Задържаха бившия шеф на КАТ-София

Арестът е осъществен във вторник, претърсени са негови жилища в Димитровград и в село Крум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е конкретната причина за тоя арест, чак селската му къща тарашили ?

вместа ко прайм са? на новата служба: има готово, пратката ще я доставим сигурно .......

Всииичко се връъщаа

Защо показват снимка на задържания, а например на убиеца на Милен Цветков по всякакъв начин се крие лицето??????

Ако и настоящият шеф приберат няма да сбъркат от Вътрешна Сигурност

Ся ко прайм? Ще пишем ли фиш или ще делиме подкупите?

Който и да е катаджия да арестуват, все има за какво да го осъдят, боклуци.

А бе метежници вие искате за два три месеца да вкарате всички от ГЕРБ в затвора , въпреки доброто желание няма как да стане защото идва Видовден да не опънете пак палатките,ама този път ще бъде малко по-различно нашата толерантност е изчерпана.

След 2 месеца герб ще се разпадне, а ти ще чукаш за попарка на МТСП. Губите и следващите избори и сте пълен аут. Не сте като НДСВ. Още по-зле сте и тепърва ще ставате. А колкото до КАТ-София, аз по-големи рекетьори и престъпници не познавам. Кола без 50 лв не минава. Все нещо се измисля като "дърпай бавно ръчната спирачка че да не я отчете" .... Всичките до един са за затвора там без право на помилване.

Ама, колега, защо толкова меко - защо не всички от герб плюс над 800 000 гласували за тях направо в крематориума. И ,ех, каква чиста и свята Република ще настане - само чалга, отровени и мая манолова

Това го разправяте от февруари миналата година.

ДА! вашия видовден дойде. При бай Ставри

Правителство на Президента Радев започна работа още в първите часове след встъпването си. Браво на Премиера Янев и на министър на МВР Бойко Рашков! Най накрая работещо Нормално Немутренско ,мекрадливо Правителство! 12 Май - Деня на Освобождението от ГЕРБ !!!

Ти прочете ли статията? Арестът е направен вчера. Новият не беше встъпил още в длъжност ;) Малко по-леко с глупостите, с копейките няма да забогатееш, колкото и да се престараваш.

Нали не си мислите, че арестът е извършен от боковото правителство, герберастчета? По-полека с напъните, кюлчета така или иначе няма да получите, хи хи хи!

Нещо от тука! КАТ-аджиийте са изложени на силен корупционен натиск - трудно устискват да се въздържат от приемане на подкупи!

Мунчо пак ще го назначи ,нали е верен другар

Аз друг Мунчо освен тебе не виждам..

Звучиш доста озлобен и отчаян, хи хи хи!

Винаги чета dir.bg с нахлузен начурник, за да не пипна някоя срамна болест...

Или четете, но не мислите? Не видяхте ли какво се споменава?

Тоя не беше ли човек на Мунчо?

Не тоя е чевек на Тулупчо

Дирници 2 дни сте даун... Да не са ви напуснали админите... Или нямате тестова стеда хехе

тестват на прод

Девизът им е testing on dev is for sissies.

Ми от жълта медия ... толкова

В тоя вестник, единственото което винаги е работело безотказно е, рекламните и банери. ПП: Аз съм робот.

Всички полицаи са престъпници!

не познавам човека,но един път съм разговарял с него по служба и ми се видя опитен и разумен. Едва ли ще му сторят нещо. Щом е рокер ,значи е пич.

Значи е престъпник

Проверка и на отчуждителните процедури, през автомагистрали крадат милиарди за сметка на насила и принуда за отнемане на частни имоти, всичко става по унизителен начин, мутренски подход и насилствено, халал да са имотите но герб да върне откраднатото с което да се се направи една читава магистрала или читав ремонт на направеното от тях .

По закон направо ти ги купуват за жълти стотинки кой ще се занимава с теб хаха

Щом се спомене ГЕРБ и тролите скачат като ужилени. Само гледайте минусите на този пост. Редко тъпи сънародници имаме.

Трол ГЕРБ или ГЕРБ трол?

Да не забравяме,че в маъмунското царство всички са МАЙМУНИ. Та и в БГ така- българи предимн, е, има и доста други ....

Устата ли искат да му затворят за нещо, че ако е да - малко късно са се сетили. Или е сгазил лука и сега се опитват да се докарат на новата власт - вижте ни, работим.

"Според запознати Тенев е разследван за схема с гуми на служебен автомобил"

И да го осъдят за нещо ефективно, след 10 годин процес, ще го скатаят там на некаква службица у затвора и толкова.

Най-после дойде времето младите и мотивирани полицаи да поемат нещата, а старите тумбаци да излезнат в пенсия!

Само не разбрах що тумбаците да излизат в пенсия... Те не плащат осигуровки. По справедливо е да поогладнеят пък да поносят тухли на някой обект. Или да копат картофите на село отдето са дошли.

За старите тумбаци съм съгласен, че отдавна им е време... Ама пък младите чак "мотивирани" ?! Кое им е мотивираното ?!? Само погледни кой се хваща полицай наши дни - всеки провалил се във всичко останало ! И единствената им "мотивация" са рушветите щото това е единственото което могат да научат от старите "тумбаци", а и вкарат ли те един път в системата или ставаш част от нея, или изхвърчаш !

Сега са наред и началниците на РДР-та, шефовете на отдели. ГЕРБ е навсякъде - България иска справедливост и всички виновни са тормоза който наложиха на народа за тези 13 години, да си понесат Наказателна си отговорност. Затворите трябва да бъдат допълнени с престъпници с бели якички, престъпници с власт от ГЕРБ. Всички рекетьори който си бяха на служба в ГЕРБ трябва да бъдат съдени по площадите на всеки град в който са върлували през тези 13 години, единият от тях е Пламен Тачев, Червен бряг и Плевен окръг пропищя от този БОКЛУК, а всички онези който крадоха от народа във вид на поръчки от властта заедно с Тачев да им бъдат отнети имотите в полза на Държавата, това е в почти всеки град в Област Плевен, като Червен бряг, Плевен, Кнежа, Белене и всички останали. ЗАТВОР ЗА ИЗМЕТА БОРИСОВ И ГЕРБ !!!!!!

След 11.07. ще има за всички вас червени помияри та се стягайте от сега

Шеф на Кат кога и да го затвориш, все е късно и все има за какво.