Коментари - Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор | Днес.dir.bg

Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор

Колата на НСО е била с включен светлинен сигнал, но "към момента няма данни да е имала видеорегистратор"

Обратно в новината

Коментари - Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор | Днес.dir.bg

Коментари

КОЛАТА Е БЕЗ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР!??? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Каквото и да си пишем и говорим тук, както при катастрофата с Ахмед Доган преди години, след дълги разследвания виновен ще излезе загиналия шофьор. За съжаление такава ни е Държавата!

Не Ахмед Доган , а Лютви Местан ! ....

Виновен е починалият шофьор на Аудито, отнел е предимството на автомобила на НСО. Това съобщиха официално от МС

Само дето на тази версия, не знам защо, но никой не вярва. Просто шофьорите от НСО имат доста странно поведение на пътя и много често даже няма как да ги види човек за да им даде предимство. Карането със силно превишена скорост е само най-малката им странност. Всъщност не съм успявал да разпозная кола на НСО, която да не кара идиоптски.

Това е опит за убийства на К Петков

от няколко подробни професионални коментари 1) загиналият водач е преминал близката опасна лента и е стигнал до далечната негова лента където е бил помлян. В случая Киро спекулира, че "им било отнето предимството" а в действителност колата на НСО е навлязла в насрещното и е ударила завиващата наляво кола. 2) загиналият шофьор е бил професионалист и е изпълнил задължението си на завоя но не е можел да предвиди високата скорост на отсрещния автомобил и че той ще навлезе в отсрещното. Изводът е, че и в този тргичен случай Киро е брокер изммник както винаги си е бил.

В момента /12.41 / проверих в сайта на АПИ - КОЛАТА НЯМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД. СИГУРНО ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ, НО КОЙТО ПРОЧЕТЕ - ДА ПРОВЕРИ.

Коя кола, ако става въпрос за Аудито, това е важна улика

Кирил Петков е убиец!

Хайде сега да видим имало ли е причина да е включен сигнала или те от НСО така си карат

Срещу депутат шофьорските умения не помагат...

Киро до каквото се докосне се разпада.

Sm3hurk0

и магарето да хване за каишката, ще му изсъхне кур@ :))))

А на бас, че ще изкарат шофьора на Киро невиновен за тази катастрофа.

Те вече го изкараха ! Варненския полицай твърди ,че човека не е спрял на "стоп"- а /не знам как ще го докаже ! / , но удобно пропуска въпроса за скоростта на движение на НСО-то.

Пак ще е ни лук ял ни мирисал !!! Нека да излезнат доблестно да отговорят на всички въпроси все пак има и загинал !!!!!

Та да видим: колата на НСО е с включени светлини без да има нужда от такива. Неправомерно включени светлини. Дори и да са включени светлините шофьора е длъжен преди всичко да пази останалите участници в движението, не да се блъска в тях, дори ако трябва да направи колата на скрап и да я блъсне в някой стълб. Колата на НСО кара с несъобразена с пътя и видимостта скорост. Навлиза в насрещното движение и блъска аудито почти фронтално но от дясната страна, като и самата кола на НСО е ударена отдясно. Какви ще са последствията: за шофьора мъмрене и след това награда. За хората от алдито и по-скоро роднините им: ще им дадат някакви пари, по-скоро обещания и ще има заплахи. За Кирчо и спътниците: тъй като трябва да лъжат ще са вързани с още една каишка за врата и ще са още по-послушни, пуделчета на който държи досието, най вероятно от клана на прецедента.

Нещо не вярвам на Про100то и НСО.

Някой да каже има ли там ограничение на скоростта?

По всички второстепенни пътища има ограничение на скоростта ! Въпросът е първо : спазила ли е колата на НСО това ограничение и второ: защо е ударила кола в насрещната лента ? Тук няма никакво значение, че преди катастрофата аудито е извършила ляв завой ! То вече е било в своята лента, когато са го ударили !

разходи се в гугъл мапс. Аз не видях, но може да има или да е имало. Всичко е обрасло, даже храстите прехвтрлят мантинелата. Има знак за опасен участък и край на ограничението 60 кмч.

"Скоростта е точно 90 км", каза инспектор Димитър Дреков от Пътна полиция - Варна. А защо не е 60 км/ч?

Затова на такива кръстовища има знак Стоп. Удобно се забравя, че местните много често си карат като безсмъртни. Не бръснат нито знаци, нито бариери на ж.п. прелези. Шофьорите на НСО са отлично обучени професионалисти. Бъдете сигурни, че в такива случаи правят всичко възможно да предотвратят или поне смекчат последствията от ПТП.

това нали е ирония.... кой и къде ги подготвя тези професионалисти ?

Съвременните коли при удар им блокира стрелката на километража,няма спирачен път,така че трябва да показва с колко се е блъснал,но и това ще прикрият

Какво прави колата на НСО в насрещното движение при непрекъсната линия ? И второ, има ли други свидетели на инцидента ? Май да, но никой не ги търси ! И последно - абсурдно е кола на НСО да няма видеорегистратор ! Аз на моята скапана кола съм си сложил камера, а те - нямат !? А пък ако има - къде е тя ? Кой я е взел ?

Прочети по надолу съм го описал и ще ти стане ясно защо колата е там. Когато Киро се е появил от завоя със 120 на малко просто е видял че нещатния човечец се подава от второтепенния път. До там са 100 метра и сигурно си е мислил че ще може да го заобиколи от ляво но пък и загиналият човек се е бил насочил точно натам защото е искал да влезе в главния път от ляво на него и съответно в дясната му лента. И така двамата са се засекли. Ако НСО е останало в своята лента може би са щели да се разминат.

Следователно НСО умишлено е блъснал автомобил в платното, което не им се полага.

Трябват ти 5 мин да влезеш в гугъл мап да намериш мястото и да проследиш събитията. Загиналият човечец е излизал от улица Добруджа в Аксаково на главния път и завивал наляво към Добрич . Киро нещастника е идвал от Добрич , тоест от лявата му страна и отивал към Варна. Когато загиналият човечец е спрял на стопа, в което не се съмнявам и е погледнал наляво там има плавен завой и видимостта е не повече от 100 м. не е видял нищо. Затова и ограничението е 60 км. Тръгвайки наляво към Добрич и изнасяйки се в дясната лента посока Добрич, в този момент се е появил Киро нещастника. Тъй като завоя от който идва е много плавен, скоростта с която може да се вземе е над 150 . Но да предположим че е 120. 120 км са три секунди до кръстовището и човечеца в аудито. От снимките се вижда къде го е замел , Има там едно знаци, които лесно може да се замерят че са на 25 метра от удара!!! Да преместиш ти цяла кола на 25 метрса , смятай каква трябва да е скоростта-има експерти-може да се сметне. Трябва да си малоумен да твърдиш, ако си видял мястото че е виновно аудито , че е отнело предимството. При скоростта с която се е движел Киро нещастника, този човечец не е имал никакъв шанс. Пиша постоянно за Киро нещастника, защото съм убеден че е давал зор на тия да карат така. Шофьорите са на заплата на ден и месец , а не на километър-те нямат никаква сметка да карат тоооолкова бързо.

За да удари аудито в лявата лента, значи точно на завоя колата на НСО е извършвала изпреварване . Човекът пък, който е правил левия завой е видял, че идващата кола е далече, но не е предполагал, че с бясна скорост ще я изпревари кола на НСО ! Какво предимство е отнело аудито, като катастрофата е в лявата лента ?

Възможно е и това което пишеш. Но според мен малко вероятно. От завоя са само 100 м, прекалено малко за да решиш да излезеш от главния път ако на него има кола. Станало е друго. Подава се колата на НСО от завоя и вижда че на 100 метра от нея една кола вече излиза от второстепенния път. НСО се движи толкова бързо че решава че ще може да заобиколи тази кола като мине в насрещното и ще я заобиколи от ляво. Само че само може да гадаем какво му е било в главата на загиналия човек, когато тръгвайки да излиза на главния път в един момент някъде по средата вижда че от ляво от завоя му изскача джип , който очевадно се движи с огромна скорост . Може би е продължил напред и наляво в опит да освободи лентата на джипа. Ама оня от джипа вече се е насочил в насрещното. Според мен тоя човек в аудито още като е видял джипа на завоя и скоростта е разбрал, че му остават няколко секунди живот

1) Убитият шофьор може също да е спрял в централната лента на кръстовището, за да изчака кола от дясната лента преди да навлезе в дясното платно. Затова не е гледал наляво откъдето е връхлетяла колата на НСО и го е убила без дори да се опита да спре. 2) Забележете, че домът на убития професионален шофьор е бил само на 300 м от катастрофата, и навярно той е отивал до своята къща зад автомивка Трафик на кръстовището и е познавал идеално района. Затова е също вероятно той да не е завивал наляво, а да е продължавал НАПРАВО, по черния път преди автомивка Трафик, до своята къща зад автомивка Трафик. Това обяснява защо е ударен отляво НА ЧЕРНИЯ ПЪТ и влачен поне 20 м, буквално в храстите извън пътя. Във всички случаи колата на НСО е нямала право да излиза от своята дясна лента, да преминава през забранената централна лента и да блъска със страшна скорост кола в другото платно. Точно на завоя е изхода от автомивка Трафик и оттам излизат колите от автомивката, затова изпреварването по тази лента от колата на НСО е непростимо нарушение.

1) Относно ограничението 60 км/ч: По пътя на колата на НСО към Аксаково има няколко остри завоя, затова има знак за ограничение на скоростта до 60 км/ч. Знакът се вижда на координати 43.274415, 27.796035 на Google Maps тук: https://tinyurl.com/ycx25zzz ОБАЧЕ след острите завой, на координати 43.273332, 27.810803 https://tinyurl.com/yc342z32 има и знак за ОТМЯНА на ограничението 60 км/ч. ЗАЩО? Нали следва ОЖИВЕНО кръстовище и табелата "Аксаково" с ограничение 50 км/ч? Тогава въпросът е, виновни ли са КАТ/МВР за катастрофата? 2) Колите на НСО могат да използват "специален режим" на движение, САМО ако има заплаха за охранявания ИЛИ по заповед на охранявания. Заплаха е нямало, колата е отивала на митинг с избиратели на ПП. Колата на НСО е карала с бясна скорост по разпореждане на Кирил Петков, което означава, че Кирил Петков е виновник за убийството: "Колега депутат на Кирил Петков: Той е заповядал на НСО да кара с бясна скорост!" https://rb.gy/gu75rh 3) От мястото на разклона зад знака стоп, видимостта на пътя вляво е не повече от 60 м, дърветата и голяма табела пречат да се види повече: https://rb.gy/q3w1lr Т.е. убитият шофьор е нямал никакъв шанс да види от знака СТОП на кръстовището колата на НСО, ЗАД ЗАВОЯ, когато е излязъл на пътя на първа скорост! Но ВНЕЗАПНО от завоя е изкочила колата на НСО със скорост над 120 км/час и го е БЛЪСНАЛА и УБИЛА в неговото платно, където той вече е навлязъл, като го е влачила поне 20м до знака "Аксаково".

Аз имам брат на 4г от държавен автомобил през 1980г. Волга с червени номера казваше майка ми. Тази кола изпреварва отдясно качва се на тротоара и го закача за дрехата, влачи го и му разпилява мозъка на центъра в Обзор. От болницата в Бургас просто дават един малък ковчег на баща ми, който в несвяст го поставя на задната седалка на колата и кара така до Силистр И тогава и сега виновни няма.

Една жена на пазара. Каза. Булшит. Сигурно са бързали. Защото на Кирчо. Му се е налагало. Да се изпишка.

Тия какво ни наблягат на нарушено предимство, което не може да се докаже за 24 часа. На пешеходците като им нарушават предимството на пешеходната пътека, те никой не убиват за това нали?! Просто пропускат превозното средство което им е нарушило предимството. Ако убитият беше на камион дали щяха да се забият така в него?! На шофьора на НСО защо не са му взели проба за алкохол на място, а след това полицията не го е закарала под конвой да даде кръвна проба за алкохол и наркотици, а щели да изискат документите от прегледите, които е ясно че ще са нагласени?! Всички трябва да сме равни! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Сигурно е, че МВР няма да намери никаква аналогия с убийството, което направи Лютви Местан преди няколко години. Сигурно е, че ПП ще обявят шофьора на жипката на НСО за гербераст с майка русофилка и баща мюсюлманин.

еми там местан го карат като козел по дела 10 години защото твърдят че е виновен баш аналогия си е само че в новия случай този който е на негово място се спомина а напъните да се раздухва случая, все едно Киро е карал на НСО автомобила е някаква тъпа герберастка пръдня - успокойте се Киро не е карал и от тоя случай маймунка няма да падне.

Прав си за Местан. Там нещата бяха обратни. Местан според мен не беше виновен, защото ситуацията е абсолютно аналогична , Местан излиза от кръстовище а другия идва от главния път с висока скорост и завой преди кръстовището. Само че има една съществена разлика-там на главния път при Местан нямаше знак за намаление на скоростта. А тук има. И друго-не е карал Киро тъпото, тези шофьори карат както им кажат тези от зад.

Защо ПР на ППДБ се вози от НСО? Абе вмирисани са тия от ППДБ, зализани неможачи. Жалко за излъганите мечти. И моите бяха там

Аве ей дебил, до кога ще обвиняваш ППДБ за всичките си проблеми. Я го виж сикаджията, ами циркаджиите от Възраждане, ИТН и БСП по_добри ли са.?

този е обикновена герберска писарушка от ПР фирмата на ПиАрСеви, той просто върши работа през уя му е за ППДБ, Банкянската мутра и късопишков, човека е на заплатка - да има за гевреци (че от където идва това се яде)

Най-накрая предизборна кампания да разтресе избирателите. Дори намериха в кого да се припознаят ... загиналия шофьор.

Дядото е бил шофьор в чистотата, а Крил Петков от ПП е бил премиер. Има конституционно право да го убие.

Тоя Кире тъпото трябваше вече да е в затвора за унищожаване на държавата а сега и за това.

Значи няма как вината да е на Кирил Петков.

Кирето трябва като бате Бойко сам да си кара джипа. По времето на баце не имало катастрофи с коли на НСО. Почти не е имало (ПКП)

Защо никой не коментира, че ударът е станал в крайната дясна лента? Ясно се вижда дори от снимките или от репортажите на телевиизита къде са отломките от сблъсъка. Т.е. аудито вече е било пресякло платното, по което се движи автомобилът на НСО. Да не би джипътна НСО да е изправарвал на това кръстовище? Как така се отнема предимство на някой, който кара в насрещното? Човекът се оглежда наляво, вижда бавно движещ се автомобил и тръгва да минава, но успоредно с него в насрещното лети и ЖИПКАТА на НСО!

Искаш да кажеш в насрещното платно ? Така е ! И при това на завой, без видимост и при непрекъсната лента ! Човекът вече е направил левия завой , когато върху него е връхлетяла колата на НСО , която е изпреварвала друга кола !

Бясна е била скоростта! Тия аудита са корави, и за да го огъне така е било 100км/ч и повече. Жената на починалия ще ги изкаже.

"колата на НСО е била с включен светлинен сигнал" - значи не е била в специаален режим на движение, защото законът изисква и звуков без никакви "ако".

Що Кирчо и Цицин са в кола на НСО?

Всички бивши премиери подлежат на охрана от НСО в продължение на 4 години след приключване на мандата им.

Е как защо, защото ПРО100 са специални!

Защо е била със светлинен сигнал, какво е налагало превишената скорост, рискуват да утрепят някой за една прищявка на Киро ли?

По снимките от катастрофата могат да се направят следните изводи : 1. Тя е станала не на входа на селото, а на изхода и това се вижда от табелата . Следователно колата на НСО се е движила в населено място . 2. Катастрофата е в лявата лента, следователно колата на НСО е изпреварвала друга кола . 3. На мястото на катастрофата се вижда плътна лента , забраняваща изпреварването !

Пиши 43.268873, 27.817631 в гугъл мапс и ще видиш къде е станало. Човекът се е включвал от ул. Добруджа към междуградския. Много ограничена е видимостта от завоя, за съжаление. За капак има и огромна табела, която допълнително ограничава видимостта.

Къде ме прати извън селото ? Там няма тези табели, които се виждат на снимките от катастрофата ! На една от тези снимки се вижда табелата със задрасканото име на селото, което означава, че е на изхода от селото , а не преди него ! А и колата на НСО се е движела от Добрич към Варна !

А бе какво да ти обяснявам повече, явно си компютърен инвалид. Пусни си стрийт вю в Гугъл мапс и огледай това кръстовище. Всички снимки съвпадат. Ударил го е в лявата врата и спират на отсрещната страна на пътя точно преди знака за изход.

Това, което видях на гугъл стрийт вю около въпросното кръстовище е много обезпокоително. Всеки може да го види, става въпрос за кръстовището точно преди табелата на входа на Аксаково. В посоката на движение на колата на НСО към кръстовището няма близки знаци за ограничение на скоростта до 50-60 км./ч., каквито по принцип са нормални преди подобни пътни връзки на междуградски пътища. Даже напротив, на около 500 м. преди кръстовището има знак за край на ограничението от 60 км./ч., което може да успокои всеки един водач, който не познава добре пътя и той спокойно да увеличи до 90 км./ч. точно преди кръстовището. А точно преди кръстовището има дълъг завой, който ограничава видимостта на включващите се към междуградския път. За капак има и огромна табела на левия ъгъл на кръстовището, която допълнително ограничава видимостта към идващите превозни средства. Убеден съм, че това не е нито първото, нито ще бъде последното произшествие на това кръстовище, ако не се обърне сериозно внимание на тези неща. Иначе Петков и Тицин са толкова виновни, колкото виновни могат да бъдат децата ви, когато ги возите на задната седалка. Много грозни са спекулациите след тази трагедия с цел трупане на предизборни дивиденти.

къв вход ве мишок? снимката не вижлаш ли? ясно се види- кьорусун табелата а?

Недей обиждай без причина, а пиши 43.268873, 27.817631 в гугъл мапс и гледай, ако знаеш как.

Табелите за вход/изход са една срещу друга по принцип, ако си обръщал внимание някога.

Колата на НСО е била със светлинна сигнализация, което означава и превишена скорост заради прищявка на Киро!

Тук някой трие коментари, което е интересно. Та това което бях написал, е, че остава само да цитираш точно какво е казал Киро на шофьора на НСО, явно всичко останало ти е ясно. А иначе, дори и да му е казал да бърза, кой носи отговорността? Ако ти катастрофираш, понеже детето ти от задната седалка те е карало да бързаш, кой носи отговорността?

Защо са виновни за катастрофата Петков и Тицин - ако не използваха ?НСО за предизборна кампания колата нямане да се движи и нямаше да убият невинен човек. От къде на къде Кирил ще прави предизборна кампания с НСО ??? За да има равнопоставеност, като е по закон, всеки кандидат депутат трябва също да джитка с НСО и тогава майката ни ще разгонят с убийствата и разходите.

Пак ги хванаха в лъжа схемаджиите.

Къде са пробите на водача на НСО автомобила? Резултатите са полеви, само трябва да се направят тестовете. Или пазим уонабимутричките от резил с химията и амфетамините?

А на бас,че нашите хора нямат никаква вина.

"... съдебно-медицинска експертиза за установяване на непосредствената причина за смъртта на водача на лекия автомобил "Ауди". Ами вероятно се е задавил я с некой залък, а с вода от чашата. Какво друго може да е. Мир на душата му. И дано жена му се оправи, поне тя.

а копелтията на татко петко е професионален лъжец.

Киро е паталогичен лъжец, че, за една катастрофа няма да излъже!

Само да не убият Жената, че е свидетел.

не им давай акъл

Колкото повече шум, толкова повече ще ги страх!

следва, че шофьорът на талигата на Петков не е професионалист, за да се стигне до такава катастрофа

Никога няма да узнаем с каква скорост се е движил автомобила на НСО и като какъв вътре е Кирчо и Тицин?

Ако ще с златен талон да си, при катастрофа с НСО си Виновен!

Много съмнително... колата беше заора а от среща, тоест няма как да е влачена до там , единственото коетоми идва на акъл , че колата на НСО навлиза в насрещното я удря , и то удара е зверски

насрещното нямаше да има удар.

а бе що за тролска сган слага минуси и защитава кироЛясалия миндил и неговите приятели убиици? що за миндил?

НЯКОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ ЛИ,ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ТАКАВА СЛУЖБА-НСО!? В ДЪРЖАВИ КАТО:АВСТРИЯ,ШВЕЙЦАРИЯ,ДАНИЯ,НОРВЕГИЯ,ШВЕЦИЯ..ТАКИВА СЛУЖБИ НЯМА! НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТИЯ ДЪРЖАВИ ДА БЕДСТВАТ! ОСВЕН ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕМИЕР,КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО,ВСИЧКИ ДРУГИ ЧИНОВНИЦИ,МИ ИСТРИ,КМЕТОВЕ…СЕ ПРИДВИЖВАТ ЗА СВОЯ СМЕТКА! С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ,КОЛЕЛО,ЛИЧНО МПС! САМО В БЕДНА БЪЛГАРИЯ,ВСЕКАКВИ ТРЕТОРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ,СИ ПОРЪЧВАТ ЛИМУЗИНИ,ПРИДВИЖВАТ СЕ С КОРТЕЖИ,ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИТЕ БЕЗЪБИ И С ИЗКЛЮЧЕН ТОК!!! НЕЗАБАВНО ЗАКРИВАНЕ НА ТАЯ НАПЪЛНО ИЗЛИШНА СЛУЖБА,ХАРЧЕЩА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ГОДИШНО,ДА ВОЗИ РАЗНИ НАРКОМАНИ ЗА-“СРЕЩИ С ИЗБИРАТЕЛИ”!

% на българи жители на изброените страни? И в тези страни известно ли е произведението "Бай Ганьо"?

НАЛИ ТОВА ПИША: В ТИЯ ДЪРЖАВИ НЯМА-БАЙГАНЮВЦИ,ВОЗЕЩИ СЕ В ДЪРЖАВНИ ЛИМУЗИНИ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА! КАКВО ПО ГАНЮВСКО ОТ ТОВА,ДА ОБИКАЛЯШ С ЛИМУЗИНИ,ДЖИПОВЕ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА,ДА СИ ВОДИШ ЛЮБОВНИЦАТА НА ВЕЧЕРЯ С ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ! НАИСТИНА СА НИ ПРЕВЗЕЛИ-ГАНЮВЦИ,КАЗВАЩИ,ЧЕ НИЕ СМЕ-“ГАНЮВЦИ”! НАРКОМАНИЗИРАНИ ОТРЕПКИ,ВЖИВЕЛИ СЕ КАТО-“ЕЛИТ”!

Отдавна обърнах резбъта..

Оказа се, че колата на НСО била шофирана от Путин??!?!?

Коментари - Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор | Днес.dir.bg

Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор

Колата на НСО е била с включен светлинен сигнал, но "към момента няма данни да е имала видеорегистратор"

Обратно в новината

Коментари - Загиналият при катастрофата с Кирил Петков е професионален шофьор | Днес.dir.bg

Коментари

КОЛАТА Е БЕЗ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР!??? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Каквото и да си пишем и говорим тук, както при катастрофата с Ахмед Доган преди години, след дълги разследвания виновен ще излезе загиналия шофьор. За съжаление такава ни е Държавата!

Не Ахмед Доган , а Лютви Местан ! ....

Виновен е починалият шофьор на Аудито, отнел е предимството на автомобила на НСО. Това съобщиха официално от МС

Само дето на тази версия, не знам защо, но никой не вярва. Просто шофьорите от НСО имат доста странно поведение на пътя и много често даже няма как да ги види човек за да им даде предимство. Карането със силно превишена скорост е само най-малката им странност. Всъщност не съм успявал да разпозная кола на НСО, която да не кара идиоптски.

Това е опит за убийства на К Петков

от няколко подробни професионални коментари 1) загиналият водач е преминал близката опасна лента и е стигнал до далечната негова лента където е бил помлян. В случая Киро спекулира, че "им било отнето предимството" а в действителност колата на НСО е навлязла в насрещното и е ударила завиващата наляво кола. 2) загиналият шофьор е бил професионалист и е изпълнил задължението си на завоя но не е можел да предвиди високата скорост на отсрещния автомобил и че той ще навлезе в отсрещното. Изводът е, че и в този тргичен случай Киро е брокер изммник както винаги си е бил.

В момента /12.41 / проверих в сайта на АПИ - КОЛАТА НЯМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД. СИГУРНО ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ, НО КОЙТО ПРОЧЕТЕ - ДА ПРОВЕРИ.

Коя кола, ако става въпрос за Аудито, това е важна улика

Кирил Петков е убиец!

Хайде сега да видим имало ли е причина да е включен сигнала или те от НСО така си карат

Срещу депутат шофьорските умения не помагат...

Киро до каквото се докосне се разпада.

Sm3hurk0

и магарето да хване за каишката, ще му изсъхне кур@ :))))

А на бас, че ще изкарат шофьора на Киро невиновен за тази катастрофа.

Те вече го изкараха ! Варненския полицай твърди ,че човека не е спрял на "стоп"- а /не знам как ще го докаже ! / , но удобно пропуска въпроса за скоростта на движение на НСО-то.

Пак ще е ни лук ял ни мирисал !!! Нека да излезнат доблестно да отговорят на всички въпроси все пак има и загинал !!!!!

Та да видим: колата на НСО е с включени светлини без да има нужда от такива. Неправомерно включени светлини. Дори и да са включени светлините шофьора е длъжен преди всичко да пази останалите участници в движението, не да се блъска в тях, дори ако трябва да направи колата на скрап и да я блъсне в някой стълб. Колата на НСО кара с несъобразена с пътя и видимостта скорост. Навлиза в насрещното движение и блъска аудито почти фронтално но от дясната страна, като и самата кола на НСО е ударена отдясно. Какви ще са последствията: за шофьора мъмрене и след това награда. За хората от алдито и по-скоро роднините им: ще им дадат някакви пари, по-скоро обещания и ще има заплахи. За Кирчо и спътниците: тъй като трябва да лъжат ще са вързани с още една каишка за врата и ще са още по-послушни, пуделчета на който държи досието, най вероятно от клана на прецедента.

Нещо не вярвам на Про100то и НСО.

Някой да каже има ли там ограничение на скоростта?

По всички второстепенни пътища има ограничение на скоростта ! Въпросът е първо : спазила ли е колата на НСО това ограничение и второ: защо е ударила кола в насрещната лента ? Тук няма никакво значение, че преди катастрофата аудито е извършила ляв завой ! То вече е било в своята лента, когато са го ударили !

разходи се в гугъл мапс. Аз не видях, но може да има или да е имало. Всичко е обрасло, даже храстите прехвтрлят мантинелата. Има знак за опасен участък и край на ограничението 60 кмч.

"Скоростта е точно 90 км", каза инспектор Димитър Дреков от Пътна полиция - Варна. А защо не е 60 км/ч?

Затова на такива кръстовища има знак Стоп. Удобно се забравя, че местните много често си карат като безсмъртни. Не бръснат нито знаци, нито бариери на ж.п. прелези. Шофьорите на НСО са отлично обучени професионалисти. Бъдете сигурни, че в такива случаи правят всичко възможно да предотвратят или поне смекчат последствията от ПТП.

това нали е ирония.... кой и къде ги подготвя тези професионалисти ?

Съвременните коли при удар им блокира стрелката на километража,няма спирачен път,така че трябва да показва с колко се е блъснал,но и това ще прикрият

Какво прави колата на НСО в насрещното движение при непрекъсната линия ? И второ, има ли други свидетели на инцидента ? Май да, но никой не ги търси ! И последно - абсурдно е кола на НСО да няма видеорегистратор ! Аз на моята скапана кола съм си сложил камера, а те - нямат !? А пък ако има - къде е тя ? Кой я е взел ?

Прочети по надолу съм го описал и ще ти стане ясно защо колата е там. Когато Киро се е появил от завоя със 120 на малко просто е видял че нещатния човечец се подава от второтепенния път. До там са 100 метра и сигурно си е мислил че ще може да го заобиколи от ляво но пък и загиналият човек се е бил насочил точно натам защото е искал да влезе в главния път от ляво на него и съответно в дясната му лента. И така двамата са се засекли. Ако НСО е останало в своята лента може би са щели да се разминат.

Следователно НСО умишлено е блъснал автомобил в платното, което не им се полага.

Трябват ти 5 мин да влезеш в гугъл мап да намериш мястото и да проследиш събитията. Загиналият човечец е излизал от улица Добруджа в Аксаково на главния път и завивал наляво към Добрич . Киро нещастника е идвал от Добрич , тоест от лявата му страна и отивал към Варна. Когато загиналият човечец е спрял на стопа, в което не се съмнявам и е погледнал наляво там има плавен завой и видимостта е не повече от 100 м. не е видял нищо. Затова и ограничението е 60 км. Тръгвайки наляво към Добрич и изнасяйки се в дясната лента посока Добрич, в този момент се е появил Киро нещастника. Тъй като завоя от който идва е много плавен, скоростта с която може да се вземе е над 150 . Но да предположим че е 120. 120 км са три секунди до кръстовището и човечеца в аудито. От снимките се вижда къде го е замел , Има там едно знаци, които лесно може да се замерят че са на 25 метра от удара!!! Да преместиш ти цяла кола на 25 метрса , смятай каква трябва да е скоростта-има експерти-може да се сметне. Трябва да си малоумен да твърдиш, ако си видял мястото че е виновно аудито , че е отнело предимството. При скоростта с която се е движел Киро нещастника, този човечец не е имал никакъв шанс. Пиша постоянно за Киро нещастника, защото съм убеден че е давал зор на тия да карат така. Шофьорите са на заплата на ден и месец , а не на километър-те нямат никаква сметка да карат тоооолкова бързо.

За да удари аудито в лявата лента, значи точно на завоя колата на НСО е извършвала изпреварване . Човекът пък, който е правил левия завой е видял, че идващата кола е далече, но не е предполагал, че с бясна скорост ще я изпревари кола на НСО ! Какво предимство е отнело аудито, като катастрофата е в лявата лента ?

Възможно е и това което пишеш. Но според мен малко вероятно. От завоя са само 100 м, прекалено малко за да решиш да излезеш от главния път ако на него има кола. Станало е друго. Подава се колата на НСО от завоя и вижда че на 100 метра от нея една кола вече излиза от второстепенния път. НСО се движи толкова бързо че решава че ще може да заобиколи тази кола като мине в насрещното и ще я заобиколи от ляво. Само че само може да гадаем какво му е било в главата на загиналия човек, когато тръгвайки да излиза на главния път в един момент някъде по средата вижда че от ляво от завоя му изскача джип , който очевадно се движи с огромна скорост . Може би е продължил напред и наляво в опит да освободи лентата на джипа. Ама оня от джипа вече се е насочил в насрещното. Според мен тоя човек в аудито още като е видял джипа на завоя и скоростта е разбрал, че му остават няколко секунди живот

1) Убитият шофьор може също да е спрял в централната лента на кръстовището, за да изчака кола от дясната лента преди да навлезе в дясното платно. Затова не е гледал наляво откъдето е връхлетяла колата на НСО и го е убила без дори да се опита да спре. 2) Забележете, че домът на убития професионален шофьор е бил само на 300 м от катастрофата, и навярно той е отивал до своята къща зад автомивка Трафик на кръстовището и е познавал идеално района. Затова е също вероятно той да не е завивал наляво, а да е продължавал НАПРАВО, по черния път преди автомивка Трафик, до своята къща зад автомивка Трафик. Това обяснява защо е ударен отляво НА ЧЕРНИЯ ПЪТ и влачен поне 20 м, буквално в храстите извън пътя. Във всички случаи колата на НСО е нямала право да излиза от своята дясна лента, да преминава през забранената централна лента и да блъска със страшна скорост кола в другото платно. Точно на завоя е изхода от автомивка Трафик и оттам излизат колите от автомивката, затова изпреварването по тази лента от колата на НСО е непростимо нарушение.

1) Относно ограничението 60 км/ч: По пътя на колата на НСО към Аксаково има няколко остри завоя, затова има знак за ограничение на скоростта до 60 км/ч. Знакът се вижда на координати 43.274415, 27.796035 на Google Maps тук: https://tinyurl.com/ycx25zzz ОБАЧЕ след острите завой, на координати 43.273332, 27.810803 https://tinyurl.com/yc342z32 има и знак за ОТМЯНА на ограничението 60 км/ч. ЗАЩО? Нали следва ОЖИВЕНО кръстовище и табелата "Аксаково" с ограничение 50 км/ч? Тогава въпросът е, виновни ли са КАТ/МВР за катастрофата? 2) Колите на НСО могат да използват "специален режим" на движение, САМО ако има заплаха за охранявания ИЛИ по заповед на охранявания. Заплаха е нямало, колата е отивала на митинг с избиратели на ПП. Колата на НСО е карала с бясна скорост по разпореждане на Кирил Петков, което означава, че Кирил Петков е виновник за убийството: "Колега депутат на Кирил Петков: Той е заповядал на НСО да кара с бясна скорост!" https://rb.gy/gu75rh 3) От мястото на разклона зад знака стоп, видимостта на пътя вляво е не повече от 60 м, дърветата и голяма табела пречат да се види повече: https://rb.gy/q3w1lr Т.е. убитият шофьор е нямал никакъв шанс да види от знака СТОП на кръстовището колата на НСО, ЗАД ЗАВОЯ, когато е излязъл на пътя на първа скорост! Но ВНЕЗАПНО от завоя е изкочила колата на НСО със скорост над 120 км/час и го е БЛЪСНАЛА и УБИЛА в неговото платно, където той вече е навлязъл, като го е влачила поне 20м до знака "Аксаково".

Аз имам брат на 4г от държавен автомобил през 1980г. Волга с червени номера казваше майка ми. Тази кола изпреварва отдясно качва се на тротоара и го закача за дрехата, влачи го и му разпилява мозъка на центъра в Обзор. От болницата в Бургас просто дават един малък ковчег на баща ми, който в несвяст го поставя на задната седалка на колата и кара така до Силистр И тогава и сега виновни няма.

Една жена на пазара. Каза. Булшит. Сигурно са бързали. Защото на Кирчо. Му се е налагало. Да се изпишка.

Тия какво ни наблягат на нарушено предимство, което не може да се докаже за 24 часа. На пешеходците като им нарушават предимството на пешеходната пътека, те никой не убиват за това нали?! Просто пропускат превозното средство което им е нарушило предимството. Ако убитият беше на камион дали щяха да се забият така в него?! На шофьора на НСО защо не са му взели проба за алкохол на място, а след това полицията не го е закарала под конвой да даде кръвна проба за алкохол и наркотици, а щели да изискат документите от прегледите, които е ясно че ще са нагласени?! Всички трябва да сме равни! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Сигурно е, че МВР няма да намери никаква аналогия с убийството, което направи Лютви Местан преди няколко години. Сигурно е, че ПП ще обявят шофьора на жипката на НСО за гербераст с майка русофилка и баща мюсюлманин.

еми там местан го карат като козел по дела 10 години защото твърдят че е виновен баш аналогия си е само че в новия случай този който е на негово място се спомина а напъните да се раздухва случая, все едно Киро е карал на НСО автомобила е някаква тъпа герберастка пръдня - успокойте се Киро не е карал и от тоя случай маймунка няма да падне.

Прав си за Местан. Там нещата бяха обратни. Местан според мен не беше виновен, защото ситуацията е абсолютно аналогична , Местан излиза от кръстовище а другия идва от главния път с висока скорост и завой преди кръстовището. Само че има една съществена разлика-там на главния път при Местан нямаше знак за намаление на скоростта. А тук има. И друго-не е карал Киро тъпото, тези шофьори карат както им кажат тези от зад.

Защо ПР на ППДБ се вози от НСО? Абе вмирисани са тия от ППДБ, зализани неможачи. Жалко за излъганите мечти. И моите бяха там

Аве ей дебил, до кога ще обвиняваш ППДБ за всичките си проблеми. Я го виж сикаджията, ами циркаджиите от Възраждане, ИТН и БСП по_добри ли са.?

този е обикновена герберска писарушка от ПР фирмата на ПиАрСеви, той просто върши работа през уя му е за ППДБ, Банкянската мутра и късопишков, човека е на заплатка - да има за гевреци (че от където идва това се яде)

Най-накрая предизборна кампания да разтресе избирателите. Дори намериха в кого да се припознаят ... загиналия шофьор.

Дядото е бил шофьор в чистотата, а Крил Петков от ПП е бил премиер. Има конституционно право да го убие.

Тоя Кире тъпото трябваше вече да е в затвора за унищожаване на държавата а сега и за това.

Значи няма как вината да е на Кирил Петков.

Кирето трябва като бате Бойко сам да си кара джипа. По времето на баце не имало катастрофи с коли на НСО. Почти не е имало (ПКП)

Защо никой не коментира, че ударът е станал в крайната дясна лента? Ясно се вижда дори от снимките или от репортажите на телевиизита къде са отломките от сблъсъка. Т.е. аудито вече е било пресякло платното, по което се движи автомобилът на НСО. Да не би джипътна НСО да е изправарвал на това кръстовище? Как така се отнема предимство на някой, който кара в насрещното? Човекът се оглежда наляво, вижда бавно движещ се автомобил и тръгва да минава, но успоредно с него в насрещното лети и ЖИПКАТА на НСО!

Искаш да кажеш в насрещното платно ? Така е ! И при това на завой, без видимост и при непрекъсната лента ! Човекът вече е направил левия завой , когато върху него е връхлетяла колата на НСО , която е изпреварвала друга кола !

Бясна е била скоростта! Тия аудита са корави, и за да го огъне така е било 100км/ч и повече. Жената на починалия ще ги изкаже.

"колата на НСО е била с включен светлинен сигнал" - значи не е била в специаален режим на движение, защото законът изисква и звуков без никакви "ако".

Що Кирчо и Цицин са в кола на НСО?

Всички бивши премиери подлежат на охрана от НСО в продължение на 4 години след приключване на мандата им.

Е как защо, защото ПРО100 са специални!

Защо е била със светлинен сигнал, какво е налагало превишената скорост, рискуват да утрепят някой за една прищявка на Киро ли?

По снимките от катастрофата могат да се направят следните изводи : 1. Тя е станала не на входа на селото, а на изхода и това се вижда от табелата . Следователно колата на НСО се е движила в населено място . 2. Катастрофата е в лявата лента, следователно колата на НСО е изпреварвала друга кола . 3. На мястото на катастрофата се вижда плътна лента , забраняваща изпреварването !

Пиши 43.268873, 27.817631 в гугъл мапс и ще видиш къде е станало. Човекът се е включвал от ул. Добруджа към междуградския. Много ограничена е видимостта от завоя, за съжаление. За капак има и огромна табела, която допълнително ограничава видимостта.

Къде ме прати извън селото ? Там няма тези табели, които се виждат на снимките от катастрофата ! На една от тези снимки се вижда табелата със задрасканото име на селото, което означава, че е на изхода от селото , а не преди него ! А и колата на НСО се е движела от Добрич към Варна !

А бе какво да ти обяснявам повече, явно си компютърен инвалид. Пусни си стрийт вю в Гугъл мапс и огледай това кръстовище. Всички снимки съвпадат. Ударил го е в лявата врата и спират на отсрещната страна на пътя точно преди знака за изход.

Това, което видях на гугъл стрийт вю около въпросното кръстовище е много обезпокоително. Всеки може да го види, става въпрос за кръстовището точно преди табелата на входа на Аксаково. В посоката на движение на колата на НСО към кръстовището няма близки знаци за ограничение на скоростта до 50-60 км./ч., каквито по принцип са нормални преди подобни пътни връзки на междуградски пътища. Даже напротив, на около 500 м. преди кръстовището има знак за край на ограничението от 60 км./ч., което може да успокои всеки един водач, който не познава добре пътя и той спокойно да увеличи до 90 км./ч. точно преди кръстовището. А точно преди кръстовището има дълъг завой, който ограничава видимостта на включващите се към междуградския път. За капак има и огромна табела на левия ъгъл на кръстовището, която допълнително ограничава видимостта към идващите превозни средства. Убеден съм, че това не е нито първото, нито ще бъде последното произшествие на това кръстовище, ако не се обърне сериозно внимание на тези неща. Иначе Петков и Тицин са толкова виновни, колкото виновни могат да бъдат децата ви, когато ги возите на задната седалка. Много грозни са спекулациите след тази трагедия с цел трупане на предизборни дивиденти.

къв вход ве мишок? снимката не вижлаш ли? ясно се види- кьорусун табелата а?

Недей обиждай без причина, а пиши 43.268873, 27.817631 в гугъл мапс и гледай, ако знаеш как.

Табелите за вход/изход са една срещу друга по принцип, ако си обръщал внимание някога.

Колата на НСО е била със светлинна сигнализация, което означава и превишена скорост заради прищявка на Киро!

Тук някой трие коментари, което е интересно. Та това което бях написал, е, че остава само да цитираш точно какво е казал Киро на шофьора на НСО, явно всичко останало ти е ясно. А иначе, дори и да му е казал да бърза, кой носи отговорността? Ако ти катастрофираш, понеже детето ти от задната седалка те е карало да бързаш, кой носи отговорността?

Защо са виновни за катастрофата Петков и Тицин - ако не използваха ?НСО за предизборна кампания колата нямане да се движи и нямаше да убият невинен човек. От къде на къде Кирил ще прави предизборна кампания с НСО ??? За да има равнопоставеност, като е по закон, всеки кандидат депутат трябва също да джитка с НСО и тогава майката ни ще разгонят с убийствата и разходите.

Пак ги хванаха в лъжа схемаджиите.

Къде са пробите на водача на НСО автомобила? Резултатите са полеви, само трябва да се направят тестовете. Или пазим уонабимутричките от резил с химията и амфетамините?

А на бас,че нашите хора нямат никаква вина.

"... съдебно-медицинска експертиза за установяване на непосредствената причина за смъртта на водача на лекия автомобил "Ауди". Ами вероятно се е задавил я с некой залък, а с вода от чашата. Какво друго може да е. Мир на душата му. И дано жена му се оправи, поне тя.

а копелтията на татко петко е професионален лъжец.

Киро е паталогичен лъжец, че, за една катастрофа няма да излъже!

Само да не убият Жената, че е свидетел.

не им давай акъл

Колкото повече шум, толкова повече ще ги страх!

следва, че шофьорът на талигата на Петков не е професионалист, за да се стигне до такава катастрофа

Никога няма да узнаем с каква скорост се е движил автомобила на НСО и като какъв вътре е Кирчо и Тицин?

Ако ще с златен талон да си, при катастрофа с НСО си Виновен!

Много съмнително... колата беше заора а от среща, тоест няма как да е влачена до там , единственото коетоми идва на акъл , че колата на НСО навлиза в насрещното я удря , и то удара е зверски

насрещното нямаше да има удар.

а бе що за тролска сган слага минуси и защитава кироЛясалия миндил и неговите приятели убиици? що за миндил?

НЯКОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ ЛИ,ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ТАКАВА СЛУЖБА-НСО!? В ДЪРЖАВИ КАТО:АВСТРИЯ,ШВЕЙЦАРИЯ,ДАНИЯ,НОРВЕГИЯ,ШВЕЦИЯ..ТАКИВА СЛУЖБИ НЯМА! НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТИЯ ДЪРЖАВИ ДА БЕДСТВАТ! ОСВЕН ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕМИЕР,КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО,ВСИЧКИ ДРУГИ ЧИНОВНИЦИ,МИ ИСТРИ,КМЕТОВЕ…СЕ ПРИДВИЖВАТ ЗА СВОЯ СМЕТКА! С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ,КОЛЕЛО,ЛИЧНО МПС! САМО В БЕДНА БЪЛГАРИЯ,ВСЕКАКВИ ТРЕТОРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ,СИ ПОРЪЧВАТ ЛИМУЗИНИ,ПРИДВИЖВАТ СЕ С КОРТЕЖИ,ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИТЕ БЕЗЪБИ И С ИЗКЛЮЧЕН ТОК!!! НЕЗАБАВНО ЗАКРИВАНЕ НА ТАЯ НАПЪЛНО ИЗЛИШНА СЛУЖБА,ХАРЧЕЩА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ГОДИШНО,ДА ВОЗИ РАЗНИ НАРКОМАНИ ЗА-“СРЕЩИ С ИЗБИРАТЕЛИ”!

% на българи жители на изброените страни? И в тези страни известно ли е произведението "Бай Ганьо"?

НАЛИ ТОВА ПИША: В ТИЯ ДЪРЖАВИ НЯМА-БАЙГАНЮВЦИ,ВОЗЕЩИ СЕ В ДЪРЖАВНИ ЛИМУЗИНИ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА! КАКВО ПО ГАНЮВСКО ОТ ТОВА,ДА ОБИКАЛЯШ С ЛИМУЗИНИ,ДЖИПОВЕ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА,ДА СИ ВОДИШ ЛЮБОВНИЦАТА НА ВЕЧЕРЯ С ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ! НАИСТИНА СА НИ ПРЕВЗЕЛИ-ГАНЮВЦИ,КАЗВАЩИ,ЧЕ НИЕ СМЕ-“ГАНЮВЦИ”! НАРКОМАНИЗИРАНИ ОТРЕПКИ,ВЖИВЕЛИ СЕ КАТО-“ЕЛИТ”!

Отдавна обърнах резбъта..

Оказа се, че колата на НСО била шофирана от Путин??!?!?