Задържаха медик за фалшиви сертификати за ваксинация

Схемата е действала няколко месеца, заявяват разследващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на този човек ! Поздравления ! Кухите лейки нека се бодат ! Аз ще те чакам да те пуснат и ще дойда да ми издадеш такъв сертификат , Няма да го пращаш по куриер.аз сам ще дойда и ще ти дам колкото кажеш ! ОЛЕ ОЛЕ ! Като искат насила да ни бодат,точно така трябва да се прави ! ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ! ПУСНЕТЕ ЧОВЕКА ИЗРОДИ ДОЛНИ ! АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЕ БОДА! НЕ НА ВАКСИНИТЕ! СВОБОДА НА НАРОДА!!!!!!!!

Браво! Има още за залавяне.

Да не забравите да им ръкопляскате от терасите как "спасявали животи на първа линия", ганювци! И 1000 лв. отгоре на заплатите, да има още за тези странични заработвания! И да не се чудите после как така "ваксинирани" се заразяват от Ковид! Българските "прекрасни специалисти, които изнемогват" в ганюстана! Па после понаплюйте за нещо циганите, то ние не сме такива, те циганите правят ганювщините в на Ганю държавата! Булгар, булгаар!

Във София има мн такива , на мен ми беше предлагано в саното начало беше 300 лв, после стана 500лв ! Но се крият през посредници не си казват имената

Сега харчат пари за разследване, чиито предмет е престъпление, което е недоказуемо. После, като се прекрати делото, ще се харчат пари за обезщетение на лекаря, който ще е осъдил държавата за причинени вреди. И всички тези пари са наши.

Диказуемо е драги, пускат по един тест за антитела на тези със сертификатите и много бързо ще стане ясно. А щом е пращал сертификати по поща/куриери от рам ще "филтрират", въпреки, че и в населеното място на случаен принцип също могат да направят проверка.

3евзек

Не е вярно това. Не всеки изгражда успешно антитела. Такива тестове могат само да послужат за оценка на риска. Например, ако ваксинираните при някой лекар без антитела са 40%, докато обичайното е 5-10, тогава работата е почти ясна, но тепърва трябва да се докаже. Съвсем отделен въпрос е как ще направят принудителни тестове на толкова народ. Над 99% от фалшивите ще откажат да си направят доброволно.

Ревеш от комунизъм. Говориш за закони. Нали сме свободно и демократично общество. Бих казал човек трябва да има право на избор, да си сложи ваксина или не. Без налагания без ограничения, право на личен избор. Но уви Не, комунизма все още е тук и съществува в цял свят, без изключение. Защо никой не говори за ваксинирани талибани? За умрели такива? Не е е мили мои, те вече са омразни на хората - целта е постигната. Сега започва разделението на ВАКСИНИРАНИ и НЕВАКСИНИРАНИ, понеже по партийни основи не успяха да постигнат целта си. Започвайте да се молите за ЧИПОВЕТЕ, че тогава всичко е доказуемо ще знаят какво са ви вкарали в кръвта, че и какво е излязло от гъза. Но нека не се залъгваме това е следващата стъпка. Въпросът е един. Къде е любовта народна?????????????

хората почти в цял свят са ваксинирани.... значи по твоята логика цял свят се упправлява от комунисти.....

Защо лекари отказват да ваксинират с ваксини на Файзер,заради изтекъл срок на годност.Опасни ли са или не действат тези ваксини,на които срокът им беше удължен.

кадърните ни лекари са по европа...в държави където ваксинацията е над 80% и хората си живеят нормално живота

Той само сертификата фалшив а вируса не е щото.

и за жалост 80% в българия са като тебе

Това не е лекар, а престъпник и както този умник, така и тези мърши, които са си купили фалшивите сертификати заслужават затвор да си помислят хубаво следващия път дали ще нарушават ЗАКОНА.

За да се избегне такава спекулация, трябваше да има организирани ваксинационни центрове в цялата страна. Така ваксините да се правят в присъствието на няколко медицински лица, да се контролира. Достъп до ваксините да имат само тези групи от хора, а не лични лекари, спешни лекари и т.н. В малките населени места няма никаква организация за ваксинира. Ваксините не могат да се съхраняват дълго там. Няма организация, личните лекари натовариха с това - на тях изобщо не им пука, хората трябва да пътуват по 50-100 км за да се ваксинират. Всичко това са все предпоставки за възникване на спекулации. У нас това нарочно ли се прави от всички администрации, или от глупост??? ако всекидневна закон у нас и всяка наредба са такива, че сами викат сп

Шибан, недоевани, жалък идиот...

А забелязвате ли как ДИРниците манипулират вота на мненията? Има такива на които е невъзможно да сложиш повече "-" или "+", но пък може да сложиш обратното. Просто без коментар, не ви ли е срам бе!

и 28човека дали ти +ове са още по тъпи

Ако се докаже, направо като криминално престъпление да се третира - поне 5 годинки да потърка нара! Изрод! И той, и т.нар. пациенти!

Но друг ще го смени, не си поплюват някои

-КУМЕ, ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ТЕ КАРА ДА НОСИШ ПАМПЕРСИ, ЗАЩОТО СИ МОЖЕЛ ДА СЕ НАСЕРЕШ ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА СИ! 
 -А сега де…
 -А сега си представи, че държавата те кара да носиш памперси, за да не се насере съседа! 
-А ти можеш ли да си представиш, съседа насран, а държавата нае*ана?

браво брат

ВСЕ ЕДНО ТУРЦИТЕ УЛОВИЛИ ЛЕВСКИ С ФАЛШИВИ ТЕСКЕРЕТА Хей “турци”, ако беше жив Левски днес, щеше да прави комитети и събира пари за оръжие срещу вас! *Моля да ме извинят етническите турци в България, използвам широкопопулярна, но исторически неиздържана теза за “турско робство”

таман си помисля, че няма вече граница на приличието и човещината, която да не сте прекрачили троловете и изтърси някой някоя чисто нова гнусотия, като тази. Как се гледаш в огледалото докато се бръснеш? Не ти ли се гади? Как ти се събра в главата да сравниш този дребен криминален мошеник с Апостола? С пикня в гъз ли са ви правили бе? Какви извращения са довели до появата на такива като вас?

Знаете ли какво става в Австралия ? Там карат хората в лагери Глобата за неваксинирани е 5000 долара Полицията арестува произволно хора на улицата за неправилно носене на маска Съдят и ярестуват тези които говорят за това Феисбук не работи Всяка връска с външния свят е забранена

Само човешката алчност може да се мери с човешката глупост.

Пуснете човека бе !

Не желая ваксинирани да ми идват на гости.

Демокрацията е отменена Никой не те пита какво желаеш

Аз изкарах вируса без симптоми имам анти-тела на теста, и питах като 1 обикновенн работещ човек защо не мога и аз да имам паспорт с какво сам по различен от ваксинираните, те ми казаха вие не сте ваксиниран, аз казвам Изкарах ковида 120 анти тела имам всичко е ОК. НЕ! Защо не затворят човека който иска да убие човечеството?

Значи си бил карантиниран и РЗИ знае, че си го изкарал.

Пълни глупости говорите! Сертификатите са три вида: за ваксина, за тест и за преболедуване! Ако сте си минал по пътеката да се изследвате за Ковид и са ви отчели от РЗИ, си вадите сертификат за преболедуване! Ако сте се направили на интересен и сте си казали "Ше ги *ба у карантината, аз вътре няма да стоя", сертификат - йок!

Сертификат за преболедуване от кРоМид издават, само ако е направен PCR тест. В повечето случаи правят бърз, антигенен тест, завеждат в РЗИ, но сертификат не могат да издадат. Случайност, или не?

Ваксините дават 10× повече антитела. Аз 5 месеца след ваксината бях с 1600 . Тоест има разлика от прекарал и ваксиниран. Затова Курнелия е пак заразета.

Как се доказва, че са фалшиви? По тромбите ли? Всеки преболедувал има антитела дълго време, а аз имах и преди да се разболея, та си въобразявах, че съм го изкарал безсимптомно. От друга страна много от набодените пък нямат никакви.

Браво на медикът. Държавата - мащеха за народа си трябва да бъде лъгана.

Туй червените тролове нямате умора!

Naebete go be! Deiba i pedala ..

Фалшив вирус+фалшива ваксина=фалшив сертификат. Проста математика

Даже има снимков материал....на тия двама изроди лъжливи кой им е издал сертификатите???

Спирайте му правата и го пращайте на топло.

Я се скрили в дупката на кенефа нещастен недоевани инжектираджия...

Защо се учудваме като забогатяването чрез измама е национален приоритет?

който си мисли че в болниците само 15% били боцнатите нека да види пък това https://rumble.com/vnqjw1-a-covid-patient-who-says-he-has-been-vaccinated-but-the-journalist-is-forci.html А ето ОФИЦИАЛНО инфо казва че в Тайлнад умрелите от ваксината са повече от умрелите от ковид https://rumble.com/vnqr0f-october-14-2021.html Американски пилот припада докато пилотира самолет пълен с пътници 10 дни преди това си е сложил втората инжекция наречена ковид ваксина https://rumble.com/vnqkjd-a-vaccinated-pilot-of-delta-airlines-dies-in-flight.html А лелката на снимката е австрийска депутатка - която се хвалеше в инстаграм как се боцка с инжекцията за ковид ето го и резултата... сега май не се хвали много, вие какво мислите? https://rumble.com/vnqrc3-an-austrian-mp-fainted-in-parliament-because-of-covid-vaccine.html А на почитателите на медицинския фашизъм - ето светът който ни чака благодарение на вас ковидиоти и хипохондрици - това е Австралия https://rumble.com/vnqjfx-one-day-in-australia.html Който дава да му бъркат в носа под пртекст че му правели тест нека види това https://gab.com/daylights/posts/107101025832458917 https://rumble.com/vnjp7j-extremely-vital-information-for-covid-tests.html

А ето какво казва изобретателя на mRNA технологията - че напълно боцнатите са супер разпространители на вируса - не е шега нито теория на конспирациите! Хора пазете се от набодените - те са по лоши от чумавите. За невярващите ето и линка https://bastyon.com/index?s=2afd10ac539f8bde10288ed5a433e3b6e3129506f2a07bfed2d09c5ab3faa075&ref=PEJmzBxmYpmz5jhgUJM1q6VWwvw6RbFdkb&mpost=true

Ако има и други продавачи, а вероятно те са по-дискретни и не пращат документи с куриери то тези обявени 20 % фъксинирани вероятно са не повече от 13-14%, а може би и доста по-малко. Венсеремос!

Подкрепям човека и клиентите! Престъпниците са тези, които въведоха сертификатите и привилегиите.

В България ваксинираните нямат никакви привилегии. Виж в Европа е друга работа. Ганьовците гастърабайтери си плащат, щото се мислят за много хитри.

Много фирми задължават служителите си, например ВЕРЕЯ.

Пълен фейк....да се плашат мисирките!!! И дира приглася...

Само не задържала медик за фалшиви сертификати.

Нямат никакви измервания за тия буламачи в кръвта на инжектираните с изключение на тромбите, възпаленията на сърцето, парализите и неврологичните увреждания, анафилактичните шокове и внезапните смърти на инжектираните....интересно че за тези убийства НИК й не е задържан - нито производителите, нито рекламните им келеши от правителствата, напротив освободили са се сами от отговорност за тия масови убийства...

Много лесно. Ама е нужно поне да си завършил 7ми клас.

Да увиваш безнаказано хора чрез инжектирвания, за които не отговаряш пред никой й за нищо ...

Ще се окаже голям майтап ако и Ангел Кунчев продава фалшиви сертификати!

Питай ме дали племенника му има такъв??? Питай ме дали наистина е боден??? два пъти??? Отговор искаш ли или ще се сетиш сам?

Смартфона е в канализацията Защо защото ми омръзна от всичко Интернетово НИЩО НЕ ИСКАААМММ

От няколко дни след изразяване на мнението си спрямо ваксинините получавам бан айпи-то си? Според Вас дира-джии това нормално ли е в свободна държава ? Излиза ,че който не подкрепя ваксината ще получава бан? Така не се прави!!!

Така работят пропагандните апарати

И на мен така.

Да не го задържат. И никой от другите. Да оствят отсяването на Вулгаристан да се ускори по обичайната си дарвинова пътека.

Боже колко идиоти има в БГ Вакса та вакса Живея и без ВАКСА В ЧЕРНАТА ОБЛАСТ НА БГ

Мантрата на антиваксърите... светът зпочва и свършва с тях Но като ги тресне и квичат като заболели прасета в имтензивното как били се объркали

На фара Какво ще докажат че е изхвърлил ваксата А как ??? Смешници са всички с боклука ГЕШЕФТУРСКИ

Дайте го на талибаните...ще излезе истината

Ами добре. Сега да му пукнат кофата за застрашаване на здравето и живота на много лица и за тероризъм, отделно документната измама, злоупотреба със служебно положение. Пък и другите такива да намерят. А явно има много такива след като в българия заболеваемостта и даже смъртността от ковид на ваксинирани е значителна докато по света умрелите от ковид ваксинирани са единици. големите тарикати дали триста лева за серификат защото "никога нема да им дам да ме фъксинират"

Ало, фашиста, първо трябва да се докаже!

Ковидиот ме нарече фашист. сичко е точно. Ще се докаже ама трудно.. Щото едната страна ще мълчи а другата е умряла от ковид. Трудно ама ще се докаже. и за този боклук и за други като него.

Малоумник,броя на смъртните случаи е абсолютна измама и манипулация.

Ти ЗНАЕШ че "броя на смъртните случаи е абсолютна измама и манипулация" пък после аз съм малоумник.

да ви е'а в буклуците дирски. б'хти и ПОМИЯРСКИЯ САЙТ

от какво сте изненадани бе ? елате в Димитровград да видите за какво става въпрос . преди на пазара се предлагаха фалшиви фактури а сега мангала върви и предлага да те уреди с фалшив сертификат

На плажа в Испания един мангал размахваше пср тестове.. навсякъде е едно и също - малоумни правила водят до малоумни реакции. 3ти закон на Нютон в 21ви век. Единствено фарма лъжците с 50% ефективност трупат пари

Ами вие кавали грозни като вземате пари от Европа за фалшив вирус не е ли същото а? За едни може за други не.

Кавал си ти.

Цъ не позна. Олигофрен си ти ваксиниран овчар дето си мисли ,че е много умен. И ще го духаш.

А сигурно е някой трол от Дир.бг дето иначе се прави на пръв ваксър!

В Ловешко задържаха медик, "за когото има подозрения". А не важи ли това че, човек по презумпция е невинен до доказване на противното. Че то така, с клюка можеш да вкараш цяла България в затвора. Или пък другото- вижте колко много се грижим за вашето здраве защото сертификатите които "може би" този доктор е издавал са фалшиви. Паднали сте до такова ниско ниво че и в детската градина ви се смеят, лизачи на патки на психопатите

Задържа се по подозрение, а в затвора след доказателства.

А акция срещу фалшивите ваксини кога??

Трябва да си пълен идиот да даваш пари за фалшив сертификат, при положение, че ваксините са безплатни.

85% от населението май са пълни идиоти...

Не май, а е факт!!

Те са си такива и през май и през юни, а и през останалите месеци...

За съжаление в България има немалко такива

Браво на вас! Оправихте държавата та се занимавате с глупости!

фалшивите бележки за ваксини на децата за да ходят на градина? С тях кво правим?

Тези сертификати са електронни,не са ли? Нещо много нелогична история.

Вкарват те в системата като ваксиниран и от там ти издават сертификат. И после се чудите защо в болниците има толкова ваксинирани. Дават ви ваксини без пари а безмозачни и невежи хора предпочитат да да вярват на fake news и да плащат за фалшиф сертификат

БезмозАчни калинки с купени дипломи обясняват как другите са глупави... А бегом при Герб и там си говорете...

Може и да съм безмозъча, но не съм си купища дипломата и не бягам при ГЕРБ