Задържаха собственик на 45 имота, занимавал се с детска порнография

Събрани са доказателства и за извършвана незаконна банкова дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах каква е връзката между броя на притежаваните имоти и престъплението.

Мирослав Стоянов от Стара Загора е същия,само,че има по-малко имоти...

Свалял с информационни технологии детско порно и вече е педофил,а може да е свалял други файлове,вътре в някоя папка да се окаже,че има такова порно и край,педофил бил,нищо,че не е умишлено... Може друг да ти използва компютъра,ако не живее сам,пък може и да влязат и да ти намятат неща и да те обвинят после,върви доказвай ,че не си ти после. Българската прокуратура и МВР бързат да се хвалят в медиите,как са хванали поредния изверг,който може да се окаже,че е невинен,ама нали първо трябва да бъде омаскарен. А и тук смърдят нещата,нищо чудно покрай тези имоти да са му наметали файлове с глупости и сега да отиде да доказва,че не е той... Явно е настъпил кучето,някой де не трябва,а с такива случай е пълно в нета,може да се разтърсите и да прочетете. МВР ги бива точно в тия неща,да ти намятат нещо на компа или телефона и после да дойдат у вас и да изземват,вече знаейки,че няма къде да отидеш... Някога така са действали от ДС,много от тях все още работят в системата. Има фрапиращи случай в България,как се фалират цели фирми с измислени обвинения в киберпрестъпления,как се съсипват човешки животи с подхвърляни файлове и подобни,особено,ако си решил да влизаш в политиката...

Хайде оправдава го сега. Най малкото е лихва гаден. 45 имота как се събират? Всичко може да е такъв човек. А ако наистина има детско порно, да го обесят веднага. Но не, за съжаление нищо няма да му направят.

...а Рашков кога?

кортеза желязкова е от България ражда първото си дете в денят на сватбата си! тогава е на .....11 години! такива ми ти работи с детското порно!

На МВР. Такива като тоя урод и Семерджиев не минават между капките случайно. Важно е че дадохме на 8500 полицая стоп палки и правомощия да чакалят из шубраците.

Ако се чудите защо цените на имотите са непосилни за младите семейства и България е в демографска криза. Защото се гаврят с децата ви и печалбите отиват в бетон. Това нищожество с 45 имота е от малките риби, представете си какви рецидиви има нагоре по веригата. Крайно време е полицията да престане да джоби младежи за по 2 грама билка и да спре да проверя сульо и пульо за аптечка и пожарогасител. Силно прогресивен данък (а не фиктивен) данък за всеки имот след втория е едно добро начало, да се върне част от заграбенето. Краен срок в който една сграда трябва да вземе акт 16 преди да стане общинска собственост е друго. В момента са наляти милярди в завършени сгради, които нарочно са на акт 14-15 за да укриват данъци…

Инвестирай поне 5 лева в твоето образование.

Е ти като инвестира до къде го докара? Колко стотинки е ставката на коментар в момента? ;)

За 5 лева - толкова даже циганката на околовръстното ни гълта

Това може да се окаже добра постановка.

В коя партия хванаха такъв депутат? Атака ли беше? Сега Атака Възраждане ли станаха? Толкова имоти така не се придобиват без дълбоко червено, партийно минало. Отклоненията ходят по русофилията.

да ти ева футката майчина. И без никакво извинение, трол фмерисан!

Дърт лихвар - педофил. Те тоя, ако влезе в тюрмата ще го промотират като първата дама за целия му престой.

С толкова имоти ще има много добър адвокат. Едва ли ще влезе. Само дето не разбрах за порно или за лихвар са го хванали.

Има ли връзка собствеността с педофилията, че присъства в заглавието? Ако някой е беден, то автоматично е нормален? Или всички имотни са някакви извратеняци? Какво всъщност е посланието, мисирки?

Духом близките се припознават.

Посочи 5 бългсрина поименно с такова “имаме” и обясни как законно са го генерирали. Ще почакам ;)

Не е ли по-добре да ти посоча махалите с малоимотни педофили във всеки град? Или те не са лоши щото е традиция?

Мдаа - де що има незаконни пари се бухат в имоти. Преди седмица излезе, че ректор на един от петдесетината университети в България има подобен брой имоти. Лично познавам счетоводителка на 1 000 лв официална заплата, която в рамките на година си взе 2 партамента в София, защото въртят двойно счетоводство с един от големите бизнесмени в страната. И после се чудете защо половината апартаменти са празни, а в същото време мухлясали панелки вървят по половин милион :)

На Дамаджаната много имоти са му се събрали...! Цели 45!!

България 2022. Де ровнеш, все гадости излизат. И измежду тия човекоподобни, се намират все още нормални хора, дето блъскат от сутрин до вечер, за да си осигурят някакви що-годе нормални условия за живот, на себе си и на децата си.

Добре бе, защо го задържахте? Не можа ли да окаже съпротива при арест? Или да падне по стъпалата?

Защото не е доказано,не бързай да съдиш,може да е нагласена работа,може всичко да е,живеем все пак в България... Представи си,че утре осъмнат у вас качулките и те обвинят за същото,въпреки,че ти знаеш,че никога не си вършил подобно нещо,но те те арестуват точно за това,какво тогава,трябва да те утрепят ли,ако прочетеш медиите ще видиш,как всички искат да те разчекнат,а ти знаеш,че не си виновен,какво правиш тогава вече омаскарен?!? Някой ти подхвърлил файлове на телефона или компа примерно и после върви доказвай,че не си ти. С такива случай е пълно в България,може да хванеш да се поинтересуваш,има бая писано из нета... Затова не съди,за да не ти се случи и на теб и се моли да не ти се случва,в тая държава засегнеш ли нечии интереси всички държавни институции ще работят срещу теб,макар и подмолно...

Господи, помилуй! Горките деца!

45 имота? Тва не беше ли Бойко?

Рашков нали!?

По скоро Рашков...

Бойко има 450

Малко смърдят нещата,може да е натопен обвиняемият,може да са му подхвърлили файловете с порно и след това да са го ударили,все пак живеем в България и ако е засегнал някой,който не трябва всичко е възможно.. Случай в нета,като този,колкото искаш,мн народ са изгорели покрай държавните ни институции и разни политици...

Педофилите рано или късно попадат на геронтофили. Бай Ставри и Киро Жарта ще си запълнят времето докато чакат мазния шопар от Банкя...

за имотите ще го разследват ли? Парите от къде са? Ако са от порнографията? Този в САЩ е пътник с минимум три обвинения и 100+ години в затвора!

цс, вероятно ще бутне където трябва и ще бъде забравен. След година - две пак ще се занимава със същото.

Затова са скъпи имотите. От престъпна дейност всичко отива там. Хора с десетки имоти и няма кой да ги провери откъде са доходите.

що е образувано производство за нелегалната банкова дейност, а за детската порнография не ? Егати в помийната съдебна система плува тази държава - кинтите и интересите на финансовите институции по-приоритетни от гнусотия като детска порнография.

за едното има ЗЗ и Договори с трите имена и ЕГН-то на лицето, а за другото - даже родителите на децата уж "не знаят"

Такива боклуци бой до посиране и в панделата !!! Странното е че никога не хващат политици и висши държавни чиновници !!!!!

Що слагате снимките и казвате целите имена на жертвите а на престъпниците слагате само инициалите и няма снимки

под специална закрила в етнически план..

Да не е бившият вътрешен министър!?

Не бе, Цецо се гушкаше с Цецка...

Али е манга или другите са манга

С две думи казано: ЛИхвар - Педофил!

У главать и мършата на екарисажо

Показвайте им снимки на такива хора и им казвайте имената!

НК го забранява... Не забравяй,че си невинен до доказване на противното. Може да се окаже,че човека е невинен и,ако бъде показан да бъде омаскарен завинаги...