Задържаха шофьор за безумно опасно изпреварване (видео)

Вероятността за челен сблъсък е била неимоверно голяма, по случая е образувано бързо производство

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шофьор за безумно опасно изпреварване (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееебахти боклу.ка

Защо му криете номера??

Колата се кара или от проста батка или от циганин , тази марка коли се кара от този тип хора по цял свят

а после пак газ до дупка докато убие някоого.

Айде сега да видим, пътят ли е лош, маркировката или, мантинелите ли пречат или материалът е лош :(

БМВ -> БезМозъченВодач Направо да го обесят докато не е убил някой!

сигурно амфетите са били гадни!

Този боклук трябва да се съди за преднамерен опит за убийство. Няма значение кой ще убие- той просто е бил наясно с това и въпреки това го прави..... Само в затвора и да си прояснява там мисълта.

Ей на това му се вика традиционно-християнска маневра!

Като се освободим от либераско иго и мекушавата европейщина, след такова изпълнение ще се вози цял живот на рейс.

100% шофьора е гласувал за възраждане и подкрепя путин!

Българина не е научен да кара по магистрала и извън градски път. Това повечето инструктори го пропускат, а е много важно. Такива на които е спестено това при кормуването, представляват основната маса подобен тип каскадьори. Този трябва да пусне тото, щото избегна челен сблъсък и завъртане, ако беше спукал гума, като излезе от платното, тогава щеше да стане мазало.

Ако имаше дупки по пътя нямаше да кара така

Май за теб целия свят е хасковски окръг :) .

Тоя избягал руснак тукощо е взел гражданство и се кефи човека. Оставете го той за пръв път кара нещо различно гт жигули

На тоя лайнар трябва някой да му пръсне тиквата от бой

Вероятно това маневриране е единственият достъпен и възможен начин за шофьора да свърши...

наркомански изпълнения ...

Ако аз бях насреща, щях да тръгна да бягам в банкета в дясно, вече да сме умрели…. Тия изроди на пътя да се трепят, нямам против, ама завличат и невинни хора с тях…

Е, да не е някакъв смотаняк! Ти следм малко ще поискаш и колан да си сложи и ограничения да спазва! Да ти имам демокрацията!

Който е карал в Африка, това му е познато. Последно ми се наложи да ходя в Зимбабве, след 4 следобед е мрак и масово коли и камиони нямат габарити и работещи дълги/къси. Изпреварването на снимката е нещо нормално на пътя.

конфискувайте му колата и ще престане да прави нарушения.

Жалко че не изхвърча от банкета в канавката !

Такива трябва да се разстрелват на място със семействата им

Има рефлекс този водач. Нямал е добра видимост и преценката му е била неправилна за изпреварване, но пък е избегнал много добре челната катастрофа.

Браво на МВР, че се е самосезирало и е действало. Дано и прокуратурата си свърши работата. Хора снимайте и публикувайте такова безразсъдно поведение. Нека премахнем от пътищата такива убийци.

Идиот!!! Тоя е директно за затвора!

На прав път е нямал видимост?

Гледай клипчета от руските пътища, същата работа!

добре де, нали щеше да има регистър с рисковите шофьори и да плащат по-големи застраховки Ето - номера на колата се вижда. Даже и да е на баща му- нека да плаща по-висока застраховка па да се научи да не дава ключовете. Ко стана с тоя регистър ?

Тук имат вина и АПИ, тъй като участакът е прав, но има денивелация на пътя и насрещният автомобил не се вижда, което създава илюзията, че няма никой насреща. Поне някакви знаци да бяха сложили или да сложат непрекъсната. Това не е единственият път, при който го има този курт-капан и ако не знаеш, стават ей такива неща.

Така де, все пак ние не сме маймуни..

Наскоро имаше подобен случай с чешки тираджия в Германия с бърза ефективна присъда от 2 години. Този трябва да получи също ефективна присъда. Всеки може да сгреши неволно или да не прецени добре ситуацията, тази на собствените и тези на автомобила възможности, но тук видимо става въпрос за поведение на пътно хулиганство. БМВ 3, Ауди А3 и служебна Дачия Дъстър има ли около вас, внимавайте, 90% вероятността водачите им да са идиоти!

Не знам за кого е гласувал шофьора, но съдията който ще го пусне поради "неправилно приложени доказателства" 100% ще е ДБгейски евроджендър

Бих му отвинтил бушона!!! Аз съм бивш от военно десантни войски!!; Но бушона ще го овинтя по пълна програма не зависимо че войските са от 1984г

Тъпо решение да продължи да изпреварва и добро овладяване от тракшън контрола.

Виж как идиота предварително влезе в банкета. Насрещния водач просто извади железни нерви и се усети, че не трябва да свива наникъде, а да продължи праволинейно. Това спаси живота му. Но си прав, в такива моменти е трудно да се прецени. Аз обикновено бия спирачки за да има време тъпакът да се прибере, но в този случай беше по сложно...

Това е недовършен (прекъснат) опит за убийство - признат опит, когато не всички действия са извършени от едно лице, защото на по-нататъшното престъпна дейност става невъзможно поради причини, независещи от волята на дееца. ПроКУРатурата с какво е заета, да търси компромати за изборите ли? Защо не му е предявено обвинение вече и не е изискано от съда задържане за 72 часа? Колко повече доказателства от това?!

Поздрави мериьлива

И в голяма част от Азия е така, но карат бавно

все АПИ им е виновен на на джигитите. Тоя мислиш, ли че някви знаци ще го спрат или го спират в поривите му дъврши простотии ?

Джигит С БМВ! Класика в жанра. Това, че са го задържали за 24 часа нищо не означава. Когато го осъдят ефективно, вземат му не само книжката, но и колата и го направят това с още 20 други като него по-бърза процедура нещата в България може да се подобрят. За да стане това обаче трябва първо онези в Народното събрание да си го сложат като приоритет, а и после много друга работа има да се свърши. Така, че надежда всяка тука оставете... както пише на входа на Дантевия Ад.

Да ти дори от видеото се вижда доста добре насрещния автомобил

Ти си една много смрадлива украинка

В ЗДвП няма ситуация, в която се предвижда отказ от вече започнала маневра по изпреварване. И това всеки боклук на пътя трябва да го разбира. Преценката е ПРЕДИ, а не по време на изпреварването. Празните кратуни преценяват без данни, разчитайки на статистиката може би...

На лайното взимам книжката и то кога ама никога няма да седне.в кола.ми.защото ще бъде просто фикус такива в бг не са нужни

Оставете изпреварването, тъпото копеле се опита да бяга вляво, добре че тоя отсреща се беше вцепенил и не мръдна вдясно.

Възможно е тоя със шкодата да е излезнал от отбивката, която се вижда преди края на клипа. Ако е така, то водачът на БМВто е жертвата.

Всеки добър водач щеше инстинктивно да свие вдясно в банкета, за да избегне челен удара и така двете коли щеше да се ударят и живи нямаше да има. Идващият отсреща водач е бил неопитен и се е вцепенил, затова е продължил да се движи в права срещу връхлитащата кола. Това го е спасило от сигурна смърт. Добре поне, че не е пуснал волана от страх, но не се вижда, може и това да е направил за момент.

Вали,задминава с висока скорост като не вижда какво има пред камиона-понякога има и друга кола или камион.Незнание,неумение да кара.Срешна другата кола преди да е подминал средата на камиона което показва неправилна преценка.Ситуацията беше на милиметри от челен удар с минимум 2 жертви.Не го ли порежат сега един ден ще убие.напълно сигурно.