Задигнаха часовник за $840 000 от японец в Париж

Престъплението е извършено край 5-звездния хотел "Наполеон" до Триумфалната арка

Обратно в новината

Коментари - Задигнаха часовник за $840 000 от японец в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да носи толкова скъп часовник. Много хора по света няма какво да ядат и умират от глад, а той тръгнал отворкото да парадира със своите финансови възможности. Имал - Дал.

Едно юпи - сноб си карало колата и си държало ръката с ролекса протегната навън, че му виждат часовника. Минала една бърза кола покрай него и му откъснала ръката, а юпито почнало да се вайка: Няма ми го ролекса, няма ми го ролекса. А? И ръката ми я няма.

Дръпнаха доста тия часовници, откакто станаха спонсори на Надал и той започна да ги носи дори и на мачовете си. Не че и преди не бяха големи, но ние не ги бяхме чували много.

Те от 15 години са спонсори във Формула 1 и са основен конкурент на TAG Heuer !

За някои часовниците са страст ! Такъв часовник е почти непродаваем ! Нищо чудно след ден-два да бъде намерен ;)

Съмнявам се собственик на такъв часовник да пуши цигари, а и да спре на непознат да му даде цигарка . Освен ако не е някъв извратеняк този японец. Ще нося аз един милион на ръката си е ще спирам на сульо да му дам цигарка.

В Япония се пуши доста, включително и от свръхбогати хора. В текста пише, че крадецът е поискал цигара от японеца, не обратното.

Не бих дал толкова пари за тази грозотия, че пък и да си я сложа на ръката после... Ама, имал, дал, сега ще си купи друг, вероятно по-скъп...

Аз затва в Париж ходя без часовник!

Да не кажеш утре, че ходиш и без гащи... :)

Даже не мога да си се представя толкова богат, че да си купя часовник за такива пари. Има хора от съвсем различно измерение.

За какво му е тоя скъп часовник да избива комплекси и да задоволява егото си. Сега ще си ползва застраховката ако е застрахован.

Аааа сега да го подкара японскитя орган за пране на пари... Той платил ли е данъка си? А има ли законен доход за покупката, след приспадане на парите за покупка на чорапи?

истинското престъпление е че си е купил този боклукк

Да се благодарен щом не са му отрязали ръката

Хахахаха.

Щом е дал 800 хиляди за нещо безсмислено като часовник - може да си купи нов. Да пие една студена вода и да продължава напред.

Самият факт , че пишеш че часовникът е безмислен , показва нивото ти на мисъл. Но да, ще си купи нов, този е застрахован така или иначе.

Човекът е написал безСмислен. Малка но значима разлика на фона интелектуалният ви капацитет

Има евро, ще си вземе нов. Голямата работа