Лондон ще представи закона за отмяна на законите на ЕС

Британското консервативно правителство ще представи днес своя законопроект за отмяна на Закона за Европейските общности от 1972 г.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще представи закона за отмяна на законите на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за съжаление глупаците леибъристи може да спрат излизането - те са соцялисти с магическо дърво с пари - ще взимат заеми до дупка и раздават на мързеливите да гласуват за тях.

не разбирам защо напускането отнема 2 години, редно е да отнема 2 дена.

Пишеш писъмце на твоите любими р-ли Боко и Юнкер и ще ти отговорят защо са 2г !

над която слънцето не залязва никога. Еврогейската переверзия наречена ЕС е един смърдящ труп РАЗПАДА на който вече е факт. Нали се сещате какво значи в една империя в която слънцето не залязва да не действа ЕВРОГЕЙСКОТО законодателство и ЕВРОТО което всяка от държавите в това раково образование печата в захлас. Всъшност когато говорим за ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ се оказва, че то не било закони, а ДОГОВОРЕНИ ДВУСТРАННИ ОТНОШЕНИЯ, които за АНГЛИЯ вече не значат нищо.

ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЕДАЛИ! ТЕРИ направо им взема инструмента даващ им възможност за действие и шикалкавения!! ЗАКОНИТЕ НА КРАЛСТВОТО СА В СИЛА И НИКАКВИ ОТНЕМАЩИ СУВЕРИНИТЕТА ЕВРОПЕЙСКИ РЕШЕНИЯ ВЕЧЕ НЕ ДЕЙСТВАТ!! Ще бъда щастлив някой ден и РОДИНАТА НИ да се освободи от това КОЛОНИАЛНО европейско робство!

Между бившите любовници. Не могат да си разделят бойлера и печката след развода. Винаги са били нагли и себелюбиви на Темза, но това сега е направо позор! Ако им резнат туризма и обучението плюс обслужването, ще загинат от глад и мърсотия! Почти всички стоки и облекла се внасят от Индия, Испания и Китай. Ще заприличат на един огро-ооомен "Женски пазар" в София.

Оревоар, няма да ми липсвате! Ако и спрете да се оливате и мизерствате по българското черноморие и спрете изобщо да идвате, цена няма да имате!

Те като идват вкарват пари в България, а оливането е плод на родния бизнесмен, създал такава среда и туризъм.

Права съм, извинявай. И аз вкарвам пари в курортите в Испания и Гърция без да оставам повръщано след себе си. Въпрос на култура.

Европейската цивилизация загива. Англия вече сдаде багажа, а едно време са били империя. Сега са азиатска клоака и по зле ще стават. Това чака и другите европейски страни които са решили да интегрират мюслита. Такова нещо няма интегриране защото са изостанали и прости хора. Всяка жаба трябва да си знае гьола!

И сега последно - Россия в Европа ли е или в Азия? Щото до Петър Първи Московия се е водела в Азия :) Това е жизненоважен въпрос според това, което си написал.

Излизат от ЕС и заминават за Пакистан, родината на Лондонския кмет Садик Хан. С бодър поздрав "Аллаху акбар"! Кавото сам си направиш, никой не може да ти го направи!

никога няма да проумееш някои неща, нищо ,че са елементарни..... и защо толкова се вълнуваш за тях? Ти нали си в Бг и под з зорката грижа на партията и лично на слънцето.

:))) Я!? Оше един просветен, та чак и просветлен! ГоУема работа сте това, конспираторите!... Що си не броите там дирите на аеропланите, ами сте седнали да се мешате в неща, които не разбирате?