Заловиха 10 нелегални мигранти в кола на Подбалканския път

Пред возилото с бежанците е имало "пилотен" джип с четирима българи

Обратно в новината

Коментари - Заловиха 10 нелегални мигранти в кола на Подбалканския път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стрелбата трябва да бъде разрешена при неподчинение. Имигрантите трябва незабавно да бъдат връщани те никога няма да се интегрират никога не са се интегрирали в никоя държава досега. Права за полицията. И най малко 20 години затвор за тези който им помагат особено ако са българи защото това трябва да се води национално предателство и е...

Няма ли закони за тая измет. Или обратно веднага или в затвора, да разберат, че тука има закони и да работят, а не да ги хрантутиме с години и да правят престъпления. Колко време ще отнеме да се интегрира тая измер???

Не винаги най -краткият път е правата. Споменават се Дебелт, Малко Търново -Бургас, Трояново -все посока Магистрала Тракия и гонки. До сега не се съобщава за мигранти по АМ Хемус, или Бяла -Плевен или.... Което ще рече че трафикантите гледат максималната печалба, а не крайно изпълнение на поета задача. Да са заловили някого на пътя Брегово -Зайчар!?

Ще трябва и пред полицейската кола да се праща пилотен брониран БТР да ги пази......Баси лелята, докъде я докарахме! Разграден двор, превърнат в многолентово кръстовище.

Защо никой не пише и не казва какво става с НЕЛЕГАЛНИТЕ мигранти след като ги заловят на българская територия? Къде отиват, с какво се занимават, кой плаща храната и отоплението им! Докога стоят в България? Или остават тук завинаги на наша издрижка? За легално миналите границата украинци това е ясно. Макар, че и за тях трябва да се осигури възможност постепенно да започнат работа и да поемат разходите си за живот.

Или да споменат опита на гръцката гранична полиция поне с границата с Турция

какво е това , бе?!Къде е Турската граница,къде е Иганово в средата на България!Та,то в селски двор ще влезеш по-трудно без покана,а тук имаме граница с ограда и въоръжени предатели зад нея!Демерджиев,отивай си в кантората,тази работа в МВР не е за теб!

Докато не заловят каналджийте от гранична полиция, няма да видим Шенген.

Ами не ставай смешен; илюзорна представа имаш за граничната полиция. И за нашите политици. Как гранична полиция ще решава проблеми по каналджийството; бая глупак ще да е оня, който си би си ритнал хляба. Гранична полиция - не са глупаци. Изобщо -полицията са най-ОПГ. Приятелски съвет: Не бъди наивник.

Стига пищяхте с тези мигранти! Преди всички искаха да избягат от БГ, сега някой поне иска да дойде тука.

И инвалид в количка или сакат без крака - всеки може да мине през Бойковата велика мрежа, наречена ограда! На село оградата дето пази кокошките да не избягат е по-сигурна и по-добра!

Пародията на ограда, построена от Бойко Борисов за стотици милиони евро на границата ни с османците - няма как да спре никой! Наслаждавайте се на ГЕРБ/ДПС властването - то доведе до това!

Ердоган продължава да ни праща подаръци, с благословията на слугите му - Бойко Борисов, Доган, Карадайъ, Пеевски и Данчо Ментата

Откакто Борисов не е на власт, държава в България няма, има разграден двор.

Аве, дайте ни по едно АК и ще решим проблема. Даже няма да закачаме мигрантите. Ще минем на парад през парламента и после всичко ще е както трябва. Даже без патрони ни ги дайте, знаем как се работи и с приклад и щик.

Тази територия окончателно престана да съществува като държава!

Kalin

Без участие на българи тия неща не стават.Докато не въведат драконови наказания съд по бърза процедура и минимем 5 години затвор без право на обжалване това няма да спре!

Вероятна новина от утре: Двама дрогирани полицаи задържаха пиян шьофор без книжка с крадена кола.

Вече формата трябва да е с два таралежа. Един за пилотната кола и един за трафикантската. Очакваме продължение....