Задържаха мъж, извършвал непристойни действия пред детска градина

Заловеният може да получи 2 години затвор или пробация, които могат да бъдат заменени с обществено порицание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех , какво заглавие. Детската градина е на 3 пресечки и един булевард от мястото.... Новина да има...

Видеото е много смешно.

тоя - ако наистина е така както го разправя дамата - е за наказание, завеждане на учет и следене. по принцип е добре. ама да седиш в кола с номер и да чакаш някаква патка да те снима - е, нещо не се връзва. и пак: трябва ако наистина е лъскал да знае, че не бива да го прави до детска градина. но ако дамата 'се е объркала' за това постване в мрежата трябва да изтърпи пропорционално наказание и тя. щото полицията добре, но във фб преди да е ЗАПОЧНАЛО следствие не е редно. по принцип.

Този очевидно е извратеняк и се възбужда от вида на малки деца. Трябва ли да изнасили и убие дете, че да го затворят и да го кастрират?!!

аз не бих бързал толкова да седи в кола - по която могат да го идентифицират - през деня пред детска градина... айде да проверят ченгетата първо, щото е много лесно да утрепеш някого по 'една жена каза'. да ме прощават дамите такъв е израза.

Така е както казва логически погледнато, но аз не бих разчитал на логични действия от заподозряния, особено ако му е за първи път.Виж като го освободят от ареста, ще постиска нагона за кратък период от време и ще е по-внимателен следващия път. Този тип хора не са вред с главата и често не могат да се контролират и действат импулсивно. Все едно алкохолик в бар. Важното е като е попаднал в полезрението на институциите, да се следи да не направи някоя по-зловеща беля, или да не се включи в педофилска мрежа, ако все още не е .

Кво се занимавате с някакъв обикновен ексхибиционист, я хванете оная кецотела се пред паметника или някой от ония в Кремъл, които затриха хиляди хора, а заплашват, че можели да затрият милиони.

И защо пред детската градина...толкова усилия да се облече, да се качи в колата, да зареди гориво, да сложи маска, качулка, очила....и целия този риск да кацнеш пред детската ясла и да започнеш да си размяташ измъчения умрял кренвирш...и да си само на 31...как ли ще го мъчи, ако доживее до 70,...ужас...

Сега ще ми скочат всички, но виновни са жените. Този вероятно не е виждал жена от много време и е карал на порно. А защо е карал? Защото жените по вина на социалните мрежи се дуят и правят на принцеси. Затова, не търсете вината в него! Колкото повече пишат и се угажда на жените в социалните мрежи, ще виждате такива случаи.

То нема лошо да кара на порно. Тук въпросът е на какво порно лъска.? Ако лъска на детско порно, не са му виновни жените , че е на сухо. Ама първосигнални порноманиаци, дават първосигнални мнения .

Мда, ясно е,че нищо от това, което написах не си хванал. Виновни са жените, обаче когато спреш да си част от мазнещите се мъжленца, ще зацепиш какво съм написал. На такива като теб винаги са виновни другите. Айде остани си с порното, щом е толкова полезно!

Абе да бе, верно прав си, не бях го помислит от този ъгъл. Може да се търси вина у жените. Баа маааму тея жени що раждат, ако не раждаха , намеше и такива като тоя или тебе да се раждат та да страдате...

С маска, качулка и очила иначе. Никой не може да го разпознае, никой не може да го види. С дребната подробност, че е в колата си, която си има рег. номера, а по принцип в днешно време навсякъде има камери и записите могат да бъда превъртяни и гледани многократно и с приближение колкото е необходимо.

Да късмет , че е някакъв аджамия все още и дано се стресне достатъчно, а не да "поумнее" за следващия път. Защото в България това , че караш дадена кола общо взето нищо не значи, не винаги мгат да те идентифицират кой си по номера на колата, която караш. Защото тука общо взето всеки може да си кара на всеки колата. В други държави например няма как да стане синът просто да вземе колата на баща си или сестра си, за да отиде на море даречем или да я кара, догато неговата е в ремонт , без да бъде включен поименно в документите на колата , я застраховка я нещо друго.

и мен ме смути малко това с номера и колата. нека първо го поразследват малко, щото има така и онака, а тази дама не е нито ченге, нито прокурор, нито съдия.

Какви жени,вместо да помогнат на човека,те го оставят на самозадоволяване

Няма как да му помогнат жените дори и да го вържат , зада му помагат, той от жени не дига фърчилета.

Страшна,драма,че някой лъскал бастуна.Без да,тормози никой.Тия прибраха всички престъпници и стигнаха до чекиджийте

Ти деца имаш ли? Може да го поканиш у вас при децата да не мръзне в колата пред детската градина!

Даа общественото порицание ми звучи доста строго наказание, всеки педофил би се замислил.

Доста си е стряскащо. В МВР-то дали изобщо имат някакъв регистър или отчетност на педофилите и серийни изнасилвачи? То щото , ако го вкарат в такъв и работодатели и банки и тн имат достъп до такива данни ще му се стежни живота дори и сам с порицание да се размине тоя път.

В тая държава дават повече за чекия отколкото за убийство.