Унгария въвежда задържане на всички бежанци

Унгария ще предложи за охрана на границите на ЕС автоматично задържане на всички бежанци, докато се разглеждат молбите им за убежище.

Обратно в новината

Коментари - Унгария въвежда задържане на всички бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала! Не като нашите изтривалки!

Много адекватно решение!

Унгарците са прави. Така трябва да бъде. Живеем в свят пълен със зло и политиката на "Отворени граници" граничи с лудост. Никой здравомислещ човек не оставя входната врата на дома си широко отворена и достъпна за всеки. Тогава по каква логика границите на Европа са отворени и се допускат всякакви хора, прииждащи от къде ли не без каквито и да документи? Погледнете Австралия, те не допускат нелегални нашественици. Настаняват ги в лагери и ги прецеждат. Само читавите получават статут на бежанци. Относно мулти-културизма. Идеята не е неосъществима. Има държави, в които "работи": Канада, Сингапур. Но там законодателството е много строго, по-специално в Сингапур, където живеят в хармония християни, будисти, мюсулмани, хинду. Политиката на Меркел за ЕС е неадекватна и трябва да се коригира. Инак просто след някое друго десетилетие няма да има Европа и християни.

Трчбва ВЕДНАГА да УВОЛНЯТ в Агенцията за бежацни, всички които дават статут на бежанци или гражданство на араби и негри !!! Араби и негри нека се бият колкото искат. Като свърши земята в САЩ, Европа и Русия, ще ходим да ги избием за да имаме земя, като нараства населението в страните ни.

Искам "бежанци", иска-ам!

Ако си Канибал, и искаш да ядеш араби, може да отидеш в Азия и да плащаш за да ти продадат и да ядеш. А ако искаш да храниш някого, имаме си достатъчно ПРОСЯЦИ. Всъщност в цяла Европа, Русия, а и в САЩ има доста просяци.....

какво против сирийските бежанци имате бе?? нали сирийците са поданици на асад, пръв и единствен приятел на путин, отгледани под крилото на социалистическа партия баасх и най светски настроените мюсюлмани в света? русолюбците от цял свят трябва да ги посрещате с отворени обятия е пролетарски плам! та те са ваши друзя!

Прав си за всичко с едно изключение - приятел при приятеля отива. Значи от Сирия към Русия е безпроблемната посока.

е, тъй си е, но сирийците може да са всякакви, но не са луди, нали??

Това че Руснаците правят ТЪРГОВИЯ с Сирия, не означава че са приятели. Приятели са България и Русия. Арабите са Нашественици, Пришълци.

Унгарците са мъже, ние сме меки китки. Какво значи "автоматично задържане на всички бежанци", не е ли било това в сила до сега? Или е имало дебилна европейска директива! Я си спомнете как се отнасяха с бегълците от Източна Европа, имаше си лагери, проучване и след това разпределение.

Джордж Сорос е наследник на идеята комунизъм ,създадена и насила наложена на света чрез спонсорирани от ционистките банкери-интернационалисти..Акпо се потрудиш и се поразровиш,ще узнаеш,че комунизма не е наложен в Русия от руснаците,а от ционистите ,живели в Русия,които са били финансирани от кръговете на Ротшилд;Мао дзе дун е бил обучен във Франция и революцията в Китай осъществена по проект и финансиране от ционистите;Естествено,че комунизма съществува много преди Сорос,но комунистите ционисти,натрупали богатството си от упадъка на обществата и войните ,предизвикани от тях в момент аползват Сорос като свое действащо лице....

Ти разбираш от комунизъм, колкото Костов от икономика. Оди цепи сламки и питай Радан кой му омаца гащите.

Комунизмът е илюзия,за да бъдат контролирани масите.Комунизъм не е и не може да съществува-под комунизъм се разбира тоталитарна диктатура под фалшиви надслови и лозунгои,които се ползват за заслепяване и привличане на масите..Не напразно демагогията е създадена и разпространена от евреите ашкенази..Как иначе масите ще налитат като мухи на огън....ако не им подадат примамка....

Връзката между комунизма и фашизма е очевидна и всеки културен човек я разбира. Фашизмът е Националсоциализъм. Комунизъм е Интернационален Социализъм. Икономически Израел разчита изключително на САЩ и на евреите, живеещи извън нея. Тази държава изразходва много повече средства, отколкото й носи и без това много слабото производство. Те изпразват джобовете на американските данъкоплатци, за да поддържат социалистическата си икономика и военната машина. Информацията от години наред е много богата. Един от най-главните източници на доходи е туризмът. Евреите, както и християните от цял свят желаят да видят земята на ,,богоизбрания народ". Както преди в Съветския съюз и комунистическите държави в Израел също на посетителите се показват само предварително одобрени места, като университети, музеи и специално музея на холокостта. Гетата и затворите са политическите затворници, повечето араби и сафардски евреи, не могат да се видят. Туристите не са в състояние да научат нищо за израелско-марксисткото фашистко управление, нито да видят израелския расизъм. Според автора Бернщайн Холокоста нямаше да съществува: Ако ционистките водачи в Германия не сътрудничеха с нацистите. Ако ционистите не бяха склонили повечето държави да не приемат евреи от Германия. Същото бе направено и с Америка, където те склониха президента Рузвелт (също от еврейски произход) да затвори вратите за евреите от Европа.

Великият Путин.Преди година и половина ,Путин в пет минутна реч пред "Думата"/най кратката в историята/ каза: -"Русия няма нужда от мигрантите.мигрантите имат нужда от Русия.Който иска да живее в Русия,ще говори на руски език,ще изповядва утвърдените руски религии.....Рдикалните екстремисти да си търсят друга държава..... и.т.н и.т.н."Трябваше да мине година и половина за да започнат някои страни да се осъзнават-Америка,Унгария,а кои са следващите ?Само да не стане късно.Тогава и ВЕЛИКИЯ Путин не ще ни спаси.

Да беше прочел, че Русия е християнската държава с най-много мюсюлмани, кви руски религии бълнуваш, бе?

Мултикултурализъм е превръщане на местното бяло население в малцинство и постепенно изгубване на националната индентичност на всяка нация-това е плана на ционистките нацисти-комунисти начело с Джордж Сорос,прекръстен от Шварц,което е рожденото му име, за претопяване на бялата раса и тотален контрол на евреите над света.Сорос е комунист,а семейството му е работило за нацистите през Втората Световна Война.Той работи усилено и плаща милиони за унищожаване на бялата раса и Западната цивилизация,поради което Американците избраха Доналд Тръмп,ане платената му пионка Хилъри Клинтън.Обама също беше и е човек на Сорос.Не е тайна,че българските комунисти са му слуги от 1992 година официално,а преди това срещите им не са били публично достояние.Сорос спонсорирс циганите сцел да претопи бялата раса,той стои зад протестите срещу Тръмп и агресивното недоволство на цветнокожото население срещу белите хора и по конкретно белите християни.Също така той влага милиони за увеличване на имиграцията и заливането на Европа с ислямисти.На запад го наричат 'Злото''.Сорос е роден в Унгария в еврейско семейство,което е ограбвало сънародниците си,служейки на нацистите.По-късно следва в Лондон. Джордж Сорос добива изключителна популярност с това, че продава на късо повече от 10 млрд. паунда и след като Великобритания е принудена да се оттегли от механизма и да обезцени валутата си, в крайна сметка той печели около 1,1 млрд. долара. Сорос бива наречен човекът, който разори Централната банка на Англия.Имигрира в Америка,като през цялото време обединява комунистите от цял свят около гнусната си идея за унищожение на Западната цивилизация,Християнството,претопяване на бялата раса и установяване на Нов Световен Ред с тоталитарно управление на света от евре,които да са висшата класа и комунисти,които да управляват по нареждане на еврейската клика.

30 реда абсолютни глупости! икономиката е математика, а политиката философия! сорос е временен, а комунистическата глупост е на сто години, и все някой друг и е виновен! а за християнството, никой, никога и никъде не е унищожил повече християнски църкви и свещеници от руският комунизъм! и накрая, нали най голямата гордост на социализма беше неговият интернационализъм и многонационалното му приложение и уневерсализъм!?

Как хем е ционист и работи за заличаването на бялата раса, хем работи за нацистите, които избиват евреи? Или си болен кариерист или интелекта ти клони към 3.14. Ай стига глупости, тези сме ги слушали и чели, заради такива като тебе нормалните хора вече не си казват мнението тук

Имигрантите евреи ешкенази от Русия донасят със себе си комунистическата идея. Евреите ешкенази, идващи от Германия, симпатизанти и поддържащи комунизма, клонят към практикуването на нацистки фашизъм. През втората световна война в Германия тези ционисти, ешкенази евреи са работили за хитлеровото Гестапо за изтребването (унищожаването) на долната класа германски евреи и изпращането им в концентрационните лагери. Сега живеейки в Израел, тези ционисти евреи, добре тренирани от нацистите, са наложили така наречения фашизъм в Израел. За да се представи пред света, че Израел е демократична страна, правят се своеобразни избори на Кнесета (народното събрание). Без значение е коя партия ще се спечели изборите, тъй като Ликуд, или тяхната работническа партия, която се управлява от ционизма, диктува положението в Израел. Израел има младежка организация, подобна Хитлеровата (Хитлер-юнген). Тя се казва ,,Гадна". В нея са задължени да членуват цялата средношколска младеж и студентите - момчета и момичета. Също както и Хитлеровата младеж те са облечени в кафяви униформи. Главната им цел е упражнения и тренировки във военното дело. Веднага след завършването на редното образование момчетата и момичетата са задължени да постъпят в армията. След приключването на тригодишния срок в армията брой от тях постъпват в Шин Бет, организация, равностойна на Хитлеровото Гестапо.Намери книгата на Жак Бернщайн''Изповедта на един евреин'' и ще научиш подробности,които политиците нямат интерес да ги казват.Как иначе ще те манишпулират и пшечелят от такива като тебе???Колкото повече незнаещи,толкова по-добре за тях...

Ционистката пропагандна машина накара света да мисли, че всички евреи са едни - един народ от една и съща раса и че тази раса е ,,богоизбрана", С този въпрос ще се занимаем по-късно. По-важното е да се разбере, че евреите не са народ от една раса. В света съществуват две различни групи евреи, които идват от две различни места: евреите сафардици от Средния Изток и Северна Африка и евреите ешкенази от Източна Европа. Най-старата и чиста група евреи са сафардик. Това са и истинските евреи, описани в библията. Те са близки роднини с арабите - разликата между тях е само религията. Евреите ешкенази, които в момента представляват повече от 90% от цялото световно еврейство, имат съвсем друг произход. Съществуването им е от 1260 година. Произходът им е чисто хазарски. Това е едно племе, което е живяло в Източна Европа. Техният хан Булан решава да даде на народа си някаква религия. По политически причини от трите главни религии - християнство, ислям и юдеизъм, избира юдеизма.

Близките 50 години УНГАРИЯ ЩЕ Я ИМА НА КАРТАТА НА СВЕТА!

А лайняна България изчезва.

Нека България си остане, а да се маха само шкартото.

Ние ще я възродим.

Има една дума и тя е репресия. Именно така трябва да се процедира срешу мършата. Тези които ми проповядват мантри за демократично-нелегално минаване на граници и мулти-култура очевидно не са със всичкия си или просто са платени предатели-измекяри. Нямам нищо против исляма, но да не се сърдят че тука в европата е друго, просто да се съобразяват. Така както като отидеш в ислямска държава те предупреждават да се съобразяваш с особеностите на религията, така и в цивилузацията трябва да се съобразяват. Всъщност тези които ни говорят за мулти-култура как ще коментират строгите разпоредби за облекло, алкохол и поведение на обществено място, в държавите изповядващи исляма, за такива като нас туристите. В дубай подобни емигранти-измет ше ги изчакат 3 мес. /ако въобше ги пуснат/ , после следва въпроса защо не работят и с какво живеят, следва снимка на ретината и екстрадация, след което този измекяр повече никога няма да може да влезе в страната. По тази причина не бягат в държави с близка на тяхната култура -защото ще трябва да работят и никой няма да им позволи да безчинстват.

И аз, тоже! В България само на български език. Всичко друго което е , надписи табели, говор, призиви, агитация да се санкционира и под ножа. Започвсме с надписите на полицейските коли и униформи. Продажници , родоотстъпноци, дезеттьори !

Тиквата ги напуска тия изроди, а сега кой ще ги изгони?

Орешарски започна пръв

Тъп си Саше. Папкай, слагай памперса и си лягай.

По традиция адекватна реакция на Държавник . Моите почитания на Виктор Орбан ! Като оптимист -рецидивист си оставам с надеждата в нашата прекрасна и древна Родина да се появи личност като него . Имаме такива Българи , интелигентни , морални и Родолюбци . Просто трябва да разкараме фекалната маса от " политици " от всички десени , комисионери , шломци , орки и редови дебили . И да не забравяме , че лихварската етническа престъпна групировка си позволи да тръгне срещу Православието ..... Неуспешно , за наша радост ! Всякакъв коментар е излишен .

пуснете хората бе,пуснете ги да се разхождат из градовете свободно.демокрация имаме,свобода.имат права!

чакайте, това не значи ли всички да остават в страната на влизана в ЕС, т.е. в Бълария... че те много хитри тези унгарци. На който му се прииска в Ервопа- да остава в България. Не благодаря!

И в тези лагери да работят.

През XI-ти век унгарските печенеги нахлули във Византия и били заселени в безлюдната територия около Витоша, следователно всичките шопи са техни потомци. Предлагам всичките крадливи и лъжливи печенеги, които управляват България, да бъдат върнати в Унгария.

един да каже истината,че кръвта ни не е чиста.затова трябва да сме толерантни.

много евтин финт, другарке. не става въпрос за чиста кръв, а за инвазия и геноцид над европейските народи. защото с тази либерална фашизоидна политика - местните населения са сегрегирани и обезправени, но преди това бяха обезкървени. за медийната ви гнусна пропаганда и постоянните лъжливи новини направо да не говорим, откъде взема пари. нали.

сега е 21 век, другарю зелен. а ако искате да сте по-точни, ще трябва да разкажете и кои други са били населявали шопско...

Предишното население било избито от Крум, щото били християни. А ако си говорим за векове, то национализма, нациите и расите са измислени през 18-ти век, преди това хората не са се мразили заради тена.

ще се асимилират,няма как. има ного празни села у нас. да се настанят там,да копаят земята,да плащат данъци и всичко ще е за наша полза.

А по добре да си ходят обратно а не да се настаняват в България.

И докато не покажат документи за самоличност както се изисква при преминаване на държавна граница.

мултикуРтуларизъм...?

Мултикултурализъм е превръщане на местното насе;ение в малцинство и постепенно изгубване на националната индентичност на всяка нация-това е плана на ционистките нацисти-комунисти начело с Джордж Соеос за претопвване на нялата раса и тотален контрол на евреите над света

I e nujen Trump

които наистина бягат от войните и "ятаганите" са не повече от 20% ....Останалите са икономически мигранти!

И после се чудим защо оня там от Белгия искаше Унгария да се маха от ЕС! Много ясно, че не му е удобно да има държава, която си знае правата и си ги отстоява, въпреки "мултикултурализмът" наложен от ЕС!

дкми

Аз предлагам автоматичен разстрел на всички престъпници, които нелегално се опитват да преминат границата. Ако са бежанци - има си определени за целта места, от където да минат. Щом се крият и бягат, значи не им е чиста работата и е напълно нормално такива "хора" да бъдат застрелвани докато нелегално, с неясни намерения навлизат на територията на която и да е суверенна държава. Лесно е, и е евтино. Един патрон струва стотинки.

abasador

оказа се, че в Евросъюза има и управници, който мислят за народа си и застават ясно срещу политиката на Еврогеиците ... Европа = на разграден двор. Или както ние казваме по нашенски ... полегнала е Тодора, за всички, който я пожелаха.... да ама не, тази да я нямаме вече. Не съм против бежанците, тези дето се борят за живота на децата си и собственият, бягайки от бомби и коршуми!!! Но да хрантутим и дондуркаме икономически бежанци (не споменавам ислямисти, защото някой колеги ще ме изкарат расист) айде стига вече. Като унгарците! Лек ден.

На страната на унгарците съм! За европеец не е проблем да се впише в живота на европейска страна, ако иска да се засели там. Имаме почти еднаква култура, бит и образователно равнище, а в чужбина отиваме главно за да работим. Никой не пита тези чужденци какво ще правят в Европа и възнамеряват ли да се откажат от примитивизма си, ако бъдат приети. Поне едно поколение трябва да живее ограничено и контролирано, за да се научат, а който не иска - обратно!

Ееропейски съд за Меркел и Оланд за унищожаване ма християнските ценности, геноцид над исконното християнско население в Европа, допускане на нелегални пришълци, нарушаване на държавни граници, създаване на условия за развитие на радикален ислям, тероризъм и мюсюлмански гета. Може да звучи нелепо сега, но ще видите, че скоро това ще е факт. Така както нацистите бяха съдени в Нюрнберг за подобни прегрешения против човечеството. Лошото е, че сега се изпусна духът от бутилката и ислямистите в Европа да вече мнозинство в Белгия, Франция, дори и в някои райони на Германия и Холандия.

народа ни е гостоприемен.нямаме нищо против тези хора,стига да са мирни.искаме демокрация.

Хайде сега го напиши и на унгарски.

Да, и България на българите ! Само ние самите можем да си помогнем.Винаги сме живяли в мир и разбирателство между всички етоси в България до моментът в който не започнаха външните вмешателства и продажни личности на чужди нрави и интереси.

ама колко ми дреме,аз да съм добре.страната е за да храни шепа хора.така е било,така и ще бъде. манипулират хората с псевдопатриотизъм и му крадат парите.

е време да го променим това овчедушие

Това не е достатъчно, трябва всички бежанци влезнали нелегално да се изгонят и да им се забрани да влизат повече, щом не спазват законите!

В Унгария ще се спазват унгарските Закони! В Унгария има ДЪРЖАВНИЦИ! В България има ................ ЦИ!

Една лястовица пролет не прави, ни все някога първата трябва да се появи. Дано постепенно и другите европейски страни и народи прогледнат докато не е късно. За нашите предатели и продавници не ми се говори изобщо.

Така казваха и в нашето село когато преди 3 мандата за кмет беше избрана една млада и много упорита дама.От тогава до сега няма нито един неграмотен циганин и никаква престъпност.Напротив, вече няколко от тях са с висше образование и управляват собствен бизнес. И по интересното е,че 4-ти младеж се обвързва с девойка-циганка...Въпросното унгарско село сега поставя началото на нещо важно за тях и няма начин това да не даде ефект. Хора които държат да живеят само сред унгарци предполагам биха се преселили там.

Г-н унгарски кмете, явно не знаете: Само дето преди по-малко от 100 г. Голяма част от Африка и Азияса са били на Великобритания, Франция, Италия, Холандия, Португалия и Испания. Дори на Германия. В момента дори голяма част от Азия е на Русия. Която взима нефта и газа и го продава на Европа. А сега изброените колонизатори, не искат бившите си поданици у дома.

САЩ, Англия и Франция са ползвали негрите като работни животни, но са забравили да върнат повечето от тях в Африка...

ако случайно някой има нечиста съвест (от безчинства), то е добре да не си я (пре/из)чиства за сметка на други хора, които нямат нищо общо.. макар, че много се съмнявам някой, който е използвал хората, като роби изобщо да има съвест.

Няма бежанци.. Да бягат из Азия и Африка. На хората в Европа може да им е интересно да гледат по телевизията как разни араби бягат, обаче това е и с животните в Зоологическата градина. Хората гледат - крокодили, мечки, глигани, но не искат такива да се разхождат в градовете им... А и това че двама араби или негри са се били( Арабина поробител и башибозук- Осман Ага се сбил с Мехмед Ага ) не им дава право да нахлуват в чужди държави, къща или кола... Все едно - двама крадци се сбили, и единия- разбил прозореца на чужда кола, откраднал колата и отишъл в чужда къща, като разбил вратата... Арабите ги изгонхме преди 140 години с помощта на Рсуия. Тия да умират тия...

искам да съм маджар не като нащи гащиници и продажна памина!

Браво и уважение за делото на унгарците!

А не си имаме Тиквата със всичките и тиквеник пещера...

gonzales

тиквата е на раменете ти. :-)

Ласкаеш ли го или го критикуваш?

Какви бежанци в Унгария от Афганистан, Пакистан, Сомалия и дори от Сирия? Кой е сигурен кой точно от къде е и кой кой е? А къде е единната база данни за снетите уж отпечатъци, след като всеки "бежанец" може да се регистрира колкото си поиска пъти, в колкото си области, дори държави поиска. Печалбите на концерните, нпо-та, техните адвокати, както популяризирането и дивият по диктаторски медиен пи-ар на популизма на "толерантните" зелени, социалисти и други печелеши дивиденти на чужд гръб - не могат да бъдат поставяни над Сигурността на останалите - мнозинството от гражданите пък и селяните, живеещи в държавите. Това е и в основата на "случая" "забраната на Тръмп", която не засяга европата на нео-либералните джихадиасти. Никой не може да каже с точност какви визи са били раздавани и на кого, докато на власт бе един от създателите на даеш - обама. Интересите на "независимите" "концерни" не могат да бъдат поставяни над сигурността на гражданите, още по-малко, че делът на "квалифицирани кадри" от страните, които са в ядрото на джихадизма, които работят в тези концерни е пренебрежимо нищожен. Т.е. няма такава причина, нито идеологическа, нито хуманна, нито икономическа, която да поставя цялото общество на опасност и да поставя сигурността на държавите за да угоди на малцинството, което е вдига най-голяма врява.

т.е. всички онез, които поставиха сигурността на гражданите над своите интереси - трябва да отговарят съдебно, като съучастници за жертвите, а не само да се кичат с лаврите, ползите и печалбите си, и издигането си в политическите кариери.

Задържане, присъда за незаконно нарушаване на държавна граница и ...РАБОТА ...РАБОТА в лагери ,докато тече присъдата ! Това е оправията ! Същото да се прилага и у нас ! Мъжете в каменоломните , жените без деца да готвят ,перат ,кърпят ,грижат за битовите условия ,а тези с деца , затворени да си гледат децата на смени ... И само бачкане...да се самоиздържат !

Абе кой шти са занимава - шута и обратно кой откъде е. Не трабва да бъдат допускани да припарват. Кви лагери кви работи кви пет лев. Минни заграждения по цялата граница. БТР по КПП-тата.

Какво убежище?! Докато съществува ЕС явно ще се пълни с мигранти. Трябва да си върнем държавите и да си ги пазим.

gonzales

нали идеята е уж ЕС да стане една държава. като САЩ - много щати образуват една държава. този модел на демокрация очевадно не върши работа.

Хората не искат талибани ислямизирани животни, това не са "мултикултуристи" !

това означава ли, и руснаците да си стоят в россията?? ако е да, и аз съм съгласен с кмета!

Не те са със специална покана и привилегии. Особено, ако са бивш спецназ.

Особено ако са хубави рускини ;)

че ти един руснак ще го сравнаваш с един арабин ли бе продънено гърне

Никой няма право да влиза в чужда държава без разрешение. Включително руснаците.

Това е нормалното - останалото са еврогейски извращения в нарушение на основни закони, за прикриване на ислямското нашествие на касапи и канибали от Азия и Африка.

Много сиган ,много нещо и най-гадните са авганистанците. Ще ги прегръщаме ,няма начин,освен ако българите не се осъзнаят каква напаст от скакалци идва.

Справедливо решение!Браво на унгарците!!!!!!

Ние сме остров на стабилността, да му мислят маджарите

Стоим стабилно на третото дъно, докато чакаме да се продъним в ада на хаоса и унищожението.

Браво кмете.