Задържаха 20 мигранти, скрити в камион, край Драгоман

За 72 часа в ареста е и ученик, превозвал други 57 мигранти на автомагистрала "Тракия", четирима афганистанци са открити и във Врачанско

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 20 мигранти, скрити в камион, край Драгоман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руменчо Шарлатанина и цялото му правителство - на границата с противогази. Честита Баба Марта!

Кой плаща за тези.За мен внимание няма,а за тях цялостен преглед.

С какво ги привлича Перник тез, а не примерно Кърджали, където би трябвало да очакват по-топло посрещане?

да си вървят по пътя, който ги е канил, той да ги посреща

ПРИ БОРИСОВ МИГРАЦИЯТА БЕШЕ НУЛА !!!!!!!!!!! България се развиваше изключително успешно ....

Радев -оставка ...Нямо ВРЕМЕ, ти потопи България и стигна ,да си почетен Председател на Възраждане !!!!

През границата пиле не може да прехвъркне ама имаме напредък. Тия поне са ги хванали при драгоман:))) Не са минали все още половин България като последните няколко случая:)))))

Ами не, не е ученик! Ако беше ученик, щеше да е на училище и да учи! Щом вместо да е в училище, той ми тръгнал да трафикира обрязанй маймуни, е всичко друго, но не и ученик!

Така е в Бълхария! Президента коленичил пред губернатора на Бълхария Херо Мустафа плюе по русия и хвали краварите. Тука си трябва не президентско управление а ВОЕНЕН ПРЕВРАТ. ТИЯ МИГРАНТИ И ПО КЪЩИТЕ ЩЕ НИ НАЛАЗЯТ. Трябва като видиш мигрант рязане на негърски глави и куршум

защо се задържат на изходната граница, те вече напускат България, или се задържат на входа на страната или се пускат транзит да заминават, а сега ще трябва да ги храним ние, да ходят да си ги хранят онези от запад, които си ги повикаха !

Вървяли 4 дена до Карнобат без нито един милиционер да ги види аххахаха. Ама за какво дават пари да ги тъпчат в камиони, за 20 дена щяха да стигнат до София, за още 1 и до Драгоман. Не ги мързи, не са като нашите младежи дето ги мързи даже да си еб-т съученичките, та се налага sugar daddy да ги оправят, или манговци от селата..

Ама може ли да сте толкова зле! Мигрантите се спират на входа, а не на изхода, когато напускат. Та това е елементарно. Входа трябва да се пази, а не изхода. Кой сбъркан мозък прави тия простотии.

Министър ДРЕМ джиев, Вие сте срам за МВР и за Президента!

ама тия дето са се мотали по врачанските села не мога да ги разбера. Там хем е гладно и западнало, хем местинте ако се беха напили такъв бой ще им стоварят, че ще искат обратно в Афганистан. А иначе що са тия гонки. На границата си плаща 1 000 евро, качваме го в автобус, една минерална вода, един сандвич /платила си е снежинката/, ескорт с патрулка и по най-бързия начин на другата граница. Шут в задника и да върви, при който ги покани, но не ни ще в Шенген.