Зам.-окръжният прокурор на Стара Загора поискал пускането от ареста на Георги Николаев

Обвинителят Георги Видев се е мотивирал с факта, че на 18-годишната Дебора Михайлова не е причинена средна телесна повреда

Обратно в новината

Коментари - Зам.-окръжният прокурор на Стара Загора поискал пускането от ареста на Георги Николаев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще има Видов ден за Видев.Силата на парите е по силна от преценката за справедливост, за съжаление.Това важи и за съдебния лекар и съдийския състав

Не е лека телесна повреда, а поне 20 леки телесни повреди наведнъж.Само от този факт, абстрахирайки се от другите,че е налице рецедиви,че деянието е извършено с особена жестокост, напълно умишлено, с огромна болка за жертвата и оставящо белези, следва да има мярка арест! Сега юристите дето ги учат,че правораздаване е нещо различно от справедливост,ще изпитат на гърба си същото,но с обратен знак!Справедливост ще има,а правораздаване,не толкова!С последното визирам прокурора,съдийката и съдебния доктор.....

Тази държава върви от зле на по-зле.. Не знам какво трябва да се случи за да се вдигне целият народ против тези продажници,политици и мутри. Крадат ни,заплашват ни, убиват ни а на нас винаги циганите са виновни. Имаме синове и дъщери и с тях ще стане същото докато не се вдигнем всички заедно. На Балканите бяхме първи във всичко сега сме последни във всичко!!!!!

Супер ще се радвам същото да се случи с дъщерите им

Да се освободят всички плъхове, обявили се за съдии и прокорори, ако беше един кокошкар до сега да са го бутнали поне 10 в затвора, обаче който плаща за него няма закони.

ами Гьонова?На нея да се отнемат съдийските права.

Да го призоват родителите като съочастник.

Направил грешна експертиза да си подаде оставката,заедно с зам.прокурора.А кой е взел парите ,има си следствие,да ги разследва и двамата

така и така е станал съучастник на звяра. Другият е който е праснал "лека телесна повреда". Нека и двамата ги понарежат с макетни ножчета за да потвърдят ЛЕКОТАТА НА ПОВРЕДАТА !!!

Шило

Мухлю! Бах маа му. В Стара Загора съвсем са деградирали и депрофесионализирали.

Tozi prokuror ima li sluchaino dashterya?

тоз боклук от прокуратурата трябва да е в ареста

Този прокурор е завършил on-line, както и адвоката на обвиняемия! Трябва да им се спрат правата на юристи!!!

не само на тях!

Жена му на кого е чакала докато той е въртял афера с тази Дебора?

Ами сигурно зам.-прокурорът е взел някаква сума от изверга и затова заключението му е, че няма нищо. Безобразие!

А може и някои снимчици с такива момиченца да има тук таме...Почти всички властници в тази държава са "пробити", тоест зависими. Купени или държани с компромати. До най-високите нива. Нищо добро не ни чака.

И защо мълча като партизанин, а трябваше съдийката да се оправдава, въпреки че тя нито може да измени обвинението, нито да повдигне ново, нито да отсъди мярка за неотклонение, непредвидена в закона? Прокуратурата е можела да поиска нова експертиза, можела е да повдигне и други обвинения за това отвратително извращение, но се е ограничила с най-лесното "лека телесна повреда", че да не се преумори от работа. Няма ли хора между тия прокурори, да се вдигнат сега на протест и да поискат отстраняването на този, както преди време протестираха колко се бил уплашил Гешев от пиратката край пътя?

Да се вдигнат прокурори на протест срещу един от тях? Абе ти какво търсиш у тия, морал ли, човещина ши, що ли? Те зад закона се крият и се показват само когато ги настъпиш! Я им спри ежегодните премии за "добре свършена работа" и тогава гледай цирк

Тоя обвинител ли е или адвокат на побъркания?

Доста вече се дискутира това отвратително престъпление и трябва да има остра реакция срещу подобни извращения... Малкото момиченце (както пише един от коментиращите) защо се е дало в ръцете на този боклук и е било в интимни отношения месеци наред? А родителите къде бяха? Да, този изрод трябва да бъде смачкан! Но, нека тази история е назидание за всички малки момиченца, на по 15-18 години, които пълнят заведенията и с поведение и оскъдно облекло стават плячка в ръцете на бандити, извратеняци и престъпници..., които им обещават лукс и забавления..., а после става страшно!!!

Въпросът за това, дали се касае за лека, средна или тежка телесна увреда, е ПРАВЕН, а не медицински въпрос! Лекарите в своите документи могат единствено да констатират и отбелязват, какви са уврежданията, къде по тялото, колко, с каква големина и форма, какво засягат и какво са причинили на жертвата, респективно пострадалия, като болка, страдание, обездвижване и прочие. Нямат право да квалифицират увреждането! Дали е ЛЕКА, СРЕДНА или ТЕЖКА телесна увреда! И да го направят, това няма никаква правна стойност! Съдът неможе да се съобразява с подобна квалификация на медици, както не е обвързан и с медицинската експертиза, като цяло! Съдът може да не повярва на медицинската експертиза, като се обоснове защо! Медицинската експертиза не е задължителна за съда!

Герой на петилетката - Браво ! Как да го уволниш .

работата може да е по дебела , щом се е дрогирала ,може да има проблем с плащането и ,като нямаш пари плащаш с друго .момичето може да се е опънало и специалиста се е престарал

Прокуратурата е изцяло от синове и дъщери на бивши партиици!Съдът е изцяло от деца на комуняги и активни борци!!!!Каква демокрация,какви пет лева??¿

Този има ли дъщеря???

Говори се,че съд и прокуратура,са бесни фенове на Путя!?!

Айдеее пак путя и руснаците,той я нарязал те го пуснали.а ние пак невинни, пак друг ни е виновен.объркан и т.п народ.

А оставката Кога ?

Тук дявола е доктора направил заключението, че телесната повреда е лека. Ако прокурора повдигне обвинение за средна, то изрода ще осъди прокуратурата за десетки хиляди лева. Ако съдията отсъди постоянен арест за лека телесна повреда, то и той нарушава закона и съда ще плаща обезщетение. В доктора е ключът. Да се направи тройна експертиза от трима доктори, които не са местни.

Абе, Охо-Бохо, виж си неграмотното писание. Няма пълен член, нито спазваш стил и препинателни знацш. Ти до 4-ти клас ли си учил?

Загубихме армия,образование,медицина и най вече ПРАВОРАЗДАВАНЕ,ние вече нямаме държава

Причинена от синовете на Комунягите!!!

Работата на прокурора не беше ли да обвинява? Този за момент се е помислил за адвокат. Но, ... в Абсурдистан всичко е възможно...

на таз про-кура-тура.

Да не се окаже, че Георги е изпълнявал поръчка. И са го пуснали заради някой "баровец", вижда ми се странно да се стараят толкова заради охранител,но може да е от безхаберие.

Този направо да си подаде оставката и никога повече да не бъде допускам до тази система 400 шева малко ли му се видяха Ами ако се случи на жена му на дъщеря му на някой от неговите родини как ще реагира за 400-те Шева

Един срез с дълбочина 5 мм е лека телесна повреда от медицинска гледна точка. 400 среза като него са също лека телесна повреда според докторите. За тях няма разлика в случаите, но за съда има. Човекът направил един срез в изблик на ярост може до остане под домашен арест, но човек направил 400 среза си е закаравял престъпник и си е за ареста.

Според ,,компетентното,, мнение на тоя един лек разрез от ухо до ухо сигурно е ,,лека телесна повреда,,

Тоя ,,прокурор,, да излезе пред протестиращите на площада ,да обясни мотивите си за освобождаването на нарисувания селянин ,изтезаващ момичета.Мисля ,че множеството ще го разбере.

От стореното от татуирания изрод и ОЩЕ ПОВЕЧЕ от реакцията на системата ! Но за протокола искам да знам за наркозависима девойка ли става дума ? И упражнявала ли е тя най древната професия ? Защото ,ако е така, вярвам,че случилото се може и да е полезно за нея , връщайки я в правия път.

До колкото разбрах те са цяла банда която върши работа за местните власти включително съдии и прокурори.

До колкото разбрах те са цяла банда която върши работа за местните власти включително съдии и прокурори.

Е га ти. Толкова са корясали от корупция, че даже не ги е срам да се появяват и да плещят глупости. Ами ако оня идиот беше рязал техните деца?

Цялата верига - съдебен лекар - прокурор - съдия или са били щедро мотивирани, за да направят такива заключения, или са абсолютно некомпетентни в работата, за която са назначени

И двете !

А интересното е защо Тиквата от Банкя, БАЙ Ганьо Буци иначе е много активен, защитава някакъв фен на Левски който са намушкпли с нож, да разбира се жалко за фена, обаче защо Простата Тиква ниши не казва за този опит за убийство на това 18 годишно момиче, или за смъртта на 24 год шното момче от Цалапица или за ежедневните смъртни случаи по пътищата. ЗАЩО ВЕ ТИКВО НИЩО НЕ КАЗВАШ, 12 ГОДИНИ ТИ ДЕРИБЕЙСТВАШЕ И УНИЩЛЖАВАШЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА.

Ти си тотално неадекватен.

Тоя олигофрен, зам. окръжен съдия трябва да го нарежат леки кр и него да му сложа 400 шева па тогава да видим Може после да го окьпят със сярна киселина заедно с другите прокурори.

е, нема лошо де! нарязвате на ситно жената на прокурора, дъщеря му, детето и жената на кретена гошо, дето е рязал оная кифла, и готово танто за кукуриго! щом си е лека телесна повреда! ааа, и децата на "докторето" дето са писали експертизата също ги нарежете на ситно!

Просто такава държава няма!

има, имааа, ! те я тука! а държавата, това сме ние! ти, аз, брат ти, мойта леля, неговия чичо, нашите съседи, и първите ни братовчеди!

От този материал свирка не става . Веднага да се вземат мерки.

Добре бе, тоя че е садист и изрод - ясно, ама тия другите - адвокат, прокурор, съдия - те толкова ли са посредствени или са просто толкова изпушили, че не им пука от нещо такова...

И те са същите. Садисти и изроди.

Хаоосът в България,ежедневните престъпления от всякакъв характер и липсата на държавност/с една дума/ се дължи на оня с вдигнатия юмрук преди 2.5 години. В името на "любовта" си към най-терористичната държава в света - Путинова Русия.

Малко си глупав, не Ной кове законите, а такива като Тиквун, Кирил тъпото и сие.

Почнаха да гърмят един по един - в София, във Варна, в Зарата...очаквайте и на други места....

Ей, зако байко!!!! Ще има мандръсане.

увреждания от ковида. Още е с маска-лигавник.

goose

Средна телесна - Гешеффтурата трябва да работи, да събира доказателства и т.н. Лека телесна - делото става от частен характер и те няма да се налага да работят. Всичко това подплатено със "собствено усмотрение", което не подлежи на контрол от никого. И после защо всеки опит да се изисква отчетност от тая Гешеффтура води до вой до небето "Ама те ни се мешат в работата" Ами и аз искам да бачкам когато и както ми е кеф и никой да не ми търси отговорност за това.