Заобикалящият ваксините вариант "Мю" вече е в Гърция

Южната ни съседка съобщава, че са идентифицирани два случая на международното летище в Атина, още два в Арголида, в северния регион на Пелопонес, както и в Атика, и в Ахая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някоя крава не са ли открили на летището в Гърция?

И кво прайм сега? Както е модерно да се казва. Делтата прескунди 34% от ваксаните. Ми-то иска да прескача всички.

месец вече ка"т си мисля - не се ли свършиха вече произведените ваксини та да спрат да призовават за ваксиниране, и пак ,и пак! До края на годината ако наистина / както били казали / изтеглят и злополучните нищо неоткриващи тестове ще се приключи и с плановата "пандемия"!

Спирка няма. Ако не си чел, Пфайзер мислят да увеличат печалбата си за догодина с поне 4 милиарда.

МЮ МЮ, КЕ ДОЙДЕ И У НАС. И СЕГА ИМА МНОГО ТРУПОВЕ, А ПОСЛЕ, НЕ МИ СЕ МИСЛИ КВО КЕ СТАНЕ. ПОРАДИ МНОГОТО СМЪРТНИ СЛУЧАИ ПРЕБРОЯВАНЕТО СЕ ОТЛАГА ДОКАТО ОБСТАНОВКАТА СЕ ПОДОБРИ. СТРОЙ СЕ, ПРЕБРОЙ СЕ БЪЛГАРИНО! МИРНО!

tonk11

Това понеже дойде от Китай требваше да ги почнат с китайската азбука щото като гледам гръцката нема да стигне а и скоро ще свърши.

Ужас. Нима вече няма никаква надежда и всички ще умрем

То беше повече от ясно, че и такъв щам, който заобикаля ваксините, ще се пръкне, дори малко се забави. Дано поне да не заобикаля мерките - маски, дистанция, дезинфекция, че тогава вече дупе да ни е яко.

Това е като онова.Разбиращите ще разберат

До омега вариант има бая време, още няколко години и 50-та доза ваксина!

ТИнтири-минтири е и мюто !!

Сегааааа е моментааааааа за апаратаментаааааа -------- Ваксинирай баба си!

Не може всички вируси да са от гръцката азбука,трябва да има и от българската азбука.Затова ли гърците имат лаборатории,да откриват новите мутации,защото са от тяхната азбука,а ние нямаме една лаборатория и всичко пращаме в чужбина.Може да се появи щамът "Ъ' и гърците го нямат в тяхната азбука.Тогава какво правим?

Заобикалящият вариант "МЮ" беше крайно време да се появи. Той е очакваното оправдание за пълната измама, която са ваксините употребявани в момента. Време е човечеството да прогледне и потърси отговорност на тези, които изкуствено създадоха вируса. Първите масови протести са вече факт. Въпреки, че излъчването им по всички национални телевизии в Европа и света е почти забранено, те могат да се проследят в интернет сайтове, които са наистина свободни и независими

много си прост бе Сашееее... както казваше един кумик....

Комик батка, комик.

Крайно време е да направят ежедневна домашна ваксина - наспиваш се, ставаш, измиваш се, изсираш се, ваксинираш се и отиваш на работа.

прибави и 40 градусовата биоваксина и всичко е наред

Краят на 2022, всички са ваксинирани, само бай Иван от малко село не е. Отива джипито при него и го моли: - Хайде, моля ти се...само ти остана! - Не! - упорит е бай Иван. На другия ден бай Иван си пуснал радиото и си чопли в градинката. По радиото прекъсва музиката и се чува следното съобщение: - сега специално за бай Иван-нов по-смъртоносен щам...

От гледна точка на троловете, интересна публикация. Логиката довежда до извода, че щом се появява нов вариант, на който ваксините не му действат, е съвсем безсмислено да се ваксинираш. Пък троловете довчера агитираха за ваксиниране. Днес би трябвало да агитират против ваксинирането, за да подкрепят статията. Че иначе става много смешно: "Ваксините не действат, ваксинирайте се" :)

ВАКСИНИРАНИТЕ ПРИ СРЕЩА С “МЮ”, ДА ПИШАТ ЗАВЕЩАНИЕТО СИ. 1.Имунната им система е компрометирана заради борбата, която са водили и вероятно още продължава, с изключително токсичният протеин на спайка. Всяка следваща ваксина, всяка среща някой друг вирус, дори и грипен , може да ги убие. Антителата които се създават след ваксинация от интоксикацията със спайкове, са тясно спектърни, а не универсални като в случая на преболедувалите Ковид. Винаги подчертавам, че не е възможно ваксиниран натъпкан с отровни протеини да е по здрав от неваксиниран при равни други условия. 2.Специфичните антитела създавани срещу вируса SARS-Cov от 2002, предизвикват с висока честота Antibody Dependent Enhancement (ADE), ситуация при която наместо да се борят с вируса, те му помагат да влезе в клетката. Това е доказано лабораторно в епруветка. Настоящият вирус SARS-Cov-2 e с 80% съвпадение на генома със SARS-Cov и прави същото в епруветка, което платените от Биг Фарма псевдо учени отричат. 3.Всеки ваксиниран е с негативен D-dimer test, което означава предразположение към образуване на тромбози, кръвозасядания и рак. Дали наистина съществува вариантът МЮ или става дума акция “2 в 1”за прикриване на ваксинационното фиаско и реклама на booster дозата и новите таблетки на Pfizer за ваксинирани? Най-вероятно и двете. Докато МЮ е повод за нови анекдоти сред неваксинираните, то “овцете” вече са тръгнали към кланницата.

Глупости, тролчо тролчев. Позитивен D-dimer тест е знак за изброеното: тромбози, онкологични и пр. Качва се и с възрастта, а и при бременност. А пък твърденията ти в т.2 - как ли пък не се отнасят и за боледуващите неваксинирани. Стига тролене!

Всеки уважаващ себе си специалист ЦИТИРА своите твърдения! В противен случай остава съмнение за плагиатство, тролене, изопачаване на истината, фалшиви новини!

Олеле,,, олеле мюто е тука. Сега бързо на кравайче и навиране главицо у гъзицо че след МЮ идва по страшният щам. КУКУ Разбрахте ли испосрани ковид офце

Какви варианти ви гонят, тези ваксини не са за ковид, изобщо има ли някой който да вярва на тези лъжи, и сега се оправдават с новите щамове. Точно преди ковид активистката Грета обикаляше като луда. На всички е ясно, че Гейтс я подкрепя. Къде изчезна Грета?! Може би мечтата и започна да се реализира?!

He бе.Има коронавирус.Поради глобалното затопляне

Дир сипе жито, и кокошките се събират да кълват и кудкудякат.

А дали,същата лаборатория,от която е побЕгнал вируса,не бълва нови и нови варианти??Само питам,моля без заяждане.

Няма нужда да бълват, при подобни нива на разпространение природата сама си я върши тази работа по-добре, отколкото която и да е лаборатория може да се справи.

И локдауни, които дават време за мутации, вместо бързо създаване на естествен имунитет при здравите и приключване и при "ваксини", които позволяват заразяване и боледуване - разпространение.

Проблема е зад завесата, кукловодите са проблема, но не тези в България, а световните

Я слагай целофоновата шапка и си лягай

Забрави ганьо кочина антиваксър плоскоземец зелен чорап с алуминиева шапка на тиквата.

Само на мен ли ми се струва, че преиграваме някой американски екшън на живо? Примерно "Зараза" ама на тази тематика са куп филми, все екшъни, все американски и все холивудски. Дали да не се забрани киното като увреждащо психиката?

Идиокраси, не е Зараза ;)

Идват и вариантите Ню, Кю, Щю, Пю, Хю, Цю и т.н.

Хю ми най-харесва!

Този ще да е мЮтирал от някоя луда крава. Мюююю-ха-ха-ха-ха, мюююю, хахахаха, мююююю, хаха, мюююююю, мюююю ,мюююююююю, хахаааа!!!

А ти пък- дее,дее,деее,дееее,деееее,деебил!Ха ха ха!

Това сам ли го измисли? Браво!

Хайде,нагодиха ви го за 4-та и 5-та супер и хипер бустерни дози,тъкмо виждат,че сертификатите ще започнат да изтичат и веднага нов мутант,който заобикалял досегашните ваксини,вие вече всички сте неваксинирани и трябва да се ваксинирате отново... И шилетата ще се втурнат под строй да се самоубиват... Мю ще има симптоми на сърбеж сигурно,засърби ли те някъде бягай да се тестваш...

Ваксините не работят, затова си измислят варианти и щамове, за да го оправдаят,

Ваксините работят перфектно, а ти си обратен.

Ковид ве, пусни и някоя челна катастрофа, паднал аероплан, пожар изгори пеленаче, овца захапа вълк и пр. малоумщини. Не ви се дразня, май ми намалява тотално интереса ..... Дано сте интересни на другите, щото ..

Нищо ново под Слънцето,нищо и пак нищо ново в жалката държава на дебилите!Както вече е официално известно-в държавата на дебилите 85% са неваксинирани и не щат да го направят!Точно такъв е и процента на дебилите в държавата на дебилите-85%,бре!А сега зацепихте ли коя е държавата на дебилите-почва с Б и завършва на ...гария!Ха ха ха!пп-Вечна слава на проф.Иво Христов,който има смелоста да обяви и озвучи този моторно известен медицински факт!Поклон,професоре!!!Ха ха ха!!!

Явно ти си прочутата войвода на глупаците....

Айде ваксоробите на опашка. След 2834588247-та доза, вирусът сам ще се съгласи, че ваксината помага...

До некакво гтр!Ха ха ха!И това за глупаците го твърди жител на страната с най-много глупаци!Щото сте най-глупави-за това сте и най-бедни!А сте най-бедни щото сте най-глупави(в Света!).Ха ха ха!

И сега,какво,който се е ваксал е пре.бан! Се едно не си се ваксал... Само преболедувалите вируса ще са добре,всички останали да се готвят за срещата си с Мю! Отидеха и сертификати,отиде всичко... Събудихте ли се вече и вие ваксинираните,за да разберете,че ви правят на маймуни? Сега всички ще сте пак неваксинирани!

А най-добре ще са преболедувалите ваксинирани. Защото другите... кой със задух два месеца, кой с неясно какво, което ще се прояви след години, кой едвам прескочил трапа след 40 дни на вентилация, кой умрял на третата седмица след заразяването...

Тоя зезвеко- идиот пак се изака....абе ти тоалетна нямаш ли бе дебил?

"преболедувалите ваксинирани"!?? Това не златен скункс, ами златни ташаци ще ти донесе, бате!!!

Г-жо Аеее, След като така услужливо си подложила устенца, защо ми е да ходя в тоалетната? По-добре да си стои чиста.

Г-н Един луд, Нали само до преди малко и ваксинираните боледуваха бе? Или шизофрения някаква?

Тази новина ни доказва,че няма смисъл да се ваксинираме,защото ваксините изобщо няма да влияят на този вариант но вируса и се едно ще си си сложил физиологичен разствор,а не ваксина.. Остава единствения вариант - 70% от населението да мине по естествен път през вируса!

Имам лоша новина за теб и останалите антиваксери. Имунитета придобит при преболедуване (ако оцелееш) е специфичен за щама от който си боледувал. При следващ щам се разболяваш отново. За това ако си оцелял при алфа, от делта ще се разболееш отново, вероятно по-тежко. Ако пак оцелееш - след това и от мю. За това се препоръчва ваксиниране 6 месеца след изкарване на ковид (за оцелелите). Имунитетът придобит при ваксиниране е по-широк. Той защитава от уханския щам, и от индийския (може би в поп-малка степен) и явно в още по-малка степен от колумбийския. Което пък е предпоставка за разработка и поставяне на нова ваксина която да покрива и колумбийската версия, щом е толкова опасна. И така ще бъде докато има райони с малък процент ваксинирани – от там ще излизат нови щамове за които наличните ваксини ще се оказват неефективни. Съответно нови ваксини, ново бодене и нови пари за бигфарма.

Пишеш абсолютни глупости! Естествения имунитет важи за всички мутации на коронавируса предизвикващ ковид,докато изкуствения не е всеобхватен и затова мутациите,като Мю и подобни ще ги заобикалят!

Абе дрисък! Всичко което противоречи на "западните ваксини убиват" е глупости, така ли? Хайде всички да се раболеем от ковид пък който оцелее? До следващия щам!

ha ha ha

абе той незнам къде е бил знаменосец ама по логиката, която влага, наличието на достъпна информация и знанията по биология на човек с добро/медицинско обръзование изглежда добре се ориентира. Но би било добре да се позамислите в България защо живеете в последите десетилетия с мисълта, че “нема кой да ви прецака”, та и сега по темата с вируса…., все един и същи “поглед”….

Както е тръгнало, всички АЗБУКИ ще научим...

Антиваксър си ти под прикритие.

Напротив, не съм антиваксърка. Но съм ОТЯВЛЕНА КОВИД антиваксърка. Причините за това се увеличават с всяка КОВИД статия, вкл. настоящата.

инфо, Така се получава, когато четеш само 1/2 инфо. Причините да и отявлена ковид ваксърка също растат с всяка статия, само че тях избирателно ги пропускаш. Ако вземеш за пример мен, аз чета и едните, и другите.

Зевзек, ако обичаш не се давай за пример, защото тогава цивилизацията наистина ще е обречена!

Г-н Един луд, Какво лошо има в това? Сегашната цивилизация е пълна с будали. Ще се роди нова.

с т.н..ваксина, която очевидно вече не отговаря на новите мутации на вируса. Ясно е, че предстои преосмисляне на далаверата и фарма мафията, след като вече напълни гушите, ще се отдръпва постепенно от производство на някакви експериментални препарати...

Само за пълнене на гуши мислиш и до там ти стига капацитета. Какви гуши за нещо, което струва 5-20 лв, колкто кутия цигари или кафе в мола? Смешна работа са тези суми по колкото и да ги умножаваш. Кой ще ти се занимава за такива дребни суми д а преобръща цял свят с краката нагоре? Вие мислите ли въобще? Само загубите на едно летище ще са колкото всички ваксини, произведени за Ковид.

На калпава ваксина вируса и пречи. Мууууу

take-your-kid-to-get-the-pfizer-vaccine-what-could-go-wrong? https://leakedreality.com/video/19493/take-your-kid-to-get-the-pfizer-vaccine-what-could-go-wrong

То бива-бива пропаганда, ама вече съвсем се уливат, та как става смешно! За какво е тази брутална пропаганда? Какво маскират? От какво ни отклоняват вниманието?!!

От извънземните?

https://youtu.be/RQF6dZZqX5I?t=240

Обръщам се към жЮрналята- буква МЮ в гръцката азбука НЯМА. Има МИ

Защо минус? Първи и втори клас изучих в Гърция, позабравил съм езика, но не и азбуката

Нову двайси.

аууууу яко ще се мре :)

Идва ератата на Мюмюн... очаквайте скоро и на вашите екрани....

Че ако не разберем кой стои зад това сме свършени без време. Не са правителства, не са медии, не са познати личности. Всичко е буфер. За самолетите сте прави. Демократично избиване.

Аз стоя зад него. И извънземните ми помагат. Сега си пия уискито с моят господар - Сорос. Говорим си на херца да пуснем ХААРП утре.

Стоиш, ама на тоалетната чиния.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGtX1BxcnU3oRWNcyUYRadCTeWHr3rIiuJrg&s къде е мю бе мизерници неграмотни има седем букви преди това

За следите в небето не се притеснявайте!. Проблем са следите в главите Ви!!!

Абе незнам за МЮ , но в северозападна България, където живея пак започнаха да летят тези самолети, чиито следи стоят с часове в небето, но са единици на ден. Погледайте небето и ще видите интересни неща.

В София е същото. По време на затишие не можеш и една лента да видиш в небето. По време на пик е пълно. Поне вече знаем какво пръскат отгоре, досега бяха само теории и догадки, но вече е ясно.

Това са водни пари от въздуха който минава през компресора на двигателя Дейба и тъпаците ви Дейбъ

Водни пари са, но не баш от въздуха. Основни продукти след горенето на въглеводороди, от каквито предимно е съставено горивото, са съединения на техните съставни части с кислорода. А именно - въглероден двуокис и вода. Колко време ще стоят, зависи от влажността горе. Кирчо сигурно не е виждал облаци досега.

Тъжно е, че хора с шизофрения като теб не се лекуват. Само човек с много сериозно психично заболяване може да повярва, че нито един от милионите хора в аероиндустрията няма да забележи контейнерите за тези "вещества". И го казвам като човек с поне 4 психични заболявания, които обаче не афектират способностите ми за разсъждение въпреки сериозността си. В същото време не ви дреме или не знаете, че от средата на 1920-те до седемдесетте години автотранспортът се движи с гориво с олово... Въпреки че се е знаело много добре до какво води. Но какво значение има, че животът на няколко поколения, множество милиарда хора, ще бъде съкратен средно с по няколко години, като може няколко хиляди човека да са милиардери и трилионери? При всяка територия, в която се забрани (силно) оловното гориво, се наблюдава едно и също - 20 години след това рязко намалява броят на бавно развиващите се, както и на младежите, които тръгват по лошия път на престъпността. Просто заченатите след забрана деца по-рядко развиват умствени (вкл. емоционални) проблеми, които да ги правят проблемни деца. И това е само един от многото начини, по които оловото действа. Знае се за опасността му още при създаването на оловното гориво, но всеки, който се опита да изкара наяве това, бива премачкан. По онова време колите се нуждаят от високо октаново число, за да ускоряват бързо. Хората искат бързи коли и това влиза в употреба на достатъчно безскрупулните... Че самолетите мърсят, така е. Даже си мисля дали безумната теория за кемтрейлс не се харесва на бранша, защото поне отвлича вниманието от реалното и измеримо влияние на самолетите върху природата. Не че хората имат заместител...

Едва ли пръскат с вируси, още повече с такива, които не са изолирани и филтрирани. Но виж токсични добавки към горивото може. Само азотния диоксид от автомобилите какви "благини" може да ти донесе, а София е най-мръсния европейски град, само животът в нея гарантира в голяма степен - новооткрития постковид синдром и то ако се запазят тенденциите - доживот!

добре дошъл Мю, почвай от Кантарджиев

Е нищо де, важното е, че уволниха 5000+ лекари ... напълно логино нали?

Преди няколко часа имаше статия за уволнение на 10,000 лекари в Гърция, защото не искат да се ваксинират. Отварям бирата - искам да видя новата вълна с новия щам и 10к по-малко лекари. Това ще е трагикомедията на годината! ;)

Г-жо :), Бирата ще изветрее и ще се вкисне. Вълната не минава за едно футболно полувреме. По-дборе отвори нов пакет тоалетна хартия, трипластова с 16 броя вътре. Таман трябва да стигне. Аз така смятам да направя.

Аз не знам какво се бавят нашите, ами не поканят гръцките лекари, мед. сестри и семействата им - официално за български граждани, с осигурена работа! Една десета да се навият, ние ще сме на плюс!

Гръцките власти вече едвам ги навиха да останат за по 5000 ойро обезщетения за безработица или по колкото точно им се полага. Обаче теб сигурно работата те прави свободен и затова с радост би ги заменил за 900-те лева нетна заплата в България. А след няколко месеца гръцките лекари ще бъдат назначени пак. По-скоро 1/10 от българските лекари биха отишли да ги уволнят в Гърция, а най-скоро - да попълнят временно освободените места.

Ами сега прясно ваксинираните какво ще правите? Отивате за нова ли? Колко пъти ще го правите това? Цял живот ли? Сериозно ли не разбирате какво се случва?

В момента, в някоя лаболатория, фармацевтичните компании бъркат новият щам на вируса. Тъкмо когато си помислите, че се е разминало, ще го пуснат сред хората. Знаете ли кое е най-забавното? И фармацевтичните компании и СЗО са частни организации. Принадлежат на един и същ род. Няма да кажа кой, за да не си помислите, че е конспирация.. И да, те искат да ни излекуват толкова, колкото производителите на оръжие искат мир...

Бъркат ти малоумният мозък…

с обидите и вулгаризмите, с които искат да зашеметят противниците на правата линия, която те бранят и имат за тази цел разни опорки и клишета.