Назначени са още 8 зам.-министри в ”Борисов 3”

Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на още 8 зам.-министри. Предложенията са на съответните министри, съобщи правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Назначени са още 8 зам.-министри в ”Борисов 3” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето се вика: "Най- доброто предстои!" А комбинацията на куки с куки си е цял гардероб куки, закачалки и откачалки.

... и послушни тъпаци, както съм сигурна поне за единия от тези зам.-министри, за съжаление в едно от най-важните министерства, които дъвчат реформата като дъвка за балончета.

Калина илиева и герги харизанов-ще ги оставите ли без министерства!? СРАМОТА!!!:))))

Министерство на боя Министър-питбула.... Ресорен вицепремиер на републиката -от квотата на ВИС и СИК.. ... Под прякото ръководство на Боко Симитлийската Тиква!:))

За раята-геноцид....а на яслата...още десетки калинки...Сбъркана държава

Работа да има за всички, а ние данъкоплатците да ядем айрян или айран надробен с хляб. Нямало геноцид, има ама нищо не може да се стори. Това е бабо сийке положението. Повече вода, ама да не е от урановата, че и пари трябва за минерална вода. Нашата е от изворчето, на 2 км от село, безплатна вода и айран страхотна вечеря, обяд, а сутрин на студена водица сме. Не е майтап работата. Богатите точно по този начин станаха по-богати,, а останалите да духат супата и да се спасяват, кой както може, ако не камбаната е затова, умря сиромаха за правда, за правда и свобода-свърши това време на гениалните поети, революционери...Капитан Петко войвода

Много бе дайба май..а ви.

Още, още чиновници искаме, тези са ни малко, и 240 депутата са ни малко. Какво да работят братчедите ни, братята ни, любовниците ни. Айде де, стига сте се стискали, още стотина зам. министри, кабинети, кабинетчета, другжества, комисии искаме и каквото още се сетите. Ама ха, хазната бъка от пари, какво ще ги правите толкова много мъни?

Накратко-----Симитлията си върна на постовете, тия-дето го тъпчеха!:))) .... Със специално внимание-към сина на кмета на Симитли!:))))

lu4ka

А пък Швейцария има само седем министри.

Бройки за избори им трябват....Вместо да намалят многобройната администрация дето на глава от населението е най многобройна въпреки завишените бройки на населението...Паритев на балъците много добре се харчат както се вижда...За всяка подлога местенце във властта...

А на зам. министрите заместници кога ще се назначат?

Още срам заминистерство на образованието. Там е грандиозния батак забъркан в последно време.

Този пак започна с уреждането на калинките! "Службогонците" на дядо ти Вазов не са си отивали никога от тази територия!

Назначаване на ПОСЛУШКОВЦИ . След като са подчинени на политическите величия и са НАЗНАЧЕНИ от тях , тези министри , зам. министри и началници , въобще няма да бъдат '' КОРУМПЕТА '' ....

Послушковците датират още от Иван-Костовото управление , Мими Йорданов /МВР/ , Славчо Христов / банкер със средно образование / , и знайни и незнайни неграмотни , ама ПОСЛУШКОВЦИ . Даже и наглостта на Емануил Йорданов , като министър на МВР , когато се изцепи с гордост , че не бил се подписвал на нито един документ . Интересно , какво е работил тогава ?

Значи сме много тъпи след като толкова време ги търпим да си раздуват администрацията....

Кой в Бг още не е бил министър или зам. министър ?

На бат Сали , 101 -ят бртовчед .

Егати държавата,щом цецка и захарчето са управляващи правосъдието

Министерство на младежта и спорта? За какво? Спорт няма отдавна Има само спорт тото !!!

Този с пилешкия глас зам!

Новите/стари/ управляващи , си подсигуряват сигурен електорат , особено и със новите /стари/ областни управители , които ще накарат съгражданите си ''ДОБРОВОЛНО'' да гласуват за ГЕРБ . България си остава , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА .

Слави Трифонов е виновен .

Някой знае ли да обясни тук--какво и как работят зам-министрите и секретарките им --не съм запознат с новостите-- едно време разни законопроекти уж готвеха --сега обаче една гайка някъде в Бг да се плати завие еполитически въпрос и човека най-отгоре трябва да каже -да--Та зам министрите ли съгласуват това с човека най-горе--или --как става?

Назначени още 8 зам.-министри Абе зам.-министрите взеха на "килограм" да ги назначават. Е това е лошото на коалициите, че изкуствено увеличават държавната администрация.

Ей, не се спряха - само назначения и назначения. Не може ли без зам.министри?