Френската полиция уби терористите и освободи заложници

Специалните сили са провели щурм срещу двете места, където терористите държаха заложници. Теростистите са ликвидирани от полицията. Има и други жертви.

Обратно в новината

Коментари - Френската полиция уби терористите и освободи заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като ги избиха всичките, каква информация могат да получат?

Това е само началото, страшното тепърва предстои.

По телевизията подсказаха на психически нестабилните хора какво да правят. Сега очаквайте някой изкукал да го направи. (Няма да кажа подсказката, но който е гледал внимателно новините е разбрал за какво говоря.)

А от Реформаторския Блок пратили съболезнованията си за Франция, обяснявайки тя колко е важна за нашата история и как ни е помогнала в борбата срещу османското робство. Тия добре ли са?

Това да не са тия дето ги биха наще селяни. Че се стигна до там, да се опитват да прегазят хората, които си пазаха нивите.

Как и защо се случи всичко това?! Необяснимо е как Великата Франция допусна да стане едва ли не за посмешище на Европа и света.Защо ли? Защото стана нещо като стореното нашенско в Лясковец, където едни другари - министър, ведно с един смешен гл. секретар, не само станаха за посмешище, но ще останат в историята, както и с реален принос в учебниците по криминалистика! Но за Велика Франция... Това е недопустимо!

Ако позволите, Колега - в последните дни Рязко увеличих мрежирането с Добри Приятели Французи/ойки : А. Да ! - И у Тях Е зейнала Пропаст между Данъкоплатците (ерго - Единственият Суверен) и 'избранниците' Точно като у Нас. Б. Да ! - на Стриктните Данъкоплатци им Е Писнало от разните-му-там соц.програми Точно като у Нас. ... И да ! - СА очаровани от Двустъпковата.

се сриват и азиатски путлеристан закъсва, се случва некаква световна случка - 1990 Ирак напада Кувейт, 1999 ефесбе взрывает рассию, 11.09.2001 Ню Йорк, сега Франция,... ???

Дано Има шанс да Не сте прав(а), Колега ! Дано ! (Извинете !)

Избери си дърво, вземи си стол и въженце и ...... Миришеееешшшшш!!!

Европейските некадърници веднага на школа в КГБ-Москва !!!

За Съвземането на Добрата Стара Европа - Само Мосад .

За Воистине-Замисляне ОТ и ЗА Нас-Всички : А. Въоръжението на Терористите - от АК до Скорпион и пилотен модел на Токарев. Б. По Всички Медии - бе показана карта на Света с яркостно Отразяване на Хората които Спонтанно СА подкрепили Франция (по-Ярките цветове за местата които по-Ярко) - от Земите-Ни до Вдън-Сибир - Тъма.

Ние, както руснаци, украинци, белоруси нямаме традиции в поддръжка на свободата на словото.

Топ ! ...ама ха Сложете кавичките на 'ние' ако обичате. (Знам че Не излизат в начало на постинг. ... Ама след многоточие - става.)

Като ви изобразих като турски кенеф, не бяхте толкова толерантни към свободата на словото... Що така се обидихте?

Ако позволите, Колега - Незабавно го Поздравих. ...и понеже Съм ЗА Неорекъснатото Подобрение - му заръчах да Работи по включването И на мирис И на звук.

Не се косете българи....всичко е политика!

.."Във всяка мръсотия по света има замесена американска ръка, а като минимум, американско пръстче.." Шарл Дьо Гол

азиат-чизмарска партенка, като че ли ???

Major Payne

Хаха, французите се накъкаха здраво и пак някой друг им е изцапал памперса...

Обикновените христяни и мюсюлмани няма какво да делят и живеят в мир....рибата мирише откъм главата!!!

мързеливи главанаци, било то мюсли или христи, аз да бачкам, да създавам и да ги издържам ???

Френска некадърност: убити двама терористи и 8 заложници. Браво, така се прави. :)

Я виж в Беслан какво е съотношението... 334 към 32... Малко повече от 1 към 10. Тук е 1 към 4...

Никога няма да видите кадри с убитите терористи-лицата им. Тези публикуваните са живи и със сменена самоличност. Извършителите са професионалисти килъри от Френския легион.Целта им е падането на Оланд-той предаде Франция

Франция ???

на САЩ-воините на легиона са верни на Шарл де Гол, когато Франция не е била член на НАТО

Вече нищо не може да ме учуди...политиката е мръсна работа - разделяй и владей!!!

Кой създаде ИД - САЩ. Защо през периода на ликвидиране на терористите САЩ мълчаха като пръ.ня в гащи. Кой създаде хаоса в и унищожи ЛИБИЯ - САЩ. И сега мълчат като лллл. САЩ имат интереси във всяка точка на света - за да грабят.

Очаквах местаня,роско ,да поднесат съболезнования на френчетата както всички други мюсолмани и християни.Да не са им сърдити.

Никой няма право да се подиграва с пророка Мохамед и Исус Христос, в тях вярват милиони богомолци....но това незначи , че трябва да отнемаш човешки животи. Всеки има глава на раменете си и трябва да мисли преди да осквернява или да убива!

Не ми пука ни за Мухамед, ни за Исус,и имам право да се подигравам на заблудени и ограничени хора....

Омръзна ми да чета и да слушам такива банални и дори глупави съждения...

Карикатури във вестниците не са подигравки. щяха да са такива, ако са на стените на джамията. Никой не задължава правоверните да гледат тези карикатури. Схващаш ли? Затова карикатурите на Мохамед са чист израз на лична позиция, т.е. израз на свобода на словото и нищо повече.

По принцип идеята на демокрацията и т.нар. "свобода на словото" е не всеки да си пра'и к'вото му е кеф, а, че човек може сам да прецени къде е границата и няма нужда тя да бъде уредена със закон. В случая наистина подигравката с чужда религия е не просто плоска, ами направо просташка. Това не е повод за убийства, но все пак нека не правим тези журналисти светци и радетели на демокрацията само, защото са убити.

аидееее втората серия ал-каида от Йемен заплаша францията с нови атаки за отмъщение! не спираите телевизорите! не се отдалечаваите от интернета! дръжте се за маикрософите! ше има продължения.....

Алах е велик и христос е велик и буда е велик но най велик е Банго Васил.Всички религии да се обединим на 14.01 да го отпразнуваме.ТОКА Е БЕЗПЛАТЕН ........

да се запасим с греяна ракия и с мезета и с компания и с повечко Интернет! ще има шоута!

кризата била приключила защо били убили и заложниците и набедените терористите! ами то по тази логика трябва да изпребиват и участващите полицаи като съучастници! да хвалим Буда! слава на Aллаха! Христос ще ни спаси!

Америка и Запада трябва да се замислят върху държанието си с арабския свят и да не ги третират като животни....цялата тази идиотщина с избиването на мирни хора се дължи на отвратителното поведение на тези държави срещу арабския свят.Какво стана с Ирак, Либия, а сега и със Сирия....влизат в тях унищожават им държавите и ги оставят в първобитно общинния строй...всички са хора на майката ЗЕМЯ!

Прочети малко книжки. Виж как се отнася ислямската религия към друговерците.

Може би си прав, но омразата поражда война!

Кукловодите на Америка и Запада по принцип не трябваше да създават изкуствената петролна зависимост, имайки предвид, че още през 1895г. е имало електрифициран трамвай в С. Петербург, а и в други европейски градове (десетилетия преди петролния бум). Трябваше да си ги оставят да си кютат с камилите, а не да се опитват да ги цивилизоват. Но за да световен Новият Ред, трябва всички да са замесени, нали?

Прав си за едно - Западът няма работа да се меси във вътрешните работи на тези държави. Но не си прав, че това е причината за тероризма, това е поводът. А причината е, че исляма е агресивна религия, за разлика от останалите световноразпространени религии. И ислямистите са обявили война на останалия свят.

Питам се, какъв ли става човек на който му е унищожена държавата, дома му, избити са децата му, жена му, роднините му и е отнето нормалното му човешко съществуване на живот???

според философията на исляма, скоро ще разбереш.

Ако вместо френски араби терористите бяха от Коиловци жална им майка на 88 000 -те от специалните части.

................

скриваи се в кочината в коилово бе вълнягов...бранник бил

ами ако бяхме им пратили петко и маика му ко щеше да стане еи...ще ги потрошат

Тия за двама пищолджии ореваха света.При нас такива неща всеки ден ...Въоръжени обраха митническо бюро Нападателите пристигнали със сиво "Ауди", взели 8000 лева и наранили служителка Публикувано: 9 ян. 2015, 09:49 Обновено: 9 ян. 2015, 09:49

ами как нема да реват ,като си нямат спецялисти като наш лазаров ами овчев

Да направим и нашето МВР 88 000 каскета. Така ще постигнем поне техните резултати!

Аз нямам право да говоря за свободата на словото. Ние сме на стотното място в света. Не бих се подигравал на пророка Мохамед. В него вярват милиони. Нямаме право, както никой няма право да се подиграва с Исус. За това мислете с главите си.

Никой не е Господ и няма право да отнема чужд живот. Независимо от подбудите. Нормалния свят отмени дори смъртното наказание. И си пати от това.

А кой ще осъди хората, който създадоха този хаос в арабския свят?! Хиляди невинни с отнето право на живот? Това ли е каузата на Исус и демокрацията, да избираш кой убийци да въоръжиш?! И как преценяваш, че едните убийци са добрите, а другите лоши?!

Марш в Северна Корея!

е само едно- всеки от нас да бъде въоръжен. Ако имаха право и половината от жертвите бяха въоръжени броят им щеше да бъде доста по-малък. То е ясно, че престъпниците се снабдяват с оръжие лесно, нека то стане достъпно за всеки за да можем да се защитаваме!

По-голяма глупост не можа ли да кажеш? Нали ако всеки е въоръжен, ежедневния брой жертви ще е доста повече от жертвите последните два дни.

Че ти ако си решил да убиваш, може да го направиш и с кухненски нож. Подкрепям по-горното мнение, че криминалните елементи лесно намират огнестрелно оръжие и това поставя порядъчните граждани в неравностойно положение.

това ако е успешна акция, аз съм трамвай

Италия на кой подари 30 000 калашника? А Полша, Чехия, Унгария , Румъния? А Арсенал на кой продава калашници?! ЦРУ когато излезна с доклада, че български калашници стрелят в Сирия и Йемен, що мълчахте?! Въпроса е как прониква това оръжие в Европа. По принцип само Китай произвеждат американско оръжие. Как са се сдобили терористите с калашник и гранатомед в ЕС?!

с активната помощ на ДПС и мафията.

да не забравяме ,че ДПС е проруска партия и помага активно на мероприятията на Путин в Европа!

като е създадена и командва от агенти на ДС? Дори в името си го показват Д(п)С.

Едва ли има по смотана от френската жандармерия и полиция! Вчера 9.1.2015 г. тяхните действия в Париж, бяха пълно подобие на старите филми на Луи Дьо Финес, в които осмиваше безредието и тъпотата на френската полиция и жандармерия! 88 хиляди души бяха впрегнати да обезвредят една ма;лка ппечатница и един еврейски магазин с размерите на стандартен LIDL, както изглеждаше по ТВ каналите. Имаха часове време да завардят всеки възможен изход на тези сгради с тази огромна полицейска сила! Но, уви! Оперативното ръководство на тази огромна сила я превърна със своята некадърност в дезорганизирана сган! Как може да се измъкне от обсадата младата терористка! Това значи, че не е била организирана както трябва проверка на излизащите от сградата хора, или не са били завардени добре от тези 88 хиляди полицай възможните изходи в т.. и прочутите във Франция канали за отпадни води и кенефи! Най-вероятно джихадиската е утепала заложниуца с нейната фигура, с материали т магазина се е дегизирала да прилича на нея и с нейните документи спокойно се е измъкнала като заложница, като е окичила с Калашника и други оръжия, които е носела, убитата заложница! Срам за Франция! Срам, та нема до дека!

не позна! ние откога търсим повод да се поразмърдаме и да потренираме! иначе е такава скука! а тези юнаци свършиха добра работа! много ни помогнаха!

Нали си даваш сметка, че единия лагер е от хора закалени в битките в Близкия изток, а от другата страна са хора тренирали от време на време на полигон с "мерки за безопасност"? Резонен е въпроса къде е Чуждестранния легион и кой му нарежда да си стои в казармите? Двама - трима "отпускари" от него щяха да свършат много по-качествено работата.

От 2001 редовно ходя във Франция и мога да ти гарантирам, че Френска полиция и жандармерия е много добра. Станал съм свидетел на 2-3 малки акции и повярвай ми ако нашата поне малко прилича на тях нещата в БГ щяха да са различни.

Да, бе да! Резултатите и фактите от вчерашната акция говорят по-убедително от теб!

СТРАХОТНИ СПЕЦ ЧАСТИ ИМАТ ФРАНСЕТАТА!ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ И ЗАЛОЖНИЦИ СА МЪРТВИ.ГОЛЯМ "УСПЕХ" ЗА ФРАНЦИЯ!

ами да пуснат калашници по супермаркетите и по хипермаркетите и на половин цена по отворените пазари за по-бедните и ша са оправим бързо, бързо..

терористичния акт стои МОСКОВСКАТА ХУНТА!

прадава калашници на поръзия

Запада си създава сами врагове. Както виждате източна и централна Европа никой не закача. Само украинската хунта избива мирно население и се клани на фашизма. Очаквам с нетърпение обяснението на Меркел за думите на Яценюк, че Русия е агресор, защото е освободила Европа от фашизма. Фашизъм+тероризъм= едно и също.

Според мен запада трябва да си вземе поука. Въоръжаваха тези хора, намесиха се в Ирак, Либия, Сирия. Хиляди деца, жени, мирни граждани умряха. Войната суздава това което виждаме. Агресията създава агресия. Същото се случва и в България. Исторически българина обича Русия. Не трябва да се допускат субекти, който да насаждат омраза. Всичко това води до агресия. Народа е избрал ЕС, но несе е отказал от любов по Русия. Всяка жаба трябва да си знае гьола.

да спре да продава калашниците си на терористите!

Като убеждение от трагичните събития мисля, че: - терористите не трябва да бъдат взимани в плен, а който прояви милост да бъде сурово наказван - трябва да се въведе смъртно наказание за тероризъм, защото терорист в затвора ще служи за нови посегателства върху обществения ред - всички изявяващи се като съюзници на Ал Кайда и ИДИЛ трябва да бъдат третирани като терористи и военни престъпници. -нападнат ли терористи обществено място с много хора, трябва хората да започват незабавна борба на живот и смърт, без да чакат помощ и милост.

Франция е в стрес от реалната обстановка .За да са по-обучени трябва да са по-тренирани.А такива занятия европейските спец части може да провеждат в източна Украйна с руските терористи.Трябва повече практически и тактически занятия.

Воденичката,воденичкатаааа,воденичката...!!! :)

Тъпчо,че те ако ги изпратят в източна Украйна Франсетата ще останат без специални части.Много си тъп, за цяла нощ болният ти мозък това ли измисли.Да оставиш Франция без специални части.

Затова трябва ЕВРОПА ДА Е ГОТОВА ЗА ВСЯКА ЗАПЛАХА ОТ изток!В Екатеринбург, главният град в Уралски федерален окръг, бившият армейски офицер Владимир Ефимов организира военни ветерани да се бият за Русия в Югоизточна Украйна, на повече от 1000 мили (1600 км) от страната си, пише Джеймс Рупърт от сп. "Нюзуик"В интервю за местния новинарски уебсайт "Екатеринбург онлайн" той съобщава за изпращането тази година на 150 до 250 бойци в зоната на военните действия в украинския район Донбас. Макар да казва, че бойците му са по-скоро "доброволци", отколкото наемници, на тях им се плаща заплата: от 1000 долара на месец за хора с нисък чин, до 2000-4000 долара за офицерите.

Точна такива от френските спец части трябваше да се лекуват в болница след среща с братята от Коиловци!Рано им е да се срещат със опълченците от Донбас!

франсетата са изостанали!!! те искат само свобода на словото! а аз искам и свобода на действието! затова тези терористи, като не могат да се изразяват или като няма къде да се изразяват поради цензурата, тогава те имат право на действие! и никои не бива да им пречи! и държавата и европата да бдят за да не им се пречи! те просто упражняват права си!!! *

Знаеш ли,излиза че си прав!От родопски ходжа преди година чух думите: "С европейските кръстоносни камъни-по христианските глави...!!!" БЕЗ КОМЕНТАР!

много шум се вдигна и голяма тупурдия заради франсетата. на колко точки по света загиват хора стават атентати, но подобен вой и в подобни размери едва ли. а всички хора сме равни и би следвало да бъдем съпричастни към всяка човешка болка и човешко страдание. нас жали ли ни някой българите, когато селата умират, хората не могат да си платят сметките за ток и и нямат пари за къшей хляб. и на целия този фон карикатурите са важни, и как някой някъде го отнесъл защото накърнил религиозните чувства на други.

И в този външен за България случай не стихва помията,която леят двете озлобени групички взаимно се наричат "тролове": -на наследниците на прадядо който е имал воденичка преди 1944 год. и на когото тати и мама са набили в главата че ако я имаше сега тази воденичка щяха да живеят като щастливи рентиери; -на наследниците на баба с високата пенсия на активен борец и сваления от висок партиен пост татко които съжаляват че не са се докопали до партийните пари и сега да са "бизнесмени". А то и едните и другите - неуспели в капиталистическото приспособяване и фактически лумпени!!!

В НПК то има достатъчно закони по който може да бъдат натикани в затвора. Ако не стигнат затворите, то можем да ги предаваме на задгранични, някъде из Сибир или СК-трудови лагери.

Такъв е материалът с това работим.

Аз така и не разбрах, кой жив, кой умрел. Да живее свободата на словото. Не искам същото да се случи и с наще журналисти, но искам да отидат за дълго в затвора за това, че в 21 век, докараха свободата на словото на стотно място в света. Цацаров, мамка му, кога ще вкараш в затвора бе?!

еи, не така прати първо в затвора съдиите и прокурорите! там ще могат на спокойствие да укрепнат и да обсъдят какво ще правят с територията и с оредяващата и осакатяваща популация... сега се мятат като риби на сухо...

И те в затвора. Всички! Армията трябва да въведе ред!

Че това е от вчера"Днес следобед в 16,24 часа ми се обади на мобилния телефон мъж, който на руски ми се закани, че ако продължавам да се пречкам в краката" България мислиш ли че няма руски и ислямски терористи?

ееееееееееееииииии сега колко народ сте се позлати от тези кризи.. поне стотина милиарда ще се завъртят... колко секюрити договора ще се напълният.. колко банкови сметки ще напращят... кво правят десетина смешници и десетина терористи, а? демокрация това, не е шега!

"Петнайсет заложници са освободени от супермаркета в Париж, съобщи израелски представител, цитиран от Асошиейтед прес." Абе, това не се сли е случило във Франция? От къде се взимат тия еврейски източници?

Не знам кой е писал статията, но има много неточна информация...

Франсетата се поосраха, убиха терористита барабар с всички заложници в магазина. Дир-а, какво е това подвеждащо заглавие? Кого са спасили?

спасили са банковите сметки на босовете от изпразване... сега като потекат едни пари.. мале, мале... то яхти, то самолети, то замъци, то кеф...

Много силно ми намирисва на добре обмислена и извършена Убииственна терористична Акция от ционистите(върхушката която създаде и джихадистите) за да сплашат Европа. Това е част от плана на тези свине които видяха че народите от Европа започнаха да се надигат против New World Order-(новия световен ред) който ционистката еврейска - терористична олигархия иска да наложи!

...Aбе тези Франсета не се поу4иха от братушките...??? Да докарат бутилките със "специалния" газ и както руснаците в Московския театър !! И хлебарки няма да останат..!!

Или да ударят с артилерия супер маркета и да обявят, че заложниците са минали на страната на терористите. Както правят руснаците. А да и да загубят 11 човека от специалните си части.

Абе само аз ли не мога да видя терористите и заложниците? Френската полиция видях, също един хеликоптер, ама къде са терористите?

Европа в истински съюз по между си от Изток до запад. Технологията от западна европа ресурсите от Русия,обща военна мощ.Да се затворят границите.Мисля че един такъв сьюз може да живее самостоятелно.Мюсюлманите се дупят наволя да прпродават нефта на който си искат и който си иска да им се слага за нефта.Грозно или не това е начина Европа да се запази.

Мурзилки, дано ви спрат парите че вече форумите не стават за четене.

Булгаристанските комунисти са далеч по гнусни от ислямистите но матрияла си ги търпи вече 80години. Смърт на комунизма.

На мурзилките им е казано да тръбят че убийците не са арабите. Сега обмислят кой точно да набедят. Моите предположения са: 1. Сорос 2.Маккейн 3.Порошенко Резервен вариант - Радан Кънев

Ти си луд бе!!! Още ли не си разбрал, че Путин е виновен!!!