17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това докато беше Бате Бойко на власт беше невъзможно! Ще плачете за него, да ви върне законноста, ама нъц! Хак ви е сега като мръсни комонисти ви оправляват!

Не плачете , като пролетарии.Като искате градинка си я откупете от собственика или поискайте същото от общината.За да се загради нещо чак сега, със сигурност има влязло в сила съдебно решение, а зад него явно стои чужда собственост.Както знаете , когато купувате апартамент там, имате само право на строеж и никакви бонуси и екстри не ви се дават, като градинки и други. Който иска повече, да си купи в затворен комплекс с месечна такса за поддръжка(200 лева) .Откъде накъде с нашите данъци ще се поддържа "вашата" градинка.Що за претенции?!? С чужда пита....и баба знае.

При лъже комунизЪма 45г от горите излизаха партизани , при лъже демокрацията на едни 32г връщат имоти на други не ?

Ами защо не си заградите и въздуха бе лакомии

Ами частна е. За 16 години ГЕРБ не предприе нищо за зелените площи, така че не е далеч времето, когато ще започнат да се заграждат и паркове.

Ще построим нещо хубаво за народа - Мол!

Вдигайте още един паметник на пияницата Лучников! Гушите и търбусите на богаташите нямат насищане, не го ли разбрахте! Докато им пеехте "Времето е наше" се оказа, че всичко останало е станало тяхно! Измамените камилчета ронят сълзи, ама е късно...

Тия богаташите са бивши комунистически величия. Колко милиардера реститута видя? Виждам само селски пръчки, родени в овча кошара, добарали се до партийната софра - назначили ги за милиардери. Имената им всеки ден ги пишат в Дир.

Алчността на адвокатите , правещи законите нямат насита !

как така замаделска замя се върна в орбанизирана територия , знаете кой уреди таз далавера, кат е била замаделска дава се на друго място същата и да сади картофи

Да вземеш да научиш българския. Пише се "урбанизиран" не "орбанизиран". Дебил. Евроатлантическа "ценност".

ще я търсите Иванчева ама........ когато тя беше кметица строителството спря. след като я арестуваха все едно е Пабло Ескобар и се върна "законността" в кв.Младост - плащаш на кмета, плащаш на архитекта и получаваш всичко което искаш. за жълти стотинки купуваш общинска земя, после даваш един куц апартамент на общината, която след 5 години го продава също на безценица. ако обаче обикновен човек тръгне да строи му се взима акъла от чакане, от връщане на документи от лелки преди критическата и в постоянна криза и сексуална незадоволеност. всичко опира на устройствения план на всеки един град, а той се внася от съветниците и от кмета. така че Фандъкова лично носи отговорност за това което се случва.

_stankow

В Люлин също преградиха една асфалтирана пътека. И я затрупаха с пръст. Един тесен парцел, за нищо не става - ни за бахча, ни за строеж. По предишния кадастър беше улица. Но понеже общината не я построи, някой си я е реституирал. Сега хиляди хора обикалят половината квартал, за да си минат до блоковете. Отиват си герберските кметове и в последния момент се довършват далаверите. Или се "финализират" "сделки". Сега е хаос - предишната власт си отива, нова няма. И проблемите надигат грозното си лице.

Провинциалистите наблъскани в порутените панелки , е редно да уважават частната собственост и законите в тази държава . Явно те са забравили , че живеят върху чужда земя и претенциите им към чуждия имот са напълно неоснователни . Частната собственост е неприкосновена !

_stankow

Нещо не сте дочели конституцията. Всички собствености са неприкосновени. И общинската също. Няма по-големи права частната от общинската собственост. Равни са. С тези перестроечни лозунги от преди 40 г. - не на нас !

Прав си - земята принадлежи на Султана, а султан сега е Ердоган.

И бибико ... беше - любимата жена .

Господине, направете подписка за защита на правото ви на собственост.Ще има много хора, които ще я подпишат.,защото също са потърпевши от подобна селяния с претенции. Крайно време е всяка жаба да си знае гьола и да се сложи край на попълзновенията на подставени лица, които обслужват корупция сред чиновниците. На мен ми е ясен генезисът - да ви изгонят и да продадат имота ви на някой, който е подкупил чиновниците в общината. Моят имот така го "усвоиха" - първо зъбрана, защото уж щяли да строят църква, а после там издигнаха огромна кооперация.

Това,че сте купили по една панелка не ви прави собственици дори на земята под панелката. Осрахте цяла София!

Ако на селтаците им се искат градинки да си отиват на село. Ужасяващо е,че някой може да си позволява своеволия с ЧУЖДА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. Един от протестиращите си каза болката - нямало къде да си паркира таратайката. Ми, ако съм на мястото на собственика, на когото не позволяват да строи, тогава ще направя паркинг - да си плащат тарикатите. Аман от селяци!

Блок нема да строиш там

Като пламне обекта три пъти ще се научиш.

да я вземеш тази свещенна собственост. И се казва неприкосновена, а не свещена. Далече сте от свещеното. Тези "собствености" само с кръв и измама сте взимали. Има и почтени хора, но малко. И са скромни и богобоязливи, защото едва са оживяли от завистливите, лъжливите и алчните.

Ако има документи за собственост И РЕШЕНИЕ за въстановяване на собствеността - значи е негов. Общината може да започне отчуждителна процедура, обезщетявайки собственика. Отделен въпрос е че последните 20 години станаха безброй измами с мними собственници, разбира се с любезното съдействие на всички институции.

Не знам съдействието на всички институции дали е било любезно, но със сигурност е било платено!

Проблемът със заграбените имоти на старите софиянци е следният (ще го изясня; виждам че кометирате без да сте наясно.) Пиша като потърпевщ. През 1945 година комунистите национализират насилсвено земи и имоти на стари софиянци с цел изграждане на столицата и ''светлото ни бъдеще''. Тези имоти не са компенсирани тогава нито финансово нито с недвижима друга собственост. От мойте предци са взети 100 декара, например. През 1989 година се реституират на софиянци само тези имоти, които са свободни (незастроени площи.) Всичко знаете - те са много малко. На застроените площи обаче Държавата отказва да даде компенсации (някакви.) Например, ние имаме застроени площи с общински сгради; или както е на хората градинки. Пита се, за кой е това ''светло бъдеще'', което е изградено или се изгражда с крадена недвижима собственост? Напреимер, ние нямаме никаква полза от административните сгради. Държавата не е осигурила и не осигурява нищо нито на ме нито на роднините ми като собственици чиято земя е заграбена. Например моите роднини, които са в София с какво са облагодетелствани от тази вашата крадлива Държава? За момента с нищо!

И твойте предци за идиоти, прошляци....накрая ще изкарате че цяла България ви е принадлежала, голтаци шибани ..Там се опитайте да откраднете и паркинга зад блок 1, но ви набихме шибаните канчета ....

Има едни неща наречени документи - дебил. Чиято автентичност може да се докаже с научни средства - дебил!

Но не ни връщат земите там!? Как н тебе ти ги връщат и то в центъра на Младост на детската площадка, шибаняк...

На плана планина имаш имоти? Aха, знаеш ли защо не ти ги връщат, а на тези от Mладост им връщат градинките? Защото ти на плана планина като вдигнеш едно хотелче ще станеш милионер за има няма 10 години? А в Mладост в градинката какво мислиш, че може да построиш - най много кафенце или жилищна сграда. Hаблудаваме пак гаври с хората.

частната собственост наистина е неприкосновена, но дори в момента има възможност и ред на отчуждаване на частни имоти. упоритостта да се възстановяват имоти в реални граници по средата на междублокови пространства с идеята да бъдат застроени е изключително късогледо и до голяма степен загуба за собствениците.

кво ревеш толкова. навсякъде е било така, не само в София, и коя е тая "вашата крадлива Държава"? а ти в коя държава живееш? нещо много ти е плосък коментара

на още по-старите софиянци, на които катунът ти е заграбил имотите (или не, ти си създал земята) какъв е?

Редно е да ги платят по пазарни цени 0.50 ст метъра. Или да ги компенсират с пусеещи земи в Странджа Сакар. Всеки иска да вземе 100 декара и да ги продаде за 50 милиона на чуждестранен инвеститор.

Тази публикация, както и раздухването по телевизиите е типичен пример как се насъскват хората един срещу друг. Въпросът е защо? Отговорът е пределно ясен, за да могат другарите от ИТН, ДБ, ДПС, ИБНИ и БСП да крадат на воля!

Боко, свърши вече, успокой се, скрий се някъде и не си показвай тиквата

Не е в този, който е заградил, а в този , който му е подарил този парцел!

Никой нищо не им е подарявал. Прочети ми коментара по-горе. Общинарите идват и забиват колци на собствената ти нива и ти заявяват че вече е Държавна собственост. какво искате от мирни хора? Да се бият с колци ли? Това са комунистите 1945 година: Крадци и лентяи.

И в допълнение: пред кой Съд да се жалваш? Пред народния съд на комунистите ли? На тези, които ти забиват колци на нивата ти. Народът 1945 година е бил без оръжие, както и сега.

те сигъ пак се връщат , така че готви се отново , рошковф има нужда от ощи 12 кинефа

Така е!Махнаха Иванчева и сега не само градинка, ЦЯЛ НОВ КВАРТАЛ ЩЕ СИ ИМАТ - МЛАДОСТ 5!То сега там със 120 000 хил. души е ЛУДНИЦА,представете си един ЦЯЛ КВАРТАЛ!Браво на новите "софиянци",придошли от къра!!!БРАВО!!!

Що не пише!?

3-ти

Имота е ЧАСТНА собственост , и хората с право си го ограждат . Какъв е проблема ?

Но и това не е сигурно

Ти от твоят ли се обаждаш ?

И точно тук е разликата в Държавите. В Германия състествуват още еврейски гробища на починали от 1700 година (още се четат.) В България, зарбиват гробищата още на топли починали хора. Схващаш ли ми мисълта? Германците, коити са избили над 6 милиона евреи не са им оскварнили гробовете на предците, а в България, българи и шайката мангали на Държавна издръжка сквернят още на токущо почилани хора гробовете (пак от опит пиша.)

100% са били обезщетени преди 50г.

Абе ти познаваш ли хора дето са "обезщетени" и как? Смърт или подписваш, ааа или изчезваш нейде по лагерите да събираш слънце докато те удари - за дребни пари или за камъни в Сакар.

Един казал, друг рекъл!? Устройственият план на района е изложен в сградата му! Вижте там дали има обособен имот и след това вече може да се провери дали може да се обжалва или не! Само да се приказва и да се нагнетява напрежение е излишно!!

В първите години на "необратимият ,демократичен и безкраен " преход един наглец заявяваше ,че част от площад _-ти септември" е негов ,защото преди много години там бил бостана на дядо му. даже не си беше направил труд да провери ,че този площад преди освобождението е бил част от градината на конака , а след това част от градината на "Двореца".Даже там където беше някога Мавзолеят ,е минавала трамвайна линия ,чието трасе е било по "Руски"

това са плодовете на закона за реституцияна на бившето СДС от времето на Иван Костов

Грешите ,това са плодовете на закона Лучников. Много глупости сътвори ,не толкова Лучников,колкото закона прокаран от него

Че то няма голяма разлика между Костов, Лучников, Филип Димитров, Александър Йорданов и вся остальная - все демокраДи. А когато поправяш една несправедливост с друга несправедливост, резултатите са повече от плачевни.

Затова ли на Лучников му издигнаха паметник в градинката на "Иван Асен II" и "Гогол" - паметника е кубав от месинг (щот бронза скъп и че се охарчат благодарните), стърчи срещу угробения фонтан, дето е превърнат по стара традиция в кашпа.

Кметът на Младост, в качеството си на кмет, лично може само до тоалетната да отиде. Или да телефонира на половинката си, от личния си телефон, разбира се. Или лично да съобщи нещо, което вече е изработено от общинската администрация. А работниците с колчетата... бе Перник не беше ли близо до София...

Обадете се в общината и тогава ще трябва да представят писмото !

Голяма работа..

Демокрация по български. Всеки си прави каквото си иска и никой не може да му каже и Копче. Навсякъде по света е Диктатура.

И да му забием главата после на тия негови колци

Вие гледайте за Младост - 5 какво се говори, че тогава ще стане страшно.

Ами като си тръгнат, съберете се и ги бутнете

Ще те издадем на полицията че си вандал и рушиш частна собственост, да идват да те приберат.

А после справедливостта ще застигне и теб!

Младост 4 пред блок 454 е същата работа с тая разлика,че никой нищо не каза,а от общината мълчат.