Задържаха двама за убийство: по дирите на откритото тяло в шахта в центъра на София

Единият арестуван е заподозрян за извършване на престъплението, а другият - за укривателство

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама за убийство: по дирите на откритото тяло в шахта в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПШНО ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ-ДЕПУТАТСКАТА ВАКАНЦИЯ,И ДАСЕ ГЛАСУВА ЗАКОН СРЕЩУ-ЛГБТ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ! СТРАННО,ЧЕ В СЛУЧАЯ-ДЕБОРА НИ РАЗКАЗВАХА НАПОИТЕЛНО: АВТОБИОГРАФИИ,ОБРАЗОВАНИЕ,МЕСТОЖИТЕЛСТВО,БРОЙ ГАДЖЕТА,СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ,МОТИВИ…А СЛЕД-ПЕ…СКОРО САДИСТИЧНО УБИЙСТВО(ДАЛЕЧ НЕ Е ПЪРВОТО)-НИЩО! ДАЖЕ НИ ПОДХВЪРЛЯТ НЯКАКВИ-“ФИНАНСОВИ МОТИВИ”!

Убиецът е от Враца!

Позволявам си да отбележа, че не свата въпрос за тяло, а за части от труп.

Ясна е работата, извършителя разбирай партизанина го е ликвидирал а укривателя разбирай ятака е укрил уликите към партизанина.

'пролкуратурата

Браво! Много бързо ги намериха!

До тук добре! Да видим нататък какво ще се случи!

КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН!!!!!!!! ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА, НО РАДЕВ И ЙОТОВА ГО ПОМИЛВАЛИ,НИЩО ЧЕ Е САДИСТ. ПОДОБНИ СА НАД 100 ОСВОБОДЕНИ И СЕГА АКТИВИРАНИ, ЗА ДА СЪБОРЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!! РАДЕВ КУРВО МРЪСНА ДОЛНА !!!! МЪМЪТИ БОРСУК ДОЛЕН ......УУУУУУУУУУУУ ВЪН РАДЕВ!!!!

"Помагач", или съучастник? В България има само укриватели и помагачи, съучастниците липсват.

Отиваме към престъпление от ревност и сега трябва да се намеси ЛГБТ, оная мома с мъжкото костюмче и стриганата глава

Отиваме от капиталистическото право към феодално. Където някой ще е виновен в зависимост от това дали има разана или, неряза пиша или има шунда. Всички, които са си избрали шундата да слизат в нея.

Бързо действат, за нула време намериха кой е. Всё пак има един случай в който не намериха нищо: кой сложи бомбичката на Гешев? Да не би да са те или техните началници, че се помайват?

Той сам си я сложи.

Ама видяха ли го? Нищичко не казаха шапкарите. Той си я сложи за да се уволни, или по друга причина?

Има ли значение?

Има. Когато с престъпление се сваля някой за да се сложи друг, по-удобен, има. Например в Испания Сапатеро дойде след убийството на 200 души от 6. Ислямски терористи. В резултат на което дойде ислямизма и написаната от тях истамбулска конвенция за спиране на размножаването на населението. Сега, след 15 години 65% от семействата са само от майка с деца. При мюсюлманите самотните майки са 4%. С такива семейства раждаемостта на жена е около 1.0 деца, което означава че ще останат наполовина след 30 години. Та е от огромно значение кой махна главният прокурор и попречи на разследването на случая Стара Загора. Защо е горе долу ясно.

Да организират протест и за това момче, ако наистина искат да променят нещо, а не само да реват за техния случай. Така ще покажат каква е целта им.

Да, ама за разлика от този случай, извършителят от Цалапица не е заловен и затова стачкуват хората. Тук за какво точно да стачкуват, като работата е свършена и убиеца е хванат?

М 'Срачкувате' ти и колегите , ако не ви платят заплатата ули условията на труд са лоши. Хората от цалапица ПРОТЕСТИРАТ. И те протестират не само за да се хване престъпника, но и за да се променят закони и да има превенция на престъпността. Така, че.... или те са се объркали каво искат или ти освен, че не правиш разлика между стачка и протест също така си се заблудил какво искат тези хорица от две седмици.

Урсула за убит мъж е плаща. Само за жени. Тя е феминистка.

Това лично укривателство си е чисто съучастничество в убийството.Не разбирам какъв е този бг Наказателен Кодекс толкова галещ престъпниците-убийци..Ще даддат на убиеца 10г реални, а на другия 3г...Жалка история.

Преди се трепеха мафиотските организации,сега започна див битовизъм и се тепат всички... А медиите пък това чакат,за разследване на корупция вече изобщо не се говори,за преследване на хората де разграбиха България изобщо не става дума вече,само битовизма и това е,все едно нищо друго не се случва...

Абе тук станахме като в някакъв хорър - случай след случай. Какво им става на хората, че прибягват до убийство, все едно е нищо. Народът масово изплиска. Това е резултатът - повсеместно, и тепърва ще го гледаме...

Това са все още пишлемета на амфети и прекалили с Холивуд. Новя контингент.

Вината е в ,,раздухването" на случая а то се знае, кой го прави и защо го прави

Кажи все пак,кой и защо го прави.

Леле това сега, ако се окаже престъпление от ревност, страст неизчистени сводническ-жиголовски сметки, няма да може да мине по новия закон, щото еднополовите страсти не са интимни връзки ...Иначе дано на изродите да им лепнат доживотен.

Е на колко години да са... разбира се между 20 и 35 - 'златното' поколение. Те са силни и могат, могат най вече да убиват , разфасовар и кълцат, не всички от тях, но голяма част. Добре , че са достатъчно тъпи че да ги хващат все още. Тези които не могат да трепят и не са си отгледали брада са вечно на протести без да са сигурни за какво точно протестират и без един член от закон да са прочели. ДА СА НИ ЧЕСТИТИ!!!! Ще има още такива изпълнения тепърва.

Най-тъпия коментар от всички претъпи коментари тука. Браво!

София става все по-гнусна клоака с изметат,която приижда .Отврат.

Чакай ,че се обърках нещо. Изметта която е извършила престъплението е от София, явно не четеш. За жертвата не е ясно откъде е. Май измерта на София трепе неизметта дишла за малко по-добра работа в канализацията.

Ти вероятно си един от многото пришълци в София и за това така се обиждаш!

Кой набор си бе Люлинско цигане??

Убиецът е пришелец, убитият вероятно и той не е от Софето, понеже е живеел на квартира в града.

Не знам моето момче какво е пришелец в тази селяния наречена булгаристан. Но ти май си неграмотен. Хайде отвори си пак статийката и прочети от къде е убиеца. P.s не всеки живеещ на квартира в София е 'пришълец', просто не всички са мамини като теб и не всички живеят с родителите си до 40 ;)

Такива тъпаци като теб заслужават да ядат дървото. Някакво наркоманче, 'софийско' като теб е разфасовало човек, а ти тъпака с 2 баби и 2-ма дядовци дошли по соца от полето ми се правиш на столичанин в тая циганизирана и изчезваща държава.

Малко ви е . Още измет трябва да идва в София докато не я срине е не се разбягате откъдето сте изпълзели всички. Само тогва останалата част от България ще живее нормално и всичко ще си дойде на мястото.

Верно, че сте комплексари шопите, нямам какво да кажа повече.

Че от кога и как точно градът София и неговите граждани от преди 89та, а не дошлите след това, пречат на останалата част от бг да живее нормално? Не са ли политическите процеси и техните идеолози и изпълнители причината в бг да се променят нещата така, че хората да мигрират в търсене на работа и доходи за живот? Каква е тая омраза към София и софиянци, които от своя страна са достатъчно потърпевши от влошената среда в града, който не е проектиран за толкова хора, колкото се налага да приеме след промените?

Заглавието нещо не бива.

'По ДИР-ите'. Тъкмо си е

Истината е, че със сурови мерки тези престъпления могат да се сведат до минимум, НО тук веднага се досещам, колко хора се хранят по веригата - полицаи, следователи, прокурори, доктори, адвокати, и т. н. и т. н.

по време на промените през 90те години дали имаше повече убийства или колкото сега изглежда доста набъбна насилието нападения за грабежи, убийства на жени и не малко мъже, отличания на деца (случая със сашко аутистчето и момиче от миналата седмица от видинско село намерено в харманли). Можеби трябва най после да разрешат свободното придобиване на оръжие поне за не усъжданите и работещи.

Съм за смъртното наказание.И все пак не мога да си обясня откъде се навъдиха толкова изверги!

Щом искаш смъртно наказание можеш ли да ми обясниш разликата между убиеца и теб. Убиеца си е намерил причина и е издал смъртна присъда , въпрос на гледна точка..

не е ли малко странно, че от снощи досега при 2ма арестувани и открито тяло нямаме дори инициали на нито един от 3-та?

Поразрови се малко повече из нета и ще намериш.

Айде сега, по примера на Пловдив, за Цалапица - убийство, укривателство, скрит труп и всичко е разкрито. Да уволнят полицаите които са го разкрили и да използват случая от министерството да си направят ПР

Този път се забавиха с качването на новината, от часове се знае, че има задържани!

Ами неделя е , не се знае кой редактор е трезвен, кой редактор е декватен

Си само ти май.....?

Само да не се окаже " интимна връзка".

Е и?

Остави интимната връзка настрани. Най-честите мотиви за убийство са: ревност, алчност или пари.

Пак ще изгорят няколко държавни служители. Къде копнеш, все пумия.

Да, наистина МНОГО смешно, ... почти като правописа ти ...

Защо пък да горят, не си ли доволен, че го разкриха и то в толкова кратък срок?! Е, не всички работят толкова експедитивно, но ...

нямате угодия

Както обикновено ще се окаже че тия същите полицаи и прокурори които сега са се разработили, не са направили нищо за да предотвратят убийството. Пак ще се окаже че са имали по 10 жалби и в полицията и в прокуратурата по които нищо не е направено Записвайте се на канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България просперираща държава която работи за българите и мерките се взимат превантивно https://t.me/pprazum

Сигурен съм че България може да работи за българите без теб и канала ти в телеграм.

Колкото някой е по-тъп толкова е по-сигурен На нормалните хора искам да им обърна внимание че тоя е мутренски трол. който се чувства застрашен и затова от сега почва да ви лъже че и без мен можело държавата да работи за хората. Ами защо тогава не работи бе? Като ме подкрепят умните хора ще направя благата да са за всички, но за такива дебили като теб ще има ограничения, за да не пречите на нормалните хора да живеят нормално. Записвайте се за канала ми в телеграм - не боли, не хапе и не ви краде

Венци, Венци, ЗАЩО НЕ СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА?

И как прокурори и полицаи четат мисли на убийци??? Това го имаше в един фантастичен сериал дето го искаш

Във фантастичен сериал

Въпреки огромната ви заетост, ще бъдем много щастливи, ако намерите време да ни посетите, в удобно за Вас време, на адрес ул. „Д-р Любен Русев" № 1, където ще ви срещнем с Ваши съмишленици

По думите ти трябва да сложим по един полицай във всяка къща, да варди хората. Мисли, рационално. Как искаш да предотвратят убийство?!?