Заев против идеите на Георгиевски за изход от задънената улица между Скопие и София

Според бившия македонски премиер РСМ трябва да приеме историческата истина, а България - съвременната действителност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заев против идеите на Георгиевски за изход от задънената улица между Скопие и София - от този сръбски агент някой да е очаквал друга ?!? Освен ББ разбира се !!!

Заев и Георгиевски да се оправят помежду си. Нас българите, не ни интересуват македонските вътрешни работи и всякакви там македонски разправии

България няма полза от Македония, Албания, Сърбия и която и да е независима територия да е в ЕС. Да не се оправдаваме с история, география, литература и ботаника. Нямамае сметка и това е! Аз, като българин съм против тези страни да са част от ЕС. .А, да не забравя и Турция.

Влизаш в противоречие с Б.Борисов, който работи за приобщавне на Западните Балкани към НАТО и ЕС

на Любчо Георгиевски! Не е лесно да изразиш такава позиция в държава, контролирана от сърбомани!

Георгиевски, ако не се лъжа от доста години е с български паспорт. Заев също след време ще си изкара- сега не му е времето, защото сърби и руснаци са прекалено силни в Македония, а както виждам от Вашето изказване и в България... Георгиевски предлага великолепно решение за изкуствено създадения проблем, между двете области, населени с българи... Но се оказва, че тукашните руско-сръбски мекерета ще се борят до последния българин да не се случи нещо хубаво между двете части на България.

PEYTSCH

Няма никакъв смисъл да чакаш изборите в България, Заев и Заевци...Партиите могат да враждуват помежду си, но относно Скопие са съвсем единни.

А както виждам и тукашните сръбско-руски мекерета се включиха много активно за да попречат да се разберат двете части от нашия народ.

Заев, знаеш ли на колко години е България ???? Точно след толкова ще влезете в Европейския съюз!!!

Зийко гърло го боли Над гората сняг вали Зайко гърло го боли И лежи сега в леглото Нека да лежи, защото Вчера както си играл Цяла шепа сняг изял Още на: https://textove.com/bon-bon-zayko-garlo-go-boli-tekst Благодариние на textove.com

Политиката е изкуство на възможното. Засега Заев добре балансира и се справя. Макар атаките на руско-сръбските мекерета в двете части на нашата родина.

Заев нещо издиша май

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ

1989 година Соломон Паси като каза ,че може България да влезе в НАТО 99,99% си помислехме че на тоя младеж му хлопа дъската. Сега така си мислят гражданите на Северна Македония за Георгиевски.

Мисля ,че в България мже да се организират редица обществени мероприятия и кноференции ,на които да поканим господин Любчо Герогиевски, както и редица европейски учени и общественици и да дадем трибуна на неговите идеи! Крайно време е правителството да хване Заев и други подобни за гушите и да им каже в прав текст, че или ще има резултати или няма да има договор! Иначе само легитимираме тяхната липса на желание и добра воля и се излагаме в очите на всички!

фиромските куурви са същите като српските-шумадийски крви! Да си одят в азия-евразия и да не зяпат много!

NNiikkii

Браво, ЛюПчо, браво Георгиевски! Ех, ако бяхте по-пичове, щяхме да го играем "комшийска комбина" Ама то... комплексар...!

Ледът се пропуква. Трябва някой публично да каже, че царят е гол. Браво, Люпчо!

Г-н Георгиевски трябва да знае, че 1во е държавността, а след това нацията. Нация са всички ГРАЖДАНИ на една държава, без значение от етносът им. Северна македония е отделна държава от 1991 г.- следователно, би следвало да те да приемат, че България признава северномакедонската нация- която е в процес на изграждане в момента и ще се гради 2-3-4 ВЕКА, ако държавата им не се разпадне- СЛЕД 1991 г, а СМ трябва да признае, че писмеността и езикът им са български. Много е просто.

Апропо, оправи си пътя от Деве баир до Скопие, че на хората им падат пломбите по пътя !!! Става само за великите македонски воини на коне !!!

.. влезе ли ти - всяко мърдане е навътре! :О

Много е трудно в Македония да се каже истината. Георгиевски е подложен на жестоки атаки. Трябва да му се осигури европейска подкрепа.

Основния проблем е че за първи път от около 80год. Сърбоманите са обозпокоявани за правата на българите в Македония , да не говорим ,че изпитват панически страх за разкриване на зверствата срешу българите там. Не е лошо и ЕС да се запознае с издевателствата срещу българите в миналото и сега , а не да се правят на ; умрели лисици ; във европейската ошност също пасивно са си затваряли и си затварят сега очите .

.. или кр-а на две!!!

Сигурен ли си? Ако червените кхмери вземат властта, ще правят това, което им нареди Москва. Както впрочем винаги са правили.

Ами ако се лъжете за Георгиевски. И веднага излизате с квалификациите за руско-сръбски мекерета. А според мен, най-големите мекерета са американски. Има ги и в Брюксел

Ти бъди благодарна да признаят това, което предлага Георгиевски.

на хората с българско самосъзнание защото ще стане лошо! Много лошо!

Заев чака Ристе Джендъро и ДА България да поемат властта.

Tatar popameten si koga cutis

Македонската теза е в пълно противоречие с принципите на ЕС. Точка по въпроса. Никой, дори швабите и американците (на които не им е работа да се бъркат в нещата на ЕС) не могат да принудят България да даде зелена улица на Скопие. Македонците ще се смоизядат с албанците, които им дишат във врата.

руската ветеринарна ваксина и не се меси!

Мая Манолова и адвоката на БХК са на същото мнение като Да България.

Сега ще ти туря една ваксина, джендърче.

Тя дъската на еврейчет и сега му хлопа.

Исторически България е намирала повече общ език с албанците отколкото със сърбите.

Нашите окупационни части през ПСВ и ВСВ също не са били херувимчета. И това е силният коз на днешна Македония. С него те вдигат олелия в Брюксел и Вашингтон. А за гоненията на българите ние си мълчим

Ехо... Нямаме нищо общо! Нямаме обща история. Нямаме общи герои! Има БГ история. Има БГ ферои и личности!

Не- или признават всичко, което е историческата истина, или няма ЕС- няма нужда от половинчати исто/е/рии, при които след време македонците пак яе крадат българска национална идентичност. Крадецът си остава крадец- мисленето му е престъпно, дори и действията му да не са, и накрая не издържа и пак посяга да краде- това казва виктимологията...

Не сняг бе човек, цяла кофа други неща е изял !!!

Точно така- НЯМА НИКАКВА МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ- ПИСМЕНОСТ, ЕЗИК, КУЛТУРА, ИСТОРИЯ, ВЪЗРАЖДАНЕ, КЛАСИЦИ, ГЕРОИ И Т.Н.- ПРЕДИ 1991 Г.

Бедни, бедни ми, Любчо... Защо, защо се занимаваш с тези прости хора ? Омразата ги изяжда отвътре, докато ги изгори и това ще е много скоро.

Заев заяви, че Георгиевски отговаря лично за мнението си и че не е възможно на 31 декември 1943-а някой да си е легнал българин, а на 1 януари 1944-а да се е събудил македонец.(СЪРБСКИ ИЗПИЛЕН МОЗЪК)

Може, Зайо може...... Нашите българи от Пиринска македония се събудиха македонци - преименувани от комунистите, но после нещата си дойдоха на място.

Aбе и я съм си легнал шоп и съм станал сутринта па шоп ама оно сите шопи, македонци и власи и турлаци сме си българи от 1300 години

Е да ,но са били посрещани като освободители или по голямата част от населението ги е посрещало с радост... Или защо не вдигнат пара ,какво сърбите са правили там и за геноцида им спрямо българите или им не удобна тази тема...

Най-после нещо смислено от Македония

Зайо, жив-умрял, трябва да защитава рублите, дето му ги пратиха от Белград по личната сметка...

ЗАЮ е едно голямо лайноооооооооооооо, така както и боеко спеца по мата хари и маркучите те двамката да вземат та да са прегърнат - руски коминтерновски се-се-се-ре подлогииииииииииииииииии, пфуууууууу

Зайо,Албанци сте!