Коментари - Задържаха мъж, събирал "такса спокойствие" от търговци в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е да го потрошат от бой.В Несебър и по морето трябва да се пипа с твърда ръка,защото са създали държава в държавата. Вижте ТИМ във Варна.Държавата ги създаде и пази. Не може мутри да управляват. То не знам сопата по каго да играе първо по тях или по политиците и хората с власт които ги създадоха..

келешче рекетьор

Миналата година имало сигнали, милицията бездейства. Не могат ли всичките тези "търговци" да се съберат, да го хванат и да го потрошат от бой? Когато държавата не функционира, гражданите трябва да вземат правосъдието в свои ръце

Колко бързо допуснахме да се повторим с рекетите, побоите и убийствата... Мисля, че този път се дължи на псевдоинтелиенцията, която допусна такива мърши като Кирил Петков и партньорите му от ПП и ДСБ. Те станаха причина за отпускане на отоворностите в обществото, защото политиката ни вече не зависи от волята на народа, а от външен фактор, в исгода на външния фактор. Слчи ли се такова нещо, се разбиват крехките механизми на начеващата демокрация! Когато се обесмисли волята на народа, коато политическата лъжа стигне до степен н апълна безпринципност, т.е. лъжа, тоава всеки чарк от демокрацията се изкривява или чупи. Кирчо е най-големият проблем на България от началото на промените до сега. Комунистите бяха проблем, но той с времето се решаваше постепепнно. Кирил запрати България в трънеста мера с предателство и елементаризъм. Момчето не блести с интелект и мъдрост - то е един посредник по мислене и действие. Голяма решка беше да се избере такъв повърхностен и опортюнистичен човек за политик. От такива най-чкавано е да станат предатели и да потрошат постинатото - от некадърност и личностна нищета. Харвард и разните пробиотици от кокичета са друга катеория от това, което е нужно в политиката. Наведе на САЩ дори и Бойко, защото свали летвата по недостоен и мръсен начин. А бе гнусна история на безличностни опортюнисти! Трябват ни зрели доказани в искушения и предизвикателства истински мъже, а не млади круварчета посредничета! Факт. Ето че едно пишлеме може да е по-опасно от един мафиот мутра, но поне с опит и характер. Да не говорим,че и мутрата свали правосъдието в калта и вкара мръсотия в България. Но Кирчо го надмина по 10!

Тази фирма, която се занимава със защитаване на търговски марки държавна/общинска ли е или частна?

Взеха му парите и Пак го пуснаха да събира?

Нема ли кой да го забие с юмруци,още ли толерират такива паразити и мошеници

Това е рекет върнахме се в старото време