Задържаха столичен фармацевт, разпространявал порнография с деца

От днес мъжът е с повдигнато обвинение, а районният съд в София го е оставил в ареста за постоянно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

у главъть и мършата на екарисажо

Бате не гледай фейса на жената тя зимътъ ш прай 12. Малко съм я забременил, пък може и братчеда да е ама аз сия аресвам.

Ще хо пуснат след няколко дни, щот няма опасност да избяга, както и да направи ново престъпление. Само слушайте, ама то няма да се пише това ;(

Като гледам на такива новини вече никой не обръща внимание,като за жълтата преса са...

Хъм,ако се гледа по нашите закони,то по света има над 3 милиарда педофила,целия мюсюлмански свят плюс Индия,Индонезия,Филипини и т.н., си се женят за деца и децата раждат деца... Тоя дето са хванали е ливанец,явно за него това си е нормално...

режете им органите

Едно 15 годишно момиче тенисистка като излезна преди години и се оплака, че Борисов й се е обаждал, писал СМС-и и т.н. Беше много отдавна, но нещо бързо се замете. Още си стоят статиите, репортажите и интервютата. В гетата масово раждат малолетни, за там да сте чули някой задържан, осъден? Всичко е прах в очите.

Сега БХК ще се появи, ще го освободи на мига, ще осъдят съвместно полицаите които са го задържали, а след това ще осъдят България в Страсбург, и всички ние ще платим стотици хиляди евра обезщетение на педофила.

маймуните в зоопарка, да му се порадват малко,,,,

За такива изроди и смъртното наказание е малко!

ФАРМАЦЕВТ,ИЛИ-ФИНАНСОВ МИНИСТЪР??? КОКОРЧО Е ИЗЛЪГАЛ ПРИ-АРЕСТА,ПРЕДСТАВИЛ СЕ Е ЗА-ФАРМАЦЕВТ! ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ!!! АДВОКАТ ЩЕ МИ Е-РАДА ДЪЛБОКАТА!!! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ-ЕВРОАТЛАНТИЗЪМА!!! СВОБОБА ЗА ПЕДОФИЛИТЕ!!!

1000 години затвор

Пращайте го при ар кели, лика прилика са си!