Радев наложи вето върху промените в Закона за околната среда

Президентът наложи вето върху спорните промени в Закона за опазване на околната среда, с които се ограничава обжалването на строителство на големи обекти.

Обратно в новината

Коментари - Радев наложи вето върху промените в Закона за околната среда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно,другарят Радев най-добре знае как да влияе на околната среда - той винаги е пикал във въздуха над цялата ни околна среда.

Г-н Генерал - свободно!

защо толкова бързо свалихте темата-тя е актуална и засяга интересите на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Клюките за английското кралско семейство стоят с дни, а важен въпрос като екологията и опитите на Президента да я защити, го махнахте за нула време...

написал си АМАТИОР -думата е АМАТЬОР.....написал си ПРЕЗИДЕНЦКАТА-думата е ПРЕЗИДЕНТСКАТА....Къде си тръгнал да коментираш при тази въпиеща неграмотност...СРАМОТА!

приятел не се ядосваи със сигурност се досещаш защо са допуснати тези грешки в правописа но явно написаното има ефект щом нямаш друг аргумент срещу коментара

Това действие на Президента е в полза на българите. За съжаление онези насекоми в "Народното"събрание ще го провалят,а с това и живота и на неродените още деца.

явно това е новата звезда и голямата надежда на комунистите да ги докара отново на власт номера с първанов по същия начин чрез президенцката власт да съборят бб не се получи и понеже са тъпи ще пробват пак този път с един пълен аматиор подлъгани от успеха му срещу слаб кандидат като цачева са наели и тролове да аплодират всяка статия появила се за него в нета къде ще го пробват в бъдеще предстои да видим

Екотерористите подведоха Радев. Няма да му мине ветото.

само дето няма мназинсво. Мляс.

но не защото е подведен, а просто защото строителният бизнес е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОХОДЕН и с огромни възможности- НАЙ-ВЕЧЕ ФИНАНСОВИ!

Радев вече си подпечата втория мандат, за крейзи ужас на соросолайната.

Хмм, чудя се кога за последно сме имали президент който да се интересува от мнението на хората? Браво!

Радев си гони интереса, а той е да се прави на добрия чичко Радев. Не му се пече яйце на дупето - нито срокове гони, нито европейски пари може да загуби, нито му пука за някаква си магистрала. Освен това не случайно Станишев даде оценката на Калиакра и Добруджа на НПО-та, "случайно" създадени две седмици преди това - просто това си е огромен бизнес за другарите! И да не мислите, че като са "еколози" правят нещо за екологията?! Тцъ! Броят куците мравки и хълцащите жаби, докато презастроиха морето, изсякоха горите и в Полимери висят десетки тоново смъртоносна отрова. Просто БСП контролират този бизнес, както ДПС контролират земеделието.

Червения запъртък от полога на квачката курнела пак се разкудкудяка!Най слабия президент- повелителя на подивелите ,червени бабички,путинска подлога,няма куража и топките на Плевналиев да брани евроатлантизма и демокрацията от московския сатрап!!

Gal

Предполагам това е сарказъм....няма как да си толкова прост...или има?

Той наложи ама няма да му мине ветото и само се губи време!

... ПРОСТАК ! ...

Какво съвпадение между соросиадата и Радев... забравих, че тетя Илянка и тя е част от соросиадата...

Пак му спуснаха задание,свише...

Гробарите внасят един след друг лобистки закони с единствената цел да бетонират и малкото останала природа срещу 4 ТОНА СУДЖИЦИ!

Значи, хем ревем за демокрация, свободен пазар, равни права за всички, хем с този закон правителството дава на строителите повече права от колкото на останалите граждани на РБ. А Радев е прав, защото, ако бъде приет законът в този му вид, делата ще се гледат в Страсбург. А там, България традиционно губи.

Аре ти и останалите еко откачалки поемайте по пътя на прелетните птици...

sulio@mailinator.com

като отидеш за преглед от рак и ти кажат че нищо не може да се направи спомни си какво си написал - така или иначе ще отлетиш с прелетните птици....

Глупендер си ти. Имам спечелено дело срещу БДЗП. Та не ми говори за екооткачалките. Тук става дума за закони и съдебни инстанции. Нали си наясно, че ВАС не е последна инстанция за членовете на ЕС?

долари. Г-н Презиодент, защо в Америка може да се строи, в Бълагрия не може. Защо екоорганизациите не действат в Америка, а действат тука? Защо екотерористите си получават заплатаите от чужбина?

По- добре екотероризъм, отколкото бетонирани лайна.

Защото в американците са заграбили цял континент и ресурсите на половината свят, а ние имаме само 111000 кв. км. и трябва да си ги пазим...

решение на Президента! Преди всичко е грижата за опазване на околната среда и здравето на хората, след това- за печалбите на строителните компании! Актуален в момента е въпросът за построяването на небостъргачи в центъра на София. Софийската община повика в тази връзка специалист от Дания, който категорично е против високи сгради в столицата, както поради общото застрояване, така и главно защото закриват Витоша-ценност, която няма нито една европейска столица. Такава е и тенденцията в останалите европейски и не само европейски столици-колкото е възможно по-ниско застрояване... Май няма да се съобразят с неговото становище...Познайте защо!

Разбира се че е зелен рекет.по лошото е че се използват от определени партии за блокиране на проекти за десетилетия.става дума за бсп.хапят ни кучета но не можем да ги унищожим заради тях.блокират се огромни проекти- заради змии костенурки а същевременно плюем че дъежавата е бедна,няма пари,младите бягат:да така ще е.докато колят и бесят от зелената мафия ще е така.

да блааааа Явно нищо не се разбрал. Втората съдебна инстанция винаги потвърждава решението на първата, но след 4-5 години. Това спира развитието. Ти си продължавай да блееш, без да мислиш.

РАДЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН сред тази пасмина БЕЗРОДНИЦИ в парламента и правителството!

Ндааа Радев взе твърде много да се вживява в ролята си... А това, че по тоя тесен път в Кресненското дефиле умират десетки български граждани не е важно...

Никой не ги кара да шофират като луди.

Път няма, защото всички правителства досега не искаха да го направят. Искаха да крадат пари от правенето на път, а не да направят път. Затова и път няма. ЕС беше готов да финансира изграждането на тунел, ама от него няма как да се краде, защото трябваше да го строят чужди фирми. Батко и Братко нямаше как да влязат в играта. Затова всички правителства на ББ протакаха толкова време, за да няма време да се строи тунел или да мине проект по нормални процедури. Целта на занятието е да кажат накрая - няма време, трябва бързо да го направим, защото ще загубим парите. Затова ще го дадем на наша фирма, без конкурс, ще премахнем възможностите на другите да обжалват. Нашата фирма ще построи едно нищо, ще открадне парите, после ще довършим останалото с пари от бюджета... Тоя филм вече го гледахме с магистрала Люлин и Северната Скоростна Тангента.

И затова вече почти 20 години не може да се реши как да се строи... Естествено зеления планктон се използва от някой, но с каква цел?

Срам и позр! Пууу...

Проблемът не са двете инстанции на съда! Проблемът е в сроковете, които минават между произнасянията - те трябва да бъдат строго регламентирани, за да не се точат до безкрайност делата!

По нареждане на Нинова, президента натисна спирачката на икономическото развитие на държавата. За еколозите по важни от народа са бръмбарите и корупционните левове. За БСП са важни застоя и нови избори , каито пак няма да спечелят.

дрън дрън ако унищожаването на природата е икономика, значи ти си гол охлюв!!

Този дали изобщо е чел какво подписва?! Няма как бивш военен да има собствено мнение, цял живот е изпълнявал заповеди.Каквото му каже Корнела и БСП,това прави.

Сега червените НПО ще саботират до дупка.

Май се оказа че президента е повече за опазване на природата,отколкото министъра на околната среда...

В българското интернет пространство има около 200 човека, които ще плюят Радев, каквото и да направи. Ако наложи вето, защо го налага, ако не наложи защо не го налага ... за щастие обаче пюлвалниците сте и ще продължите да бъдете общо 200 човека не само в Интернет, но ив цялата държава.

Също толкова на брой, винаги плюеха Президента Росен Плевнелиев , въпреки,че рейтинга му беше най-висок от всички политици !

Мирослав

Това, че е бил с най-висок рейтинг от всички политици (аз лично не вярвам на това твърдение), не значи, че е бил с висок рейтинг изобщо. При условие, че средният рейтинг на политическата класа у нас клони към нула. Още повече пък Плевнелиев, който никога не бил президент на България, а изпълняваше ролята на неофициален говорител на Вашингтон. Когато американците искаха да кажат някоя глупост, но дипломатическия протокол не им позволяваше да я заявят официално чрез официалният си говорител, тогава пускаха съобщенията чрез такива като Плевнелиев и Порошенко в Украйна.

Според Алфа Рисърч, дето работеха за ГЕРБ, а май шефката бе от създателите на ДСБ, накрая Плевнелиев имаше май 25% подкрепа и 52% неодобрение. Над половината българи бяха срещу предателят Плевнелиев! Ако се чудиш защо е предател, си виж сметката за ток. В нея трябваше дя има колонка такса Плевнелиев и заради него сега българите плащат повече. Защото даде на КС закона за такса свързване за ВЕИ-тата. Таксата която щеше да компенсира наложените субсидии от ЕС (20%), за което дори те казаха, че са много. Така че благодарение на Плевнелиев сега тока от ВЕИ-тата е с 20% отгоре. Същият след среща с директор на ЕВН, подкрепи ЕРП-тата за лицензите. За това дори е бил даден от Бареков на прокуратурата по член 103 от НК за предателство. Подкрепи и супермаркетите. И всичко това срещу народа! А той се е клел да се ръководи само от интересите на народа. Клетвата е записана в Конституцията. Всичко това без да разглеждаме политическите му изцепки. Разследването тогава е прекратено поради имунитет. Но сега го няма. Само че прокуратурата е пак политкоректна и бездейства престъпно!

Когато ви казваме че по прост от президента Радев е само жена му, се оказваме и прави и не прани...?!? Към простите вече са и неговите юристи душеприказчици от Позитано 20, гнездото на партията мафия БСП която го избра и той и се отплаща...!!!!! Хак да ви е на тези които подкрепихте един дебил...

Господин Радев, нали щяхте да доведете Моника Маковей ,за да Ни научи как съдебната ни система ПО-БЪРЗО ДА РАБОТИ, СЪДИ И ОТСЪЖДА!? Излиза че вие , Корнелия Нинова и БСП имате интъерес държавата да е блокирана от неработеще съдебна система и делата да се точат с десетилетия?!

Радев е отговорен нито за бавното правораздавамне, нито за съдебната реформа.Има си НС, доминирано от ГЕРБ!Те са тези дето трябва да свършат работата си.

Мирослав

Че ГЕРБ си има и ВСС, дето му докладва с СМС-и на всяко заседание...

И германците как за Бога са успели да решат въпросния казус по ОВОС!?

БРАВО!!!!!!!! Най- накрая президент, който мисли за държавата си, а не за частни интереси!!!!

Къде,да разхожда крантата,си...

Да потрошат с нея...