметките, в повечето случаи нереални. Та Горанов, вашите номера ги знаем вече и им се връзват само малоумните ви избиратели, но и те проглеждат вече. Часът на разплатата приближава, вие може и да се попикавате от радост като ви кажат конграчулейшън, но ние нямаме вашите селски комплекси и искаме достойни заплати и пенсии. Като копирате всичко отвън, защо не копирате и стремежа на политиците другаде да осигурят достойно съществувание на суверена, който ги е избрал? Оказа се, че само след четири години работещите цигани ще са една четвърт, а ние ги знаем колко са квалифицирани и особено колко много обичат да работят. Не се подлъгвайте от мълчанието, отдолу подземната река бучи и скоро ще ви прати там, където ви е мястото, на бунището, а някои от вас, по-личните и по затворите. Ганю може да е търпелив, но до време, щото кипне ли му границите ни ще ви се сторят тесни. Наглеци проклети.

Разбирам гневът ти, но мисля , че не само избирателите на ГЕРБ са малоумни, а цялото ни общество,като сме допуснали 27 г.да ни управляват откровенни крадци,бандити циници и лъжци. Така че общество без базови ценности е обречено "малоумието" си да го парцелира между избирателите отделните партии.

До изборите морковчето , след туй тоягата .

Пак морков , но "отзад".

а заемите на Боко ще ги погасяваш в панделата.

По думите му, ако не се създадат условия те да нарастват изпреварващо, има риск качеството на работната сила в България да се влошава постоянно и младите хора, завършващи висше образование, да напускат страната Абе другарю Горанов,Влади, мисля , че" качеството" на нашето висше образование, води до влошаване качеството на работната сила.

Държавата да намали разходната част на бизнеса и тогава да вдига минималната работна заплата. Мога да дам съвет на Горанов, като разчисти 2/3 от държавната администрация, а не за сметка на бизнеса да си хранутят законно избиратели?!

Да го питам него колко му дават? Щото бая бузки е отпрал. И не е заложено в дългосрочен план, а сега и на снимката.

Мда-а-а! Младите ще бягат и ще се реализират в чужбина. Поне тези, които имат умения, знания и потенциал! А тук ще останат дебили и олигофрени, като Влади Мозъка, завършил полувисшето училище за счетоводители в Свищов. Геният на едностранното счетоводно записване. Вкаран във властта от още по-тъпия си патрон - Боко Тъпото. И после ще се питате защо през 2015-та година бюджетът е бил коригиран средно по четири пъти на ден! И ако махнем сливанията на празниците и почивните дни, ще излезе че на заседание по 10 пъти е бил нарушаван Закона за Бюджета на Република България! Хвала! Хвала на такъви труженици! Само дето, като мине известно време, току изгърми някоя бокова калинка или кифла, както това се случи сега с Делянчо!

Горанов е прав - как направи Кунева - увеличи социалните заплати на ромите с 30 евро (не с Лева ) .

Като наближат избори и се почва със сладките констатации какво трябва да се увеличава и как. И от управляващи и от опозиция.

И на мен да ми свалят приходите с 2 милиарда и аз ще рева като МИГ 29 с проблем в двигателя и скоростите ;))

Тия лифове от тиквата ли ги знаеш

кое, доходи? ти понвятие от кражбата дет сте я сътворили, имаш ли? Трохите требваро да са понече, че да не умре ролъ? ТАКА ДА.

Като наближат избори, и управляващите не се чуват какви работи говорят :) Сега точно преди избори, Горанов се загрижил за доходите ...

Бай Хой ще хвърля кърпата - тоз за бюджет говори.

Точно това е мотивът - бъдещо Правителство на БСП и ДПС се гласи да си върне това, което от митници и НАП им отмъкнаха най-нахално и безобразно ;)) Не ми се смята колко шибапчета са 2 милиарда, ама ще е 6 месеца Бузлуджасване на корем.

Трябва да се прекръстиш на Красная Кухая Тиква.