Заплахи към студент: Ще останеш без ухо, крак или ръка

Шокиращи заплахи, че ще остане без ухо, крак или ръка е получил протестиращ студент във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Заплашвани са и негови колеги. Младежи от СУ пък съобщиха, че телефоните им се подслушват.

Обратно в новината

Коментари - Заплахи към студент: Ще останеш без ухо, крак или ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Студентските съвети вчера се обявиха против окупацията. ТОЛКОВА ПО ПОВОД студентиТЕ.

Абе, аз ако окупирам сградата на шефа, ще ме уволнят след 30 мин., а фирмата за охрана ще ме изхвърли чак вечерта. И това е капитализъм - никой не оспорва правото му. А студенти които уж учат /което е работа, защото се води за трудов стаж/ явно могат да си правят каквото искат. ДА, ПРАВИЛНО Е ДА БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ.

Това е нарушаване на нашите права. Студенти, които учат в държавен университет, да не могат да влязат на територията на друг държавен университет, възмути се тя.-Марина Братанова А студентите,които искат да учат в собствените си университети защо не могат да го правят-питам аз?!?

Защото правителството е некадърно да ви защити и трябва да се маха по-скоро.В цял свят срещу терористите не се води мек курс,а се пуска малко газ една вечер и на сутринта-вход свободен

Идиот може да роди само идиотизъм! Ако беше мааалко по -грамотен, щеше да знаеш какво следва след "малко газ " във ВУЗ. Примери 1968 - Париж, 1973 - Атина.

Моите деца като направят някоя беля и аз им казвам: "Ще ти откъсна ухото!" Още са с по две уши, ама не защото са спрели да правят бели.

Едва ли ще останеш без ухо. По-скоро баща ти като разбере, че ще трябва да доплаща за семестъра, доста ще ти го удължи :). Предлагам всички "протестиращи" с политически претенции да заплатят увеличена семестриална такса за себе си и останалите, неучастващи!

Много слаби сценаристи, много слаби изпълнители! хайде сега пък подслушват студентските телефони - брей,това американските служби да не са от вчера!

България са омразните соросоидни НПО-та, които тровят живота ни 25 години и ни обричат на бавна и мъчителна гибел. До кога ще търпим тези мекерета да ни насъскват към братоубийство.

... ще останеш и без хуй...

Пълен Тотален ЦИРК !! -С основни Клоуни няколко студенти (250 Хиляди са Всички Студенти ) , >Организаторите са 7 Партиики (Реформаторски Блок ) с Неистово желание да се Вмъкнат в Парламента след като НВ Народът не ги е Допуснал преди 7 Месеца ... >Инвеститорите/Плащачи са Групичка Нашенски Олигарси +Фондациите на Сорос !!! >Губещите : Всички Останали,Ние ,Народът !

А бе ТОЯ дали сам си вярва.Кой ще вземе да се занимава с ПОДОБНИ ЛУМПЕНИ.

ТАКАВА ИДИОТЩИНА Е В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ОТ ТОВА СТРАДА САМАТА ДЪРЖАВА - ЕДНИ ЗАПЛАШВАТ, ДРУГИ ОТПЛАШВАТ, ТРЕТИ БИЯТ ТЪПАНИ, ЧЕТВЪРТИ НОСЯТ СЪРП И ЧУК, ПЕТИ ПИЯТ И ПУШАТ - СТУДЕНТИТЕ ИМ Е КЕФ ЧЕ СА РЕВОЛЮЦИОНЕРИ - ОКТОМВРИСТИ - ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА МИСЛЕНЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЕДИН НАРОД!

ДИРа са изперкали тотално. С такова впечатление останах след като прочетох горната апокалиптична статия. ДИР = АГИТВЕСТНИК от времето на социализма

И тук ДИРниците станаха адвокати на окупаторите!

Не ползвай българско име като си подкрепящ далаверата БСП-ДПС! Избери си някое турско!

Чyryниц

А мораториумът? Той не е ли правилно дело, или ти си соросоид, като тогава ползвай САЩ-ско име.

"Марина Братанова, организатор на окупацията във ВУ, разказа, че няколко души, окупирали 321 аудитория..." Това "ВУ" да не би да е ВТУ? Или е някое военно училище, макар че то май няма такива?

vsi4ki dikraturi,se provaliha s trqsak.ostavka

само бои по тапите измислени студенти окупирали да не е на баща им само като им гледам тапите физионономии на алкохолизи ми стажат ясни-отпадаци на обществото.

И такива ли олигофрени като теб се опитват да пищат в този форум? Срам!!!!

И такива ли олигофрени като теб се опитват да пищат в този форум? Срам!!!!

Ама къде гледа Ивет Добромирова?! Студентите имат "голема нужда" да привлекат медийно и гражданско внимание. Предлагам им по почина на Пусси райът да направят един сеанс на групов публичен протестен секс в Аулата на СУпод лозунга "Масов секс - масова демокрация" и да обвявят, че всички трябва да се присъединят към тях. Ще има голяма ефект: - Гарантирано ще има огромен медиен и граждански интерес отзвук - и у нас и в чужбина - ще има много желаещи да се включат в окупацията и последващите сеанси и голям наплив от нови окупиращи - записите от сеанса могат да се продадат, а спечелените пари да се дадат за демократична кауза - за оръжие на терористите от сирийската опозиция напр. - участието на цигани и циганки в сеанса ще докаже, че не са расисти - ще се помогне за решаването на демографския проблем и много други ползи за демокрацията.

Късно е, Местанче, за китка...

Ами така действат мутро-милиционерите на ХУНТАТА. Това не е Бойко мекия, дето само му приписваха, че уж мутра бил, това са мръсни комунисти, свикнали с прийомите на ДС, истинските основатели на СИК и ВИС, истинските мутри, при които заплахите са истински. Но вие си избрахте ХУНТАТА и сега не се оплаквайте от това че ви мачка с диктата си

Каква хунта бе, иди на лекар. Има ли дори един лумпен бит досега?

До gost ( нерегистриран ) 31.10.2013 22:38 Какви избори сънуваш и какви изборни резултати ? Докато има избирателни секции в циганските гета - няма избори! Да не говорим че след изборите се разбира, че има партии които лъжат на 100 % и нищо за което са ги избрали не правят. Така че БРАВО на студентите!

ТАКИВА СА ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА НАРКОБОСОВЕТЕ. РЕДНО Е ПОЛИЦИЯТА ДА ГО ПОПРИТИСНЕ.

Полицията да разледва в какво се е забъркал!

Марина ти си национален герой! Ще те помним и всички с теб! Ще има разкази за вас в историята и по литература! Гордеем се с Вас! Не слушайте заплахите това са предсмъртни жила

...Полицията вика за "справка" студенти... Шокиращи заплахи, че ще остане без ухо, крак или ръка е получил протестиращ студент ... Ами това са научили от КГБ комунягите/социалисти! Терор и насилие над народа! Те друго не умеят... Нищо старо не са забравили и НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ!!!

Каква злоба какъв цинизъм какво умерзение Не ви ли е срам Вие нямате нищо човешко вече Скъпи студенти вие сте хората на България ! Ако вас ви нямаше нищо няма! Мили студенти Успех и не се давайте Историята пишете!

Аз пък заплаших една протестираща студента(разбирай професионална гювендия),че ще и скъсам пър.делника...моля Дир-а да отразо подобаващо новината в отделна статия.

тоВа е най- малкото... коЕто може да им Се... Те акЪл Немат, за ухото се плашат... а може би Ухото е най ... най нали Цв.Цв.?

Знаеш ли какво? Няма смисъл, човек да с еразправя с теб, просто защото си губи времето.

наакали в гащите, а кво искат да ги гладят по срамните места, да им дават бира, ,,,няма пък. Бой докато разберат, какво е демокрация. Така постъпват в САЩ, Франция и други любимите страни.

държавата ни е в пълен хаос, беднотия, по-зле от джунгла, турцизирана и с добро няма да се оправят нещата...абсолютни олигофрени ни управляват и не само това , но поне да бяха патриоти.

ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИ,КОИТО ПОСЯГАТ ИЛИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЕЦАТА НИ.ПРОКЛЕТИ ДА СА ТЕ И ПОТОМСТВАТА ИМ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.АМИН.

Ако комшията си беше сложил "гумичка" нямаше да имаш това недоразумение

На студента "Майка му!"

инак щеше да обясниш на детето, какво е животът, ама тъ не го познаваш, щото не яде боя.

КЛЕТВИТЕ СА КАТО БУМЕРАНГ-ВРЪЩАТ СЕ НА ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ИЗРЕКЪЛ!!

Като чуя такива новини изпадам в умиление.Ашколсум писачи.

българия не заслужава да бъде в европа, камо ли в евросъюза.тук няма демокрация, няма парламентаризъм, а конституцията съществува само на хартия.това кой да управлява, и колко дълго, не се решава на избори, нито от закони и конституционни правила и съд.на някой не му хареса изборния резултат, и хоп излиза на улицата,или подстрекава студенитите.това между другото е гениална идея.учудвам се, че никой не се сети за тях по-рано, а трябваше да се харчат двойно повече пари за наемни протеститращи.

Напред към арабската лига

сигурно се е забъркал в нещо

Протестиращи студенти са изнасилили бабичка, защото ги подслушвала, какво си говорят - споделиха други студенти. Хайде сега разпространявайте новината

ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ, ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ, ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ?...

ГОДИНАТА Е 2007! НА ВЛАСТ БЕ БСП! 14 юли 2007 Полицията привиква блогъри заради протестите за Странджа Полицията проверява блогъри и ги привиква за справка в Столичната дирекция на вътрешните работи. Проверките са във връзка с информаця, която те са публикували в личните си интернет страници за протестите в подкрепа на Странджа. 09.10.2007 В страната има изострено социално напрежение, коментира говорителят на БСП. Вчера учителите поискаха оставките на министрите на финансите Пламен Орешарски и на образованието Даниел Вълчев, след като Би Ти Ви излъчи реплики между тях, от които се разбира, че искат да протакат преговорите, а Орешарски ги определя като "седенка". 9 окт 2007 Притискат директори да спират стачката Имаме информация, че по места се правят опити да се оказва въздействие на директорите на училища. Това каза говорителят на Единния национален стачен комитет на поредния протестен митинг на стачкуващите учители на площад "Батенберг" в столицата. Учителите издигнаха плакати, на които пише "Станишев, Симеон, Доган, седянката свърши, идете си" 2 Октомври 2007 Полиция усмирява учителската стачка. Станишев вика спешно Вълчев и Орешарски, кметът мести бунта. Учителската стачка излезе от контрол

Плащат ми от атака да ви спамя, малко ми плащат та затова спамя повечко

Ай честито: link

"Знаците за подслушване били много странно пращене и необичайни сигнали, които се чуват по време на разговор. " А бе ти си много смотан, бе! Това да не ти е аналоговата телефония, дето се чува включването на лентовия магнетофон за запис! Май много сте се филмирали и вече се тресете от страх!

Самата информация идава от студенти. Те са специалисти по подслушване ли или по създаване на достоверни слухове

Къде си Г-н министър на МВР и не вземеш мерки или можеш само да охраняваш тюфлеците в Народното събрание а другите кучита ги яли?

Плачете, комуняги...... Сьсела си отива!!! :-) А сего и рязания боклук Местаноглу, и Болния Сидеров. :-)

И идва Боко. Ще има амфети за всички , и ще построи още поне 1мил. км магистрали , за да извади всичките си подръжници да проституират около тях. Ще се прегърне пак с Цв.Василев и Пеевски и ще ви се изсере в кухите черепни кутии защото сте прости калинки.

Тук е пълно със геберо-седесунгери-какво киснете в нета?Нали днес ви е празник-"тиквен ден"?Хайде бегом при вожда Тиква, да празнувате!

А ТИ ПРИ КОЙ ЩЕ ОТИДЕШ,ПРИ ДОГАН ЛИ!!! ИЛИ ПО ДОБРЕ ПРИ СТАНИШЕВ! ХА ХА ХА

а, дали някой не иска да ги убие, да ги арестува, дали пък не е А.Доган например, не искат ли охрана като на Цвъко и Буда да речем, някой не им ли каза ,че параноята им е несъстоятелна и смехотворна и още повече недостоверна....дали, ама надали

Ей, КАКВО СИ се разписал! Теб никой няма да заплашва, защото си от тях. Благодаря че ми каза, че са само заплахи, ама ако бяхме правова държава за заплахи се влиза в затвора, защото и това е престъпление. Ама от къде да знаеш?

То ако бяхме правова държава нямаше лумпени да блокират улици и кръстовища безнаказано и нямаше манипулирани студенти да окупират университети също безнаказано. Абе смехотворни работи три протеста се обединили и се събрали 400 души! Брех че масовост! Ха ха ха!

Айде, у лево, да режат, каквото искат, да си стои на задника и да учи, като не-да пасе овце!!

Не искаме у лево, там е за теб, да си пасеш овцете. Искаме у десно, за да живеем нормално

Най-дубре й дъ тий у сридътъ нъ иднъ педя пут кръстъ!