Задържаха 17-годишен, пребил до смърт 45-годишна жена

Въпреки усилията на лекарите в Шумен пребитата жена издъхнала на 26 юни

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 17-годишен, пребил до смърт 45-годишна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се чудите за етноса. Журналистите са направили достатъчно, като са написали - село Лятно. Проверка в гугъл и виждате демографията! В случая, тя е недвусмислена.

"Един заспа и рейса дойде...."

Тази история не е цялата. Излиза че жената е ходила до магазина в полунощ. Но първо я изгонили. А защо е решила да се върне? Пак май ни пробутват врели не кипели, набързо скалъоени от убийцИте...

"Тя отишла до селския магазин, после се върнала отново в къщата. Появата й била забелязана от 17-годишния. Той излязъл на улицата и й нанесъл побой с ритници и юмруци, като я повалил на земята." ?????

Гласоподавателите на ГЕРБ се самоизбиват. Добре звучи. Едно добро начало.

Не знам защо, но напоследък като прочета за "момче" или "младеж" си представям "карибска алкохолна напитка с три букви".

Покажете му снимката на тоя. Не е толерантно ли?!

Да го пратят да става булка в Централния. Ще го изпапкат като топъл хляб. По няколко пъти, изотзаде. После пак. На почивки. И може и да му дойде акъла в главата. Ама не е сигурно ...

Липсата на възпитание и родителски надзор, води до това...Свободията и криворазбраната демокрация създава такива изроди. Убеден съм, че родителите на тоя келеш са взимали помощи за него, а сега ние ще продължаваме да го хрантутим по затворите. На моменти ми се иска да върнат ТВУ-тата.

по съкратеното производство - 3 месеца условно. в краен случай- 6 месеца на общ режим. това ще да е...

Докога тия цигани ще безчинстват в родината ни, питам? Докога!?