Зафиров: Ръководството на БСП има подкрепата на 90% от ръководните органи и на партийната маса

"Съставът на служебното правителство потвърди една тенденция - в управлението да се поставят хора от т.нар. вътрешна опозиция", каза зам.-председател на ИБ на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изпълнителното бюро на бкп - а бе купете му едно сако по мярка на тоя толуп. Еййй много се оядоха тия комунисти бе.

БСП ще се провали за пореден път. Дори при тоталният колапс на ПП който се очертава. БСП няма да си върне избирателите ,а ще губи все повече в полза на Възраждане.

И така трябва да е, за да не близнат 4%. БСП трябва да остане вън от властта.

редовно преяждане и седене зад бюро и накрая получаваш дебел женски гъз !

Този ако пръдне два пъти може да напълни хранилището в чирен а кака КоРРни - дъртата крава с грим и мучаща всеки ден по телевизията ако се напъне ще осигури газта на Топлофикация София за два сезона .

Пич по доре тоя дане пърди че такива говна ще излезнат че ще залеят половин България а Курвела ако пръдне цяла България ще се обгази

И на 95% от кебапчийниците в страната

Свиньоооо

Ръководството на БСП е слабо и живее в заблуди и хипнози от лъжите на Нинова. Партията никога не е имала такъв плачевен вид.

Няма вече евтини депутатски кюфтета Наско ще ядеме лешовете от Кауфланд и лидъл

Тарифата е 1000000 зелени за дупетатин ! Да живеий демокрадцията

"...партийната маса..." Яко!!! ДеТ вика Боко: :" лош човешки материал" Каквито комундетата, такъв и матрИала!!! Хеле тоЯ шопар!!!

Партийната маса е към 130-140 кила на парче.

Гларусче, изборите ще покажат.

Курнелия сменила 90 % от ръководствата, На подопечните и фирми с БСП хрантутници! Голямо кадруване е било Сега всичко това, трябва спешно да си ОПРАВИ! НЕгубете време, сменяйте ги СПЕШНО!

като гледам 130-150 килограмовата ти снага,доста хора ще са необходими за да те подкрепят,червен свинчо

Тая шия не е от туршия !

Ще ми е интересна пресконференцията след изборите,ако има такава.

Ще отчетат , че въпреки тоталния тормоз, злепоставяне , дискредитация и прочие злонамерени действия от страна на Радев и неговия кабинет , те са успели да прескочат 4-процентната бариера !

Народа е с БСП ! БСП вдигна Пенсйте , безплатни Ясла и градини ! Ще гласувам за Корнелия Нинова , ние сме много ние сме Дружни и Сорос и Америка за България няма да ни победят !Бог да пази България и Нинова !

Бог да те пази тебе с тоя акъл...или по-скоро с тая липса на акъл.

Знам че жегата е голяма ама май ти е разтопила чугунената тиква

Тази сутрин по БНТ, едно след друго Барни Ръбъл (Мирчо от ДБ) и брат му от БСП-то! Малко много ми идват!

Хапни нещо да не ти пристърга стомаха.

"Това ръководство на БСП има подкрепата на 90% от ръководните органи на партията, Национален съвет, конгрес, както огромната подкрепа на над 90% от партийната маса." Другари, ние отдавна знаем, че вие от кликата на Корнелия Нинова живеете в паралелна реалност. Няма нужда да ни убеждавате в това ден през ден. Като паднете двойно надолу в сравнение с предните избори и получите само 5-6 % подкрепа съм сигурен, че пак ще имате някакво различно обяснение от това, което е действителното състояние на нещата. Даже ще обявите мощна победа вместо провал на изборите.

Тия другари са стари лисици ! Могат с абсолютна точност да предскажат какво ще стане на изборите и след това с неопровержима аргументация да обяснят защо не е станало !

Може ли да попитаме колко са ти килограмиете Зафиров ? Сеаг. И колко са били преди да станеш ...лидер на БСП ?

Стига сте се мазнили на Нинова!

90% от членовете на БСП подкрепят ръководството, а другите 90% Радев. :)

Те не са ли едни и същи хора ?

но няма подкрепа от народа

"Зафиров: Ръководството на БСП има подкрепата на 90% от ръководните органи и на партийната маса", добре, сега остава само да назове за какви бройки става дума: примерно 100 човека ръководни органи и около 1000 човека партийна маса (толкова ще да са останали).

Тия както са тръгнали , ще изпаднат от Парламента, но е интересно защо търсят вина в Президента, а не в себе си !? Радев многократно е доказал, че няма симпатии към нито една политическа сила, включително и към БСП ! Той не е като Плевнелиев, който Бойко тупаше по главата и викаше : “Който и да бях предложил за Президент, щяха да го изберат !” Между другото , това ръководство на БСП води партията си към пълен провал и не ми е ясно къде виждат успехите си ! Или както беше казал Чърчил, успехът за тях е способността да се движат от провал към провал , без да губят ентусиазма си ! Ха !

Лошото е че е пълно с хрантутници като тозии. И какво казва - имали били подкрепата - абе бесепе се пързаля яко надолу, може даже и да е извънпарламента защото подкрепяха лъжата и показаха че не защитават никакви принципи а целта им е само да се закачат на власт

90 процента подкрепа от партийната маса, ама партийната ви маса е малобройна !

За това същество от снимката не искам да гласувам, нека си се подкрепят както и когато пожелаят

гладна кокошка просо сънува! 90% от членовете и симпатизантите ви н е н а в и ж д а т, особено теб, баджанака, дружинната и кури. тази тапа трябва да се махне!

Какъв е тоя пумпал бееее ?