Задържаха варненец зад волана с рекордните 4,7 промила алкохол

Срещу други трима пияни водачи и един дрогиран са образувани бързи производства

Обратно в новината

Коментари - Задържаха варненец зад волана с рекордните 4,7 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрегера е сдал багажа... С такава концентрация на алкохол в кръвта, човек е почти мъртъв! Кръвната проба ще е много под тази стойност.

Че Боби Михайлов порка обикновено до тия промили:)))

Рутинна проверка на пътя. Старшината: - Другарю, Вие миришите, Вие сте употребили алкохол ! - Аз може да съм употребил алкохол, но не съм злоупотребил !

За 4.7 трябва и къщата да му вземат бе!

тъ, тия "доброволно" са предали колите си, както онзи дето, след като беше починал "доброволно" беше дарил органите си.

За пореден път се убеждавам, че по просто животно от Бай Ганя нЕма.

Всъщност ключовата дума в статията е "доброволно предаване" с което автомобила е отнет и подарен на полицията, всъщност откраднат с измама. Няма никакъв начин шофьора да си го вземе обратно. Ето какво мисли юрист професионалист по темата: "На второ място, водач, на който е предложено доброволно да предаде автомобила си, не следва да се съгласява на това, съответно не следва да подписва протокол за доброволно предаване. Обратното би довело до отпадане на всякаква възможност за получаване на обезщетение за незаконосъобразно оставане без автомобил, когато пробата се окаже фалшиво положителна." Защо промените в НК не дават право на МВР да отнема коли и какво да правим, ако ни спрат: https://news.lex.bg/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%9D%D0%9A-%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%92%D0%A0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82/

Наркотични вещества / бензидиазепини/-Тестващите са за съд.Бензодиазепините са анксиолитици/лекарства срещу страх и напрегнатост/ и са най широко употребяваните успокоителни.

Искаш да кажеш, че като караш с алкохол си по-лош водач, от колкото на бензодеазепин? То и алкохолната напитка е сред най-често използваните напитки, но това не значи, че след като си пил ти е разрешено да шофираш.

Не си пич, а си дришня! И това са наркотични вещества. Неслучайно на всяко лекарство пише дали може да се шофира или борави с машини.

Потенциален убиец. Дай му сега една петунка, и на следващия и на следващия. След една година наблюдавайте как броя на пияни шофьори клони към нулата. Само страха от панделата ще ги спре. И да знае, че има нулев шанс да се измъкне.

За пиян зад волана, без произшествия - затвор?! За пиян с произшествия - какво? За убит съсед - какво? За изнасилване - какво? Тебе ако те хвана, че пътуваш без билет примерно или минаваш на червено като пешеходец, примерно.... КАКВО? Направо да ти режа краката участвали в нарушението ли?! Абе може ли да сте такива прости тиквочи бе!? Явно може.... :(

Ако пиян като талпа падне под колата ти си виновен. Особено ако си си взел хапчетата за кръвно.

Потуване по -рамото :)

Винаги ми е било интересно да си проследя алкохола в кръвта за определен период от време. Примерно сядаме да пием и на всяка чаша се мери. Любопитно ми е какво е да си с 2 промила. Не зная дали мога да стигна до 3 или 4... според мен над 4 си вече талпа и не би следвало да можеш да се движиш. Не зная до колко са точни дрегери за домашно позлване, но трябва да опитам. Ще е любопитен експеримент.

Над 3 6 се губи съзнание. Това 4,7 е измама. Навярно тръбичката е била намазана с алкохол. Има само един начин да се стигнат такива нива на човек в съзнание: да се вземе алкохол в устата и да се духа.

Не зная защо си решил, че отговорът ти пасва на моят коментар. не пасва :)

Хамчи, той трябва да е бил в безсъзнание при тези промили.....Как е стигнал до колата!? Поредния кандидат за убиец! Никаква милост за такива!

Няма как, човек с тези промили в кръвта да е жив! Дефектен им е дрегера!

Пуснаха ли в продажба отнетите автомобили? Дайте линк към обяви!

Токсичната доза е 3.2. Така че 4.7 показва само ефектен тест. Някой с тази концентрация е в безсъзнание и няма начин да дава тест. Или е дефектен тест или е измама. Все едно да кажат че са го хванали с 10% SaO2, кислород в кръвтта и все още бил жив.

ChatGPT

Всяка година "чупим" рекорда.... Няма да се оправим

Тоя народ е спиртосан от всякъде! Стават алкохолици още на 12-15 години , а и дрогите започват от тогава. Родителите са лачени, лъскави и ужасяващо прости и личният им пример се запечатва в децата. Това е. Време е да се спре с търсенето на някакви измислени причини за масовата простотия и липса на възпитание извън семейството.

Аз ще го дам мало адвоат на дявола. Варненецът може да е бил депресиран, да е страдал от тревожност .Бензодиазепините не са наркотици , а медиаменти , изписване за тревожност, депресия , биполярно разстройсто и тн и тн..Най-гадното нещо , с което може да друса няой е бензодиазепини..по-гадно и от хероин е, няма откъсване, едно от трите вещества , което трябва да ги спираш под лекарско наблюдение , доато те тъпчат с друга дрога, щото ако ги спреш на своя глава внезапно , ще опънеш петалата...

На мен са ми давали диезепам в два случая: травма на мускули и сухожилия и пискане в едното ухо пак от удар.

пълни...си писал

На кутийката на хапчетата има едно триъгълниче с предупреждение да не се шофира след употреба на лекарството.БАСТА ,не търсете оправдание за нарушителите

Нещо ни будалкате, бензодиазепинът не е забранен!!

То и кодеинът не е забранен , и амфетите и те се изписват ако си диагностициран със синдром на Хиперактивност и разстройство на вниманието.....Кво значи, че ксанасът не бил забранен, не е забранен , но вероятно не е и изписан по надлежния ред с надлежната рецепта и вероятно не е приеман по предписанаие - едно на ден да речем ...?:))) А, и когато те сложат на бензодиазепини - опцията с шофирането е едно голямо НЕ.

Пил съм диезепам при скъсано сухожилие за да се отпуснат мускулите. Вечер, преди да легна. Изобщо, не оказва влиание на кормуването или реакцията. Има други по силни лекарства, но с повече странични ефекти. Изобщо, тези тестове са пълна глупост и изнудване. Знаете ли че съдиите и прокурорите си показват сл. Карта и не им правят теста?

имал е кръв в алкохола

Да изчислят на колко бири марка Гинес се равняват тия промили, и да го почерпят с толкова бири за малоумието му.

Николко. Трябва да изпие толкоз бири, че ще надхвърли токсичната доза на водата.

След всеки гаф/статия, все са известни хората на полицията. Извод - чувство за безнаказаност / леки наказания.