Законът за лифтовете и ски пистите остана негласуван засега

Депутатите дискутираха повече от час и половина дали да се дава право на строеж за изграждане на ски писти и открити съоръжения за спортни, културни и религиозни нужди.

Обратно в новината

Коментари - Законът за лифтовете и ски пистите остана негласуван засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ТРЯБВА ДА СА УЗАКОНЯВА БЕЗЗАКОНИЕТО. НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ УНИЩОЖАВАНЕ НА ГОРИТЕ И ЗАЩИТЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ. НИЕ ХОРАТА ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС И ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВАМЕ .ТОТЮ

Аз пък искам да има повече ски съоръжения и писти. Но като ще се отдава държавна собственост, да се правят конкурси. Който ще съсипва природата най-малко и ще плаща най-голям наем за терена, той да печели. Защо точно Цеко Минев, например?

цеко минев е наглец и освен че оказва натиск срущу протестиращите природозащитници, така също използва нап и други държавни институции за уреждане на лични сметки. БРАВО БОЙКО ВИТОША Е ТВОЯ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА!

Всичко друго да правят, само гората да не пипат! Къде са еколозите! Къде е разумът! Докога ще търпим ГЕРБ да унищожава природните богатства на света! Събуди се, човечество! Даъ Стоп на ГЕРБ! Докато не са изсекли гората! Докато не са сторили една Сахара там, дето е имало чудна растителност! Мръсни долни гербери!

Да не пипат горите, да не превръщат и планината, както направиха с морето, в безжизнени бетонни площи!

Поредното протестно шествие ще се състой на 16 май от 18,30 на площад Света Неделя до Народното събрание. До сега имаше над 10 протеста който средствата за масова информация не счетоха за интересни въпреки че бяха от около 2000 човека. link

Тези промени са престъпни и унищожителни. Те се правят, за да се удовлетвори алчността на определени спонсори.

Няма да бъде подкрепен,защото връзката на тези фирми с властта беше .....Трайков.

Ей кретени народни представители Австрия има 20 000 км писти ни е нямаме общо 200 ???????? да ме би да си са сасипали горите????? дане би да няма туризъм сега по тези места и лято и зиме...цъфти туризма и икономиката на тези райони...хората имат работа, данъци се наливат....ИДИОТИ СКАПАНИ !!

има писти на над 3000м нв, където няма гори!

глупак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти не разбираш ли, че не сме Австрия, тук никой не спазва правила и ще си строят където им свърне!!!

Всичко искат да заграбят и унищожат ! Гербер = национален предател !