ДБГ с искане до Радев за вето на закон

„Движение България на гражданите“ /ДБГ/ ще внесат искане за налагане на вето от страна на президента Румен Радев на Закона за частната охранителна дейност.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ с искане до Радев за вето на закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква е та искате да си плащаме заплати на вас и на частници да ни охраняват?! Ами махайте се от държавната ясла и ставайте частни охранители, бре мискини в униформа! Де тояга, де и за вас и за тия над вас! Само ревете за заплати, а нищо не вършите и никакви ви нема когато требе да ни опазите и защитите!!! Я кажете за чии сте ни след като требе да плащаме и на частници да ни пазят?!

какво е това дбг?

Това, което са гласували е меко казано абсурдно и безумно. А освен всичко останало е и признание за безсилието на държавата. Независимо по какъв начин се внесе предложение от такъв тип, то автоматически е скок назад с няколко века. Връщане към първобитно общинския строй.

Темата е сложна и неизбежно води до мутризация на обществото, което трябва да избира между мутрите и безпомощната полиция, която търпи критики заради циганските набези. В даден момент съображението за правен ред, па ако ще и да е чрез мутри с много престъпници в редиците си неизбежно надделява над памперсите, които си приказват с мангустите и ги пазят от разследванията за кражби. Всъщност полицията има големия принос за циганската престъпност и сега пак полицията води мутрите за ръка да "пазят" селата. Сякаш ще ги пазят. Така или иначе ДБГ доведе закон с анонимните доноси , а днес се правят на общественици- та те са по- лоши и от циганската престъпност. Като прибавим герб, които са си олицетворение на мутрите в тази държава няма много значение какво се случва. С тази държава нещата тръгват на зле от момента на спиране на кранчето и моделът герб се пръска, защото е основан на чуждите помощи, които бсп буквално изтърваваха 10 години като пустинен пясък. Създава се почва за нови политически демагози, които са проксита на старите политически и икономически господари.

ДБГ никога не са се интересували от добруването нито на България, нито на гражданите и, че да се кръщават така.

Ха! А МВР чий ще го държи - че онзи ден им снесоха още 100 милиона за заплати и вместо да им се увеличи работата, те им намират наместници...

Правителството на ГЕРБ, да наеме частна фирма, която да управлява държавата!

Ими че нали точно наетата частна ОрганизиранаПрестъпнаГрупа"герб" тероризира и унищожава България в момента...!!!

Гей парадът се обедини около ДБГ.

Радев с искане до ДБГ - ДГД.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

В държавата на неграмотния Борисов има ли нещо законно.