Джихадистка се зарече да обезглави западен заложник

Джихадистка от Лондон приветства екзекуцията на американския журналист и се зарече да стане първата жена ислямист, която ще обезглави западен заложник в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Джихадистка се зарече да обезглави западен заложник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА САПУН !!!!

РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО! Всички ислямисти от цяла Европа да бъдат натоварени на товарния влак и да бъдат пуснати да бягат на воля в пустините и да си правят каквито си искат държави! Не стига че повечето от тях живеят на социални помощи на гърба на другите, щото трябва та си блъскат празните чутури в земята по 5 пъти на ден и не могат да работят, пък и некадърни и неграмотни, но иначе големи отворковци! Ако им спреш помощите ще измрът от глад! АЙДЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК И МАРШ ОТ ЕВРОПА! НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА В ЕВРОПА! ИСЛЯМИСТИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ ДОБРЕ! НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ТЪРПИ ТЪПОТИИТЕ

Кога ще започнат да наричат нещата с истинските им имена? Тези не са англичани, а имат английско гражданство. Разликата е толкова голяма, колкото между мен и бай Мангал, който се подвизава в Европа с български паспорт. Ама пустата им толерастия не им позволява на англичаните дори да си кажат директно какъв им е проблема, камо ли да го решат. И те така - в крайна сметка "виновни" им се оказват българите и румънците, че и техните "граждани" дори, само и само да не си кажат открито, че всъщност проблемът им е в циганите и мюсулманите.

за сbжаление има и бели, от неарабски произход младежи, които приемат исляма и отиват в сирия, интересното е защо го правят.

не знам да има земна религия според която след обезглавяване на деца да бъдеш награден с пристъствие в рая ....освен религията на Дявола и САТАНАТА

Саветваме женерала Бойко, да не си вее гз към Сирия или Ирак, само в бункера- Банкя, или до един час мачле на Бистрица арена, с куртеж от 200 Луди каратисти Съвета на старшините към ПП ГРОБ

Хайде сега Камерънчо и Обамката да хващат 2 изтребитела и да БОМБАНДИРАТ лондонския квартал "Тауър Хемлетс" !! ! Очевидно е коя СОРОСОИДНА държава изнася тероризъм !!!!!

А не смяташ ли да си хванеш фамилията и да се присъедините към ид?

Като гледам, палатката на Хадиджа Даре с походното легло и вода за подмиване, ми става ясно какво се занимава терориската. Лек ден.

Това което Западната цивилизация (the цивилизация) не позволи да се случи над хиляда години, сега го направи за няколко десетки - предаде християнския свят на кафявите маймуни! Да ни е честито!

Или може би го направиха псевдо християните от източния блок?

тъп си и дори по-гнусен от тези, които предават християнството - хем такива като теб предават християнството, хем и сродните си. с тази позиция ти не можеш да си християнин.

Пак ли трябва да се организират Кръстоносни походи ...не им увряха главите на тия та пак трябва да им се набиват чивиите ....Ами да ...въоръжиха талибаните и ги насъскаха срещу руснаците , а после не могат да ги изчистят от Афганистан ...сега същото се повтаря и в Сирия ...после ИДИЛ били нова терористична заплаха ....- КОЙ ГИ ВЪОРЪЖИ И НАСЪСКА СРЕЩУ АСАД БЕ ...А ПОСЛЕ ПАК СТАНА ГРЕШКА ...

Ами я да видим кой ги е въоръжил? С Американска техника ли се бият, с Израелска ли? Или викаш гадните САЩ купуват от Руснаците и после го подаряват на радикалните? Защо не започнете да мислите малко с тези глави?

установяваме, че американците изнасят тероризъм по целия свят - яка подкрепа за талибаните, като превзеха Кабул, Мадлин Олбрайт заяви, че това било хубав ден за световната демокрация, след това яко подкрепиха джихадистите в Сирия, та кой трябвало да мисли?

С действията си доказват, че не са хора. Значи са човекоподобни животни. В такъв случай мисля че може съвсем спокойно да се разреши на ловните дружинки да ги отстрелват като вреден и опасен дивеч.

До като не бъде премахната расистката изкуствена държява от района, този район, и тези които създадоха тази ракова формация няма да видят мира. Всичко в района от там започва. Арабите (мюслюмани+хпистяни) няма да заправят трагедията на Палестина.

Брей голямо решение даде! Да се махне една държава за да спрат другите да избиват? Май и ти си джихадистче а?

Не съм дал никакво решение. Просто от както бе измислена тази "държява" до днес мирът липсва в близкия изток.

Хадиджа Даре е на 22 години и е женена за швед. да ама не тои е турчин. превеждаите правилно

глупава овца ,че и детето си завела там да го излага на риск ,откачалка

ами какво чудно нали преди няколко месеца в лондон обезглавиха на улицата кралски барабанчик

Уникален сайт !Днес сутринта ми изтриха коментар ,че Топ=Джихадистките са от Великобритания ,/сакън да не се разбере/сега написали статия за жените джихадистки- бравос ,

Цървулаки, когато нещата не са ти ясни, не коментирай!!!!

....и като свършат парите, ще се върне в Англия да чака на помощи.

МНОГО СТРАНИ СЕ ОБЪРНАХА СРЕЩУ САЩ И СТАВА ХАОС,А В АМЕРИКА Е ПО ЗЛЕ И ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,СЪС РАЗЛИКА ЧЕ САЩ СА СВРЪХ БЕДДНЯЦИ И СЕ БИЯТ И КОЛЯТ УБИВАТ ВСЯКА СЕДМИЦА!! МИЛИОНИ ДА МИ ДАВАТ НЯМА ДА ОТИДА ДО САЩ,ГНУС МЕ Е ОТ ТЯХ И ТЕХНИТЕ РОБИ И СЛУГИ!!!

те чака!

Много кисело това грозде, вееее...

Тази ако загине за исляма пак ли ще и дадат 27 девици в рая или ще има 27 здравеняци?!?!?

Не са 27 а 700, а в същото време жена не може да влезе в "техния" рай интересно от къде идват? Сигурно е като в компютърните ири просто се раждат на мястото където си ти готови за употреба.

Това не са хора,а чудовища!!

Докато Америка играе двойствена игра с арабите...тука има - тука нема, въжето на джихадистите оклоло шията им ще се затяга!

Защо според британската джихадистка заложниците са терористи?

Види се, САЩ ще продължат да ги обстрелват и бомбардират докато не свършат....

Утре на тези малоумници ако руснаците им шибнат един СС23, който е като мощност около 20 чернобила и ги изпратят скоропостижно при техния си господ дали някой би им се разсърдил твърде много? Аз лично не бих, не виждам нищо човешко у тези "хуманоиди", че да ги числим към човешката раса...

В този век ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯТ живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие. Тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки. Те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние не ОСъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем заставени да се държим ПО предопределен начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други - мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас, РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас РЕШАВА обществото, ВМЕСТО нас РЕШАВА представителен политик, ВМЕСТО нас РЕШАВА духовник. Един СТАВА лекар, друг - инженер. Сега неговото поведение Е предопределено. Ние ВЕЧЕ постоянно сме контролирани, а нашите МЕТОДИ са все ОЩЕ твърде примитивни. Новите ТЕХНИКИ ще успеят дотолкова да предопределят нашето поведение, че никой ДОРИ няма да каже, че има ДУША. Ако ВСЕКИ ваш отговор е предопределен, КЪДЕ е смисълът НА душата?

Всъщност ти явно си доста предопределен защото ако беше Християнин щеше да знаеш какво значи истинска свобода и също така щеше да знаеш, че имаш свободна воля която лично Бог ти е дал и никой не може да решава вместо теб и лично ти си носиш отговорност за действията!!!! Но за съжаление по-голямата част от БГ няма нищо общо с Християнството!

Европа се напълни с мизерници от близкия изток, Африка, и къде ли не. Всички те гледат да ни забият ножа в гърба. Включително и нашенските "роми". Докато не се освободят от тях и необразованите работници от Югоизточна Европа не ги заместят, опастността от агресивни ислямити ще съществува.

MOSSAD ще Ви оправи Вас, камилари!!!

Ама не са камилари а британци.

А бе мушморок, нали точно Мосад е в основата на създаването им. УСА-то са куклите ена Мосад. Да сте чули някога главорезите от ИД да са казали и дума притив Израел? А идеологически би трябвало да са им врагове. Евреите ги поддържаха и когато се биеха против Асад в Сирия. Дори нанасяха удари по военни цели и инфраструктура на Сирия.

Смешния си ти!!! Хамас да не са марсианци? Мосад били създавали радикални??!?!?! Това да не са българи да гледат на Вуте да му е по-зле ако и натех да им е зле? Тука няма нужда някой да плаща за говорене и насъскване срещу другите ние сами си плюем всеки който ни попадне пред очите и се окаже че е малко по-добре от нас! А всъщност ние сме най-зле!!! Ако не се обърне този народ към живия Бог Исус Христос, не се покае и не остави този гаден манталитет тук ще се населят други хора след като сами се затрием от проклетия!!! Думите които всеки еден всеки един българин изговаря по адрес на всички по света закопават тази страна и народ! За това е нужно покаяние от тази омраза и злоба!!!

Има стоки, които се ПРОДАВАТ и КУПУВАТ на смешно НИСКА цена. Друг е въпросът кой КАКВО плаща и кой КАКВО печели. Известно е, че парите СЪЩО са стока. Разбира се, това е така, докато съществува ВЯРАТА, че огромното количество постоянно печатани пари ще имат стойност и УТРЕ. Когато тази ВЯРА изчезне, хартиените пари внезапно започват да струват ТОЧНО колкото хартията на която са напечатани, защото тези пари реално НЯМАТ стойност САМИ по себе си. Човешкият мозък също може да се разглежда КАТО стока. Особено ако НЯМА проблем с печатането на пари. Защото хартия и мастило ВИНАГИ ще се намерят. Затова, колкото и да плати за ЕДИН качествен мозък, купувача и ВИНАГИ купувача е на огромна печалба. Защото качественият мозък има способността и да се РАЗМНОЖАВА. Трябва само хартия и мастило (пари), докато ОВЦАТА (мозъкът) НЕ разбере това, нали?! Парите днес НЕ се създават от хората, които произвеждат, а от представителни политици, правителства и финансови институции, които определят каква ще е стойността на вашия труд в зависимост от собствените им финансови интереси. В тази ИГРА Вие сте СИГУРНИЯТ губещ, вашият труд ВЕЧЕ е ПРОДАДЕН, вашата свобода ВЕЧЕ е ПРОДАДЕНА, вашите пари НЕ са ваши, те са Ви отпуснати в ЗАЕМ с ВИСОКА лихва. Лихвата е вашият живот. Разбира се парите са САМО инструмент, но този инструмент НЕ е във ВАШИТЕ ръце. Парите се превърнаха от средство за оцеляване в средство за ПОРОБВАНЕ. Парите вече не са следствие, а причина Вие да сте РОБИ тук и сега. Ето по този начин, представителната демокрация Ви държи в РОБСТВО. Защото РОБЪТ няма право на ВЛАСТ и РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, точно като ВАС тук и сега. РОБЪТ има право САМО да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си, точно като ВАС.

Голяма теория извъди, сега да разберем всички ти какво произведе днес и колко пари изкара? Или си от овците дето са без мозък и никой не иска да ги купува?

За тая джихадиска само бой и е-ане докато и дойде ума в главата а за останалите боклуци изтребване както се изтребват хлебарки никаква милост това не са хора .

Това за боя е ясно, ама второто защо? Ти ще я наказваш ли или ще я награждаваш?

Всичко се случва според казаното в Светото писание (ака Библията). Преди 2 хил. год. бяха гонени евреите. Днес това са християните. Да сте чели, чули някога да са били гонени и убивани мюсулмани само защото са мюсулмани, или пък насилствено юдеизирани или християнизирани? Няма ли най-после да се събудите за същността (истинската) на исляма? Защо не чуваме Папата да заклейми убийствата на християни и малки деца от джихадистите в Ирак и Сирия???

Всъщност да. Светите земи и Испания. В по-новата итория май няма.

Тогава Арабите първи нападат и съответно още са във война когато ги гонят на обратно! Много правилно е казал човека, абсолютно всичко е описано чудесно в Библията но в БГ от конспирации и желание за изява на всеки един индивид няма време за смирение, обръщане към Бога и учене на Словото! И това си дава плодовете!

Твоето раждане по природа НЕ e човешко явление, а животинско, защото НЕ зависи от ТЕБ. Човекът се ПОЯВЯВА, когато се ПОЯВИ ИЗБОРЪТ. Не можеш на НИКОГО да стовариш отговорността за собствената си еволюция (индивидуалното съзнание-ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ). Тълпата (представителна демокрация - ЛИДЕР и тълпа) нарича себе си единство, но такова обединяване ВИНАГИ се противопоставя на нещо ДРУГО. Докато си в тълпата ти е уютно. За НИЩО ти НЕ отговаряш. САМ ти не би разрушил ДЕМОКРАЦИЯТА и СВОБОДАТА, но когато си ЧАСТ от тълпата, го правиш, защото вече за НИЩО не отговаряш ЛИЧНО. Отговорни са ВСИЧКИ, значи НИКОЙ в частност. Отсъства индивидуалното съзнание (пряка демокрация), остава САМО груповото (представителна демокрация). В тълпата (представителна демокрация) ПАДАШ до състоянието на животно. Алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителен политик и духовник) те превърнаха ТЕБ в ЧАСТ от тълпата. Ти нямаш индивидуално съзнание, ти имаш САМО съзнание за личност (маска), да си като другите, да си в стадото, да си в тълпата. Тези ДВАМАТА в едно (представителен политик и духовник) те превърнаха ТЕБ в животно-човек, защото ВСЯКО животно ВИНАГИ се управлява ЛЕСНО. Човек е обществено животно в представителната демокрация, запомнете това добре, защото животното, обществено или не, ВИНАГИ се УПРАВЛЯВА безусловно и тогава управлението от ДРУГИ (представителен политик и духовник) е МНОГО лесно. В представителната демокрация хората са превърнати в БИОРОБОТИ - биологични роби нямащи индивидуалното съзнание, а имащи САМО пълен и постоянен контрол ВЪРХУ тях от шепа ГОСПОДАРИ (представителен политик и духовник), и ВИНАГИ приемащи това за НОРМАЛНО.

В ИЗТОЧНА УКРАЙНА ПУТЛЕРИСТИ БЕЗБОЖНИЦИ КАГЕБИСТИ ИЗБИВАТ ПРАВОСЛАВНИ УКРАИНЦИ.

Хора няма вече, ИМА само ТРОЛОВЕ?

Химическо оръжие няма ли? В краен случай СВЕТЕНА ВОДА!

СЕТИ ЛИ СЕ И ТИ ЗА БОМБИТЕ?

Сетих се,ама нито бомби нито самолет имам! Повярвай ми ще ги изравня със земята в тори район...Ще изгорят много невинни...животинки,ама те ще ме разберат

8901

Добре осведомените британски на Нейно Величество служби къде бляха, когато тези боклуци живееха в Лондон? Защо не ги изловиха на място? Защо боклуците живееха в Лондон? Въпрос на време е кога големият брат отвъд океана ще удари. Загубата на петрола на Ирак е нещо повече от трън в задника на кениеца в Белия дом.

Чрез технологията и науката човекът е станал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО продуктивен, но съзидателността му изчезва. Кой се интересува от творчество? То е скъпо, отнема твърде МНОГО време. Когато колите могат да се произвеждат на конвейер... фабриката на Форд произвежда коли, по кола на минута, тези коли непрекъснато се движат на конвейер, една по една, всички съвсем еднакви - кой го интересува уникалността? Творческият човек вече НЕ се цени на пазара. Производителният човек е ценен, а разликата между единия и другия е ОГРОМНА. Производителният човек е само техник, творческият човек е гений. Ето защо ДНЕС гении НЯМА, а има само едно: човек-стока, човек - шаблон, човек - копие и НИЩО друго. ДНЕС има само едно, а то е човек БИОРОБОТ. Днес почти НЕ останаха СВОБОДНИ хора (даже почти НЕ останаха и СВОБОДНИ животни), ВСИЧКИ те бяха УНИЩОЖЕНИ от ТАЗИ уж и твоя цивилизация. Моля, запомнете добре това, тази цивилизация НЕ е ТВОЯ, а на алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Те Ви ЗАРОБИХА, Те Ви направиха такива каквито сте Вие ДНЕС, просто едни БИОРОБОТИ (РОБИ).

А ТИ КАКЪВ СИ? МОЖЕ БИ КОМУНИСТ?

Комунист и капиталист е едно и СЪЩО.

А, Англия се пази от българи и румънци ! Все едно да си болен от рак и да се притесняваш от младежки пъпки.

Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за НАСИЛИЕТО, дефинира понятието държава - човешка общност, която на ОПРЕДЕЛЕНА територия ВИНАГИ само ШЕПА "хора" ПРЕТЕНДИРАТ успешно да притежават ЦЕЛИЯ МОНОПОЛ върху ЛЕГИТИМНОТО физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ над ВСЕКИ гражданин. САЩ е изключение от правилото, защото при него, представителните политици под "територия" разбират, разбира се целия свят, но това САМО потвърждава правилото, и то напълно, НАЛИ?! Това е така нареченият външен психо-соматичен контрол. Това е така нареченият (НСР) - Нов Световен Ред. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

ТОЛКОЗ МНОГО ПИСА, ЗА ДА ОПЛЮЕШ НАКРАЯ ЩАТИТЕ, ДРЕМЕ ИМ НА ЩАТИТЕ.

СЕГА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ РАЗЧИТАТ ПРЕДИМНО НА МАКСИМАТА "АКО ИСКАШ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА". НЕСРАВНИМО ПО- СИЛНИ СА ОТ ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ. САМО ЧЕ, МАЙ ТОВА ВЕЧЕ НЕ СТИГА. ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТ СИЛАТА СИ В СКОРО ВРЕМЕ. САМОЛЕТИ И БОМБИ.

Българската армия ще участва с 2 Кугъра,но само денем и времето да е слънцево,но не прекалено... Ще хвърлят,дини и домати-българско производство

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е САМО БА.

Как ти забравяш несравнимите МИГове, дето нямат аналог, хехе.

Този сценарий развързва ръцете за справедливи бомбандировки с демократични бомби. Къде по евтино от десетина изявления в туитър,отколкото да сваляш кули близнаци например.Още повече, че така наречените джихадисти контролират 80% от иракския петрол.

Ще се изненадате ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много от това, че според съвременни ИЗЛЕДВАНИЯ почти деветдесет и осем процента от ВХОДЯЩАТА информация към теб се ЦЕНЗУРИРА от "твоят" ум, само ДВА процента ДОСТИГАТ реално до теб - твоето същество. Недей да зависиш САМО от ума: умът, наместо да разбира, ВИНАГИ създава ПОГРЕШНИ разбирания, защото ВЕЧЕ има свои СОБСТВЕНИ предразсъдъци. Той се ДЪРЖИ за предразсъдъците си. Допуска в себе си САМО тези неща, които ПОДКРЕПЯТ предразсъдъците му - ИНАЧЕ не ги допуска. Или пък ако те по някаква СЛУЧАЙНОСТ са ВЛЕЗЛИ, той ги интерпретира, разводнява ги, УНИЩОЖАВА ги, отнема тяхното ЖИВО свойство. Те се превръщат ПРОСТО в едни хипотези, загубват своята РЕАЛНОСТ. Ето това си ти, една ЗАГУБЕНА реалност.

Има едно решение! Да разрешим на Израел за седмица да си решат проблемите с арабите по мъжки!...

А нашият хелзински комитет още ли не се е произнесъл относно правата на джихадистите.

Мда...Битълс се е оплакал,че като му рязал главата,жертвата промълвила: -Мангал! Битълс е пуснал жалба до КЗД и дон Цеци...

Не джихадистка от Лондон, а джихадистка от Лондонистан.. :)

ЗЛОРАДСТВАТ ПУТИНИСТИТЕ, ЧЕ В ЛОНДОН СЕ РОДИЛ ДЖИХАДИСТ. СЯКАШ НЕ СЕ РАЖДАТ ХИЛЯДИ ДЖИХАДИСТИ В РУСИЯ. ДАЖЕ ПУТЛЕР ГИ ИЗПОЛЗВА В ТЕРОРИСТИЧНИТЕ СИ АТАКИ СРЕЩУ УКРАЙНА.

Не путлер, целия свят се смее на ненормалните европейци дето са си отворили широко вратите към мюсюлманския свят и се ислямизират ударно.

Никой НЕ ТРЯБВА по никакъв начин да ПРЕЧИ на живота на другите и никой НЕ ТРЯБВА да разрешава на останалите да ПРЕЧАТ на живота му. Ето как трябва да ДЕЙСТВА човек, да НЕ се ОПИТВА да поробва другите и да НЕ ПОЗВОЛЯВА на другите да го поробят. Човек ТРЯБВА да живее свободно и ТРЯБВА да разрешава на ДРУГИТЕ да живеят свободно. Има само ЕДНА смелост и това е смелостта да бъдеш САМИЯ себе си. Бъди смел, имай куража да бъдеш САМИЯ себе си! Не се безпокой за НИКОЙ друг, освен ако НЕ ПРЕЧИШ на живота и свободата на останалите - САМО тогава се възпирай. Държавата би ТРЯБВАЛО да съществува САМО за да ГАРАНТИРА на ВСЕКИ неговата СОБСТВЕНА свобода - свободата да се занимава със СОБСТВЕНИТЕ си неща. Държавата НЕ би трябвало да е положително явление, тя трябва да е ПРОСТО негативно явление - негативно в смисъла, че ти ТРЯБВА да се наслаждаваш на живота си, но има и ДРУГИ и те също като теб ТРЯБВА да се наслаждават на своя живот. Ти НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧИШ на живота им, а те НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧАТ на твоя. Това е ВСИЧКО, за което е предназначена държавата. Тя НЕ е, за да СЪЗДАВА ред, тя служи САМО за да ОТСТРАНЯВА безредието. Това е ВСИЧКО.

ДОКАТО НАТО СПИ И ЕВРОПА МИСЛИ САМО ЗА ПАЗАРИ, ТАКА ЩЕ Е. ТРЯБВА НОВ РЕЙГЪН. И САМОЛЕТИ И БОМБИ .

погледни какво става в домът ти и след това търси външни пазари: ,,Миналата седмица Русия спря вноса на селскостопанска продукция от страните членки на ЕС. Това принуди традиционни производители, като Чехия, Полша и Унгария да търсят нови пазари, включително и на Балканите. Тяхната продукция обаче е значително по-евтина от родната заради по-високите субсидии за производството им от ЕС.,,!!!

АЗ НЕ ТЪРСЯ ПАЗАРИ, ТЪРСЯ КОЙ ДА ХВЪРЛЯ БОМБИ.

Човек ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро е САМО една ФАСАДА. Човек НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото СИСТЕМАТА го е ЗАРОБИЛА, за РОБЪТ никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (Господарят ти) има това ПРАВО. Човек ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човек такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи. За човека такъв, какъвто е, дрехите са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВАВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа. Изобщо НЕ е един и същи човек. Защо? Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността (просто само една ФАСАДА). Човек ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Съдията ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи, без ТЕЗИ дрехи той е НИКОЙ. Днес фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Човекът-стока е ПРИНУДЕН от СИСТЕМАТА да има само ЕДНА цел - ВИНАГИ да се продава и ВИНАГИ да защитава, но ВИНАГИ само купувачите си. Ето защо на човека-стока му ТРЯБВА и лъскава опаковка - за да го купи и защитава "неговата" СИСТЕМАТА. Ето, по този начин, СИСТЕМАТА зароби човека. Когато мисленето на човек се променя (изменя) дори само при промяна на дрехите му, това означава само едно - човек реално НЕ мисли, а САМО си мисли, че ТОЙ мисли.

"ДОКАТО НАТО СПИ И ЕВРОПА МИСЛИ САМО ЗА ПАЗАРИ, ТАКА ЩЕ Е. ТРЯБВА НОВ РЕЙГЪН. И САМОЛЕТИ И БОМБИ ."

Шок ужас и смърт.бомби томахоук и всичко познато...това е верска война ,за да ни има нас -те на трябва да съществуват и обратно/така ги учат,а ние знаем/.Алтернатива на петрола ще доведе тези изроди до просешка тояга...тогава можем да говорим за интеграция...

,,младенов,, да я ,,спонсорира,, с десет дневна почивка на нашето черноморие!!! абе този ,,младенов,, не беше ли от ,,стар,, партиен род??? като някои от форумът дето си ,,плюят,, родата!!! ,,родът вода не става,,!!!

Тоя Младенов пак е заел нисък старт за външен министър!