Заловиха Бабичката и Македонеца часове след кражба на луксозна кола в София

Криминалистите от СДВР са открили колата в хале в Световрачене в момент на разглобяване за части

Обратно в новината

Коментари - Заловиха Бабичката и Македонеца часове след кражба на луксозна кола в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тези ще си гастролират цял живот, нали!? Затова не ни пускат в Шенген. Белене трябва за тях, Беленееее и Скравенааааа! Ега ти демокрацията фалшива....

Нужни са Крумов закони!!!

А защо Бабичката и Македонеца са на свобода, полицията ли им е опънала чадъра?

Излишна новина. Единствено може да има някакъв смисъл, ако ги хванат в момента на "противозаконното отнемане" :) И тогава, разбира се, ще отърват кожата. ЗнаемЕ под Чий чадър са ;)

РАЗКРИВАНЕТО НА КРАЖБИ Е-0-%!!! ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА,КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА-“НАШ ЧОВЕК”! СЛУЧАЯТ Е ТАКЪВ! ВИЖДАТЕ,КАК МОЖЕ..ЗА:ЧАС-ДВА! ВСИЧКИ ДРУГИ СЛУЧАИ,СЕ ХВЪРЛЯТ В-ЧЕКМЕДЖЕТО,И НИКОЙ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА!!! ПАК! РАЗКРИВАЕМОСТА НА:КВАРТИРНИ КРАЖБИ,КРАЖБИ НА-МПС,СА-НУЛА ПРОЦЕНТА!

Ние имаме добри познайници на полицията автоджамбази, мутри, крадци, наркопласьори и други. Добри познайници на народа корумпирани политици. Само прокуратурата не е чувала за тях, но пък иска в Шенген.

Много ясно, че ще ги пуснат, а после ще искаме и в Шенген, че да може направо от Мюнхен да ги крадат и да ги возят в Световрачене за разфасовка

В Световрачане?

Значи в сряда да ги очакваме с нова кражба ! Всичко е точно .

Още 2 боклука, Които пресата величае ненужно! Тъжно

Наети са на работа. Професионалните качества на крадците се ценят у нас и се гради кариера.

не е по-добре да ги приберат за известно време, за тяхно добро ...

Да ги приберат, ама в цинкови костюми.

Важното е , че "сготвиха" Иванчева , аз съм спокоен....

Пуснете ги хората , подобни луксозни возила не са на случайни хора , не ми е жал като им откраднат насраните джипове и беемвета.

Като разширят избора на марки и опрат, До твоята, ще запееш друго!

Добре де, няма ли кой да ги застреля тия примати, за назидание на останалите???

...били " познати" на полицията ?!?? Ами пуснете ги пак ...По времето на Живков такива гниди чукаха камбани в лагери и бяха по затворите ! Тогава имаше ред и спокойствие !!! Сега имаме " познайници " на полицията ??!?? Живеем във времена в които властва Сатаната !!! Всичко зло,криво,противно и грозно бива поощрявано и обратно всичко добро и прогресивно бива спирано и стъпквано още в зародиш !!! Вече не се живее а иде и по- лошо !!!

Еее ми те се познават, познати са. Как ще ги заържат, ми нали са аверчета.

Тия двамата имат толкова дебели досиета, че трябват две колички и 3 лелки, за да закарат папките от един рафт до друг. Защо по дяволите са на свобода, а не са осъдени на доживотен затвор??? Колко съдии дето са ги пускали на свобода трябва да лежат заедно с тях? Кога присъдите у нас ще станат като в САЩ където след третата присъда си вътре доживот? На такива трябва системата да им сцепва задника от бой и присъди. Явно е че се ползват с всякакви протекции. Защо и докога?

Защо Бабичката и Маекоденца не са в затвора ? ЗАЩО ????

Що никой не казва кой е бил съдията в последното им дело, например това за джипа на плевнелиев? Защо не го викне например Любенов в събота всички да му чуем доводите че въпросния крадец е на свобода. Защо няма протести пред съдебната палата организирани от потърпевши от кражбите?

Накъде върви тоя Свят щом и бабичките взеха да крадат БМВта.

В Саудитска Арабия дори златарските магазини не се заключват. Ако загубиш портфейл със 100 000 евро- бъди спокоен ще ти го върнат. Колата ти колкото и да е скъпа - може да изгние вънка с отворени врати и никой няма да я пипне! Млади девойки могат да обикалят посред нощите и никой няма да ги пипне дори няма да ги "свали" с поглед, а ще сведе глава при разминаване. Познайте от три пъти, защо това е така! - Защото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАКАЗАНИЕ са в неразрушима връзка. Доказано е, че си краднал - ръцете на дръвника! Изнасилил- на бесилката! Те за това престъпност- около нулата.

Да бе..ще връна аз портфейла със 100 000, да не съм си намерила силикона на улицата. Немали да ме свалят дори с поглед , е да верно не съм млада , а вече на "fing 35", ама като ходим по тротоара , щом от лобитата на хотелите ме гонат вече, и току спре некой джентълмен и ми подаде от прозореца на колата си в ръцете бележки с телефонни номера, адрес и оферта за два часа компания

дам, направо да въведем челен саудитски опит с други думи... ами той вече се въвежда, със строежа на джамии в България спонсорирани именно оттам.... появиха се и разни забрадени с хиждаби, фереджета и никаби защото тъй искала правата вяра на Мохамед... абе направо си е приказка в Саудитската Арабия - с магистрали на които е уточнено че може да се ползват само от муслимани примерно (не е майтап, който иска да види снимки в нета...) Още по-яко е че може да ти отрежат главата затова че някой доложил че се занимаваш с черна магия... преди време на някакви детегледачки от Филипините отсякоха главите по такива обвинения... иначе доколко са ефективни такива сечения на ръце и глави - справка Средните векове в Европа, където също са бесели и колели без много да му мислят... Това да не се разбира по никакъв случай като призив за оправдание на нашата корумпирана съдебна система, да уточня...

В кауша за дълго и край !

И к’во правят тези навънка ?

Заработват бонусите на съдии, прокурори и адвокати.

Ей на, пак ще си крада бемвета, пък вие се плюнчете тука

Най-преебани са тия дето некрадат

има такива, които мислят като теб ще сме на този хал.

Явно не разбираш от ирония ...

15 дни за родината +5000 лева за държавата, до 5 г. никакви длъжности за всичк

ако има сериозни присъди,кражбите ще спрат.Аз подозирам,че управляващите имат интерес да се крадат кори у нас.Ако за открадната първи път кола се наказва с 15 години затвор и конфискация на семейното имущество,съм сигурен,че кражби няма да има!

Пътърчо, Бабе, какви кори са откраднали? На Бела ли? Калпазани!

За да лежат тия хубавци в пандиза, а не да продължават да крадат коли трябва да се случат три неща: 1. полицията да ги хване. 2. прокуратурата да ги обвини. 3. съдът да ги осъди. първото се е случило. случвало се е и преди. другите две явно нещо не се получават. що ли? те това е. просто и очевидно. и дете може да го разбере.

Какво, кой и как се случва на нас обикновените хора вече и е ясно. Онези идиоти, които пребиха журналиста и момичетата още не можем да ги видим в затвора. Иначе и аз недоволствам ,че не ни приемат в Шенген. За бога ,как да стане, къде е бедуина да ни помогне.

Не мога да разбера, защо не им публикувате снимките на тези субекти. Барем, ако ги видя да се навъртат около колата ми, да внимавам.

Ти БеЕмВе ли караш Бате :)

Е разбрахте ли защо не ни искат в ШЕНГЕН? Щото бабичката, македонеца и другата измет с по 200 регистрации дори няма и да ги глобят...

До седмица-две пак ще търкалят БМВ-та към халето, гаранция!

А Китаеца и Митко-бокса, кога в затвора??? Смърт за тези боклуци

Крадеш-режът ти ръцете, и в затвора !!! Само така ще се оправим

Е, чак пък толкова. Достатъчно е да отрежат само палците .

Единия ташак

За такива системни и познати крадци - директно ампутация на ръцете, след няколко такива наказания, на никого няма да му мине през ума да краде.

Ако, принудят прокуратурата да съобщи броят крадци на МПС, които са заловени и въпреки това са на свобода години след залавянето.... направо ще ви прилошее. Прокурорите им съдействат и това се превърна в добра икономика. Полицаите са аут от нея, те само задържат и увеличават бизнеса на прокурорите. Имам практика и може да ми вярвате!

то със сигурност са "познати" на органите. Толкова, че чак уискито си пият заедно. нещо са настъпили мачето по опашката та полицаите са отишли направо, където знаят, че са. Вместо да се правят на улави. Все се чудя. Скъпите коли са на богати хора. Сами по себе си престъпници. Що после не си уреждат нещата като пратят на джамбазите наказателна бригада от местиня ММА-клуб да им кърцнат ухо, пръст или нос не ми е ясно. Желаещи да изкарат някое евро - винаги.

А дядото и румънеца??? А калекото и лелинчото?

Милиционерите хващаха крадците на кокошки и доиде им име кокошкар,Полицаите заработват от всички кокошкари и затова са на свобода.Ако някои си мисли че има тайни много се лъже,Всичко се знае но така им пасва Българина по природа краде от дома си от баща си на маика си бърка в чантата та няма да открадне на съседа си колата.

Били станали известни преди 1 година с кражбата на автомобила на Плевньо?!?!? А защо са още на свобода? Защото са се извинили и обещали повече да не правят така? А после се чудите защо ни е такова дереджето в международен и вътрешен порядък. Заради политиците, депутатите, прокурорите, полицаите и цялата държавна администрация, която е най-голяма на глава от населението в ЕС.

Гешефта.. той даже своите очевидно не може да опази

Режат им ръцете и ги пускат... Да се оправят в живота !

Ало прокуратурата пак да ги пуснете ,те ще обещаят че повече няма да правят така!

Не разбрахте бе галфони, пуска ги СЪДЪТ.

Да им счупят ръцете и ще спрат да крадат.

Да ги вкарат в затвора за 10години и кражбите на коли ще спрат.

След като е македонец какво прави в България?Наистина звучи несериозно:Колко пъти четем бабичката как е задържан за кражба на кола?Какво е това чудо?!Ако е крал защо не е съден за кражба?След колко присъди ставаш рецидивист?Не бяха ли 2?Или има доказателства или няма!Ако са виновни-съд и присъда!След втората осъдителна присъда трябва да се премахне излежаването на 50% и да се лежи всичко.

Ей го на,толкова е просто. Ама не става брат.

Тия са честни хора.

Покажете ги , направете ги известни . Нали не работят за някоя партия ?

Мда

Ще ги пуснат бързо за ги хванат пак. Живеем в абсурдна държава.

edin39

Крали преди една година, а на свобода. А собственика ще пие вода, ако не дела поне десет години. После някой ни виновен за Шенген.

Бабичката и Македонца нямат ли имена като за лична карта?

Свободата и демокрацията просперират на територията. Всички проблеми са решени, сега от най-голямо значение са оръжията за Украйна и новите лимузини за дебелогъзите.

Крали и сега след година пак- хем на Пневнелиев… той като не е успял да ги натика тия кокошкари в затвора, какво остава за нас? Тъжно е.

на някой някой ден ще му писне на дедовия и ще даде винкел в ръцете на някой клошар и този клошар няма да позира за снимка с този винкел в ръце.

Джип ( Jeep) е марка американски автомобили, не е вид кола. БМВ (BMW) е германска марка автомобили.

От много десетилетия в България, а и не само тук търговската марка Jeep се е превърнала в нарицателно съществително име със значение лек автомобил с двойно предаване и висока проходимост. Затова днес имаме търгавска марка "Джийп" и нарицателно джип, дори джипка. Това далеч не е единственият случай в българския език когато търговска марка се превръща в нарицателно. Едни от най-често срещаните са тиксо и скоч за назоваване на самозалепваща се лента. Навремето /когато в България нямаше други марки/ фадрома означаваше челен товарач. Подобно превръщане на търговски марки в нарицателни е обичайно явление във всички езици. Така например на португалски език "жилет" не е просто търговска марка, а означава всякаква самобръсначка. Също на португалски "катерпилар" /от търговската марка "Катерпилар"/ означава булдозер. Навремето в средноазиатските републики на СССР българската марка "Поморин" беше станала нарицателно за паста зъби, т.е. всяка паста за зъби беше поморин. Така че, нека не смесваме търговските марки с думите навлезли в българския език по естествен път чрез превръщане на марките в нарицателни.

Тук нещата са наопаки. Първо се е появил термина jeep и няколко години след това е създадена фирмата Jeep.