17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагаем Вам заказать слайд-шоу или видеофильм из фотографий, видео с музыкой как подарок на день рождение, свадьбу или юбилей. Тем для создания слайд шоу и видеороликов с использованием видеомонтажа из видео безграничное множество: love story, признание в любви, в ожидании чуда, первый годик, путешествие, юбилей компании и т.д. Все вопросы на E-Mail: amadoras@mail.ru Примеры работ: https://www.youtube.com/channel/UC0YaiLLgdyJ166fpgD4tFw?view_as=subscriber https://www.ok.ru/profile/573455867683

Приветствую! Нашел интересные новости на этом сайте: http://himaan.ru : http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/1380-formula-1-v-sochi.html Формула-1 в Сочи Великая засуха на западе США http://himaan.ru/interesnoe/7736-roskoshnye-dvorcy-dlya-ptic-v-turcii.html

Привет всем участникам форума! Нашел познавательную подборку на этом сайте: http://limonos.ru : http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/4635-progulka-po-budapeshtu.html Прогулка по Будапешту В одесской семье появилось сразу пятеро малышей http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/7223-kak-zhivet-mladshiy-syn-donalda-trampa.html

Предлагам да се направи референдум, за връщане на смъртната присъда!!

credit loans guaranteed approval bad credit loans direct lenders loan application template credit loans guaranteed approval

credit loans guaranteed approval loans today credit loans guaranteed approval poor credit loans

някой може ли да опише причините за отмяна на смъртната присъда у нас? Накратко.

Популистична версия Спрете, има много неизказани неща защото са били само между жената и него. Причината според мене в развода, той никога не е с добър тон и "взаимно съгласие", никой не се развежда от хубаво. Липвсвал и е секс ясно е, би проличало в погледа в мимиката и опитен го забелязва. Няма такова понятие "изнасилване", не може да се възбудиш ако жената подсъзнателно не те стимулира! Нещо което разума не осъзнава но езика на тялото го казва. Истинската версия Все още никой не може да опише. Учудващо е хладнокръвието на убиеца да се върне.

Да мине до съда сред шпалир да усети любов.Тъпо.Направо да се разчекне по турски.

И сега нашият ...... съд ако не наложи на този индивид най тежкото наказание за момента което съществува, а именно доживотна присъда без право на обжалване ще докаже на целия свят всичко това в което непрекъснато ни мъмрят отвън.

За чик Уй ти е тоя ,в тоя свят?

Не бъдете анонимни - дайте си адресите и координатите и предлагам това българския съд да се затвори - само форумци - чисти българи да решават правото у нас и всички други въпроси - това футбол, това външна политика, това финансии, това решаване въпросите на майките - тези които пишат по форумите са най-компетентни - най-сетне стигнах до истината като ги чета.

:)))))

Да разбирам ли че свободата на словото е проблем за теб, ако е така най-добре да си мълчиш, защото това е което искаш, всички да си мълчат и никой нищо да не коментира. Очевидно е обаче че дори и ти самия не го правиш!

Ами регистрирай се де.

Стигат ни регистрации с повод и без повод. Доказа се, че личните данни не се пазят, каквито и закони да се приемат. Ти си чиста проба трол! Не ви ли стигат пръстови отпечатъци, чипове на табелите с регистрационния номер на автомобилите, чипове в паспортите, вероятно чипове в личните карти, задни вратички в операционните системи на компютрите, задни вратички в операционните системи на смартфоните (затова ли вече почти не може да се купи прост мобилен телефон?) … Заври си всички регистрации там където слънце не огрява и остави нормалните хора на мира. Борбата вероятно е загубена, но това не означава че е вдигнат белия байрак.

Съдът ЩЕ заседава ама нашите ''медии'' даже знаят и кой какво ще казва там:))) Сопрете се че станахте ептен за кудош

"панаири, панаири" изпълнявана от великата Лили Иванова. Това е нашата действителност. Жалко за тази млада и образована жена и майка убита по този назидателен начин. Отиват си от този свят тези, които търсят справедливост, но тя е някъде в друго измерение, в нашите географски ширини тя не съществува. А защо ли?

Физкултурник беше и физкултурник си остана, макар и с 6 апартамента!

Каквото и да коментирате, драмата си е драма! Тоя изверг / не човек/ трябва да бъде съден за жестоките мъки , в които е починала журналистката. И според мен е крайно време да се върне смъртното наказание за такива изверги! Защо трябва ние да ги храним с години в затворите, а кото излязат ще извършат отново същите зверства! Такивапримитиви не се променят!

Е сега ако въобще благоволят да го вкарат зад решетките, почернените близки ще му плащат пансиона, както и всички ние- потенциални жертви на циганските питекантропи, които нямат и капчица достойнство и веднага ревнаха да се изкарат "жертви"........ Нямам думи

На снимката жената носи фланелка с неподходящ надпис "Системата ни убива"! На фланелката трябва да пише "Циганите ни убиват"!

Както казва, неговият приятел другия мангал, имал е двама съучастници още, които заедно с него са платени от дадени хора да извършат дадено зверство и да затворят дадени усти. Блейте овце бееееееееееееее бееееееееееееееееее беееееееееееееееееее

май никой не вярва на тия глупости. Дрогирали са мангала, накарали го да извърши престъплението, взели го, закарали го в Германия....замазват следите.

Стига само ме плюхте, че на следващите избори ще ви сложа ЦЦ за премиер ! Тогава ще видите за какво иде реч ! България ще изчезне не само от картата на Европа . . .

Нещо не се връзва ! Селимчо защо я е убил, не виждам причина, след като вече я изнасилил ? То ако е така, той трябвало всичките да ги убива. А и как я е изнасилил, като е бил пиян и тая ако му бие един шамар е щял да се насере. Май други са я причакали и са го турили тоя само за да има друг виновен. Той може и да не знае още че е убил някого. А дано се върне жив и здрав, че да разказва, дано не се "самоубие" по пътя някъде ! Работата много намирисва, ама ББ и ЦЦ се тупат в гърдите вече, че всичко са разкрили !

По интересното е че като дават запис какнякой бяга покрай една група хора нищо не носи ама дрехите и ''били'' в къщата му??? И как така намери веднага превоз за Германия???? И как така си ''сменял'' адреса в Германия ???ама бил при майка си???

Работата много намирисва, ама ББ и ЦЦ се тупат в гърдите вече, че всичко са разкрили ! Работата много намирисва, ама ББ и ЦЦ се тупат в гърдите вече, че всичко са покрили ! Джи пита ми пита туй онуй разследвания и т.н

Този ром наистина е идиотски тъп - вместо да се прави на ненормален пред германците и да се надява да го изкарат невменяем, то той се е съгласил да го съдят в България! Не съм сигурен, че ще дочака Коледа.

Ами не си много прав, щото тук веднага ще го поемат адвокатите на БХК! Нищо чудно накрая да излезе невинен, въпреки ДНК тестовете.

Абе ти в Германия знаеш ли колко се дава за изнасилване, че така говориш ? В БГ ще му дадат 2 години условно, щото си е признал. Освен това той не е убивал никого. Убили са я тия дето са го наели и са я държали, докато той си оставя ДНК-то по нея !

Какъв бизнес има в Германия тази циганска банда? Казвам циганска банда, защото в колата е имало още двама циганори, а са посетили 3 адреса на техни авери в 3 германски провинции и са ги задържали германски спецназ! Смяташ ли, че германците са тъпи и няма да го разследват него и цялата банда, с какво се занимава в Германия? Да, проституцията в Германия е позволена, но не и принудителната проституция! А какъв друг "бизнес" може да се занимава цигане, което още 10 годишно е било в циганска банда за крадене на кабели (цветни метали)? Това е "циганския бизнес" на българските цигани в Германия, видяхме осъдения български циганин ритнал украинска проститутка, на конкурентна румънска банда цигани, по стълбите в Берлинското метро, който беше осъден в Германия.

Някой помни ли генерал Стойо Атанасов - Чочоолу ? Потърсете в Интернет !

ЕДИН ЖИВОТ СИ Е ОТИШЪЛ ПО ТАКЪВ ГНУСЕН НАЧИН...ЕДНО ДЕТЕ Е ЛИШЕНО ОТ МАЙКА....ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА БАЛА....ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА....КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ?!?! ….НЯМА СЪВЕСТ , НЯМА МОРАЛ И ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИ И ОТ ДОКАЗВАЩИ "ИСТИНАТА"...ЖАЛКО, ЗА СТРАНАТА, ЗА НАРОДА...ПОШЛОСТТА Е ПРОМЕНИЛА ЦЕННОСТИТЕ НА ЖИВОТА....НАПРАВЕТЕ РАЙ А НЕ АД ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ …..БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ЖИВОТ, НО СЪС ЦЯЛОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ И ЕГОИЗЪМ "ПРАВОИМАЩИТЕ ДНЕС" СЪСИПВАТ ВСИЧКО .... СЛЕД ТЯХ ПОТОП...

Има значение как се е случило и кой е виновен, разбира се, че има значение!

Не може како ! Така ни заповядаха ония от Атлантическия клуб, БХк, Отровено общество и Америка против българия. Да ти изреждам ли още организации, че ги забравих всичките ни "доброжелатели" ? Ние защо мислиш сме още на власт, кой мислиш, че ще ни търпи ако не изпълняваме стриктно каквото са ни казали тези ?

Аз не знам защо цветанов не си отиде някъде на село и не се кротне, толкова простотии изговори и той и онзи пожарникар, който се изживява като Бог. Що за простотии правят тия хора, айде оядаха се от нашите пари, ама чак пък толкова да са станали дебелокожи..... думи нямам!

До пишещите тук: Пишете и се забавлявайте, драги, но не забравяйте, че скоро ще получим новите сметки за "топлото", газа и тока, гарнирани пикантно с поредното увеличение на цените и изтрезняването ще "напъпи", а след Нова година и данъчната "тесла", която ни се готви ще ни отрезви напълно и без зелева чорба. Е, това не се отнася за държавните мижитурки, в чиято чест се готви 10% подаръчно увеличение на и без това "надутите" заплати за наша и Ваша сметка, не че нещо полезно и добро са сторили за държавата ни, ако изобщо има такава !

Абе хора стига глупости. Циганина е параван да прикрият всичко как пък точно сега я убиха и изнасилиха когато прави разследване за открадването на много пари. И в медиите това се споменава като нищо особено едни 14 млн запорирани, но това няма нищо общо със случая.В България а и навсякъде по света стане ли въпрос за много пари и какво е станало с тях почват убийства, заплахи и дезинформация с цел прикриване на следите!!!

Очакваме следващият епизод - да се самоубие.... Този дори не може и да е извършител ... на поръчител.

Абе хора стига глупости. Циганина е параван да прикрият всичко как пък точно сега я убиха и изнасилиха когато прави разследване за открадването на много пари. И в медиите това се споменава като нищо особено едни 14 млн запорирани, но това няма нищо общо със случая.В България а и навсякъде по света стане ли въпрос за много пари и какво е станало с тях почват убийства, заплахи и дезинформация с цел прикриване на следите!!!

Според това, което се пише из сайтовете, той не е търпял отказ. Вероятно е да е имало оплаквания от "добър секс по взаимно съгласие". Възможно е и да има някъде съхранени ДНК данни. (Казвам възможно е). Пешат че той се е гордярл с "цепене на тесни дупета" както се е делегирал на стената и е поствал снимки на някои от "завоеванията". Факта че района му е бил любимо място за "разходка и релаксация" говори и друго, ТОЙ ОТДАВНА Е МАРКИРАЛ ВИКТОРИЯ ЗА "ФОТОАЛБУМА" СИ. този ден му е паднало пердето; сигурен съм че е имал и питане за секс по взаимно съгласие, а отговора НЕ е отключил желанието за победа. "Съгражданите" му казват, че не е признавал НЕ. Вероятно в деня на предишно "предложение" Виктория да е споделила през смях за "непристойното искане" с приятели, колеги. И това не е от преди седмица или десет дни

Ти май наистина си ЛУД !

Наистина си изперкал Макс щом вярваш на всичко което се пише навсякъде. Затова е лисно да се манипулира общественото мнение.

Да, оня вече е говорил с нея, че ще я изнасилва и убива и тя затова е гледала да не пропусне уговорката, нали ? Не само си луд, ами си и за връзване !

ЛУДИЯМАКС

Според казаното от мъжа до майка му: ТОЙ Я Е СПРЯЛ И Е ПИТАЛ ЗА ЧАСА! СЛЕД КОЕТО Я Е УДАРИЛ но не си спомня какво е правил преди да я убие

Борисов, ха сега да те видим какво наказание ще му измислите на мангала ?!

Чакаме да ни наредят от тези които веднага ни похвалиха...

Самоубийство, разбира се.

Това убийство ме навежда на една прогноза за бъдещето -с ниска раждаемост и напускане на страната, а също висока раждаемост на цигани, лесното им ислямизиране, ниските наказания, липсата на смъртни присъди, липсата на превенция на престъпността- Това ни очаква!

Ми нали така искат нашите задокеански приятели и демократи. Г- жа Меркел овреме се погрижи дда запълни територията с нови ,,българи,,.

Сигурно има хубави неща с които да ни занимавате. Искаме да четем за раждане на деца, за успехи на ударници във фирми, за успехи на лекари инженери, изследователи, за деня на обикновен шофьор на един строител на сгради, ... Защото ние сме неорганизирана маса народ и с нищо не можем да помогнем. Нямаме оръжие, нямаме подготовка, нямаме и ясни цели за борба, така че не ставаме за никаква борба!!! Затова не ни занимавайте с лошите неща в живота, а с хубавите за да призвеждаме повече, да даваме повече от себе си ....

Не вярам на никакви слухове докато валстите не ги отрекат официално.

А какво правим когато властите са източник на слуховете....?

Не знам. По мое време нямаше такива опции...

За мен най- грозното беше реякцията на Борисов, засегна се, че му наранили реномето и му сложили петно... а жертвата, майката, жената, детето, журналиста...кучета я яли. И много грозно беше поведението на журналистите, дори една по канал едно захилена говореше от Германия за убиеца. Захилена като зелка, все едно открива панаир. Голяма простотия и оскотяване. Борисов стигна дъното в очите ми с това си изказване и поведение, отвратена съм.

Браво ! За съжаление малко са подобни писания с висок коефициент на интелигентност и мозъчно умение !

Ето какво е станало Мутрите са го черпили цяла нощ После са му казали че ще му дадът 100 лева ако изчука едно дупе После са му дали телефона и портмонето и са му казали да бяга И са я удушили Нормалено е по сценарий тпй да се самоубие или даго застрелят полицайте Обаче работата се обърка той има близки в Германия Естествено че няма да доживее да разкаже всичко по телевизора

нещо има да се случва по веригата съпруг (бивш) -организатор -изпълнител. Ако оживеем, ще видим (може би). Все пак, зависи от инвестицията.

“Не знам как днес тези, които изговориха толкова много лъжи, как гледат полицаите, следователите, прокурорите, които представляват държавата в борбата срещу престъпността. Това заяви в сутрешния блок на БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му около разследването на убийството на журналистката Виктория Маринова е имало очерняща кампания срещу държавата” При този случай атаката не беше само от вътрешни враговете, там е проблемът.За това е този истеричен плач и от Борисов и от Цветанов. Боце силно беше ударен от вън , по онова любимо място, където иска само да го галят. И ударът беше от всички европейски фактори , вкл. и от ЕНП . Всъщност кое засегна най-много Борисов и беквокала – това, че чуждестранната реакция беше реалната оценка на европейският и световен политически елит за състоянието на държавата и нейните органи при управлението на ГЕРБ, оценка която нямаше нищо общо с дипломатичните формулировки написани в мониторинговите доклади на ЕК. А мълчанието на посланниците на вчерашната среща е черешката на тортата.

верните му приятели му заявиха, че са готови да го жертват, за да спасят имиджа си. Това е първата стъпка към уволнението му. А може и да го проверят наистина за евро фондовете, ако се съмняват, че лъже и тях и не отчита достатъчно

Те са толкова самовлюбени и безкритични, че не се сещат, че имиджа на България правят управляващите. А те са на власт почти 10 години, нищо не може да очерни България както те го правят с некадърното си управление.

Точно така е...

значи кльощаво цигане е пребило и изнасилило тренираща 30 годишна жена..... хахахахах тика в едното оче параход да плаува (за Радецки питам)?

Защо толкова бързо е изключен от заподозрените съпругът на жертвата? Защо се страхува за детето им? Нали е само инцидент със сексуални подбуди? Помията която ни предлагат е невероятна, че чак и до кибератаки....това от кой филм го взеха?

Ако тиквата иска да сдава властта нема нужда от толкова тъпотии , вече никакво сценарио не може да ни шашне.Просто да си тръгва я за село , я за където са му авоарите , стига мачовщина, Но "онези" не го пускат все още, има за доопоскване ...

Гладна кокошка просо сънува!Така и комунетата....И да пръдне някой,пак Бойко им виновен! Ха-ха-ха! СМРАД!

Ако не са тия "убийства" от роми, как ще се сетите че сте "българи" , айде без фарисейки оплаквания.

истина в България, не си губете времето, защото я няма, от главата до върха на опашката рибата се е вмирисала и червясала.

Де да беше само в България- целият свят е осмърдян от 2001 насам.

И все пак всички ли отхвърлихте версията за убийство свързано с работата й? Подхвърлено ДНК и обвиняване на невевинен 21 годишен циганин? Много добре си свършиха работата!

Българският народ е пословично ПРОСТ !Когато го лъжат вярва,а когато му казват истината,не вярва !Жална и майка на България с такъв прост народ !

Енола Гей да прелети над България !

Ти май си най-простия, Тодоре ! Та на коя истина да вярва народа, на тази изречена от устата на тези, които всекидневно го лъжат ? Та затова този "прост" народ си има поговорката за "лъжливото овчарче" !

както винаги слаби на аргументи, силни на обиди на народ, ама ние знаем за Иванушка Глупака

Троловете на Кутев, заедно с тъмно лилавите си братя от ДръгалеФската секта на Рада Селфито и градинското жуже, дейно подпомогнати от руските си братя на Савушкина, продължават злостно си, безсилно и злобно плюене. Лошо, другари, българите оценяваме високо свършената от полицията работа и достойното поведение на Борисов, защитил България от гнусните нападки, инспирирани от руските служби и българските им слуги.

че това цигане е толкова умно и оправно, че да извърши "спонтанно" убийство в пияно състояние и после веднага да се организира и за по-малко от 24 часа да се озове в Германия и за 2 дни 3 пъти да смени "местоположението" си ?Впрочем, как е стигнал в Германия- с кола, с автобус, със самолет? Това наистина ми прилича като онзи, който се самоуби без да отвинти заглушителя на пистолета си и то в съседната вила,почти веднага след убийството, а те 5 дни го търсиха!

С кола, БМВ при това.

Можехме да се допитаме до Стойчо Раданов, но той пък се "обеси".

достоен човек, който не можа да приеме лъжите им и го убиха

Мда, чакат го 5-10 годинки присъда макс . После яха метлата из маалата.

КОЙ кого "клати" "КОЙЧО" държавата или държавата нас, едва ли е толкова важно вече, ние-електоралните единици сме жертвите!!!!!!! Мен ми е странно, как предния ден аха,да ни взриви БОЛЕНЧО със суданеца ,дето Барека беше намесен нещо....., и хоп в събота след пладне всички го забравихме и ето циганчето, красивата журналистка,умните полицаи. Нищо конспиративно, просто си живеем в кочинката БГ,все още

Свобода за невинно обвинения Северен !Предлагам да организираме подписка и нощно бдение за неговото освобождаване от отговорност!

Аз предлагам Енола Гей да направи нов полет, този път над България.

Абе къде се изгубиха организациите за защита на сиганите?! Къде са ония германци, дето ни казваха, че сме ги сегрегирали ромите?! защо мълчат, х.й в устата ли държат?!

Малко ще отклоня темата , обаче какво се случва с Митьо бе ще го върнат ли, няма ли? Пък по убийството на Виктория мога да кажа само едно, този дето са го задържали в Германия няма как да е главният и единствен извършител на това гнусно престъпление. Твърде много неясноти, противоречия , да не кажа манипулации се изнесоха до сега, та поради тая причина не малка част от обществото е неубедена че наистина е заловен извършителя. Може ида е бил участник, но не е единствен и главен извършител, макар да се твърди, че си бил признал Дай Боже капацитетите на Борисов да ни опровергаят, че грешим и да докажат по безспорен начин че те са прави и се действа не под натиск, а напълно професионално и убиецът наистина е разкрит.

Какви са тези закони, според които тоя може да избира - да го върнат или не в България (от която избяга току що)? Не ми се вярва, че е действал "спонтанно", според мен Виктория е убита заради работата й, трудно ми е да приема други версии.

Аз не изключвам изобщо съпруга. Което не пречи, пак работата да е станала дебела. Никой не казва какви са обстоятелствата по пеминаването му в категорията "бивш".

Отрезвяващ студен душ За 3 дни на Борисов му се изсипа студен душ, с който почувства народната любов. Открехна му се завесата на бъдещето и видя, че там няма нищо розово. Сега се гневи, размахва показалец, но това е истината. Прочел "чудовищни неща", имало "кампания срещу България". Ами всички останали десет години, като четем и научаваме още по-страховити неща, какво да кажем? Борисов трябва да се сърди единствено на себе си и своето управление. Видя се, че не само тук, а и по света отдавна не му вярват. А не му вярват, защото мръсотията в държавата души всичко нормално и гони всичко читаво. Но дори и сега като че ли не си взема урок от случващото се. Обиден бил, че никой не оценява усилията му. А щеше ли да се задейства цялата държавна машина, ако не беше мощната реакция - вътрешна и най-вече в чужбина? Ще си помисли човек, че е нормално да се извършват убийства, щом може да не са свързани с работата на жертвите. Че е едва ли не нормално 20 човешки живота да бъдат отнети при един пътен инцидент, случил се на един лошо строен път. Че е нормално жени да бъдат оковавани и държани при нечовешки условия. Или лица с криминално минало и документирани противозаконни деяния да заемат висши държавни постове! Е, дойде времето да кажем на всичко това "Стига"! Валентин Георгиев

Той се разбесня, само защото му нараниха имиджа и така за кратко му разклатиха спокойствието и безпроблемното крадене. Народът няма нито сила, нито желание да се занимава с политика и той го знае. Пука му само от ЕС да не го джитнат.

Браво !