Цачева: Променяме НК, защото Брюксел иска това

Има препоръки от Европейската комисия, заради които ние внесохме промените в Наказателния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Променяме НК, защото Брюксел иска това | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наяявам се в скоро време Брюксел да ви разпореди да скочите от 10 етаж.Тогава да видите какви празненства ща настанат

Предците ни са плащали с живота си, за да ни оставят суверенна държава, да живеем ние Българите на нея. Така, че няма нужда да се кланяме пред разни пикли и джендъри. Явно от добро не разбирате. Бий да те уважават, както се казваше, така че ако трябва България ще напусне ЕС и НАТО!

И до кога, оправданието "препоръки от европейския съюз" ще е достатъчно за да се правят всякакви глупости...

Цачева, кога най-после ще направите нещо което иска народа, а не Брюксел ?

Тя не признава ,че е възможно прокуратурата да действа избирателно и да търси наказателна отговорност прокуратурата не действа избирателно , а само по молба на правителството и на някой друг лидер

Драга ми глупава Цецке, драги евроидиоти - не може да дискриминирате насилието по полови и други белези. Насилието си е насилие и е криминализирано. Това да разделяте хората и да ги правите на маймуни е грешка, която рано или късно ще роди насилие, което ще бъде с невиждани размери.

Защо Брюксел ще се готви за търговска война със САЩ ?

Е защо не се говори за престъпленията на улицата, в дискотеките или ако някой крадец влезе в дома ти? Там са най-големите драми!

Как ще се отървем от това герберско плиткоумие идея нямам.

Светът е на плиткоумниците за жалост и докато не го унищожат няма да се спрат.

Остава въпросът : А вие г-жо министър , за какво сте там ? Има ли въобще нужда от вас ?

А кога ще попитате народа за нещо ? Народа иска ли това ?

ГОСПОДИ,колко си ГРОЗНА!!!!!!!!!

Ами то и ние искаме Шенген, ама Брюксел каза "Друг път"...

Значи, ко Брюксел ви каже си вържете по един камък на врата и се метнете у Дунав?! Изглежда доста прилично да направим една партийка тук, да сберем парици и да ги напушим ония у Брюксел! Никоха, нищо не правите, ЗАЩОТО нацията има нужда! Мрете!

ЕК да си сложат препоръката .... отзад. На задното стъкло де..., както пееше Т. Колев.

До кога ще се оправдавате-Брюксел иска това,Брюксел иска онова?Нямате ли глави да мислите?До кога други държави ще ни казват какво да правиме???

Цвъчке ,ако Брюксел поиска да си свалиш гащите ,ситурно ще ги свалиш или ходиш със свалени гащи.Брюксел не е Градският комитет на БКП в Плевен.Той само препоръчва,но не нарежда.

грозна и зла крава-гендер

ГРОБарски подход към гражданите на България. Когато от Брюксел искат промяна, тая крава тича да заседава и правят комисия. Когато народът е изтрещял вече от негодния закон за пределите на неизбежната отбрана, тая крава дори не си мърда пръста да съставят комисия. Вън ГРОБа от властта, да ходят в брюксел ( с малка буква) или на майната си да слушат тейхните ала-бала дорде пукнат!

Е заради такива НЕДОРАЗУМЕНИЯ сме васална територия! Ма тетко, не следваше ли да променяте НК, заради назрелите нужди от промени в него, съобразно на сегашните ни условия на живот! Що правите каквото ви кажат от Брюксел, а не това което го изисква нашето ОБЩЕСТВО! ОСТАВКА! Плужеци политически, утре ще ви помним толкова, колкото Ема Москова-министър на културата, която пусна издаваните от децата и вестници Чук-чук!

На снимката : Каквато е опаковката , такова е и съдържанието . Не е ли обидно това: ''ЗАЩОТО БРЮКСЕЛ ИСКА ТОВА''. А ВИЕ Г-ЖО МИНИСТЪР , КАКВО РАБОТИТЕ ?

Е,ми кво работи!?Слушка и папка!

И децата в детската градина няма да повярват на тези изтъркани фрази. Просто това е първа стъпка отзад напред към приемането на Истанбулската конвенция. Вярвам, че все пак ще има възмездие за престъпните ни управници - някъде, някога..., но ще ИМА!

Какъвто е народа , такива са и управниците . С такива управляващи , ....толкова !

За има по-малка безработица , иначе ако се закрият тези , тези пиявици къде ще работят ?

Дано Брюксел скоро поиска да изчезнете от кръгозора!

АЗ НЕ СЪМ ''ВИНОВНА''!

:))) Демокрадцията е както при соц-а! Когато в Москва/Брюксел пръ..днат, в София се нас..ират: 1. Москва/Брюксел, Берлин, Вашингтон "искат" 2. Варшавският договор и СИВ/ НАТО и ЕС "искат" 3. Брежнев, Горбачов/Меркел, Юнкер "искат" 4. В София политическите пасмини, наречени партии се нас..ират и стриктно изпълняват.

Вече не ми е ясно защо въобще имаме "парламент" и "правителство" след като законите ни се правят в Брюксел?

За има по-малка безработица , иначе ако се закрият тези , тези пиявици къде ще работят ?

Бугари, пълнете ми паницата.

МАЧКАЙТЕ! Докарайте Европа най- после в България! Който не му харесва ЕВРОПА да се изнася за АНАДОЛА!

Убаво! Ама досега това, което са докарали са само фекалиите на Европа. Сега ще ни докарат и фекалиите от Азия и Африка - щото са ни малко санким! :))

Тази жена е толкова проста колкото и грозна.

Брюксел....на тиях не им пука за нас и защо да им пука ...-малка,бедна страна ,с корумпирани ,алчни и продажни управляващи,никога не сме значели и не сме важен фактор не само за Европа ,а и за Балканите,не го слушайте г-н Борисов какви ги говори,отдавна изяснихме,че той е тежък клиничен случай-пълен шизофреник ,който се нуждае от сериозно лечение/най-добре в Брюксел да си го лекуват,щото и там е пълно с откачалки /...с всеки изминал ден господа управляващите доказват,че са случайно попаднали във властта хора,които само искат да се възползват от това-демек да крадат колкото се може повече и си фабрикуват законите така както им е удобно /с повечко вратички,за да излизат" сухи" от всяка ситуация,а всичко останоло са нескопосни лъжи,но забележете ,те даже и лъжите си не прикриват -толкова са самоуверени и убедени,че народът-/ние/сме лековерни, безхаберни и прости..само,че г-н Борисов,внимавайте това самочувствие да не ви изиграе лоша шега,че тогава нито баба Меркел,нито онова пиянде Ю.. или някой евро...гей ще са в състояние да ви помогнат

Брюксел каза, Брюксел нареди, абе Вие нямате ли собствено мнение, кожодери нагли ненаяли се, ами Брюксел ако каже в купом да се издавим в морето и това ли ще направите.

Брюксел искал, нали тъй? Еми явно наистина България вече е само една територия, географско понятие и нищо друго! Ми ние за кво ходим тогава на "избори"? Кои и за кво ги избираме, пък и дали наистина ги избираме? Брюксел каза, Брюксел нареди, Брюксел иска, Брюксел забранява, Брюксел наказва, Брюксел решава....

Трябва да е промените, защото избирателите и обществената действителност го налага, а не защото господаря казва. На кого служите, на България или на себе си ....

Само питам : Кога др. Цачева ще стане член , и на политич. партия ''ЕВРРОРОМА''?

РАБФАК и АОНСУ водят до недоразумения !!!

Защо всички държавни институции в България не бъдат закрити , след като ''те'' чакат други държави да вземат решенията , които те би трябвало да вземат ?

ПРАВИЛНО ,ДРУГАРКО ЦАЧЕВА!!!! КОЛОНИАЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА КАЗВА САМО "СЛУШ" НА ГОСПОДАРЯ СИ!!!

Тая за всеки случай ''има собствена история'':))))За президенстските ''рони'' сълзи за дядо си забравяйки как обаче се е издигала през времето на тези дето обвинява, сега пък при сестра и ''влизали крадци'', незнам утре по подвод ик дали няма да каже че от рождение е искала да бъде мъж ама и ''пречели''..

Защото всичко се определя от държавните институции . Защото държавните служители са политически назначения . Защото няма санкции за държавният служител , за НЕГРАМОТНОСТ за назначеният пост. Защото няма санкции за държавният служител , и за откраднато работно бреме . Няма санкции за извършена КОРУПЦИЯ. ЗАТОВА НЕ СЕ И ИЗВЪРШВАТ РЕФОРМИ , ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ СПОКОЙСТВИЕТО ИМ , ...КОЕТО ЗАВИСИ ОТ НАРОДА ПРОСТ , КОЙТО СПИ 28Г.

Никакъв Брюксел не ви го иска. Искате да налагате контрол,да вземате корупционни пари под масата и/или част-цели бизнеси.Тези промени ги иска Триото Наднормени!Как не ви е срам!!!

От Брюксел ,не ви ли наредиха да вдигнете стандарта на живот на работещите,не само вашия? Ненаситни хамелиони,тези които никаква работа не вършат с най висок бюджет,за да се прикриват едни други. Не вярвам Брюксел да работи с престъпници,или по точно ,жалко че работи с престъпници. Искаме техния стандарт на живот,защо за вас може ,а за нас да не може.? Кой ви е избрал вас крадци-20%от имащите право на глас. Това не е ли престъпление?

Значи, Брюксел казал нещо и те ще се претрепят бързо да променят Закона... вкл. и да узаконят подкупи и неизпълнение на задължение, но иначе за друг случай - неизбежна самооотбрана - "Не е добра практика по конкретен случай да се променят закони." Тази * що не я скрият някъде из мазетата на Герб и да не я пускат повече по върховете на властта!

Докога геЙберастите ще стоят със свалени гащи пред Брюксел? Не им ли настинаха дир...ците? Цецее,засрами се,ма....Или и ти си праскаш джендърска реклама...

За какво ни е тогава Народно събрание, Правителство, Президент, Министерски съвет и вся остальная сволоч. Да ни управляват отвън, все тази кои, дори Султанът е мислил повече за поданиците си. Една директива - за астрономическото време можеше да уведомите, че няма да изпълняваме и то без санкции, ама и това не ви стиска, за чеп за зеле не ставате!!!

А кога ще започнем да правим промени, защото са в интерес на обществото, а не защото някой иска така?

Г-жо ''минстър'' , да не забравите и тази година да си вдигнете заплатите , както винаги всяка година , САМИ СИ ПРЕДЛАГАТЕ И САМИ СИ ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ , БЕЗ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА ПАРЛАМЕНТА .

Асо нещо е в състояние да ми обърне стомаха с хастара на вън , това са персоните от ГЕРБ.

Само като си помисля, че тая куха лейка се кандидатира за Президент преди време... Абе, "майко на нацията", законите трябва да се създават в интерес на гражданите на тая страна, които плащат данъците в нея, а не за угода на дебелогъзи чиновници от Брюксел и за рахата на такива у нас! Ама, то с рабфак - толкова знания и умения! Хората с багаж на времето кандидатстваха на общо основание за юридическа специалност, но те не са се натискали толкова да са партийни активисти и политически марионетки от на властта!