367 жертви на пътя за 7 месеца, от тях 16 деца

367 души са загинали при катастрофи от началото на годината до 30 юли. От тях 16 са деца, сочат оперативните данни на "Пътна полиция", предоставени на Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - 367 жертви на пътя за 7 месеца, от тях 16 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не статистиката а Законите са черни. Цинизъм е за убийство на деца, при умишлено нарушение на няколко правила от Закона , да се дават условни или минимални присъди. В Чикаго миналата година стартира програма за видеоконтрол на скоростта около училищата. Само за първият пробен месец приходите са над $13 млн.Скоростта около училищата е 20 мили/ч. В Канада максималната скорост по магистралите е точно 100 км/ч. Канада е десетки пъти по-голяма от България. Но при превишението на скоростта с 50км/ч следва арест и $10000.00 глоба. Всички хора са еднакви по-светът. По-културните имат ефективно законодателство бъркащо дълбоко в джоба на нарушителите. България е била една от най-културните държави до 1945 г.

Корупция за документи и по пътя, всеобща простотия и затъпяване, жега, социални лични неуспехи, безпътица и безперспективност, обедняване и принуда да се карат опасни боклуци, нехайство за пътищата и поддържането им /България не е само бул. "Витоша", нали все пак?!/ и още ред други нелицеприятни неща. Всичко това води към такива черни цифри. Жалко само за дечицата, те пък какво са били виновни, още не са нито гласували, нито плащали данъци и тоци и т.н.

доста повече отколкото пострадали по света от самолетни инциденти за същия период. А това е само 6 милионна България.

Вдигнете максималната скорост на 150 и задължително каране на дълги светлини. Безумци!... За пари само мислите!... Кой му пука колко умрат на пътя!

едва ли дори 10% са загинали щото са карали с над 150....

https://link/wiki/Listofcountriesbytraffic-relateddeathrate сравни с Германия където няма ограничение на аутобана...в пъти по-малко жерти на брой автомобили..

3евзек

Жертвите извън града са преди всичко на двупосочни участъци, където има голям шанс за челни сблъсъци и близки дървета. Магистралите имат малък принос. Пробавй обаче да нарушиш извън аутобана в Германия.

Кажете и колко се самоубиха...умряха от глад и болести-заради бедността!!!И защо богатите умират предимно от скъпи наркотици?А хората нямат пари за хляб?

Какво прави родната милиция да предотврати безумното шофиране?

Дайте инфо за жертвите на жегата. Доста са. Дайте сериозно инфо колко ще продължат тези жеги, дали работното време в страната ще се съобрази с тях. Това е по-кофти бедствие от миналото лято.

За подобни новини с мрачни статистики, не трябва да има коментари.