Запалиха българското знаме на карнавал в Северна Македония (видео)

Захариева разпореди на посланика да изрази силното си възмущение пред правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това знаме гори и тлее вече 30 години , българите измряха в мизерия в родината си , убити от български продажни политици и откровени идиоти. Трябва ли да ни пука , че някакви маймуни от македония си показали задниците.....

Преди повече от четвърт век СДС-Шайката подпали държавицата ни,за да я изкорми безнаказано и до ден днешен - никому нищо , а сега - за едно подпалено знаме,същата Шайка орева орталъка.

Тези ще горят всякакви знамена, защото и те сами за себе си не знаят какви са... Който не е минал, само той не ги е онодил...

НЕ ТИ ТРЯБВАТ ДОКУМЕНТИ- НЕКА ПРОЧЕТАТ ТРИЛОГИЯТА НА ТАЛЕВ -ИЛИ ПОНЕ "ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК" и "ИЛИНДЕН"

Аз път прочетох книгата "Третия светилник" от емигранта Божидар Чеков,спряна от издаване и обрана от книжарниците през 2020г. защото много ярко и комично описва Барба Ганьос от СДС-Шайката.

В Република Северна Македония не ГОРЯТ българското знаме за първи път!!!!!! Това е 3 -то или 4 -то посегателство върху нашия национален флаг от северно македонци В РАМКИТЕ НА ДВЕ ГОДИНИ! ВИНАГИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СИ Е МЪЛЧАЛА!!!! Сега даже ми е странно какво тази русокоска, нашата министърка се е разпискала и развикала???? 1. Каймакчалан - едив “журналист” сърбин с северно македонско гражданство разкъса българския трибагреник и счупи паметна плоча с чук на загинали БЪЛГАРСКИ вооиници!!! НОВА ПЛОЧА - няма!! СЪД за северно макаденоца няма! България си ТРАЙКАШЕ!!! 2. Запалено българско знаме в Мелбърн Австралия, от група северно македонци! България си траеше! Реакция нямаше! 3. В Скопие група северно македонски фашисти членове на северно македонското ВМРО запалиха БЪЛГАРСКИЯ трикольор!!! Реакция на България НУЛА! Съд за северно макаденоските фашисти нямаше!!! 4. Сега това БЪЛГАРСКО знаме! Иии НАЙ НАКРАЯ мижава реакция от страна на България!!! ЗАЩО НЕ ОТЗОВАХМЕ НАШИЯ ПОСЛАНИК ДА ТЕ ВЪРНЕ В СОФИЯ??? ЗАЩО? Защо България не отнесе въпроса в ЕС и да поиска спиране на парите за Република Северна Македония? Защо така пасивно бе българи? Защо?

Служител на НСО ЗАХВЪРЛИ българското знаме!

Кмета - ескалирали, защото имало много полиция. А тогава как не изгориха другото знаме, приличащо ми на мексиканско, а българското. Наши грешки в най-новата ни история спрямо Македония - избързахме първи да дадем независимост на републиката им; пратихме им танкове, макар и за скрап; масово издаване на документи за български граждани; и продължаваме - сега и ваксини им осигуряваме. Все едно някой да те псува и ругае, да те обижда и подиграва, а ти да му се хилиш и да го питаш какво иска да направиш за него, за да не се държи така. Явно нашите политици не са се променили от тези през 1945 г.

Махаме ветото с условие че си сменят химна с “Welcome to the jungle” на guns; и на границата въведем разрешения за “Многократно Излизане от Зоопарк”. :)

Доживях 46 години, за да видя как синовете на братовчедите ми горят знамето на Родината. Прав беше дядо, когато ми казваше "забрави за тях", когато ходехме с него с открит лист в Струмица на събора. Ако знаех какви изроди ще станат, още тогава бих ги избил. Аз - 165 юноша, здрав като бик срещу непревишаващите 140 см жалки македончета, набори, присмиващи се, че в България имаме цигарени дървки "Кловнот Макс" само по стрелбищата. Но така е устроен света - лигльовците на Югославия да горят знамето, символ на кръвта им. Горко им, когато дойде време да трезнеят от пиянството на сръбското блудство...

Хич не сме им дали език и писмо на тия диви циганяри! Какво сме им направили,че да ни мразят толкоз много? Виж го тоя тъп див мангал със свастики и никой нищо не прави!Ами то има за какво да ни мразят!Като не могат сами да си напишат език и азбука!

Тия дали осъзнават колко са нелепи само

Европейски съюз за тия през крив макарон. Толкова тъпи копелета няма. Албанците скоро ще ги анексират. Бързо ще забравят, че са македонци от севера, както са забравили всичко до този момент. Тия са зомби държава егати. На никой не са нужни тая измет долна.

Слава на Македония и славните македонци

...на български. :-D

Еми да се гушнат с албанците и назад към природата

За мое съжаление, с тия верно сме рода- много са прости

Боклуци!

Всички тези снимки и клипове да ги покаже нашето външно министерсво на външните министри на ЕС при следващото обсъждане за преговори и приемане на Република Северна Македония. После да наложи вето нашата делегация

1.Когато РСМ признаят историческата истина , че те са с български произход, тогава ще има ЕУ 2.Не виждам ЕУ да са се разбързали за РСМ. Западните балкани имат териториални и исторически проблеми, не са за ЕУ въобще, фомират гетото на Европа. ....Associated ethnic groups Bulgarians are considered most closely related to the neighbouring Macedonians.[41] The ethnic Macedonians were considered Bulgarians by most ethnographers until the early 20th century and beyond with a big portion of them evidently self-identifying as such.[135][136][137] The Slavic-speakers of Greek Macedonia and most among the Torlaks in Serbia have also had a history of identifying as Bulgarians and many were members of the Bulgarian Exarchate, which included most of the territory regarded as Torlak. The greater part of these people were also considered Bulgarians by most ethnographers until the early 20th century and beyond.[138][139][140][141] https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bulgarians

Решението за там може да се вземе едва след като се изясни докъде се простира ръката сърбите. Ако тези са просто промити мозъци - може да бъдат изолирани и оставени да се оправят сами, ако сърбите имат пръст - може да се повдигне въпроса за българското малцинство в сърбия и да се поразбута малко тая кочина там, и без това сърбия е прекалено голяма , ттряба да остане само Шумадия и там да си стоят. Ако сърбия няма пръст и просто тия са си малоумни - тогава - да ги изолираме и да си стоят в кафез. Да поругаеш знамето под което са умирали за твоята свобода - това е плачевно.

Това са сърби, и говора и емблемата с вълк е знак на сръбски и турски организации.

Никакъв ЕС за тях и да помогнем да умрат от глад. Вето и ембарго за тези орки.

Ще гледат ЕС през крив макарон Наздраве!

тия пияни панаирджии са си баш за Брюсел! хахахахаха

До това доведоха неумелите и никадърни действия на българските политици.Преди да ме укорявате прочетете историята,всички земи които сме изгубили след освобождението от Турция е заради некадърноста и лакомията на политическата класа у нас.И аз искам България на три морета но с тази политическа класа ,дано поне едно ни остане.Не ми го побира акълът ,как така стана,че Гърция която 30 години ги спираше за ЕС не я споменават,а България е приеха за най голямият им душманин.От протежето на магарето Роско,необразованият шофьор от Банкя, и измисленият патриот освен да ви манипулират друго няма какво да направат.Кой е сключил този договор с СМ в който нищо не е ясно и сега има олили мале КОЙ кажете кой го е подписал.Ето тези тримата хубавци предадоха българските интереси защото СМ трябваше да влезе в НАТО и те не искаха да се конфронтират със САЩ.Не искаха и не смееха.Гърците 30 годинине отстъпиха,докато не постигнат своето,а ние подписахме договор който става за кенефа,не давайте тия които подписаха договора да ви манипулират.

Ами споменават България като душманин, защото това им пише в учебниците. Лично съм виждал в техен учебник за "бугарски фашистички окупатори", печатан и редактиран в....... Белград. Това са "последици" от сръбското управление през всички векове и години.

Айде по-полека с Втората световна война. България е на страната на фашистка Германия - факт. Българската армия е окупационна сила в Македония - факт. Македония е република във федерална Югославия - факт. Сърбия е дала над 1 000 000 жертви, в т.ч. и македонци - факт. Ще ни се да мразят сърбите, но мразят нас - факт.

Нищо не си виждал,слухариш отук ,отам.С къв акъл са изпратени български войски като окупационни в Македония през 2 световна война.Като изпратихме в Ирак кво стана в Кербала.Приехме ковчези,и кой ни е виновен освен ние на себе си..Ти как би погледнал на чужди войски окупирали България.Те са посрещнати като освободители,но предвид че са вършели мръсната работа на германците са изпратени като окупатори.ако сме имали кадърни политици да са се усетилиза това.

а как се радват сърбите сега, не можете да си представите /особено сръбския им министър Дачич/... е това са последиците от сръбското управление през годините...

Прост народ- слаба държава.

Необходима е спешна помощ за Македония, два милиона криви макарони с които да гледат към ЕС!

Запалили знамето на дядовците си.

В Охрид на една стена в най-трудните времена 1945 г. е пишело: И все пак България ще пребъде.

Хващайте оръжията братя да издухаме тия свине от лицето на земята!

Н4 знам как ще звучи на чист македонски език поговорката "Волът рие, ама всичкото на гърба му отива", но съм убеден че монголските ни приоятели ще я разберат и на български. Кои горят знамена? Най-често арабелници-мангасари горят знамена на САЩ и Израел. Е, ако някой иска да се чуства мангал - прав му път. Но те или не разбират, или сазлепени в злобата си се правят на юнаци, че с този акт обяснават на цяла Европа защо всъщност ние ги спряхме пот преговори за ЕС. По-миналата година Франция и Холяндия ни свършиха мръсната работа - спраха Македония и Албания. Миналата година ние им свършихме мръсната работа - нека си го кажем право че никой в ЕС не иска нито Македония, нито Албания. А сега самите македонци си правят харакири. Бих казал, по стр български обичай. Не по японски.

Дайте да им обявим една война,и да се приключва,какво има да им търпим подигравките на тия аборигени макетата а???Аз поне двадесет бих утрепал със кеф кенефи.

цирк го гледахме преди години.

как е възможно за 50 години комунизъм да промие до толкова мозъците че да забравят род и родина

Докато има жив българин със достойнство и чест БЪЛГАРИТЕ С МАКЕДОНСКО СЪЗНАНИЕ трябва да си останат извън ЕС ЩО Е МАКЕ ВСЕ Е ЛАЙНО Да си затворим границата за тези олигофрени

мамкави продажна

Велизар Енчев: След запалване на българското знаме, да отзовем посланика си от С. Македония.

Поредно доказателство, че са си чисти българи! ХАХАХАХАХА! Тъжно но факт....

значи открито не искат да имат нищо общо с България! При това положение да не чакат оплюваната от тях България да им отвори пътя за влизане в ЕС! Виновни за изгарянето на българския флаг по време на карнавала са и подпалвачите и зяпачите (сеирджиите) и властите! За това никаква отстъпка пред исканията им и никога никаква прошка за такива хора и действия! Да си стоят там където са и изобщо да забравят мечтите си че някога България ще им прости и ще свали ветото си и ще им отвори за влизането им в ЕС!

Тука някакви бугари патриоти плашат македонците с поалбанчване, с невъзможност за влизане в ЕС. А кочината им няма албанци, ама е пълно с бразилци, всичко е разграбено и разрушено, чужденците мислят, че югославската война е минала и през България. След 15г в ЕС взимат по ниски средни пенсии от македонците, средната им заплата е 100-200 евро повече, цените им са 30% по високи, целият им стандарт е по нисък като цяло, ама се тупат по корема патроотарски. 30-40г. държавата няма грам политика към МКД, сега ги своим, ама предлагаме какво....?

Не е верно нито че заплатите в България са по-ниски от РСМ нито стандарта виж тук: https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Bulgaria&country2=North+Macedonia&city1=Sofia&city2=Skopje това пише горе: Local Purchasing Power in Skopje is 30.49% lower than in Sofia и това долу: Average Monthly Net Salary (After Tax) 1,364.64 лв в София и 763.35 лв в Скопие Тая опорка за бедната България се изтърка, защото България по стандарт на живот е по напред от Мънкидония , Сърбия , Русия , Турция ...

А твоят заден двор разграбен ли е? Май да, като гледам как се гъзиш към Деве баир. Пий едно тиквешко, тиквенико безроден и се успокой!

Тая простотия у македонците доказва още веднъж че са българи

Е, ти па изтепа рибата с тоя лаф .

Двете МВРО в София и Скопие разлаяха кучетата от двете страни на границата. Полза никаква ни за на народите , политиката, най-малко за историята. Освен за дъртите ченгета-негодноци , които дърпат конците тук и там , да прибавят някои процент електорат и до пенсия са на хранилка. Само че никой в белите държави не им се връзва , а и местните им промити мозъци , колкото и да несхватливи , почнаха да се усещат , в какви игрички ги вкарват

Да . Почти точно така. В Гърция също как беше " ченгета - негодници " отстояваха интересите и историята си над 25 години ! Може да се погледне и от друг ъгъл - правим им добро забавяйки малко придобиването на официален колониален статут.

Абе, чул си нещо за Гърция и си караш както си знаеш. Първо в Гърция имаха конкретни и реалистични искания и ги отстояваха последователно и постигнаха конкретни резултати . Ние искаме невъзможното , да заличим 70г история , да сменим националното им съзнание след като 70г сме нямали никакви претенции и политика. Всъщност ние искаме невъзможното именно , защото е невъзможно и така етническите предприемачи да си развяват байряка и трупат тераси и пачки от националистически истерии.

Интересно парцалът, дето македонистите развяват като знаме, каква стойност има, историческа, народностна, символна, държавническа??? Точно никаква, и да се запали, все тая.

Макетата тотално полудяха и грозно прекаляват! Глупаци, не си знаят интереса. България би била единствената държава в света, която твърдо да им стои зад гърба и да ги подкрепя за всичко! Само да се държаха човешки и нурмално! Глупаци!

Повече никаква подкрепа за тях!!!

щом развяват знаме със Звездата на Вергина. От 1993 г. това не е знамето на РСМ!

И тези ги пуснахме да са ни съюзници в НАТО??? Борисов и Каракачанов на съд дето отстъпиха пред тези безродници!

Това са резултатите от Берлинския конгрес от преди 140г.. Има вечни интереси. Тогава нашите врагове латинци ни разделиха на Мизия , Тракия и Македония. Следват две почти три национални катастрофи , войни жертви , изселвания и в момента се гледаме на кръв с тези хора от Македония. Същото направиха с хората в Югославия да се ненавиждат. Днес разделят една страна на Беларус , Украйна , Русия. Отново сеят омраза и кръв. Разделяй и владей. Да им се ВРЪЩА. НЕЗависимост за Шотландия ,Каталония ,Бавария , Тексас , обединение на Ирландия ! Добре звучи нали !!!

Борисов скъсай дипломатически отношения с тия , затвори границата и да вървят на майка си в п..ката. Писна ни вече от тия боклуци. Кажи им ясно че ЗА ТЯХ ЕС НЯМА ДА ИМА и приключвай с тях. Нямаме работа с тия помияри и не ни трябват за нищо.

МОМЕНТАЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ. ЕС СЛЕД 100 ГОДИНИ. ЕКСТРАДИЦИЯ НА ВСИЧКИ МАКЕДОНСКИ ГРАЖДАНИ И ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПАСПОРТИ. МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ ДА СИ УЧАТ В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. ЗАБРАНА НА СМЕСЕНИТЕ БРАКОВЕ.

Гледате ли ги тия озверелите? Гледайте, гледайте. И те си "спазват традициите", както Ганю се оправдава когато масово нарушава закона.

Ами успех с поалбанчването. Няма дълго да чакате. Във всеки случай по-малко отколкото за ЕС