Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, има ударена патрулка

Екшънът е станал на пътя София - Варна, на входа в старата столица

Обратно в новината

Коментари - Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, има ударена патрулка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало уарена патрулка!! Тия полицаи не се ли научиха да не си подлагат колите пред трафикантите? Дали това е ,,българският протокол" за спиране нс мигранти, разработен от шефоврте в МВР или си е техно изобретение , но е самоубийствено.

Да хванат тези които са ги пуснали

Така и не разбрах защо не се направи един безопасен коридор и транзитно да заминават където искат. Те и без това не искат в България. И полицията по малко жертви ще дава, и мигрантите доволни. А като е легално и тряфиканти няма да има.

Откакто управлява БАН има силен натиск от мигранти.

Тези до кога ще ги търпим да се разхождат по нашите пътища!? Хванем ли ги, ако имат нужда от здравна помощ ги стабилизираме и веднага ги експулсираме от страната! Не искам подобни твари в нашата държава. Да ги храним, да им даваме подслон и в замяна на това, вечер да не може човек да мине покрай тях. Да не говорим, жена! Вън от България!

Днес в 16ч имаше 7 броя от тези на бул. Борис III, (Сф), на спирката на 5ТМ, посока центъра, чакаха кола с трафикант да ги кара по натам по пътя им. Мина патрулка и не спря, ясно че софийската полиция с такива дреболии не се занимава.

Имало е опит за бягство, при което е ударен патрулен полицейски автомобил. Затова почнете да стреляте на месо. Да си знаят.

Има ли изобщо граница, разграден двор. Иначе шпиони ловим, ракети пращаме!!!

Аз съм бил на границата! Навремето се стреляше без предупреждение. Въпреки, че трябваше да се вика - стой, ще стрелям! Е, рядко имаше дръзнали да правят някакви опити. Сега, какво който си иска преминава и не му пука!? Знае,че дори и да го хванат, ще му бъде указана помощ и грижи... Вън от държавата @