Заляха с бензин горски служители, спрели бус с незаконна дървесина

Инспекторите са взели запалката на нарушителя и му сложили белезници

Обратно в новината

Коментари - Заляха с бензин горски служители, спрели бус с незаконна дървесина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И борбата с климатичните промени....не е трудно да ги предвиждат даже кретените от Г8.... Достатъчно е следващия дъжд да е по- проливен, ще погребе наново не само Карлово и Каравелово , но всички градове и села в близост до изсечени планини и гори

Едно време от у-ще ходихме да засаждане дръвчета. Утеха ни да уважаваме и обичаме Природата. Сега идиотите секат навред и изнасят не само в Гърция. Няма оправия !

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Не са само циганите.Само колко българи забогатяха от износ на наша дървесина. Нали си спомняме Карлово-защо станаха там големите наводнения-ами от изсичане на горите.Обаче само се заговори за това и после всичко се замете под килима. И става чудо за три дни - после пак същото.

ми отстреляйте гадината манг.л!

По време на 5-вековната турска окупация и геноцид, почти всички гори са били изсечени от турските окупатори. България е била гола. Може да се види от стари снимки веднага след Освобождението. СЛед това започва масово залесяване - основно от деца и ученици. Имало е дори съревнования между училищата. Засадени са милиони дървета. А сега нашите "братя" търтеи от махалите секат поголовно, а ако полиция и горски се опитат да ги спрат, те врещят че било расизъм и нападат нашите полицаи с оръжие!

Умник, а ще погледнеш ли защо Русия е била гола, или и там турските окупатори са я изсекли.

да бе тези турски окупатори паркет ки са правели на аванта

От Хиляди години народа сече от своята гора за отопление и готвене. Даже и под турско робство, плащаш един данък комин плюс десетък. По голямо робство от европейското няма, закони, наредби правила, такси, данъци. Искат да са 200 лева- правят да са. Имайте предвид, че еко фашистите искат изцяло да забранят дървата. Така да нечестивия си показва рогцата и нормално е да има съпротива. Варваризация ще има, и системата ще стане по жестока, но също и народа. Някакви горски служители на мошиаха, ще ти кажат умирай от студ. Защо ти да мреш а не те ;). Нека да направят справедливост, дървата за отопление да са 40лв кубика, всичко ще е ок. След 30 години пак са израснали. Поне в България имаме безкраен цикъл на горите, режем колко ни трябва, то се обновява. Не съм сигурен дали човека е циганин, има много българи дето цените са им непосилни, един момент всички ще въстанат.

Еко фашисти викаш. Но отчиташ ли факта, че преди хиляди години , па дори и по османско дето викаш , че имало данък комин ,не са имали капацитета да секат с такава бързина такива количества и че, дори да залесяват и възстановяват горските масиви , което не се прави в момента, на дърветата им трябват много години, за да станат годни пак за сечене и цикълът , за който говориш ще се прекъсне в даден момент. Освен това не взимаи предвид и че преди хиляди години са секли главно за лични нужди ,и че в моента не само ти и бай стоян и баба Недялка ползвате дърва да избутате зимъска и да сварите лютеницата, а се секат огромни количества за износ към други територии, щото те са си изяли горските запаси или просто си ги вардят.

Дядо ми имаше кория от баща му, режат подред от единия край по10-15 кубика на година, след 30-40 години ще порасне същото, ако корията е достатъчно голяма започваш от началото. Много си тъп, нищо не се засажда, самите корени са силни и нова клонка подкарва по силно отколкото ново дърво. Доверявам се на себе си от личен опит, не на директивите на Шваб, Сорос..

В горите се води истинска война. Трябва някой да въведе ред, иначе войната ще се пренесе навсякъде

Ха, ха, пак няма лице и име на крадеца! Пак медиите са на страната на гаднярите!

Да им се даде оръжие и да стрелят на месо тази циганска напаст

Оръжие имат но не могат да го използват, защото насртеща им са защитени видове

то гора детствена и урви стръмни и дълбоки пат пат и по урвата ще го намерят след 1000 години мумия!

Нагли роми! Това е опит за убийство плюс кражба! Веднага в затвора за 10 години!

НА тая територия до има няма 20-30 години ще избухне гражданска война не вървим на добре имаме нужда от прочистване

Кви горски ще се справят в озверели убийци!?

Тотална липса на респект, страх от законите и хората, които ги прилагат , а тъпанарите в Парламента ми говорят с дни неадекватни на живота глупоти. ТОва продулжава от години, а празнодумията и престъпно бездействие на политическата класа продулжава. ГЕРБ, ВМРО, ДБ - нали имахте мнозинство? Кое променихте и поправихте.

Ехх, това сега ако беше Америка, този селяндур щеше да е вече на оня свят

Това, ако не е опит за убийство здраве му кажи...

Е, да го бяха поляли и запалили.. Щяха да кажат пред полицията, че се е самоубил да не го хванат.. Сега ще го пуснат от каскетатурата и утре ще им запали къщите с децата..

Къде е Гешев? Нали се интересуваше от народа? 6 години се влачат случаите от залавянето на най-големите нарушители. Но те, нали ДПС са замесени и си трайкат прокурорите.

Как къде е - виж му колената, целите са сини. Тъй-че прави си извода къде е и какво прави.

Със сигурност са цигани, Иначе щяха да публикуват снимки на извършителите. Наистина няма такава държава.

в държавата ни вече командват циганите. А, ние къде сме?

Е то отдавна е така , щото нали са малцинство и имат само права , но нямат задължения и могат съответно да си правят каквото си искат.

Ние сме един милион по-малко и с отново "първа политическа сила" отговорните за това, къде очакваш да сме.

С незаконната дървесина се прави клада на мегдана, сипва се малко бензин за разпалване, а нарушителят се курдисва отгоре на кладата...

А осъдени и в затвора има ли? Това трябва да бъде квалифицирано като висок клас престъпление и присъдите трябва да са страшни, за да бъде отрязана главата на дървената мафия.

Всичко това е заради местните дерикметове. Показателен е факта с наводнените села. Пороите довлякоха и събориха редица къщи с камъни пясъци и дърва. Някой разпореди дървата да се складират някъде на едно място за отговорно пазене. Министъра разпореди дървата да се раздадат безплатно и...разни дерикметчета по места почват да си измислят собствени "правила" -Не може от пункта да вземе дървата със собствен превоз,не може да си ги нарежеш и нацепиш. Задължително плаща транспорт!? рязане, цепене и това за пари. Въпрос ами те дървата бяха в дворовете и къщите на хората; защо трябваше да се извозят на пункт кой е платил извозването -вероятно на доброволни разходи в помощ. Това л ие начина за приход джобни пари; Кой се оплаква! И този с тубата и бензина -и той пълни гуката на някой местен дерикмет --------------- * дерикмет - дерибей

в държавата ни вече командват циганите. А, ние къде сме?

Ти ще видиш нашето момиче Андерсен от Каспичан като стане сенатор къде сме !

Проблемът очевидно е в ГЛАВАТА на онзи с тубата бензин и запалката. Някога - много отдавна, щяха просто да му я резнат ...

Защо шофьорът не застрелян на място за назидание на останалите крадци . Ах даааа демокрация няма мърдане.

Да се премахнат търгове за дървета.

Следващия път ще ви запалят, както е тръгнало. Те се чувстват недосегаеми за закона и служителите, а би трябвало като в САЩ да "замръзват" щом ги видят. Да нападаш служебно лице, по време на изпълнение на служебните му задължения трябва да води до затвор поне за 5 години по бързата процедура и без право на заменяне, намаляване или условно истърпяане. Помислете за всички медицински работници, горски служители, полицаи, учители, които работят за нашето здраве и сигурност!!!

Един псевдо еколог от ЛАГ вдигна цените двойно и хората измемогват.

Бой на място,докато мърда и после-пак от същото-деееба и гадовете !

Човекът си върши работата. Ама ако го питаш, сигурно сам ще си каже, че предпочита боя, отколкото да го запалят с бензин.

Трябваше тубата случайно да се обърне обратно върху мангу ст а та и да се самозапали от изпаренията. Докога ще се търпят тези да унищожават горите и да се обогатяват за сметка на държавата. Дайте им по високи заплати на горските служители и правото да употребяват сила и оръжие, които имат за да могат да всеят малко респект в сините.

А такаа, и сега какво ще направи съда по този въпрос? Ще пусне ли мангуста, както обикновено, защото те имат права? Иии не им е лесно на лесничеите, трябва да им се даде оръжие. Те са горските полицаи!

Те оръжие имат, ама как да го използват като после ще се наредят всички НПО-та, защитаващи "малцинствата" и момчетата ще си го отнесат. Изобщо не е правилен закона що се отнася до ползване на оръжие и от полицаи, и от горски. Ако не е нападнат с пистолет не може да ползва пистолет, щото било неравностойно, така че какво да говорим

100 % е от електората на тъмнозелените братчедите.

Нека не прибързваме, става въпрос за СО, може да е и обикновен див селянин от типажа с джипката с обратен волан и ниско чело, дето преди няколко седмици група подобни потрошиха една хижа някъде там

Поллейте го и го запалете.