Задържаха бежанец, изнасилил жена в София

Престъплението е извършено на 1 юни около 01,00 часа в столичния квартал ж. к. "Толстой"

Обратно в новината

Коментари - Задържаха бежанец, изнасилил жена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, когато е някъкъв си - всички са строги и справедливи, а когато е един като Божков - сички викат аш колсун, че и гласуват за него. Бежанците са ви виновни, че сте прости и ви мързи - комплексари. Хем в Бг вие бежанци не сте виждали, в сравнение с Гърция.

НА- добре да убият тоя бежанец, мигрант, да му вземат партие и дрехите и да го пуснат от някоя пропаст или в морето да го ядатдивите животни или рибите !!! България ще има с един ВРАГ , по- малко от преди..

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

До Бай Онзи Каква да е жената? Може да се е прибирала от работа, след втора смяна! Тук е България, не сме мюсюлманска държава, където жените, почти не работят! Значи, според теб, жертвата е виновна, че оня индивид не може да си държи пикалото в гащите!

Няма какво да го задържат, направо да го разкарат от България.

... след като бай Ставри му подпише свидетелството за завършен стаж и образование!

Екстрадиция. Ама няма ли полицейски патрули?

Къде да ходя да си събувам чорапите сега?

Да го набучим на кол, а?

Айде време е БХК да се активира и да почнат да го обгрижват.

Едно добро наказание би било да го върнат на властите от които бяга, заедно с всички документи, дето е попълвал тук.

Знам, че ще напълните с минусите, но за жертвата нищо не се казва. Чудя се сама жена какво търси по улиците в 1 през нощта? Да не се окаже, че не са се договорили за цената или просто не си е платил?

Това е България! Тук никой не се крие и не е проблем сама жена да се прибира в 1, 2, 3 или 4 часа след полунощ. не сме нито Саудитска Арабия, нито Турция, нито Афганистан. И е хубаво да се постараем да остане така. Щото иначе 1 часа след полунощ може да се измести на 12, на 11, на 10 и накрая да изнасилват жени посред бял ден на улицата. Кой го иска това ?

откъде точно разбра, че е било на улицата? Много тъп коментар. Колко възрастни жени понесоха гаври в собствения им дом при влизане с взлом???

Няма никакво значение каква е и защо се е връщала сама посред нощ. значение има нападението.

Смърт за него и всички други нелегални мигранти.

И предполагам че като кандидат-бежанец е вписал в молбата си, че "бяга" от войни и Насилие, нали!? Жалко че не можем да му стъжним фамилията както се прави в Русия, така че този да усети какво е истинско наказание вместо смешната присъда която ще му връчат!

Оправете заглавието!

Пита се кой го е допуснал да е кандидат беванец.Кой управлч последните 12 години бъдещ електрорат на баце и мутрите