17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това може само Кирчо да го измислим!

Как може жа правите такава анкета ! ??? Тези резултати са фейк ! Не може да има толкова малоумни хора в България, които да гласуват против собствените интереси ! Това е последна форма на " демократически" тоталитаризъм. Такова нямаше и при Тато !!

За кон може, ноооо за МАГАРЕТО, носещо ДЪРВАТА, не може.

Само простотии им раждат главите.

Стана ясно, че не е нужно да си завършил Харвард, за да си изявен малоумник! Даже помага в политическата тиня.

А закон против Наркомански грантове няма ли да има, че те миришели повече от Руската газ? ... А ГЗ на Дебилите за България, направо трябва да се каптират, че смрад голяма!

Тъкмо когато си помислиш, че няма как да измислят по-голяма простотия от предишнште...

Само кръгли и завършени иддиоти биха подкрепили закон против руски газ с единствения мотив че бил руски.

Ами заПАДналите като пръднат нашите трябва да се насерат. Да се докажат колко са верни.

Бих подкрепил закон срещу скъп петол газ и токс Също закон срещу юарионетните правителства които управляват държавата от посолствата!!

Няма нужда от забрани И БЕЗ ТОВА КАТО МИНЕ ГАЗТА ПРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ И наш кире последен - то тя вече е кирчовска а не руска

Хубаво, съгласен съм, А СЛЕД ТОВА КАКВО?

Излизане от ЕС и НАТО и водене на самостоятелна политика.

Боцката и той стана ястреб. Явно се надява американците отново да му гласуват доверие и да го върнат във властта. Няма да стане, с такива изявления автоматично сваля то 3-4 процента.

Никакъв ястреб не е Борисов- просто Додо, обречено на изчезване!

Закон за сключване на неизгодни за страната ни сделки и съд за държавниците ,които са ги допуснали !Закон против политичски контролиране на цените на пазара ...

_stankow

Бе направо приемайте закон за задължително купуване на американски газ, после да не събираме пак депутатите ! :D :D

ами и митрофанова да поведе всички руски граждани към границата на България!

“ Искам "скъп" газ от нормални и предвидими контрагенти”. Ама тези контрагенти да гарантират, че техния газ не е руски, ха-ха-ха!!!

За неизгодни договори да се търси сметката от управляващите. И без търговски тайни.

Не подкрепям малоумни закони и малоумниците дето ги измислят !

Че колкото повече се дърви те на Русия толкова повече стават русофилите и не само у нас. Сключвайте дългосрочни договори с Русия за да има стабилност за всички.

Аз не съм силен в тая материя, ама все ми се струва, че първо трябва да го намерят тоя НЕруски газ, да изтъргуват добра цена, да направят дългосрочни договори, да го докарат до тук, пък после да приемат закони. Или греша?

И как ще различавате руската газ от неруската?

Същата е, но три пъти по-скъпо.

Като държавния бензин през СОЦ-а, ще го боядисват :)

Ще приемем и Истанбулската конвенция, Ококореното го иска!

Днес гледах как хората от Шри Ланка се разхождат в президентския дворец, лежат в президентското легло, къпят се в басейна. Силно ми напомни за сцените с превзетата резиденция на Янукович след Майдана. Чудех се - трябва ли да обеднеем като в Шри Ланка, за да ни дойде акълът в главата и да се хванем да ги изметем или все пак може чрез демократични парламентарни избори? Честно казано, толкова са оскотели и зажаднели за власт, че дори не се усещат как сами си копаят гроба с подобни простотии. Както каза един политолог, чувството е такова, сякаш ще се явяват на избори пред чуждите посолства, а не пред българския народ. За нас няма ли кой да помисли?

Нема по малоумни управници в света от нашите некадърни кретенизирани козяшки роби

Ами тогава тоя закон е против краварите дето ни снабдяват с руска втечнена газ,май требва да се забрани посолството на козяк като вредно за България щом предлагат закон против себе си

Закон за какво? Абе вие тотално изтрещяхте. Тоя лаф, че колкото по-тичаш натам, толкова повече идваш насам май ще се окаже верен.

Нашия прайд предлага закон за задължително лапане на афроамерикански черен кур!

Да питам американските и наши олигофрени. Северна Корея като е под ембарго да не би да е спряла да се въоръжава???? Напротив с пълна сила прави ядрено оръжие.

Както са казали нашите възрожденци, който ни освободи, той ще ни пороби. Най-страшното е, че са поробили съзнанието на повечето българи. Вижте процентите. Положението е страшно. Да искаш да си газов Роб е тъжно.

Ама как ни освободиха американците от всичко ни освободиха:: ,от индустрия,от селско стопанство,от природни богатства ,но пък ни дадоха отровена природа и води ,а като допълнителна екстра онко заболявания

_stankow

И може ли линк да го видим това крилато изказване ? Кой го е казал, кога, по какъв повод ? Къде е публикувано - в писмо, във вестник ? Щото досега сме чували само цитати, и то от Плевнелиев. А той, чел ли го е, виждл ли е оригинала ? Този, който му го е казал, къде е видял оригинала ? Все някой трябва да го е видял и да има снимка на този документ. Основополагащ така да се каже, свято начало на русофобията. Би трябвало фотокопието да се продава в хилядни тиражи и всеки русофоб да си го държи в рамка над бюрото :D :D

"""Закон срещу ползването на руски газ. Подкрепяте ли?""" Американогейският,еврогейският ,мекокитков,демократичен ,неолиберализъм се в своето перверзно извращение придобива галактически измерения

Как обърна палачинката

Сух режим ембарго на вискито и храните на петрола .Де го Ал Капоне ся!

Всяка зависимост от Русия е равна на глад мизерия и диктатура! Къде е сега "евтиния" руски газ? Оказа се най-скъпия вйзможен газ вървящ с ракети и война! Не благодаря! Искам "скъп" газ от нормални и предвидими контрагенти!

А от демократичният ,неолиберализъм е равно на тотално изчезване на такъв народ.Не случайно посланик Ейвис Боулън. "" Българите не ни трябвате повече от 4 милиона."" Изявление тогавашната американска посланичка у нас Ейвис Боулън.Годината е 1997 г. – на семинар в Боровец

Предвидимият контрагент няма газ защото завода му гръмна ! И в момента работа с 25% по-малко и така ще е поне 3 месеца ! Така , че няма да седим на тъмно и студено щото разбираш ли били предвидими , но не предвидили аварията която сега им коства 3 месеца възстановяване на производството !

Знаем какво искаш колега...

Забраната на всички американски фондации в българия

На България и трябва закон срещу простотията на наглостта на ГЕРБ.В това съм сигурен.

Доставките на газ от Русия към Германия ще спрат за 10 дни - от тази сутрин до 21 юли, заради извършване на планирана поддръжка на газопровода "Северен поток". - пише БТА. В момента се използва само около 40% от капацитета на СП-1. За няколко дни Германия ще остане без внос на газ. Честито на зелените на Бербок и социалдемагозите на Шолц. САЩ искат да смачкат Германия. Нашите прадажници от ПП - Киро и Кокорчо - също служат на Вашингтон.

Явно и Тиквун, щом прави такива предложения.

Бойко е или тотално изперкал, или ги пуска нарочно по пързалката...

А защо искат да прокарат такъв закон сега? Защото ги е страх, че служебното правителство може да договори евтини доставки и да им прецака проамериканския слугинаж! А народа кучета го яли! Вносителите и поддръжниците на подобно предложение заслужават единствено да бъдат съдени за държавна измяна!

Евтините доставки ще дойдат единствено от САЩ, от раша само скъпотия и надуване на цените! Съд за хора, които натрапват рушняшкият газ!

Ако беше демокрация, щеше да е на пазарен принцип и който предложи по-евтиното, ама то нашето и аз не съм сигурен какво е.

СмЕни дилъра !

Кучетата ще ядат народа, когато се вържем пак с Русия, както беш преди 30 години!

Идиоти! Жалко за милионите години еволюция!

Да и след толкова години, комунделите са още с 50 години назад в мисленето!

Как да го разбирам това? Не щат да се женят за представители от същия пол и да си осиновяват деца ли?

Американските ти либерални господари налагат такъв див, първобитен, нетърпящ възражения комунизъм, че няма да можеш и да пикаеш без разрешение от "партията-държава". Онзи "комунизъм" от 80-те ще ти се струва като най-разюзданата свобода... Между другото, липсващ мозъко, комунизмът не е руска идеология. Всички тези течения за контрол и налагане отгоре на правлинтото поведение, говорене и т.н., се раждат в свободния и демоНкратичен запад!

Подкрепям най - вече закон за лустрация, ако не Пиночет да си влиза в ролята!

Подкрепям Закон за УТИЛИЗАЦИЯ на полезните идиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Категорично не. Видя се, че американският демократичен газ е много по-скъп от руския. Азерският също ще е по-скъп

Да , но американския газ мирише на рози !

Шило

Тиквата яко се е напекла! А, самият въпрос звучи идиотски. Не, че е на Дир, вярно е, че Тиквата се мъчи да лансира това, ама ББ си го знаем-идиот, та дрънка!

Предишният трол дето ползваше тоя Ник използваше далеч по-културен език от твоите простотии. Ама го върнаха в Русия.

С две ръце! Крайно време е либералите да се окажат в ситуация на Майдан...

Трябва ни закон срещу прорушняшки комунистически министри, които ни нтрапват скъп рушняшки газ, ведната в затвора !

В някои държави икономистите определят външната политика, а в други - политиците определят как да се развива икономиката ! Това не е ли комунизъм ?

Нямаме никакъв друг интерес, освен да купуваме евтино.

отказът от руски газ ще качи още инфлацията, защото американският е по-скъп. Гответе се да плащате повече са по-малко ... Честита ви западна "демокрация".

А закон срещу хардвардските изманици кога?

1 предложение на Путин през 2014 г. - Споразумения с Мадана: Лукашенко подава оставка и прави избори наесен. (Крим и Донбас са си в Украйна) 2 предложение на Путин след преврата в Киев - т.нар. Мински споразумения от 2015 г.: Оставане на Донецк и Луганск в Украйна като автономни области. Крим вече е руски. 3 предложение на Путин от есента на 2021 г. - Изтегляне на НАТО до границите от 1997 г. Отказ от приемане на УКрайна в НАТО, Изпълнение на Минските споразумения за Донецк и Луганск, които остават в Украйна като автономни области. Крим си е руски. 4 предложение на Путин от февруари 2022 г. - Признаване ДНР и ЛНР за нови държави извън Украйна. Демилитаризация и денацификация на Украйна. КАКВО ПРЕДСТОИ: 5 предложение на Путин от зимата на 2022 г. - Признаване на Крим, ДНР, ЛНР, Херсонска, Харковска и Одеска области за част от Русия.... Демилитаризация и денацификация на Украйна със столица Лвов.... 6 предложение .... НЯКОЙ НА ЗАПАД ВИЖДА ЛИ ЛОГИКАТА ИЛИ ВСИЧКИ СА ТЪПИ?

В една прекрасна сутрин Путин се буди /не се буди/ тръшнат от новия щам на ковид 19 /чадър със сачма/ и светът става по-добро място за живеене...

В мокрите сънища на Сорос !!!