17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То беше ясно от самото начало на кого му е зор да разорава...стига писахте “кухи” новини! Пишете когато има резултат! Да не се окаже че ще има глобичка и лятото човека да върти 50% по-голяма далавера. Прости и крадливи комунисти, дебнещи зад всеки ъгъл!!

А сега ще има ли линч за отговорните, и барабар с тея "багеристи" и поръчителя? Щом рушат обществено богатство, нека обществото разруши тях!

Естествено че концедипнеръте поръчителя. Другите са изпълнители и бушони. Иде реч за кинти и плажни такси. Конесионерът да влиза в панделата и да се конфискува цялото му имущество за възстановяване на дюните. Докато не се вкарат в договорите на концесионерите да охраняват дюните, без значение кой ще е посегателя, няюа да има оправия.

kakво пък са виновни багеристите ?

Абсолютно ясно е. Както винаги, крадливи седерунгели с подкрепата на сикаджията и шайката му.

и твоята собственост е разорана? Още живееш и цъфтиш като Ален мак.

И как някой стана собственик на дюните? И този дето му ги е продал няма ли да се разследва? И дали е мислил че някой си купува терен само за да се любува на пясъка?

Това всъщност е част от интеграцията на западните Балкани, ама ние не разбираме.

tonk11

Абе ти четеш ли изобщо кво пише или коментираш по инерция?

Е и какво ще стане ясно Нищо. Някаква нищожна глоба. А КАКВО ЧУХ ПО НОВА МАНГАЛИТЕ НА ПРОТЕСТ. ХАПЯТ РЪКАТА КОЯТО ГИ ХРАНИ. И ТОВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ. КАТО СЕ СЪБЕРАТ И ПА ПА ПА

Ако ми платиш да извърша престъпление виновен ли съм? Непознаването на закона прови ли ме невинен? ...?

Абсолютно си прав! В смисъл, че ГЕРБ са бизнес-ориентираното крило на БСП. Да има някой на ръководен пост там, който да не е бил партиен член на БСП? Бойко? Цецо? Цецка? Да продължавам ли?

Само в България мутрите могат да рушат безнаказано.

Всъщност може ли някой да обясни каква ценност има в едни дюни? Насипан на купчина пясък под въздействие на вятъра. Пак от вятъра с времето тези дюни си сменят местата, формата, височината и може напълно да изчезнат, нови се образуват. Културно-историческо наследство? Природно богатство и забележителност? Хайде де. С два булдозера или фадроми знаете ли само за час какви дюни за чудо и приказ могат да се вдигнат ;)

И ти си прав, предполагам че става въпрос за змиите и другите гадове, които живеят там.

хехех тя държавата ни прецакана а тъпият електорат още се делят на русофили русофоби и американофили американофоби

ае то и мен ми е все тая за тея купчинки ама кво ли разбирам аз от природа и дадености то и ти си се пръкнал от некви капчици шперма ама не се наемам да кажа колко си ценен или не - природата си знае своето

Иди в някоя законова дърава, там ще получиш подробно обяснение. Ще имаш и достатъчно време да го разбереш.

хехех аре дежурните глупаци кажете нещо за Путин и рашките айде глупаци !

На кой му пука за тия дюни бе? Хората ходят на море да се пекът на чист и почистен плаж с заведения, кебабчета и бира. От тия дюни сомо змии ,гущери, и буболечки. Който иска дюни да ходи в Сахара.

И за какво по-точно са ви тези дюни? Можете ли да ми посочите един начин по който те подпомагат икономиката и демокрацията на България и в световен мащаб??? Във време в което акциите на основни компании падат, основни валути са нестабилни и биткойнът е с неясно бъдеще да се тревожим за някакви купчини от пясък е малко или много нелепо и наивно... Но ние все пак сме България и у нас всичко е възможно.

Наш човек, гербаджийски ли е, та го криете? След като 'осъдихте' неваш'те Иванчева и Петрова и ги развявате като Знаме на корупцията вече 9 месеца. А Цветанов седи и ми обяснява, как трябва да мислим неполитически, а само за държавата. Точно той, и точно ГЕРБ. Хайде, кажете кой е идиота и защо има медийно затъмнение? Докажете държавническо мислене, щом се имате за държавници.

жалко за дюните сега условна и глоба вече ги няма там и най-вероятно след време строеж....така е в цингинистана

Koe e икономика тука бе драги? Да се бетонира плажа и направи поредния бар. После се чудим що европейската пияндурна общност отмаря в БГ. А демокрацията не е всеки да прави каквото си иска, предполагам. Иди да видиш читав курорт и плаж - не в Европа, в Гърция и Турция иди. Щото те знаят как се прави.

поръчителя е от биесепету и за туй не му обаждат имету а само на мингияните с багера амчи и те за биесипету гласуваха

Как бихте допуснали,че концесионер би могъл да е виновен?! Тези са почтени господа, примерни граждани. И стига с тези дюни, асфалтец и гробници хотели трябват!

Наистина се преиграва с тези супер дупер дюни. Излагате се!

Не ти знам образованието, нито културата и манталитета, но явно в този живот не ти е съдено да разбереш някои неща.

дебил

Аз явно разбирам икономическата реалност много повече от тебе

Ценността на купчина нясък? Ах, каква естетика и изящество, достойни за възхвала от поети и писатели...

ти не знам как разбираш икономическата реалност ама ако се прецака природата, икономическата ти реалност няма да има никакво значение.

Тъп.ци унищожихте хората и природата едновременно.Защо това продължава 30г?Защото наказанията са мижави. От тази изм.т човек не става.Кой го е допуснал това?Сурови наказание и затвор за тези .

Някой клошар сигурно пак е поръчал...

Направи го това в Гърция, там ще ти обснят.

КГБ

Поредните престъпници от гробаджийската шайка бандити безнаказано унищожават дюните.

ВсВ

Ей това е държава!!!! Естествено че БАГЕРИСТИТЕ са виновни .... неможаха ли да си стоят вкъщи вместо да копат :) ?

Здравейте от дир бг.Хубави и актуални новини публикувате, затова ви чета понякога. Но по важнто е, защо пускате след всяка новина да има коментари, за да правите изследване на затъпяването на БГ народ ли?За да правите анкетните си проучвания с нужните резултати? Тези които пишат да вземат да се замислят какъв е смисъла на тези коментари под всяка новина......Пишете си във фейса, уотс-ъпа, инста-минста и пинста там каквото са ви създали за да се отчита затъпяването на хората изобщо, а тези които трябва да си разиграват коня Това не го ли забрахте ? Всичко хубаво ДИР БГ.

Нищо ново, в България не се случва нищо ново от 30 г. Извършват се престъпления и се установяват нарушителите.

Да им беше нписал имайл защо пишеш тук? Нали не ти харесва!

От Цацаратурата отказали да кажат кой е поръчителя!!!! Ми естесвено че ще откажат като спонсорира мутренската партия, спонсорира и Цацаратурата, я с банкетче, я с пътувания безплатни по екзотични дестинации! А сега ще ми е интересно тия 3-мата от село какво ще правят, като тоя поръчителя отрича и е някоя здрава партийна батка!?

Във физическата география дюна се нарича пясъчен хълм, създаден от ветрови процеси. Голите дюни променят местоположението и размера си под въздействието на вятъра. В някои крайбрежни райони има една или повече редици дюни, успоредни на брега, непосредствено зад плажната ивица. В тези случаи те са важни за защитата на сушата от вълнението на морето при буря. Макар че най-често срещаните дюни са крайбрежните, най-обширните територии, покрити с дюни, са в сухи райони във вътрешността на сушата, в леглата на някогашни морета или езера. Тук там гнезди и някоя друга птица. И какво е супер якото на тези дюни?

хаха, ето те теб, дежурният глупак, с първа и единствена мисъл за путин и рашките!

Открихме извършителя, сега ще му връчим разрешителното за строеж.

името на поръчителя ,защото е приятел на бб и е от богоизбралата се раса .ако беше бг щяха да го напишат с огромни букви .

А всъщност е кух отвътре! И какво супер яко от това?

Това, че представата ти за природата е само някаква птица, показва колко си некомпетентен по въпроса.

виждаш ли какъв е проблема ? искаш да разделиш наказанието на 4 участници за да получи виновния само 1/4 като накажеш невинните с другите 3/4 , така защитаваш престъпника като го оневиняваш , пиклив ;закон; сте си измислили за да си крадете по лесно и друг да ви е виновен

Хайде от мен да мине, да те светна, че и аз съм родом от Добричко. Темпото на изчезване на биологични видове се е увеличило 114 пъти през индустриалната еволюция. За последните 100 години са изчезнали толкова видове, колкото предишните 10000. Накрая ще останеш сам на бетоновия си плаж.

Ние от село предлагаме задържаните да се освободят, поръчителя да поръча дюните да се изградят отново. Създаването и движението на дюните е динамичен процес, нещо като навяване на сняг по пътищата. Не трябва преспите по пътищата да се премахват, а да се остави природата да ги отвее или разтопи.