Трима задържани на Луковмарш в София (Снимки)

Полицията е задържала трима души на т. нар. Луковмарш, който се проведе и тази година в памет на националиста генерал Христо Луков, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима задържани на Луковмарш в София (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната излагация на управляващите.

Всички миналата седмица се нахвърлиха срещу един пиян писател, който каза истини за нас като народ! Акцента беше че пие, а не че лъже!Истината боли!И само той има международна награда, трезвите не могат!

ама баба Меркел дето управлява ЕС, емигрирала от Хамбург в Лайпциг/ГДР, интересно защо/, после специализирала физика в Ленинград и била шеф в FDJ/ фрайе дойче югенд, комсомола на ГДР/.Не съм привърженик на великата конспирация, ама доста нелогично!

Фашизъм е имало в Италия,национал-социализъм - в Германия,социализъм - в СССР.Нека червените кухи глави проумеят тази историческа истина и да не делят хората на комунисти и фашисти. А как ви звучи следната съпоставка - Сталинов СОЦИАЛИЗЪМ/Хитлеров национал-СОЦИАЛИЗЪМ, Съюз на съветските СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ републики/Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Германия, Германска РАБОТНИЧЕСКА национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия,Червено знаме със свастика/Червено знаме с петолъчка. Нещо много еднакви ми се виждат,като излезли под индиго.Като че ли няма никаква разлика.

Ген. Луков е трябвало да избира между Сталин и Хитлер! Кое е по-голямото зло?

в Президентството, Министерски съвет и Народно събрание - как да ги наричаме?. Грабители.

ги бивши комунисти, макар че бивш комунист и бивш негър нямало! Дет викат гърците окси-моро/ букв. тъпо-умно/.

Партийните членове на БКП не са комунисти. Затова бързо се писаха евроатлантизи,сега ще се пишат и луковмаршовци ако има кинти. Това е особена порода ренегати,които винаги искат да са с властта.

едно учудващо уравнение: БКП= БСП=СДС=ДПС=ГЕРБ=РБ=АБВ=АТАКА=ПФ и тн.=на голяма О.

В БГ няма демокрация, защото няма демократи !Няколко идеалисти като Жельо, Петър Манолов..,бяха обявени за глупаци, а крадци и мошеници за образец на проспериращ човек!Ние сме тъп балкански народ, не сме чехи или поляци дето са воювали за свободата си! Ние сменихме един хамут с друг! Голяма разлика!

Г-л Луков РЕОРГАНИЗИРА армията и поставя началото на съвременното и състояние!!! ТОЙ не е фашст, за разлика от настоящите "управници", които я доведоха до състояние на НЕВЪЗМОЖНОСТ да изпълнява конституционното си предназначевие, тоест ДА З А Щ И Т А В А териториалната цялост на Б-я!!!!

ФАШИЗМА НЕ ПОСЯГА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ,А КОМУНИЗМА ЗАГРАБИ ВСИЧКО ОТ ТРУДОВИТЕ ХОРА И СЪЗДАДЕ ТКЗС,АПК И ПРОЧИЕ ЗА ДА НЕ РАБОТЯТ И ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА!!!

Фашизма защитава само банките и корпорациите,а обикновените хора използва като наемници и потребители. Ти си и 2-те.

Понеже си прав затова Хитлер забранява притежанието на повече от 1 млн. марки .......... май ти си платения трол, който не знае какво говори къде се намира !

значи антифашист, като в България не е имало фашизъм? Да си против нещо съществувало 20 години в Италия??? Всеки български патриот от комунистите е наречен фашист!

Добавете към познанието си нещо, к8оето сигурно не ви е известно. Това са "12 НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ХИТЛЕР". Ще бъдете изненадани.

ПРОЧЕТОХ : 12 НЕЩА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ХИТЛЕР. НАИСТИНА НЕ ГИ ЗНАЕХ И СЕГА МИСЛЯ ЗА ТОЗИ ВЕЛИК ГЕРМАНЕЦ ПО ДРУГ НАЧИН,А НЕ ПО ПРЕДСТАВЯНИЯТ НИ ОТ ПОВЕЧЕТО "ИСТОРИЦИ"

И аз прочетох съвестно. И пак не разбрах - ако толкова добре се е справял, за чий му е било да започва война? Не е ли за ресурс и безплатни роби? В Русия за какво се е напъхал? Не е ли за петрол, защото камбаната нещо нефелна била? А особено ме умили трепетното отношение към животните. Иди в Дахау, синьор, виж снимките на млади военнопленници, които са служили за опитни зайчета на защитника на животните, пък после пак си помисли дали цялото благо на света струва колкото една детска сълза. Но май и до днес напразно чака отговор този въпрос на Достоевски.

Драги тъпчо, въпроса е, че не само съм бил в Дахау и Освиенцим, но и на Гулаг. Няма място за сравнение между Сталин и Хитлер, толкова е голяма разликата.

ВСЕКИ НЕДОВОЛЕН ОТ ДИКТАТУРАТА НА БОРИСОВ И БАНДА Е НАРИЧАН ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ УЛТРАС,ФАШИСТ,ЛУМПЕН,ЕКСТРЕМИСТ И ОЩЕ КУП ОБИДНИ ДУМИ КОИТО НАИ-ДОБРЕ ПРИЛЯГАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

До тия форумци, които плюят фашизма, без да го разбират. Проч етете като начала 25 ТОЧКИ НА НАЦИСТКАТА ПРОГРАМА, пък после ми напишете, какво точно не ви е харесало в нея. Приятно четене и после писане.

Това ли ни е ''демокрацията '' - Няма място за националисти - само пе..ли и ман....ли - иначе ........ ?!Всеки който милее за България е престъпник и за него няма място по улиците ?!История Новобългарская !

Унищожаването на Историята, Литературата, Географията и общата Култура са в основата на Контролирането на невежото младо поколение във всяка нация! Изоставането на Интелектуалното развитие на младите хора у нас за сметка на физическото е с около 5-7 години средно?! По данни на Научно изследване от БАН ! Резултата го виждаме по Форумите и по улиците у нас! За Училищата и Университетите да не говорим, примерите са трагични! /Например: Защо Ционизма по нищо не се различава от Фашизма, младите у нас не знаят?!/

Днешнот опоколение дори не знае какво се крие и кой стои зад обявяващата се против провеждането на "Луков марш" от 2011 година насам "Европейска мрежа срещу расизма". Нещо повече, което е и опасно за обществото ни, не само обикновените хора но дори политиците и управляващите ни не знаят какви са целите на тази "Европейска мрежа срещу расизма" за периода 2015-2017 година и какво ще последва за в бъдеще от действията им при този сегашен и все по-засилващ се в бъдеще време масов наплив в Европа на икономически мигранти, "бежанци" и истински бежанци! Техен сподвижник у нас БХК и длругите подобни на него неправителствени, но добре платени от вън, организации.

НПО е по-правилно да се наричат чуждоправителствени организации, защото повечето се финансират от правителството на САЩ.

тази "Европейска мрежа срещу расизма" и подобните й по места използват за свой нужди, но вече в конкретните условия и срещу ЕС, правните норми на ДИРЕКТИВА 2000/43/ЕО НА СЪВЕТА от 29 юни 2000 година относно прилагане на принципа на равно третиране на лица, без разлика на расата или етническия произход. Това би трябвало "да отвори очите" на съответните наши национални и на европейските институции и да предизвика промяна в прилагането на тази директива до отпадане опасността от засилващата се от страна на ислямистите инвазия в Европа, защото стриктното й прилагане е равносилно на самоубийство на ЕС, а това значи и на нас самите!

другарите милиоционери - амо да поздражим положо маиките и на фандакова

Само бой за мръсните неофашисти.

Абе Фандъкова ,така ли се борите Вие с демографската криза и липсата на млади хора в ''Демократична'' България ! Така ли смятате да ги задържите в кочината БГ - с милиция и арести ! Тя за вас май нашата история и нова, и стара все около това се върти ?! Що не отворите пак лагерите - така и така ние НИКОГА няма да станем демократична държава или каквото сме там .... ! Поне си покажете истинското лице та да ви видят всички - Не че те не ви знаят де ама ....?!Всички крадливи комуняги - чисти и невинни а младите в ареста - така ли градим ''демокрацията '' ??????

Тя демографската криза я гони с "бежанците" дето напълниха София. Само дето и на нея и на Меркел не им увират главите какво ги чака. Ще плачем за такива, като ген.Луков.

Истината е, че родените след 1980 - 1990г. у нас не познават Истинската си История и Литература! Не правят разлика между :националист, Ционист, Патриот, Социалист и Фашист!! Лесни са за манипулация и агитация срещу интересите на България! Платените "Протестъри" финансирани от Сорос и "Америка за България" са само един пример! /за изключенията не говорим/

Няма ли,да кажеш?

Човека, който смаза фашизма в Европа.

Луков е най- обикновен фашист, и ако царят не му се беше противопоставил , повечето от дядовците на тези сополанковци по улиците щяха да са изгнили непогребани из руските степи,а тях нямаше да ги има. Кратката справка в Уикипедия му стига !

Първа грижа на всички национални предатели и безродници е да ликвидират всяка проява на национално мислене и поведение. Какви десни и какви леви са тия младежи от Луков марш? Това са едни обикновени млади хора, като тези, който преди години са защитавали България с цената на живота си, за да ни има нас днес. Какво да защитават днес-богатствата на олигарските ли? И вместо да бъдат подкрепени, тях ги малтретират по недопустим начин. Те ли са заплаха за реда и сигурноста бе, предатели? Как няма сега един като ген. Луков да ви натика до един в миша дупка.

Ватикана и ЦРУ нямат думата по въпроса! Да се скрият под камъните от които са изпълзяли!

Ген. Луков е повярвал на Хитлер че ще "върне" част от заграбените земи на България и е подкрепял и ръководил Фашистката Легйонерска Организация у нас!Предан на Монархията подкрепяща Фашистка Германия по това време! Допускането в София и България да се поднасят цветя на гроба на подкрепящ Фашистите Генерал е Престъпление срещу семействата на хилядите Антифашисти, Партизани и срещу падналите в боевете на Българската Армия след 1944г с Фашистка Германия!

Ей, ама как дрънкаш само. Евала ти правим.

Ти си с промит мозък от съветската Пропаганда ! Запознай се истинската история и съдба на един велик Българин!

От кога децата започнаха да говорят за промити мозъци? Народа някога е бил Велик, но днешното поколение се нарича: Загубеното Поколение от педагозите у нас! Неонацистката пропаганда няма проблеми сред родените: 1980 - 1990 и след тях! Те не познават не само Истинската си История но и своя Език и Древна Култура!

Лошият Хитлер е единственият, който ни върна заграбена територия - Южна Добруджа. "Братушките" първи започнаха с ограбването като подариха Северна Добруджа на Румъния, а Западните покрайнини на Сърбия още в Санстефанския мирен договор. После подкрепиха сърбите и за войната в 1885 г., защото бяха против Съединението. А накрая СССР гласува да сме победена страна във ВСВ и да бъдем наказани по-жестоко и от германците, при активното ни участие във втората фаза на войната. Това е равносметката за "добрите", а и равнодушните не ни дадоха нищо, разбира се.

Такъв, онакъв, но Луков е герой от войните. Как пък нема един от неговите убийци комунисти да е герой от мойните? А?

Български комунист и български циганин - герои от войните. Такова животно няма.

Хе-хе. Ти ги уби.

В днешно време да си гей е престижно, да си патриот и националист - престъпление. Коментари, събиращи по 100 одобрения се трият, защото накърнявали доброто име, а такива събиращи минуси стоят. Твърде лицемерно, дори за лицемерния свят, в който живеем.

как ли щяха са чустват тия юнаци при Сталинград рамо до рамо с германците?

както са се чувствали румънците:)!

ako ima zlini niakade po sveta-to zad tiah se kriat pakleni chifutski planove

Шило

Я си отговорете честно- колко от вас са форумни патриоти тип "Булгар, булгар", и какво наистина сте готови да направите за страната ни? Че от едно своеобразно допитване по-долу разбрах, че мнозинството не ще да служи на България. Какво останало за друго.

На коя БГ да служим? На тази,която я разграбиха ,разориха и съсипаха? За медал сме,че сме още тук,а не сме се евакуирали. В БГ всеки бг трябва да се чувства като у дома си,а не е така.

Ами иди тогава в Русия като тука не ти харесва. Що седиш тука да плюскаш от нашите пари и данъци? Нещастник.

че между риториката и реалността има огромна разлика, никой не знае под стрес какво ще направи, докато не го изпита. Точно това прави въпросният генерал велика личност !

Истината е, че родените след 1980 - 1990г. у нас не познават Истинската си История и Литература! Не правят разлика между :националист, Ционист, Патриот, Социалист и Фашист!! Лесни са за манипулация и агитация срещу интересите на България! /за изключенията не говорим/

Ами ти бе нещастник,що не отидеш в Бон или Берлин ,да запалиш една факла и да викаш хайл,и да броим колко палки пре гуза ще изядеш!

Българския Герой , Генерал Луков е убит по заповед на съветското КГБ ! от което отличния кадър и възпитаник Путин е Начело на Русия ! Няма нищо случайно че се забранява марша пак по заповед от Москва !

е на това се казва АНАЛлизатор!

Изрод

Факти , Факти , просто трябва понякога и да четеш , Тъпанар !

щом има такива, ще се явят и" Черните ангели"....

Тези дни има пълна мобилизация на ДС - Митьо Гестапото награди агент Сава, обявиха Доган и Пеевски за новите Левски и Ботев, издигнаха официално кандидатурата на Бокова, та един Луков марш ли няма да спрат. Комунисти, какво друго!

Национализмът е единствената сила която може да спаси България. Национализъм, православие и славянско единство -- това е което можем да противопоставим на юдео-масонството. Забележително е как щатската тролска бригада се опитва да обърне това събитие срещу Русия.

Вече казах и сега казвам лично на антинацистката,както се пише някоя в коментарите,да прочеете ГЕНОЦИДЪТ ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ и тогава да говори.

на контра протеста проверяваха ли ги за ножчета и отварачки !

За карафици ги проверяваха.

В една демократична страна всеки има право да прави шествия за каквото прецени за необходимо. И не трябва да бъде спиран по никаква причина, защото свободата на словото и изразяването трябва да стоят по-високо от всякакви псевдосъображения. Това включва и парад на човекоядците, педофилите, некрофилите,наркотрафикантите,психопатите, ВСЕКИ ! Това, че на някого патриотизма му боде в очите, не е причина да се спира мероприятието. И въобще не е важно бил ли е Луков фашист или не. По всичко личи, че е значима фигура с пробладаващо положителен принос за страната.

Напълно си прав. Но явно излиза, че "свободата" за едни, а когато искащ да кажеш нещо, което не се харесва на управляващите, вече не може. За каква "свобода" въобще говорим? За какви "права" става въпрос? Както се казва в култовата фраза - за кучета и котки може, а за прасета не може.

май искат да ни внушат , че единствените свестни българи са били комунистите и техните наследници ! цинизмът на паразитите няма край !

Къде прочете свестни? Или може би сравняваш със сегашната либерал-еврогейщина и за това ти изглеждат свестни?

Полицаите като протестираха неразрешено никой не задържаха.

SA MNOGO PRITESNENI

Тези лукови глави защо шестват по улиците на СФ като на гей парад? Защо не отидат на границата,в Странджа, при орките?! Там да шестват,за да ги видят орките. Тези лукови последователи ако са негови последователи трябва да патрулират по границата ,по селата където е ромския терор. Те шестват като манекенки,за да ги видим,а не да свършат нещо полезно. Платени са.Идеята е добра,но е в чужди враждебни ръце.

си зад клавиатурата а не си на границата?!

Защото съм млада жена. ? Там е за мъжете.

Нещо всички политици и депутати не са много фенове на идеята за народно опълчение. Ако са за подобно нещо, нека веднага направят закона так, че да може това да се случи. Иначе ще стане работата като с дядото, дето при поредния обир, гръмна в крака кръдеца и излезе виновен.

Очевидно си наследничка на комунистите, които не само убиха генерала, но и помагаха братски на тези, които сега наричаш орки. Защо ли? Ами, нещо си се объркала - те не шестват за да ги видят, а да отдадат почит. Млада жена, пък толкова необразована, да нарича хората 'лукови глави' и да смесва охраната на границата, което е задължение на държавата, с мирно шествие, почитащо паметта на загинал българин.

Ще я охраняваме няма проблем , да разформироват полицията да не тежи на бюджета, ние поемаме и селата и границата.

Ако бяха педераси, нямаше да ги задържат. Даже американският посланик и още 13 други еврогейски посланици щяха да водят педераското шествие.

България в устата на комуниста звучи мръсно, затова е лошо да си националист ! 1943 г. убит от комунистическа терористична група, Синовете и дъщерите на убийците на великия български герой и на борбения дух на нашата нация, се опитват да прикрият омаловажът престъпленията на родителите си ! Типично по комунистическо-руски подло, цинично и мръсно !!!! Да не забравяме все пак че дъщерята на неговия убиеца е все още в парламента Татяна Буруджиева- БСП !? Аз подкрепям кандидатура на Бокова, а вие ?

Аман от глупаци! Ген.Луков е национален герой! Прочетете малко, ако въобще можете да четете, как е спрял френско-сръбските войски пред Кюстендил, като сам е стрелял с оръдията! А тази гад, кметицата рано или късно ще си плати! ДПС настояваха да не се провежда марша и слугата на Пеевски и Доган, ББ е казал на овцата-кметица да го забрани! Тъпанарите от Атака нямат нищо общо с Луквмарш! Те могат да си организират Путинмарш!

се разбере че, ДПС, БСП, СДС, ДСБ, Атака сегашното ВМРО, това са Кремълски проекти за дестабелизиране, объркване и съсипване на България и народът и. Както се вижда със всички сили и средства изтриват и подменят историята ни. Един процес който русия и русофилите започват още 1878 г., като подмениха българската история с измислиците на К.Иречек.

Да, сега все повече права имат и ни се натрапват насила на убийците децата - Буруджиева, Бокова ... И всички, които не са комунисти са фашисти. Браво на управляващите, които все повече ни връщат към края на 40-те години на миналия век.

Генерал Луков един истински Българин достоен родолюбец !!!! Неговото Име ще се помни Винаги , а убийците му вече са забравени !!

Смени си името. На велик евреин е.

като чета повечето коментари все повече се убеждавам, че наистина Народния съд е бил необходим.

А аз мисля че сега Хитлер е повече от необходим.

Шило

Колега, па аз си мисля, че и едно здраво дърво ще свърши работа. Само дето има един проблем- много сме разделени, баце. Дори и в нещастията си.

На Сталин и червените му слуги в България.

Шило

Малко история- Народният съд бе създаден с Наредба - закон, приета от ОФ, в който съюз не са били само комунисти. Както и да е. На следващо място, всичко е ставало под погледа на Съюзната контролна комисия. Както и да е.

DIDA

Точно за такива боклуци като снощните, съдилищата след 9.09. 1944 г. работеха с пълна сила, а лагери и затвори бяха гостоприемно отворили врати за тази сган. Там изкарваха по няколко петилетки (който оцелееше разбира се) и излизаха кротки като агънца. Днес тия тюфлеци ги изкараха, че били "цветът на интелигенцията" у нас по онова време?!Баси цирка!

за един, вече починал, легионер. Този човек е роден на село и детството му е преминало в труд по полето. Баща му и майка му са от "средно заможни" семейства, защото след сватбата си по условията на този полупланински край са имали 15 декара земи, 10-тина овце, два вола и 1 кон. С това са си изкарвали прехраната и са гледали 3-те си деца и са плащали и всички данъци към държавата. Роденият и израсъл в тези условия младеж се учи упорито и след навършването си на пълнолетие завършва школа за запасни офицери и висше педагогическо образование. Още като студент го привличат за бранник, а след това сам става легионер. Наред с учителската си дейност е бил и достатъчно образован и търсен за съвети и помощ човек, поради което е бил добре приеман от всички не само в родното си място, но и при учителстването си в земите на днешна Македония и в Северна Гърция. Когато ОФ започва войната с Германия сам се езаписал доброволец и е отишъл на фронта. Като ротен командир е участвал в сраженията на Стражин, Срацин и при операцията на Драва. Ранен остава инвалид и се демобилизира. Поради това че е бил легионер новото правмителство не му дава право да упражнява учителската си професия и до края на живата си работи като общ земеделски работник в ТКЗС-то в родното си село. Е, кажете сега какъв фашист е бил този човек и защо родолюбието му е заклеймено по този начин? Каква вина имаха децата му, че тогава не обикновените хора, а управляващите им създаваха не един и два проблема при опитите им да се изучат /въпреки това и двете му деца завършиха висше облразование/?

Вас господ ще ви съди, не се притеснявай, няма да бъдеш забравен !

Четейки този определено профашистки пост се убеждавам, че така нареченият мирен преход беше най голямата ни грешка. Дали ще напиша профашистки или прокомунистически е едно и също. За такива като вас няма покаяние и е видно, че винаги ще си останете крадци, садисти и убийци.

Само да попитам за кого и за какво е бил необходим този съд? Ако може да ми кажете, че не се сещам какво добро е направил този т.нар. "Народен съд".

Да ви видя ето точно сега драги господа европейци, какво точно имате против Луковия марш? Нещо май ви вади много мощно от зоната ви на комфорт и ви напомня май, че ЕС не е онова идеално нещо за което ни го представяхте... А?

Да живее национализмът. Атака трябва да се възроди и да поеме управлението.

Шило

Със Сидеров начело ли? Вероятно ще започне със закриване на НАТФИЗ и клекшоповете.

Ще спре платените тролове като теб, Шило. Има от какво да се боиш.

Атака??? е поредната фалшива партия създадена от поредния ДС агент , по време на избори направи театър за да отклони вниманието от фалшифицираните избори, мислите ли че за мутрата е гласувал някой освен полицейско-мутренската мафия.

Шило

Даже не е и от ДС агент. Чак пък такава роля да му предавате...Ама още не мога да си обясня, Явор Нотев какво прави там.

Шило

Утре някой ще му подхвърли някой друг сребърник и пак ще тръгне да сваля Альоша от наряд. Такива фурнаджийски лопати заслужават само безразличие и забрава.

Шило

Добре де, въпрос към феновете на ген. Луков. Прочетохте, предполагам, че е възстановил българската армия. Ами ако в Дир се почне дискусия за връщане на редовната военна служба, какво ще ви бъде мнението? С порядките по времето на Луков?

Не разбрах въпроса

Шило

Какво е мнението за връщане на задължителната наборна военна служба. С порядките от онова време, щото доста други сатанизират ставащото в БНА след 09.09.1944г. до отмяната на задължителната военна служба.

Шило

Върпосът ми е продиктуван от идеализирането на Луков. Да проверя, доколко неговите форумни привърженици, биха подкрепили извършеното реално от него.

DIDA

Всичките снощни келеши, които се правеха на мъже, ще се изпокрият или ще се изпосерат от страх! Тях ги бива само в надуването на балони и на нищо друго!

Трима арестувани... А за гей-парад кога ще има арестувани?

ДО СС48-СИГУРЕН ЛИ СИ,ЧЕ НЕ ГИ ПОМНЯ?ЗНАМ ИМ МИДА И ЖИЛОТО НА ТАЗИ СГАН!!!

Национализмът е единствената сила която може да спаси България. Национализъм, православие и славянско единство - това е което можем да противопоставим на юдео-масонството. Забележително е как щатската тролска бригада се опитва да обърне това събитие срещу Русия.