Задържаха избягалия мароканец след гонката в Бургас (снимки)

Шофьорът на джип се опита да избяга снощи от полицията в морския град, но катастрофира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станахме развъдник и хранилка на подчовеци...

Тъжно! Много тъжно!

Какво ги разпитвате, качвайте ги на първия самолет за Рабат

Тази на снимката полицайка ли е, или някаква уруспия?

Какаката е ефективна - натръшкала на земят, а с кви способи нема значение.:)

Който е решил да емигрира, той намира начин да го направи, ако не през България, през Гърция или Италия, но ще го направи. Аз не съм чел за някой, който е тръгнал и е бил задържан някъде да се откаже. Тези хора са на принципа ИЛИ - ИЛИ но връщане назад няма! Тогава защо трябва да се главоболим с тези хора и да им създаваме пречки по пътя. Пускаите ги, прекарвайте ги до румънско или сръбско и без това не сме в Шенген, искат ни визи и т.н. Сърбите как им осигуряват транспорт и конвой до Ънгария. Они ги поемат до австрийската граница и дертове нямат. Колко наши полицаи, жандармеристи и шофьори погинаха, за да създадем малко дискомфорт на емигрантите, а защо???

Дано тия от турция не се светнат на твойте мисли:)))

Представям си как са ги разпитвали цяла нощ закачени на 'трамвая'

Ние имаме ли въпбще граница??? Това е да те управляват ДПС и ГЕРБ!!! Всяка измет и престъпници си влизат без проблеми в псевдо държавата ни!

Не те ли управлява служебното правителство на рубленчо в момента другарю ?

Мароко е в Африка! Няма нищо общо с войната в Сирия! Тези нелегални имигранти са престъпници - да минеш нелегално граница на чужда държава е престъпление.

Потокът е по пътя на най-малкото съпротивление. Затова от Мароко идват тук а не в африканската част на Испания. Гърците също затегнаха контрола и построиха стена. Със здраве.

Ако се опитате да влезете така в техните държави ще бъдете бити, е. ни и жестоко ликвидирани. Един мои познат вече покойник - бай Исмаил ми бе казал : България ще я погуби толерантността... май, май прав ще излезе ???

При този Либерален съд ,който дава ,,тежки"" присъди,ще ни налазят трафиканти от цяла Европа.И това вече се случва !!!

Явно това и миналото народно събрание продават Българите.

Бой по маймунските кратуни.

Само евролиберални ценности! И атлантически, не че имаме общо с този океан

Скъпи полицаи, директори на полицаи и каквато там структура имате, моля Ви избягвайте да правите преследвания в населените места. Застрашавате животът на жените и децата си.

Защо полицаите не са обурудвани с лента със шипове ами трябва да ги гонят 50 километра

Не е демократично , някой мароканец може да си счупи маникюр

Само полицаите.къде са разузнавателните служби ,оставки и там.толкова са пълни с неграмотни калинка че вече са опасни за националната сигурност

Специалист,но не искам да умират български полицаи.Кога ще ги обучите и ще им разрешите да стрелят. Никой не знае колко влизат и ако изчезнат как ще се разбере.

да, хора се качват в джип е вече предпоставка за спиране от полиция. Мобилният патрул не е бил случайно там, а са действали по сигнал. Но иначе браво на жандармите - вършат си работата.

Докато не започнете да ги отстрелвате на място, няма да се оправят нещата

За кого говориш- за украинците, сирийците, или мароканците?