Разкриха схема за ДДС-измами със захар

11 души са задържани при спецоперация за разкриване на ДДС-измами при търговия със захар.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха схема за ДДС-измами със захар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърция . Гърция ! ( Да повтаряме ли до не-знам-кога-си къде да се търсят окопалите-се махленски шмекери, а Кpасимире ?! )

Вълчо,бас държа ,че си на минимум 68 г.,което не е порок,но съответства на елементарните разсъждение на комунистите някога,което е доста далече от истината1Освен тово е и доста тъпичко!Най-благоденстващите нации,никога не са имали колонии,за разлика например от най-голямата имперска сила-Русия!Чакам да посочиш колониите на Швейцария,Австрия,Германия,Норвегияышвеция ....Още много са държавите ,които никого не са ограбвали според твоите разбирания!Тази лайняна теория въобще не може да обясни фактите,а те са прости-това което наричаш капитализъм е икономика на свободната инициатива ,а не на комунистическия командно-административен подход!Темата е безкрайна,но се налата да четеш!Със здраве!

Големи яйца!

Браво вие сте гении. След 20 години разбрахте как се ограбва нашата държава. Не някоя друга, а нашата. Тази която я управлявата точно вие същите.

Без помощ от НАП е невъзможно да стане.Елементарно е.

Абе така ли някой болен от рак,още не се е опасал с бомби и.....знаете вече всички къде.....

Поредните кьорфишеци тип НАП. интересно ми е да разбера въобще с предишните бивши служители от НАП, които бяха уличавани за подкупи и корупция през всичките тези години от създаването на Дан. администрация през 1991г. досега къде са в момента? Аааааааааа?

Прекалено елементарно!!! Не вярвам! Та в НАП "светят" тези фактури. Ако е минало, то само с помощта на човек от НАП!!!!!

Светяха на времето.

Продължавай Аврора, защото казваш истината и дразниш тарикатитие, облажилите се от измамите и далаверите, които ГЕРБ иска да спре! На трите удивителни му поясних нещо за 12 или 120 тона захар, размити от дъжда и изчезнли като сироп по улиците на Бургас преди 16 години...В съда го доказа като адвокат, лично Татяна Дончева-тогава адвокат на Мултигруп!Права е Аврора!

Това доказва само, че Татяна Дончева е добър адвокат. От Мултигруп лоши не наемаха. Абе ти когато наемаш адвокат да ти върши работа, питаш ли го за партийната принадлежност? По-добре виж колко души от бившето ръководството на Мултигруп са в редиците на Герб, а има един министър Мултак (за ТИМаджиите да не говорим) А при Аврора всичко е изкривено. Никой не казва, че предишните престъпления не трябва да се наказват, но сегашните управници се оказаха още по-алчни, а същато Аврора ги боготвори като най-талантливите същества на планетата. И как може да се вярва на Цветан Цветанов, който окончателно се оплете в своите лъжи или на шефа на НАП Красимир Стефанов, който досега все още не е приключил проверката за Цветанов, а Валентин Златев го изкара чист като сълза!!!

Все пак има значение 12 или 120 тона! За справка, стойността на 12 тона сурова захар дори при сегашните рекордно високи цени на сладката стока на световния пазар е около $8500/т. Това е под цената само на едно антре в апартамента на Цветанов в кв. Изток!Не ни занимавай с глупости!

C а м о със захар!? Xайде стига, оголихте я тая държава и доведохте до срам и позор по света! Hяма ли с к о р о да има някакъв ред!? Cтига лъжи и измами...

аз работя вав заримекс ст.з. за чз0 лв а пакетираме захар по 12т.на ден и всичко се продава.ама днес в 8.00 им е...а мамата ченгетата.затва не сме на работа.хора,повярваите далаверата с захарта е много голяма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Верваме че има далавера, но акциите обикновено се правят не за да се спре далаверата, а за да се подсетят далавераджиите с кого да делят плячката!

И къде geisan я продавахте тая захар? Май в Карфура а? А Кауфланд колко вода трябва да разлеят докат си измият захарта - мноооого?

В съответствие с написаното от един серсем реших да му отговоря по неговия "незлобливо-комунистически начин"!А що се отнася до акцията-до сего се проведоха много акции,от които ефекта се стопира от тези двамата,чрез нагласените от тях "сергиини" съдии!Определено смятам,че докато единият не си отиде в Херсон,а другият в Сирищник оправия в тази страна няма да има!Третата възможност е затвора,който най-много ще им приляга!

А когато единия си замине и другия го последва и пак нищо не се оправя - тогава с кой ще си мием ръцете?

Елате да видите нашите апаши, заедно с папас какво правят

хехех стана ми смешно има ли нещо, което купуваме или за което плащаме в тази държава и то да е реално, чувствам като перманентно ОПРАВЕН разбирате ме в какъв смисъл, вече ми е смешно, защото ми писна да се самосъжалявам и се надявам да има възмездие

И за слепите е ясно че в БГ икономика няма. Има някакви шменти капели като услуги и перачници на пари, но 'доходите' на тарикатите идват от кражби - кой каквото може - като един от бруталните примери е с ДДСтата. За това у нас е пълно със s-класи и джипове на тарикатите които крадат, а сметките им ги плащат бунаците които ходят по 8ч на работа и си плащат редовно тока, водата, парното и газта...а от друга страна дереджето на инфраструктурата в държавата е плачевно - няма пътища, мръсотия, застроени паркове и др мизерии!

Но защоооо!? Нали капитализма беше прекрасен,справедлив ,арена за благородна битка на предприемчивите индивидуалисти !?!?Нали законът за търсене и предлагане беше панацея за всякакви противоречия ?Как станах такива грозни девиации ,които дадоха само шанс на криминали и лумпени да се награбят за сметка на обедняващите скотове -пролетарии.... :-]

той "капитализма" си е що годе свестно нещо и работи, незнам дали ви прави впечатление, но продължават да бягат към него, а не от него! а тук понеже тези трийсетина фамилии дето управляваха преди 10 продължават да управляват и сега, затова дереджето е такова и докато те и наследниците им са живи!

Капитализмът беше прекрасен, преди капиталът да се сроди с държавността (което се нарича корупция). За съжаление през последните 22 години точно това е ситуацията. И не се променя съществено.

Е, и? Не съм чул накой да е осъден и да е върнал награбеното. Четем само за някакви анонимни акций срещу безименни престъпници и фирми. А комисята Кушлев е похарчила 30 000 000 лв. държавни пари и е отнела имущество за 2 000 000 лв. Това си чисто източване.

А нещо ново за имотите на Цветанов?

Абе бягайте с тези измами за 200 милиона! Къде ти по-интересен е инцидентът с НСО - 500 коментара за 8 часа. Това е важното - да се плюе, не да се върши работа.

Важно е да се "върши работа", да се овладяват контрабандните канали, терминали, а за прикритие да се вдига дим и пушилка. Нали така?

Нещо ново за проверката на Лукоил (Валентин Златев)? Там сигурно всичко е наред?!

Милиарди грешни левове за служби, които да разкриват далаверите на други служби, после надзираваме и подслушваме и едните, и другите, а някой следи и надзирателите, а пък него - жена му примерно, и т.н. като в омагьосан кръг. Пак единствената и уникална страна. Писнахте ми. Като не можете да изпълните поне част от някой закон, просто дружно се разкарайте, мили ми олигарси, клики, лобита и бог знае още каква паплач и пасмина, а като не искате, догодина ще ви кажем и покажем на всичките "ВИП"-ове за какво става дума.

кажете най после имена на хора на фирми .стига с тая завоалираност.оставете на мира малките фирми.те ибез това вече издишат а и немогат да правят големите далавери с ддс.

Хайде проверете търговците на Електроенергия! Бюджетът е ощетяван със стотици милиони левове. Действа се по познатите схеми за източване на ДДС.

За това трябва всчики касови апарати да минават през данъчните.Да няма трансфер без да не бъде наблюдаван от тях.Само с твърда ръка може да има успех.

В НАП ИМАТ СПИСЪЦИ С ФИРМИ ЗА РЕВИЗИЙ ДО КРАЙ ,АКО ИМАШ ДА ВЗЕМАШ ДДС ИЛИ АКО ТРЯБВА ДА ВНАСЯШ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ. ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА ЗАЩОТО ФАЛИРАТ ДРЕБНИТЕ И СРЕДНИ ФИРМИ.ОСТАВА ВСИЧКО БОЯДИСАНО В ЧЕРВЕНО.

АМИ ТО НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ ЗАХАР ВНАСЯ ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ....

Е как така при така затегнат котрол и толкова успешни акции срещу източването на бюджета ПАРИ ЗА НИЩО НЯМА В ДЪРЖАВАТА? Нали измамите се пресичат една по една - защо няма пари за нищо?

Защото ги засичат, наблюдават, арестуват, държат ги в следственото колкото могат, а след това всичко отива в съда и ги оправдават! А без присъда нищо не може да се конфискува ... Не че ако ги осъдят, те веднага ще си внесат откраднатото - нали почват да обжалват и съдът протака ли , протака, и никога не достигаме до ефективна присъда и конфискация... Това е простата схема - влачене на делата с години, с надеждата да мине давност, да се смени правителството, да стане всичко възможно, само и само да се краде и да не се плаща! Така е от около 25 години - все същите фамилии, все същите подставени лица, една шайка комуноидни разбойници се гаврят с цялата нация! И сметките им не са в България, да не мислите, че е толкова лесно да се конфискува заграбеното ... нали те сами си писаха тези закони, които сега им дават възможност да крадат и закон да не ги лови!

Съда ги оправдава, защото всички по веригата преди това са оплескали разследването и процеса. Показателно е че срещу България е най-висок процентът спечелени дела в Съда по правата на човека в Страсбург.

Оф, писна ми да чета все твои компетентни коментари на всякакви теми!Ти си направо философ! Чудя се как само ти от всичко разбираш.Направо дразниш със всекидневните си коментари!!! Моля те спри се.

Абе Авора, наистина си "На всяка манджа - мерудия" Стиго с този рефрен "една шайка комуноидни разбойници се гаврят с цялата нация!" "..в съда и ги оправдават! " Оправдават ги защото физкултурника не върши работа, за която трябва акъл, а не и избиване на комплекси.

И каква е тай акция, щом си няма име.А какви акции имаше само едно време,Дедесари,Факири,Лихвари,Леяри.

Интересно как този мазник Красимир Стефанов стана началник на НАП. Ако някой не си спомня , той беше заместник на Мургина !!! Мислите ли , че той не е правил далаверките с нея ? Няма начин той да не е участвал, но и незнам как го оставиха тоя да продължава да забива НАП.

Служителю, грешиш в следното - няма как шеф на НАП да е случаен и "чист" човек, никога не докосвал се действията на НАП. Ако не той, то началник би станал друг служител, подчинен на Мургина... така че, ако имаш факти говори, ако не замълчи..

са ДПС,БСП,ДСБ,НДСВ,ССД,РЗС...

Другите измамници сДДС къде ги скрихте?

ей жааалка история!Хванали 50 фирми които не са внесли данъци за 200 мил.а човече като теб задава неадекватни въпроси!Като хванат някой за злоупотреба за 100 000лв."а големите риби,що фаштате малките"!Няма угодия на БГ селяка,жалкото,че в БГ има мн такива баламурници :)

Човекът ПРАВИЛНО пита какво стана с предните хванити - ще ти кажа - нищо...направиха нови фирми и действат наново....само май плащат сега на който трябва, че да не ги закача пак.... А ти си ляляй, то луд умора нема...

Trumi, ти си направен от гуми и главата ти е такава. Що не мислиш преди да пишеш и да обиждаш хората като самия ти си обиден от малък?