Задържаха под стража мъж, пребил и счупил 4 ребра на призовкар

А.С. е обвинен за това, че на 10.06.2023 г. е удрял с ръце и крака в областта на горната част на тялото А.М., вследствие на което му причинил среднa телесна повреда

Обратно в новината

Коментари - Задържаха под стража мъж, пребил и счупил 4 ребра на призовкар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 години. И като излезе на 64г , за другия път ще знае. Какви миндили само...

Еее средна телесна повреда ще се размине с условна присъда особенно акйо призовкаря го е "провокирал" а пък и какво толкова не е някакво тежко престъпление като искане на подкуп, че да му дадат 20 години затвор.

Призовкар е много неблагодарна професия. Преди години в офиса отворих на един такъв пенсионер! Искаше да му разпиша решение на съдебен изпълнител за запор на заплатата на една служителка. Казах му че не знам за какво става на въпрос и че няма да разпиша, а той каза че няма да си тръгне, докато не получи подпис. Съжалих човечеца и му разписах, да си ходи. Нито аз нито той беше виновен, че служителката е взела кредит без да мисли как ще го чисти.

ПИПО

Съжали човечеца и разписа? Такова нещо с мой служител не бих направил никога. Да си я търси, да се подписва. Много хора взимат кредит от нужда и много изпадат в неплатежоспособност по една или друга причина и не си ти човека нито призовкаря да й решавате съдбата. Ами ако е майка и гледа деца? Съжалил човечеца и банката той. Айде сиктир.

Е добре да бъдат и любени!

Защото си недоебан ? Интересно ... бибитко & ко - призовкари .... ще ги почерпиш или и по свирка ще им врътнеш ?

И ти си бабаит като тоя бияч. Сигурно "прозовкарят" е бил наполовина на говедото и оня затова му е скочил на бой. Ако е някоя бабанка ще му скочиш ли ? Ем ще те бие, ем ще те ебе !

обикновенно са жени в пред/ пенсионна възраст/ хора с ТЕЛК и т.н. работещи на почти мин зъплата....събота/ инеделя, т.е. почти без почивен ден...