Задържаха 34-годишен рецидивист, обвинен в блудство с две момиченца на 5 и 7 години

Престъпните действия са извършени от средата на миналия декември до 14 януари т. г. в Димитровград

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 34-годишен рецидивист, обвинен в блудство с две момиченца на 5 и 7 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кастриране и бой с пръчки до посиране, после в моргата

не в моргата, а на площада- за назидание и предупреждение на всички.

Спокойно,от Свещения етнос е и вече е освободен

Защо ли не ме учудва, че в тоя съветски катун Димитровград се случва тая гнусотия? Клоаката, в която селски лумпени от всички краища на страната са събрани по заповед на Вълко Червенков, за да образуват най-отвратителното шумкарско гето? Чудно ли е, че точно тук има същества, които се борят да приберат съветските чучела начело с МОЧА, и да си почитат като тотеми? У случайно ли е, че дебил Мунчо е родом от близко село?

те там 5 % са с двойно гражданство. Руско разбира се. И са все потомци на КГБ и ДС. като кмета на София. Аре у лево нещастно чучело. под всяка новина ще изкараш хонорарче. Дребен си. По темата - и тоя като мангала убиец с 6 години. Този сигурно ще бъде осъден да положи 1000 часа общественополезен труд в детска градина. горкичкия той /да му го отрежеш/.

"Обвиняемият е и многократно осъждан. Съшият е характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал незачитане на всякакви правила и норми, както и неуважение към институциите." Лирическият герой е нарисуван от автора като една авантюристична натура, бунтовник срещу статуквото и дисидент. Нормите и законите на простосмъртните не могат да попречат на полета на тази дръзка душа. Ама сериозно, хайде тая пастърма да обясни какво му хареса на тоя боклук???

А коя е тази малоумна овца, която живеела с него? Алкохолизиран, осъждан педофил, а тя няма нищо против и отишла с детето си. Горкото дете с толкова тъпа майка колко ли още има да страда заради нея.

Гърмете го тоя

Е, както се казва, това са особеностите на циганския етнос. Те раждат на по 11-12 години, но почват да се ебът на 5-7. Какъв е проблема? В свободния цивилизован свят е така.

Нещо не виждам желание сред списващите, всички български мъже да бъдат направени на сапун. Да беше, циганин, чужденец, гей или каквото и да е друго(освен руснак), щеше да стане такава удобна новина. А сега, най-много за смъртно наказание да се мрънка и за това, че нямаме държава. Живо разхищение. Вижте се какви сте шушомиги.

за връщане на capital punishment в НК.

Това да не е Нексомир Онаниев?

самоличността на урода ?? сНимка ?? и той ли е от структурите на промяната ??? защо се крие