Задържан пиян шофьор почина в сградата на полицията в Троян

Мъжът е бил в ареста след катастрофа, при която е установено, че е карал пиян

Обратно в новината

Коментари - Задържан пиян шофьор почина в сградата на полицията в Троян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте уточнили, че е мрял от нанесения му побой, то вярно че днешна полиция не бие , но снощната не си е поплювала.

Достатъчно е, че гледаме какво се случва на демократично озбрания кмет ма район Младост. Представям си какво е в РПУ-тата в провинцията - крепостничество, ангария, физическа разправа... сега разбирам защо Доган направи Борисов генерал - след неговото тоталитарно тъпо управление ще плачем да се върне Османската империя и неговия приятел Ердоган.

ако беше убил някой твой близък,шофирайки с толкова промили,дали щеше така да го защитаваш..

Смъртонсната доза е между 5 и 6 промила, но и 3.55 пак хич не е малко. Явно си му е дошъл реда на пияницата.

Мъртвия не се нуждае от защита, тя няма как да му помогне, но някои се нуждаят от сурови наказания, съд и затвор.

ще скъсат задника на Троянската община от обещетения за милиони....адвокатите на убития. Защото в случая има умишлено убийство - или от дебилното бездействие на фатмаците да не извикат Бърза помащ за катастрофирал и пиян или поради "съветите" които фатмаците са приложили в маймунарника. Пиенето та алкохол, както и карането пиян не е тероризъм и криминално престъпление. Поне докато не пострада чужд имот или други лица.

3.55, ТОЯ СМОК СЕ Е ОТРОВИЛ

Полицаите са го убили.

E, щом е самокатастрофирал, значи е самоумрял !

А полицаите не знаят ли ,че трябва да му се направи,,хемодиализа,, ? Останал е човекът с малко кръв в ракията, бе!

..ъхъ! ..

Дозите са доста индивидуални.

Като гледам как задържаха Иванчева, сега този, а и Цеката какви ги плямпа на ляво и дясно..

Мааани! Това си е голямо упощение.

скотоумие, диващина - не ми достигат обидните квалификации! и тез фатмаци са от народа но ма нашия арод нема нищо общо с човеците скот до скота ...

Ми, щом си от този народ ?...!

А от снощи от 21 часа до днес до 10 часа няма ли доктор, който да го прегледа? Доколкото знам, това влиза в Закона на МВР. Или някой го е понабил , един от вас правилно е писал- снощната полиция , дали не го е попрегледала, за да даде обяснения ?Защото нормално е по Закон за МВР, да го прегледа лекар и да види какво да го правят, а после да го съдят, щом е пил. Така , могат да манипулират документите

еййй замислете се - всеки един от вас може да е следващият, без значение дали е кмет ченги прокурор или бизнесмен, не ви се вярва нали :)) ..................

След като е умрял, могат всичко да кажат.

Като е с 3.55 промила, какво прави задържан в полицията, а не е на системи в болницата? Може да е всякакъв, но полицаите са трябвало да го закарат директно в болницата и после да го съдят, като изтрезнее.

Добре,че са го хванали и си е отишъл сам! С тия промили можеше да утрепе някой.Браво на милицайките! По тошово време тия ги караха в отрезвителите,но сигурно и те са приватизирани. На кьоркутюк пияни хемодиализа не се прави, не се слагат и на системи.Единствено ги оправят 2-3 кофи студена вода връз главата!

Арестуването не е само демонстрация на права,а също и отговорност.Навремето милиционерите преди да вкарат някого в отрезвителя,го водеха да го прегледа лекар.

самокатастрофирал и зел после че самомрял

След като е самокатастрофирал и е бил под упойка, какво има да разследват относно смъртта -да не би преди да го вкарат в гълъбарника да са го водили на скенер! А и ако гълъбарника е оня, старият до миста за Гара Троян (от времето на залавянето на Левски) още по -малко има за чудене

АКО, ама акото мирише! Той хубаво че не е убил някого, но пък кой знае как точно е отчетен алкохола, или на база неадекватното поведение е решено да се впише толкова. Доколкото си спомням в такива случаи се взема и кръвна проба, ама не в кауша, а в болнично заведение; и не се знае там докторите какво са щяли да видят като поражения от самокатастрофирането (каква хубава българска дума -бисер). Така че тука драги въобще не става въпрос какво е щял да направи, А КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО! В РАМКИТЕ НА ТЕЗИ 13 ЧАСА!