САЩ ще ударят ИДИЛ не само в Ирак и Сирия

Планът на Пентагона за разгром на "Ислямска държава", чийто проект трябва да бъде готов в понеделник, няма да се сведе до битки в Сирия и Ирак.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще ударят ИДИЛ не само в Ирак и Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ,ЩЕ ГОНЯТ ДЖИХАДИТЕ КЪДЕТО ИМ Е УГОДНО!!!ДАЛИ ЩЕ БОМБЯТ САУДИ АРАБИ И КАТАР!!!

anubis7

Какво е общото между Русия и САЩ? Не стават за войници ;)

Руснаците са доказани войници, за разлика от САЩ, които освен болници и училища започнаха да бомбардират в Ирак и погребения.

"САЩ ще ударят ИДИЛ не само в Ирак и Сирия" една четвърт от терористите в ИД са руснаци.....САЩ трябва там да удари!!!!! Отделно има терористи и в Украйна.

16 години активно ги удрят тия терористи а ефекта е обратен. Скоро ще закръглят 20 години "борба срещу тероризма", този цирк няма край.

САЩ да ударят ИД във Вашингтон, Лондон, Париж и Брюксел

Ще ги бомбардират с възглавници. Имат 5 годишен опит.

ООООХ ,КАКВИ ГИ ГОВОРЯ ,АЗ ЗАБРАВИХ ЧЕ ОБАМА ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ ,ТРЪМП И ПУТИН ЩЕ ДЕЙСТВАТ ЗАЕДНО ,ИДВА МИ ДА СЕ НАСЕРА ОТ ЯД,ООООХ ОООООХ

Американците ако реализират такава мащабна операция срещу ИД без съмнение ще неутрализират голяма част от бойците им,но има опасност да затънат отново в блатото на партизанската война която ИД,Ал Каида и другите тайно подържани от Москва групировки ще поведат срещу тях!

По голяма простотия не бях чел

Само да не решат, че и тук има ИДИЛ.

Удариха Афганистан, създавайки Осама. Удариха Осама та направиха Идил. Ще ударят Идил и ще направят Дидил. И ще произведат сума ти геройски умрели светци в очите на мюзлитата. Както винаги САЩ са тъпи ограничени зомбита дето не могат да видят по-далече от мухлясалата си тора, хамбургера си и носа си. И си мислят че проблема се казва лоши терористи с АК в бункери и тайни квартири, а той се казва ислям и е под бурките и в джамиите. И всеки мюзли с проблеми става терорист. А както знаем в църква, пък и в джамия с пищов работа не може да се свърши.

"САЩ ще ударят ИДИЛ не само в Ирак и Сирия", но и в стара европа? питам с надеждата, че кончитите могат да бъдат вразумени около точката на невъзможността да управляват и еднорелсово детско влакче с множество бариери, срещу свободно-мислещите.

Проследявайки произхода на Кончитите, феминистките и бабичките се вижда дългата ръка на ООН и МЗО и по-точно департаментите контролирани от Саудитска Арабия. Така че кончитите засега остават, защото са завзели даже и съдиите в САЩ.

Нещо почнаха да изчезват коментари след като написах,че бойците в ИДИЛ от северна Африка са около 10 хиляди...

ами като бъркате числата. така ще е.. десет хиляди??? не са! ако речете десет милиона - това число даже не се допира до долната граница на възможностите на обама и клинтън за създаване на проблеми на света.

Сега в понеделник щели да представят специална подборка дребни държави, които САЩ ще "освободи" от тероризма и всякакви природни ресурси. Дребосъци, с които доблестната армия на САЩ ще успее да "демократизира".

Американец не го търси за гореща битка, той винаги се крие зад "съюзници". Нямало е случай, в който това правило да не важи. За интересуващите се сериозно от военна история американците са прозрачни като стъкло. пъен та*шак във военщината... обаче иначе първа кипра навсякъде, особено ако трябва да се противопоставят народите и накря те да кярят от това. Сигурен съм, че от руския генщаб в Азербайджан оня ден са им стегнали обръчите с обещание ако не слушат да им набият чуковете... и тия днес се чудят как да се оправдават с все по-сложни мними планове.

Аз разбирам да кажат: бомбим Саудитска Арабия и Катар, събаряме джамиите в САЩ и Европа и стреляме по границите, пък той бил по-мек план.

Мхм... въпрос на гледна точка.

Страшни майстори са мириканите и изобщо наглосаксите да пуснат злото от бутилката и после с безкрайна невинност да констатират, че не могат да го преборят. ИД е организирана сила, чиито идейни създатели и спонсори са те, американците. А най-комичното е, че в гореща битка те си нямат идея как да се справят с отрочето си, просто защото са поначало скарани с военната теория и тактика.

САЩ няма как да преборят ИД, след като са нейни създатели. Плявата за консумация пред простолюдието просто не върви пред всички. Досега са казвали "Лъже като дърт циганин". Отсега нататък следва да казват "Лъже като американец". На всички ни писнА от тия брадати лъж(ц)и на янките, ала те срама нямат!

Мдам... САЩ го създадоха, като за целта мобилизираха около 20 хиляди главорези от Русия и разни други от бившето СССР, днес наричано ОНД(СНГ). Плюс укрилите се баасисти на Саддам. Мнооого интересно. Бива.

Бо Бо

Да си дойдем на думата: "САЩ ще ударят ИДИЛ не само в Ирак и Сирия" - това, което те правят от 2001 година, след като си събориха близнаците с идеята да създадат мита за ИДИЛ. А иначе САЩ - в лицето на Пентагона, спонсорира, обучава и въоръжава ИДИЛ, където лидерите на ИДИЛ са служили и са били любимци не само на американците, но и на определени кръгове от Евроатлантика. Всеки един контингент на САЩ има връзка с ИДИЛ. За някои това е парадокс, за други факт!

Баси смешниците, нестига че пуснаха основната част от Джихади Джотата да офейкат към палмира, а не могат да се справят с малкото останали в Мосул! Баси некадърните са тия кравари!

Нали Палмира беше превзета от въздушнокосмическите войски на Путин и главорезите на Асад? И след голямото хвалене дойде и още по голямото поредно о_иране на руснаците!За което според теб троле са виновни американците,че били ,,пуснали"джихадистите да превземат Палмира!

Джихади Джон беше там като агент на ЦРУ до 2015 когато началниците му го убиха като неудобен да не би да го хванат руснаците.

... и "като агент на ЦРУ" режеше глави, нали ?!? :

"президентът на САЩ Доналд Тръмп възложи на Пентагона да координира подготовката на план за унищожаване на "Ислямска държава" Едно добро начало! Най-добре е първо да унищожат централата на ИДИЛ в Ленгли, окръг Феърфакс, щата Вирджиния! От там започна всичко.

Типично по пентагонски - Да не вземем да ги изтрепем до крак, че след това останахме без работа! Народа на това му вика - "Мижи кьоро, да те лажем!" И те така...........................!!!

За да унищожат Идил, трябва да унищожат главата, а тя е в Москва. Тотогава могат да си правят всякакви планове, но те няма да имат успех.

абе селскит коя глва ?твойта от зооопарка в клетката на маймуните ли?

що не яхнеш една ракета и да одиш ма майната си,аман от идиотски писания

Москва и Путин ги обвиниха за абсолютно всичко, но не и за създаването на ИДИЛ. Нещо не ти се връзва.

Завършен идиот !

Има санкци бе кретен. Никой не им продава "ембаргови" стоки.

кои ембергови стоки бе кретен -купоните за гетаци и дълговете на САЩ ли .Че кой ги иска бе.Хахахаха.Те вече и Китай се освободи от токсични американски книжа за 2 тлрн.долара сацо за месец 01-02.2017г.

ся да видим тоя измекяр дето излъга че зелените човечета не са негови тоя същия ви каза че идил са създадени от сащ и вие естествено му повярвахте пак :))) ми прав си е вовата като има оФцИ ще ги дои :))))

Ти досега не си показал, да си много умен така че не говори за оФци.

Мари офцо, всички знаем отдавна, че ИД си е американско създание. Знае се кой ги спонсорира, знае се, че САЩ ги въоръжава и координира. Знае се за участието на Израел, Саудитска Арабия. Айде, офцу, вземи прочети повечко американските медии и изказвания на американски политици. В прав текст обясняват как са създали и поддържали ИД. Ти подиграваш ли се на нас, българите? Всички знаем. След като САЩ започна да се "бори" с ИД, територията им се увеличи двойна. Към момента, след включване на Русия, територията им е почти два пъти по-малка. Когато фактите говорят, умните мълчат, само някое друго идиотче от американската пропаганда ни демонстрира идиотизма си. В напъните си да ни прави на глупаци и да ни разиграва като маймуни.

Написано по-долу ме наведе на мисълта : Наистина ЗАЩО няма санкции от ООН, САЩ и ЕС за ИДИЛ ! Знаят се финансовите и стокови потоци с оръжие за тях, но всички по-горе изброени се правят на "ни лук яли, ни лук мирисали" ??

Ако действително са искрени в намерението си, първо трябва да ударят СА и Катар, доставчиците на оръжие, но нали се досещате, че това няма да стане !

оон са изроди бе

"Ще".... Колко години вече го "борят" тоя тероризъм и ефекта е обратен? Кой им плаща на тези десетки хиляди терористи от цял свят?

Докато ИДИЛ си плащат, ще си останат само с правенето на планове и нищо повече .

Бахти смеха, тия луди крави още се влачат със свойта некадърност! Вече колко пъти превземаха Мосул?! 3-4 или вече станаха към 10?! А руснаците вече отдавна превзеха Алепо, и сега мачкат Джихади Джотата от ИДИЛ!

да ударят отговорните за идил в цру и да не си хабят пиндоките войници

Един от създателите на "ИД" са евреите като предпазна мярка от арабите. Прочетете за войните от 60 те години между араби и евреи и взаимната им ненавист. В тази връзка може да се спомене и финансирането на арабите да завладеят Европа. А може би сценарият вече е променен.

най голямото зло в света-дружките-терористи САЩ,Саудит.арабия и Катар-всички трябва да бъдат изтрити от картата.

Абе, кога говедата ще обявят САНКЦИИ на ИДИЛ?

стане руска република.

щат ИДИЛ-задния двор на Лилъри Клинтън!

Той ИДИЛ открай време си е турска провинция.

можаха да спрат финансирането на ИД!!! Изобщо искат ли да го спрат? ИД продава всичко - нефт на безумно ниски цени (а кой го купува), продават безценни съктовища от праисторическите градове (а кой ги купува), продават дрога (а кой я купува) Дано този път борбата срещу ИДИЛ да не се окаже поредния кьорфишек.

Продават и органи.

Е нали руснаците бомбят ид вече сумати време. Според русофилите щяха да ги смажат за часове ама на. Чак парниковия самолетоносач пратиха, че да им се смее целия свят.

как да унищожиш собствените си отрочета. Нали орлигархо- клептокрацията ще затрие този който прави ткива планова в САЩ.

Няма лошо да започват от себе си !

САЩ създадоха ИД, САЩ щели да я унищожават ....

тва го знаеш щото четеш сводките на цру или щото путлер ти го каза а той не лъже изобщо!!!

засто е нужно ниякои да казва и да си дезинформиран, то това е очевадно стига IQ то да ти е положително.

Путин ли освободи от Camp Bucca лидерите на ИДИЛ?

Очевадно е ,но явно или си кьорав ,или си на хапчета.

Дали ще я унищожат? Те така щяха да унищожат Ал Кайда а резултатът е обратен. Защитават Саудитска арабия дето ги спонсорира...

Санкции срещу САЩ, СА, Катар, Йордания, Израел,Турция и България, главни доставчици на оръжие на ИД.

доставката е лесната работа, важното е финансирането и лоби там кадето триябва. ниякои даржяви си позволяват да снабдияват с оружие не правителства а групи хора борести се за несто, а утре това уружие като се използва за тероризам , питам кои сте е отговорен?

Наложени са санкции на руска банка която е обслужвала плащането на руското оръжие за ИД! Банката на Илюмжинов!

ако ниямам пари как сте сабера ч5 000 високо платени наемници, за пример булгаря неможе да си позволи този лукс. значи кучето е зарито другаде, това е финанси и поддражка имам предвид доставки на оражия храни лекарства и осте много други неста. така че военните тук немогат да помогнат,

След атентатите на 11-ти септември обявиха война срещу тероризма а резултата досега е обратен, защо ли.... Саудитска Арабия дето пропагандира и финансира най-радикалният ислям им е съюзник и приятел.

И ТАМ . В СИРИЯ БЯХА ОТКРИТИ ДОСТА ДОШЛИ ОТ РАЗНИ РУСКИ РЕСПУБЛИКИ И КАВКАЗ ! ПОМНИТЕ ЛИ ? ДА СЕ НАСОЧАТ И НАТАТЪК !

А от Северна Африка и Западна Европа още повече...

САЩ отново се готвят да бомбандират опашката на гущера, защото главата му е в Лангли.

Досега удобно се пропускаше ИДИЛ в Нигерия, Сомалия, Судан, Мали, Йемен, Пакистан и те си действаха необезпокоявани! Е, дойде им времето!

Да, всички изброени от вас страни разполагат с петрол и големи залежи на полезни изкопаеми. Време е и там да ударят мръсните терористи ;))

под ... и други държави , имат предвид саудитска арабия?

Ще ударят..? С какво? С масови бомбардировки с контейнери с ново оръжие? Защото това гледам да правят от 8 години насам.

Първо да ударят ИД в САЩ и ЕС.

Няма първо, няма второ, ударът ще е повсеместен и едновременен на петте континета!