120 болни канадци се възползваха от закона за евтаназията

Повече от 120 тежко болни канадци се възползваха от новия закон за евтаназията, съобщи телевизионният канал Си Би Си.

Обратно в новината

Коментари - 120 болни канадци се възползваха от закона за евтаназията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хуманно решение.Всеки здравомислещ човек има право да вземе решение за собствения си живот. Защо трябва да вегетатира и да страда и да се измъчва, както и близките си

Това е предпоставка за много злоупотреби/меко казано/.Ненормално е!Ако някой страдащ толкова много иска да се лиши от живота си,ще намери начин да го направи и сам,щом като е психично здрав/.Защо е нужно лекаря да поема и неговия кръст?Достатъчно е само да го изпише от отделението в което го лекува по желание на пациента...а,оттам нататък,той да си решава.

Всичките сте безбожници отрепки долни,когато станат равни жената и мъжа,тогава ще дойде краят на света.Всичките сте за ада!

"Всичките сте за ада" Това е само при положение че има ад. Иначе ако искаш да си вярваш, че има ад и хората се мъчат вечно там но въпреки това бог ги обича, вярвай си. Навремето хората са вярвали че има богове на планината Олимп и че земята е плоска. (Някой даже още вярват че е земята е плоска) Това което ме дразни е че опитваш да плашиш и налагаш вярванията си. (Нещо което не бих казал че е особено християнско)

Трябва и в България да се рзреши. За да можем по бързо да се отървем от бсп! :)

И на теб трябва бсп да ти разреши Неграмотнико,да отидеш два метра под земята.

И У НАС ИМ ПОМАГАТ ДА УМРАТ!!!

Живот след смъртта дали има???нека някой обясни,ако знае,да видим за какво са им тези много пари-хартийхки,имайки предвид че по африканските държави децата някак какво да ядът,и има ли възможност богаташите да си занесат скъпите хартийки във гроба,да се разполагат със тях на ония свят???

Някой да ли случайно знае,дали има живот,след смъртта???

Има ! Слагай въжето !

А,Мутрата от Банкя,кога??? Може ли някой да обясни,каква е мисията на човек на земята,когато трябва да се роди,и когато да умре???

Като чета повечето коментари, за агентите от антибългарските хелзински комитети и други американски организации почивка няма. Плямпат глупости и съсипват всичко свято и ценно.

Евтаназията е подпомогнато самоубийство. Хомосексуализмът е сексуално извращение. Абортът е убийство на невинни деца. За съжаление и трите днес се налагат със закони като норма, обличат се в красиви термини (новговор по Оруел), но в същината си са същите злини, каквито са били хилядолетия наред.

Защото имаш престъпен начин на мислене и не познаваш Божията воля.

Щом ти си мислиш че познаваш божията воля вярвай си колкото искаш. Но не налагай вярвянията си на околните. Иначе не си по различен от ония фанатици дето режат глави и убиват с камъни в близкия исток. (Пак по божията воля)

Ние пък чакаме кога болните червени мозъци ще вденете, че ВАШИЯ ПРОКЛЕТ СТРОЙ СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ!

Откровение Глава 22 "11 Който върши неправда, нека върши и за напред неправда; и който е нечист, нека бъде и за напред нечист; и праведният нека върши и за напред правда, и светият нека бъде и за напред свет. 12 Ето, ида скоро; и у Мене е наградата, която давам, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му. 13 Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят. 14 Блажени, които изперат дрехите си, за да имат право да дойдат при дървото на живота, и да влязат през портите на града. 15 А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже."

Който се е отрекъл от старите богове и е приел Еврейският, ще бъде мъчен и поробван, убиван и ще бъде вечно слаб, жалък и тъпкан!

Слабовато изглежда написаното от теб на фона на Божието слово. Крехки са човешките ти рамене, а и какво знаеш ти. Тука те води емоцията, а не разума. A който не служи на Бога ,служи на мамона. Трети път няма и неутралите не е възможен. Многото въображаеми богове за които говориш в мнозинството си са аватари на луцифер. А Бога на любовта и истината , който е Създател и Поддръжник на вселената и живота нея, е един и няма равен на Него. Алфа и омега, начало и край на всичко, първият и последният от който започва и който приключва всичко. Той е свят, всемогъщ и всезнаещ абсолютен гарант за живота и справдливостта във вечността. Той създава и осмисля всичко в битието. В негово лице виждаме абсолютният превес на доброто в битието в името на пребъдването на вечният живот. Понеже живота има смисъл единствено когато е вечен. Но вечният живот има смисъл единствено когато пребъдва в мир, любов, истина, радост и хармония. Бог съществуива заради живота във вечноста.

Тези безумци са извършили тежко престъпление спрямо себе си със съответното престъпно съучастие. Те с апредизивикали не само първат аси временасн смърт и но втората оконачателна вечна смърт. Шеста Божия заповед: Не убивай. Откровение глава 14 6 И видях друг ангел че летеше посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на обитаващите по земята и на всеки народ и племе, език и люде. 7 И каза със силен глас: Бойте се от Бога, и въздайте Нему слава, защото настана часът, когато Той ще съди; и поклонете се на Този, Който е направил небето и земята, морето и водните извори. 8 И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване. 9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, 10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. 11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. 12 Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса. 13 И чух глас от небето, който казваше: Напиши: Блажени от сега нататък мъртвите, които умират в Господа; да! казва Духът, за да си починат от трудовете си; защото делата им следват подир тях. 14 И видях, и ето бял облак, и на облака седеше един, който приличаше на Човешкия Син, имайки на главата си златна корона и в ръката си остър сърп. 15 И друг ангел излезе от храма и викаше със силен глас на този, който седеше на облака: Простри сърпа си и жъни защото е настанал часът да жънеш, понеже земната жетва е презрял."

Бих ти препоръчал да гледаш в youtube скеча на Джорж Карлин за десетте божи заповеди. (Просто търси: george carlin 10 commandments). Може да промяни отношението ти към религията.

Така е . Служителите на сатана се стараят да отвърнат хората от своят Създател за да станат служители на мамона и техни слуги. Аз не съм религиозен човек, а вярващ християни в Бога на любовтта и истината. Такива сечове се опитва да опрадватат беззкаонието, но мислещи хора, които познават Божието слоо не се впечатляват от измамите на сатана и компания. Десетте Божии заповеди са любов към Бога и ближният. Ако това не го осъзнаваш, значи в сърцето ти няма място за любов и истина. Вместо тях има гордост и суета. Но какво ти предлага този горделив и суетен свят разбунтуван срещу Бога, чиито княз е бащата на лъжата, освен мимолетна суета и на финала тление? Ние не виждаме Бога скрил се от нас заради нашето беззаконие не чрез чувствата си, които често са измамни и атакувани от сатана и компания, а чрез разума. А вавилонската пропаганда възпитава силни чуства и емоции. за да заглушава разума.

Само нашите 240 ДУШМАНИ НЕ ПОЗВОЛИХА НА УГОНИЗИРАЩИТЕ ДА УМРАТ ДОСТОЙНО!!! ПАЛАЧИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА СЕ НАПРАВИХА НА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ТОВА, КОЕТО ПУКНАТА ПАРА НЕ СТРУВА В МАФИОТСКАТА НИ ДЪРЖАВА-ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!! ПОЛИТИКАТА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ СЕ НАРИЧА-ГЕНОЦИД!! ДАНО ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ ЕВТАНАЗИЯТА У НАС ДА УМРАТ В АДСКИ МЪКИ, И НЕ САМО ТЕ , А И ПОТОМЦИТЕ ИМ ДО СТОТНО КОЛЯНО!!!

ЧЕХЪЛА И МОКЕТА, КОГА? Те са неизлечими и само паразитират

Това са самоубийци. Няма прошка за тях.

Иди ги набий!

И аз съм ЗА.

Абе болни, здрави...колкото по-малко, толкова по-добре!!!

Как успяхте и това да го обърнете на политика? Болни мозъци.... Както и тези, "узаконили" убийството, наречено евтаназия. Колко живота сте създали, уважаеми, че да отнемате?

ако ще се мъчиш,какво избираш?

пазим ги за нормалните новини !

евтаназията трябва да бъде задължителна за героите на комунистическите режими , те страдат толкова много и няма никаква надежда за тяхното лечение ...

До Честит капитализъм. Ако ти си болен от рак и виеш от болка ще те питам умнико какво ще правиш. Русосифилистиците сте уникални. Каквото и да направят нормалните страни все е лошо. Що не отидете всички в Сибир, за да може да заживее България спокойно. Ти съдрания цървул със стотинки в джоба си тръгнал да търсиш махна на една от най - богатите и развити страни в света. Голям смях пада. В РОССИЯ болните са герои и не се евтаназират като изнежените западняци, нали умнико?

канада има визи за българите.....чак да се ефтаназираш от мъка.